Notater

H-e-r-r-e-g-u-d. Er helt sykt lei av å skrive, tenke og lese, har gjort det nesten i ett strekk siden jeg kom hjem fra skolen klokken halv fire i dag. Geografi i seg selv er jo for såvidt et ganske interresant og greit fag, men dette er litt i overkant altså. Har skrevet 7 sider i kladdboka, samt noen tegninger - hjelper ikke helt når jeg fortsatt har igjen 10 (!) sider i lese-boka. Sikkert 20 ganger i løpet av dagen har fingrene mine sovnet fordi jeg ligger på den ene handa, blir ikke noe mindre irritert over det, haha.

Øynene mine synker bare lengre og lengre ned, og å legge seg frister bare mer og mer. Skulle egentlig vært i dusjen før jeg legger meg også, men den tiden er nok godt opptatt i kveld. Må nok opp klokken 6 i morgen for litt ekstra tid på badet, grusomt. Stress.


Har vel egentlig ikke tid til å sitte her å blogge, men bare det å skrive på pc er litt befriende fra bok-i-tryne-faktor akkuratt nå. Øver du mye til prøver, eller leser du bare fort over?

English all day long


What to say? Har nettopp gjort ferdig karteleggeren (på engelsk), og tidligere en 1'timers engelsk-prøve. Er litt usikker på engelsk, men tror jeg taklet prøven ganske greit. Skal forberede meg på glose-test om ikke alt for lenge nå, så here we go.Har forresten funnet ut at jeg bruker en hel del engelske ord på bloggen, og ikke minst på overskriftene. Hva synes dere om det?

Oppmuntring på skolebenken

Da er jeg inne i dagens fjerde matematikk-time, på rad. Litt veldig ensformig og stivt til både hodet og stumpen, men går forsåvidt greit når vi får gjøre hjemmelekser. Har faktisk ikke like mye i mot matte nå, som jeg hadde før -men nei, jeg LIKER det ikke. Noe som viste seg på kartleggingsprøven vi hadde før i dag, så her må det nok skjerpes inn litt.


En stk. trøtt og sliten hippie. Klassebildet er tatt, og må si jeg gruer meg til å se det også med tanke på resultatet av portrettbildet. Hvordan sanger er oppmuntrende å høre på når du gjør lekser?

Aiai, captain

Dette året har Rissa Videregående skole (skolen jeg går på) begynt en prøveperiode der førsteklasse-elever skal få prøve ut breddeidrett. For dere som ikke vet hva det er -"Programfaget breddeidrett er et tilbud til ungdom som ønsker allsidig aktivitet der de kan tilegne seg kunnskap om og ferdigheter i flere forskjellige idretter, og samtidig få kunnskaper om trening generellt, helse og kosthold osv."

Breddeidrett er et valgfag, så det er helt frivillig om du vil velge det eller ikke -men det har såklart langt flere fordeler enn ulemper, spør du meg. Om du velger å ikke ta breddeidrett, men heller å sove to skole-timer ekstra på tirsdags-morgen, mister du f.eks. mye positiv og spennende kunnskap og opplevelser innen forskjellige idrettsgrener -og da snakker vi alt fra ballspill til klatring, skyting og segling ++ Men velger du å gjennomføre kravene til breddeidrett-faget, får du sammen med mange opplevelser, mye læring osv. muligheten til å bytte ut valg-fag i senere skole-gang, til noe så herlig som fritimer! :-) Du må vel og merke på "trening/gjennomføring av idrett + teori-økt" en eller annen ettermidag samt. en dag i ei helg eller noe, men så stor skade gjør det ikke at det ikke er godt for noe.

I dag hadde vi vår første fysiske økt på skolen, og en senere på kvelden. Løpetur, stigningsløp og intervaller på morgenkvisten, òg båt-segling senere på ettermiddagen. Bilder fra oss på sidelinja:
Uheldigvis var det for sterk vind til at vi "nybegynnere" kunne ut i båt å prøve oss, men fikk en god del teori, og en liten smakebit på hvordan segling er av to jenter i klassen som har drevet med det i 1-2 år fra før av. Stakkar, måtte vise hvordan det var å bekke ute i vannet å greier -og det var alt annet en varmt og vindstillt for å si det slik. Hadde du valgt breddeidrett om du hadde valget?

Avsluttning

Da var det hele overstått, og jeg er ikke lengere en 10ende-klassing, men derimot en avgangselev. Om ikke lenge er det videregående som står for tur, noe som jeg tror kan bli litt godt. Selv har jeg søkt studiespesialisering, noe som vil si at det bli mye av det samme som før -men ny skole, nye klassekamerater og andre lærere er en foranndring. Dette ser jeg på som godt og vondt, får krysse fingrene for at det blir noen gode år der også.

Òg det med "bildene kommer senere" ..jeg må bare skuffe dere som hadde lyst til å se kvelden i bilder. Fant ut at pappa ikke egner seg som noen god fotograf, herregud. Nesten ingen bilder var bra, tror han brukte feil instilling på kameraet også. Way to go, daddy.....


Her er hele gjengen samlet for siste gang (forhåpentligvis ikke). Kunne som sagt tatt ett litt finere bilde, men det var som sagt pappa som sto bak kameraet denne gangen. Setter uansett stor pris på denne klassen, one of a kind, vikelig!! :-) Klassefesten var kjempekoselig, helt til vi ikke fikk spille musikk lengere -pga at vi var oppe i et boligfelt. Men som sagt, dere er en herlig gjeng jeg har blitt glad i på rekordtid. Glad i dere, folkens. Er du fornøyd med klassen din?

Forberedelser til kvelden

Nå er det ikke lenge før jeg skal treffe resten av klassen for avsluttning av en tiårig skolegang. Før jeg kan dra av gårde er det noen saker som må ordnes først -fiksing av negler, ordning av hår, stryking av bunad-skjorte og så klart legge sminke-maska for kvelden. Har tatt det helt med ro, og bare "chillet" meg gjennom både dusj og fiksing av negler, men nå må jeg begynne å henge i. Sitter med en turban på hod og en skrukkete skjorte i armen, så vi snakkes!


Har du noen gang strøket klær før? Hva skal du i kveld?

Nye muligheter

I dag var min aller siste dag på grunnskolen, i 10.klasse. Har nå gått i klasse med denne gjengen i knappe ett år, men tror ikke det er noen tvil på at jeg kommer til å savne de dagene vi har hatt sammen på dette skoleåret. Det å bli kjent med alle i klassen, klasseturen, timene vi ikke har gjort noe fornuftig, de timene vi har vært engler, og den tiden vi har brukt sammen utenom skolen, skal absolutt ikke klage.

Nå er det tid for sommerferie og frihet i hele to måneder, gleder meg utrolig. Men før vi kan ta ferie, skal vi samles en siste gang -der det blir utdeling av vitnemål, spising av kake, bilde-framvisning og en drøss med tårer. I de senere nattetid står klassefest på planen, og guttene har satt opp et stort partytelt som skal benyttes! Håper på en minnerik og bra kveld. Tusen takk for ett supert år, angrer ikke på at jeg byttet skole pga flyttingen. Lykke til videre alle sammen! :-)

 

10.klasse-bilde mitt. Husker jeg ble så skuffet da jeg fikk se bildet, men hey, det var jo tross alt slik jeg så ut. Har forandret meg en del på ett år, både utseende og personlighet. Man vokser vet du :-) Er du ferdig på skolen i år?

Endelig ferdig


Nå er jeg ferdig med alt som heter lekser og fag på denne skolen, endelig! Eksamen gikk som forventntet, eller jo, nei. Sitter å hjelper Henrik med norsk-framlegget soml han skal ha på eksamen om en liten stund, flink gutt :-) hehe. Ble også kjørt hjem av kjæresten så jeg kunne skifte til shorts i sta, været er jo helt sykt fint -så måtte innom butikken for å kjøpe en saftis, hihi, herlig. Hva har/skal du i gjøre i dag?

Wish me luck

I morgen er den store (og forferdelige) dagen, muntlig eksamen står for tur. Kjenner jeg gruer meg en god del, er så pinlig å snakke engelsk, og værtfall for en fremmed mann. Håper det går greit, og at presentasjonen blir bra. Skal gjøre ferdig det meste av siste rest før jeg legger meg, så kanskje det blir litt finpuss i morgen. Har forresten om slaveri, også en small-talk om klasseturen vår til Tyskland/Polen.


Wihu, så morsomt stoff.. Godt og snart få hele barne- og ungdomskolen overstått. Mangler kun denne ene eksamen, en "arbeids-uke", fotballkamp mot lærerne, bade-tur med klassen og 10'ende-klasse avsluttninga. Herlig, herlig, herlig :-) Ønsk meg lykke til!

English once again

Som overskriften sier, ble det engelsk på både prøvemuntlig og muntlig eksamen. Usikker om jeg er glad for det eller ikke, bare glad jeg ikke kom opp i matematikk i alle fall. Skal ha eksamen på torsdag, så best jeg kommer i gang og blir ferdig med det samme :-)


Før dagen blir brukt på å fordype meg i engelsk og slaveri, må jeg få i meg noe mat, og i dette tilfelle en yoghurt, hehe. Hva kom du opp i på muntlig eksamen i år?

Fem, Five, Fünf, Cinco


Glemte forresten å fortelle at jeg fikk 5 på engelsk prøvemuntlig i dag, positivt overrasket. Var sikker på at jeg kom til å faile, og med litt hell og lykke skulle få en 4'er. Men den gang ei, hehe. Nå er det bare å vente til neste mandag/tirsdag, da vi får vite hva vi kommer opp i. Har du hatt (prøve)muntlig eksamen?

Plastic fantastic

Sitter nå og prøver å få stoffet om plast fra naturfag-boka til å sitte som lim i hode, men det er neimen ikke så lett på denne tiden av døgnet. Værtfall ikke når man skulle sovet søtt i sengen sin med tanke på at man faktisk skal komme seg opp til skolen i morgen også.Skulle virkelig hatt 5'er på morgendagens prøve for å være sikker på en 5'er i boka,  men kan se litt mørkt ut nå... Krysser fingrene på at det går bra og at karaktere blir nogenlunde god.

 

God natt!

 her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits