dagens antrekk 01.03.12


Løs topp som kjole, belte og strømpebukse H&M  Armbånd Bikbok  Smykke Cubus

Slengte på meg noe løst og enkelt i dag, som i form av "kjole" utrolig nok. Ikke helt hverdagslig for meg, men ser forsåvidt ganske greit ut. Har heller ikke tatt sol på evigheter, eller brukt noe i form av selvbruning, så hei bleik. Sto opp til fuglekvitter og en relativt varm temperatur i morgest, utrolig oppmuntrende at sommer snart kommer - forhåpentligvis. Brukt kjole på skolen?

dagens antrekk 30.01.12


Bluse Bukse Ring BikBok

Har forsåvidt på meg de fleste innkjøpene fra den elleville byturen her om dagen, men kommer med en nærmere titt av alt. Veldig fornøyd med både buksen og blusen, likte det dødsgodt. Ringen var litt stor selv i strl 17, som er den minste - men passet helt greit på langefingeren, haha. Likte du antrekket?

dagens antrekk 26.01.12


Topp Cubus  Bukse Only  Klokke Hello Kitty

Er akuratt ferdig på skolen, så drar hjem med Therese før vi busser videre til Trondheim. Alltid klar for litt shopping, så here we go. Har egentlig nok å bruke pengene mine på, men får vel svidd av noen hundringser alikevell. Hva bruker du pengene dine på?

dagens antrekk 13.01.12

Upsi, merket det var lenge siden jeg hadde skrevet inn "dagens antrekk" som overskrift, kan vel ha noe med at jeg har vært litt sløv, både på blogg- og klesfronten. Her er i alle fall mitt første "dagens antrekk" i 2012.
- Har kjørt bil i et par timer, så er like før vi er fremme nå. Var ikke så enkelt som jeg trodde å blogge fra iPad allikevel, så får skrive ferdig innlegget skikkelig når vi er fremme. Hehe, vi snakkes!

dagens "wow" outfit

Nå nei, har nok ikke brukt en eneste celle på å tenke på hva jeg skal ha på meg idag, og tiden som er tilbringt forran speilet er lik null. Dette er faktisk noe av det beste med å være syk - man kan bare droppe alt som har med utseende å gjøre, sløve så mye man vil uten at noen bryr seg.

Alt jeg har gjort i dag, er å stekt meg rundstykker, sett på tv, lest noen blogger og ryddet på kjøkkenet for mamma. Den tiden jeg ikke har gjort noe, har jeg befunnet meg i sofaen godt plantet under dyna og koseteppet.


Hvordan har dagen din vært?

Fullt opp

Disse dager er til for å kose seg og ta livet med ro, så det å tenke på bloggen annenhvert minutt er desverre meget utelukket. I går dro hele familien inn til byen for å spise julelunsj med slekta, hjemme hos bestemor. Godt å se igjen de fleste og bare nyte familien med masse god mat og søtsaker.

Ut mot kvelden ringte kjæresten og fikk meg med på fest, så da jeg kom hjem fra byen, var det bare å legge litt ekstra make-up og få på seg party-klærne. På vei til festen ble det så jeg heller svippet innom for å dra på vors til en kompis som hadde bursdag, før turen såklart gikk videre til selve festen. Er blitt av den late typen, som ikke egenlig orker å dra meg på fest, men så er det jo så sosialt og koselig når jeg først er kommet - skjerpings på latskapen. Begynner å gå vilt for seg nå, skal på offentlig 2 ganger på 5 dager, wild.


Topp BikBok  Shorts Vero Moda

Føler det er sykt åpenbart hvor klærne mine er fra, uansett hva jeg har på meg, er det noe fra BikBok. Gadd uansett ikke ha på meg kjole i går (selv om jeg har 3 kjoler som enda har pris-lappen på!) Det skal det nok bli en ordnings på 6.Juledag.

Sier bare i fra om at enkelte dager, som dette, blir det ikke nødvendigvis lagt ut mer enn ett innlegg om dagen. Nyter heller juletiden med mine aller kjæreste, de som betyr mest for meg. Er du mye på fest nå som det er jul og ferie?

Antrekk for juleavsluttning 21.12.11

Shorts Vero Moda  Topp BikBok

JULEFERIE, skal bli så sykt godt. Hadde vår siste dag på skolen i 2011 i dag, også kalt juleavsluttning. Digg nok at vi fikk dra hjem allerede klokken 11:00. Jeg og noen jenter i klassen måtte kore til et par sanger, gikk bedre enn forventet med tanke på at ingen av oss er spesielt til sangstjerner. Noen er bedre enn andre, men virkelig ikke i toppklasse - hovedsangerinnen var virkelig flink derimot, utrolig imponerende. Likte dere "kor-antrekket mitt?"

Dagens antrekk 16.12.11


Topp BikBok  Shorts BikBok  Ballerina sko Bianco  Armbånd Fikk i gave

Har hatt en utrolig koselig dag på skolen i dag - hadde julelunsj med klassen! Pyntet oss, dekket til bord, spiste god lunsj og dessert. Måtte øve litt til juleavsluttningen som skal være neste onsdag også, er jo kun 3 skoledager igjen før det er juleferie. Benyttet fritiden før bussen kom, til å sole meg i noen minutter - klarte jo å glemme det i byen på onsdag. Likte du klærne?

Dagens antrekk 14.12.11


Bukse Vero Moda  Bukse Only  Smykke BikBok

Etterveksten min er ikke så ille! Greit den kanskje vises litt, men langt i fra så mye som på bildet - håret mitt er verken så mørkt innerst, eller har så store kontrastforskjeller. Drar uansett til byen for å møte ei venninne i dag, skal på julegaveshopping, wii. Klarte å forsove meg i dag også, så måtte ordne meg ferdig på skolen, so uncool. Buksa har en daff og naturlig grønnfarge, ser ganske jordnær ut? Hva synes du?

Dagens antrekk 07.12.11


Topp BikBok  Bukse BikBok

Antrekksbilder før jeg hadde ordnet håret, hehe. Hadde utrolig nok litt god tid i morgest, det er ikke hver dag. Drar til byen med kjæresten etter skolen, så blir kanskje vanskelig å blogge, satser på trådløst nett noen plasser. Presterte med å ta på meg uggs i dag da jeg trodde det var snø og fint ut - bakken var full av sluh, og jeg var klissvåt bare av å gå ned til bussen. Watcha think?

Dagens antrekk 02.12.11

Topp Cubus  Strømpebukse HM Smykke Gave

ENDELIG kan jeg ta helg: etter skriving av et nynorsk leserinnlegg på en side og støvsuging av hele etasjen min, er fortjent med fri da. Har litt planer i helgen, så skal få slappet av godt i kveld før det bærer på nye eventyr. Helt OK klær?

Dagens antrekk 28.11.11


Shorts BikBok  Bluse Vero Moda  Strømpis HM  Hals Cubus

De dagene jeg dusjer før skolen, får jeg utrolig nok veldig dårlig tid. Hadde delvis valgt klær dagen før, men alltid noen endringer i planene etter dagshumøret. Kameraet hadde like liten tid som meg; slo på kameraet, fikset til selvutløse, knipset 5 bilder, ferdig. Deretter var det å hoppe ned i uggs'a og småløpe ned til bussen, heldigvis var den sen. Sett bort i fra trynet mitt - Hva synes dere?

Gårsdagens festantrekk 19.11.11


Bluse Vero Moda  Bukse BikBok  Sko Økonomi sko

Ser selv at jeg går mye i de samme klærne, men det er rett og slett tidenes deiligste og fineste bukse. Brukte også heels i går, noe jeg ikke har brukt på leeenge. Det er jo så fint. Festen i går var bare helt grei, gadd ikke betale oss inn, så vi sto ut i 2-3 timer sammen med resten av folket. Dro å spiste nattmat på Fellini før jeg og Mats dro hjem for å sove. Hva synes du?

Dagens antrekk 17.11.11


Topp Gina Tricot  Bukse Only 

Måtte sette opp håret og ta av alle smykker og klokker, kan være veldig upraktisk til tider. Accessoriesne kan du se i dette innlegget her. Nå skal jeg sove, så vi snakkes i morgen. Var antrekket penest med eller uten smykker og slikt?

Light and cute

Lure meg var så flink at jeg fant klærne jeg skulle bruke i dag, allerede i går kveld. Herregud, så mye mindre stressende på morgenkvisten. Hadde ikke vært dumt om dette ble en vane - selv om jeg som regel kler meg ut i fra hvordan jeg føler meg når jeg står opp, eller hvordan dagen ser ut til å bli.

Så da er det bare planlegge og vurdere ut i fra "morgendagens" forventinger. Som jente tror jeg vi alle er enige om at det kan være litt av en utfordring til tider, så lenge du ikke går inn for den gode og komfy stilen såklart.


Her ligger dagens antrekk, så kommer hele outfit-bilder senere i dag. Tiden begynte å renne fra meg i morgest også da jeg sto på badet, så knipset noen bilder i all hast før jeg måtte dra. Rakk ikke å se på noen av de før jeg som sagt måtte løpe, så om de duger... det vil vise seg. Bruker du mye av tiden på å finne antrekk for dagen? Hva kler du deg ut i fra?

Dagens antrekk 13.11.11


Bluse BikBok  Bukse BikBok

Sen oppdatering, men brukte all tiden på å ordne meg. Ble invitert hjem på middag til familien til Mats, så har vært der å spist utrolig god middag + kake, hihi. Nå skal jeg bare kose meg masse med kjæresten min som endelig er hjemme, før jeg skal innta litt søvn for neste skoledag. Hva synes du?

+ at jeg elsker Mats utrolig høyt ♥

Dagens antrekk 09.11.11


1. OK 2. Ettervekst 3. Trutmunn 4. Rotte - Topp BikBok  Cardigan Gina Tricot

Alltid like greit å ta outfit-bilder, alltid. Må nyte de siste avslappende dagene, før folket kommer tilbake. Ikke at jeg egentlig orker å bry med så stort, men joda, neida. Hvor mange dager ordner du deg ordentlig med tanke på klær og sminke, i løpet av en skoleuke?

Dagens antrekk 08.11.11


Genser BikBok  Singlett Gina Tricot  Tighst HM

Tidenes skarpeste outfit-blikk, haha. Hadde utrolig dårli tid da jeg tok bildene i morgest, da jeg tok frem kameraet var det 6 minutter til bussen gikk. Har fått en smålig avhengighet av å gå med tighst, så behagelig og lett. Er du fan av tighst?

Elev: "HEI! æ treng hjelp" Mattelærer: "hysj, æ spise sjer du!" Haha, beste mattelærern.

Kveldens antrekk 05.11.11Bluse BikBok  Jeans BikBok  Øredobber Vero Moda

Har flyttet saker og ting til nyhuset i hele dag, så joggisen har vært på siden jeg sto opp av senga i dag. Ble så jeg hev meg i dusjen, og ordnet meg for å møte Mats senere på kvelden. Likte du outfiten?

Gårsdagens antrekk 03.11.11


Topp BikBok  Bukse Only  Hals Gina Tricot

Utrolig lenge siden jeg har brukt denne toppen, den er jo så fin. Elsker at den er hvit, enkel og alt-passende. Fortsatt ikke noe alt for komplisert antrekk i dag heller, men greit nok. Hva synes du?

Dagens antrekk 24.10.11


Topp og tights HM  Shorts Cubus  Smykke BikBok

Orker ikke vise tryne mitt i dag heller, hadde nesten ikke sminke igjen da vi kom hjem fra skolen. Er liksom ikke så sharming når jeg ser bleik ut, jeg. Tok outfit-bilder hjem til Mats i dag, ikke at han var den fødte fotograf da, men :-) Likte du det?

Dagens antrekk 20.10.11


T-skjorte og hals Cubus  Bukse Only

Lenge siden jeg har brukt noe så basic all over, men det ser jo faktisk helt greit ut etter min mening. Skal sannelig invistere i flere t-skjorter som kan brukes til hverdagsbruk, har kun denne så vidt jeg vet. Hva synes du om å bruke t-skjorte?

Dagens antrekk 19.10.11

Skjorte og strømpebukse HM  Shorts BikBok  Belte Cubus

Ble ikke noe wow outfit i dag heller, men grei nok. Faktisk ganske smart valgt da jeg tok på meg en tynn strømpis, regnet helt sykt mye da jeg gikk til bussen, men tørket heldigvis ganske fort. Hva synes du om shorts med strømpebukse?

Dagens antrekk 11.10.11

Er nok ikke annet å si en at det ble tidenes komfy-outfit i dag. La meg med tanken om hva jeg skulle ha på meg etter noen timers nattesøvn, og våknet med samme tanke, uheldigvis. Greit nok at det er behagelig å gå i joggebukse, og med god samvittighet pga foten, men fyflate så lei jeg er nå. Kommer til å ta av den tykke bandasjen jeg har på kneet nå snart, så jeg får brukt jeans igjen

Tok på meg tights til en forbedring i dag, men med det ene kneet tre ganger så stort som det andre. Haha, tviler på at det så særlig vakkert ut, med tanke på noen av kommentarene jeg fikk "o'shit, bynt virkelig å lur da æ så kneet ditt, før æ kom på at du hadd bandasje, haha." og "hahah, kneet ditt ser ut som en sopp". Var alikevell verdt det så lenge jeg unnslapp joggisen.


Tights HM  Genser BikBok  Hals Gina Tricot  Kråkereiret Myde by senga

Hva er favoritt-antrekket ditt?

Dagens antrekk 05.10.11


Genser BikBok  Tights HM  Hals Gina Tricot  Jakke Jane Blush

Skal se fotballaget mitt spille sin siste serie-kamp nå, så godt med klær må til nå som jeg skal holde meg på sidelinja. Drar en mini-tur til Mats før vi drar videre på banen for å heie. Har du også gått til innkjøp av varme og gode klær?

Dagens antrekk 24.09.11


Topp BikBok  Bukse BikBok  Hals Vero Moda  Øredobber Glitter

Ellers har jeg sovet hele dagen, ved untak av en times tid der jeg ryddet rommet, og et par timer der jeg lå i sofaen å halvsov i mens jeg så "Real Housewives of New York". Er med andre ord helt skutt for tiden, matlysten er også på bunn -noe som ikke er likt meg for èt øre. Drar til Mats veldig snart, så kos dere videre. Helt OK antrekk?

Dagens antrekk 17.09.11


Bluse Vero Moda  Bukse BikBok  Tubetopp BikBok  Øredobber Glitter

Dro til Trondheim for å feire bursdag til min kjære bestemor som nettopp har fylt 60 år, så befinner meg hjemme hos henne nå. Koser meg sammen med slektninger, god mat -og snart kake. Enkelt og søtt, men likte dere antrekket?

Dagens antrekk 15.09.11


Genser og shorts BikBok  Strømpebukse HM  Hals Vero Moda  Klokke Fikk i gave

Har det sykt travelt, som vanlig. Stresser som bare rakkern med naturfag-leksa som jeg holder på med i siste liten, må jo ute å ta bilder av planter osv også, i regnet liksom. Må skifte til treningsklær og komme meg til solariumet innene tre kvarter, senest! Nå er det vist middag også, så får skynte meg. Likte du klærne?

Dagens antrekk 14.09.11


Genser BikBok  Shorts BikBok  Strømpebukse HM

Har det veldig travelt, og bilde-opplasteren var sykt treg, så ble ikke andre bilder enn disse uredigerte. Max 15 minutter til jeg har oppmøte til kamp, så må hive meg rundt å skifte til andre klær! Hva synes dere om outfiten?

Dagens hippie-antrekk 08.09.11


Rosa og grønn funket fint i dag, selv om jeg måtte ty til noe som en dyster, svart tighst under. Hadde litt flaks med at jeg fant det rosa paljet-båndet i morgest, passet jo utmerket. Hadde ikke håret oppsatt, men satt det i en strikk i slutten av dagen. Men nå må jeg hive meg rundt å få gjort naturfagleksene som skal leveres inn til i kveld. Fresh, eller hva? :-)

Dagens bonde-antrekk 06.09.11


Arbeidsbukse og caps Lånt av en kompis  Singlett Cubus

Dagens tema var bondeknøl som dere sikkert (ikke) ser. Skulle kanskje tro jeg var en liten bonde-jente med tanke på plassen jeg bor, men tvert der i mot. Om vennene mine skulle beskrevet meg, ville det nok blitt alt annet en en  dyre-elskende bonde-jente. Fikk i alle fall lånt meg noen klær til en kompis, så takk for det, Morten :-) I morgen er temaet: "Gutter er jenter, og motsatt", så for oss jenten kan det bli morsomt! Tror jeg må godsnakke litt med kjæresten angående gutte-klær, tar seg liksom ikke så bra ut i stramme jeans som gutt. Hva synes du om det fantastiske bonde-antrekket mitt?

Dagens antrekk 25.08.11


Bukse Only  Topp Cubus  Skjerf HM
Er egentlig ganske så sliten etter skole og fotballkamp to dager på rad, men dagen i dag blir omtrent lik den også. Blir å se ferdig en episode "PLL", før det blir solarium og damekamp. Hva gjør du i ukedagene når skolen har begynt på?

Dagens antrekk 23.08.11


Topp Vero Moda  Bukse BikBok
Hadde knapt med tid i morgest, så det ble en stk sliten skole-jente på outfit-bildene i dag. Håret er begynt å krølle seg ser jeg også ..så det var jo vakkert. Hva synes du om klærne jeg hadde på første skoledag? :-)Dagens antrekk 19.08.11


Topp BikBok  Bukse BikBok  Smykke Gave

Nå drar jeg til Trondheim, så får se om det kanskje blir noe bloggen når jeg kommer fram. Har faktisk planer for kvelden, skal på kino med Tonje. Blir kos å se henne igjen, møtes alt for sjeldent. Hva synes du om outfiten?

Dagens antrekk 14.08.11


Topp BikBok  Shorts Cubus
Gadd ikke stresse med å ha på meg noe spesielt fint (haha), etter som jeg bare skal være her i en time før jeg igjen må skifte til fotball-klær. Så får se om det blir en ny outfit senere i dag. Hva går du helst i på slike sommerdager?

Gårsdagens antrekk 13.08.11
Topp BikBok  Shorts BikBok
Herlig at det faktisk er igjen litt sol og sommer de siste dagene i ferien, noe som skal nytes til det ytterste :-) Koslig å ligge på verandaen med Therese tidligere i dag -soling, musikk og gossip. Sånn skal det være! Likte du antrekket?Dagens våte antrekk 09.08.11


Bukse Cubus  Therese's topp BikBok  Tube-bh BikBok
Grunnen til at jeg ble kliss våt, var fordi jeg måtte gå hjem i pøsregnet 1,5km fra buss-stoppet, etter jeg hadde sittet 1 1/2 time til legen å ventet på en time jeg har om en uke.. Så feil kan man ta. Har du gjort slike feil?

Fredagens fest-antrekk 05.08.11

Tiden flyr når man har det gøy, er det ikke det de sier? Det er nok grunnen til at jeg ikke har postet et innlegg før nå. Bursdags-festen var en stor suksess, utrolig fornøyd med alt. Alle var i topp humør, stemningen var like god som musikken, og snacks sto overalt -det sørget jeg for, haha. Deilig å ha kvelden godt overstått med en følelse av at noe var vellykket. Fikk høre opp til flere ganger at festen var en av de bedre bursdags-festene, òg det er ikke noe jeg klager på å få høre :-) 

Hele dagen før selve festen var et stort stress. Inn til sentrum, ut fra sentrum, opp i skogen langt borte for å hente lillesøster på en hytte i skogen, for så å endelig komme hjem for å ordne seg klart til fest. Jeg brukte hele 2 timer inne på badet før jeg nesten var klar til å dra -òg da snakker vi om en liten dusj og ellers konstant framfor speilet. 1/4 av tiden brukte jeg til å sette på flaggstang-lange punktvipper, men helt klart verd hvert eneste sekund.

Mamma hadde allerede ventet et par minutter da jeg tvang lillesøster til å knipse noen bilder av meg før jeg dro. Ikke at bildene ble de beste, men med litt redigering her og der funker de helt greit. Poenget er jo å formidle til dere hvordan jeg så ut på min egen bursdags-feiring. Hva synes dere om kjolen jeg fikk fra Mats, og resten av looken?

Dagens antrekk 03.08.11


Overdel BikBok  Shorts Oppklipt jeans  Veske HM

Så tidlig som klokken ni var jeg allerede ut dørene og på vei til bussen, for så å dra inn til byen med Therese på shopping. Det eneste som sto på lista var deksel til mobilen, òg det ble det -pluss litt til!! :-) Bilder av alle innkjøpene kommer i eget innlegg i morgen. Været i Trondheim var også utrolig herlig, sola stekte fra vi kom og til vi dro, hothot. Hva synes du forresten om outfiten? 

Dagens antrekk med Mats 28.07.11

Min morgen begynte med at jeg bråvåknet klokken 11, altså èn time etter at Mats skulle hente meg. Hadde avtalt at han skulle komme kvart på ti, for så å kjøre meg hjemme hos han slik at vi kunne starte å male (sommerjobb). Da han kom var døren låst, og en sovende Tonje hørte verken ringerklokka eller moped-tuta. Stakkar gutten måtte komme å hente meg igjen i halv-tolv tiden, uten sure miner såklart. Har malt i nesten fire timer i dag, noe jeg er fornøyd med -elsker å ha jobb for en gangs skyld, hihi :-)


Klærne var altså ikke av det fineste slaget: en gammel treningsbukse og en hvit t-skjorte med "Nyttårsmaraton" påtrykt på brystet, som jeg fikk av bestefar en gang i tiden -lovely. Hva har du jobbet med i sommer, i så fall med hva? :-)

Dagens antrekk 27.07.11


Topp BikBok  Bukse Only
Kjedelig men komfy outfit, vært litt slapp på klesfronten de siste ukene -lite motiverende å kle seg "fint" når man bare skal ute en tur eller på butikken (der jeg absolutt ikke har noen å pynte meg for.) Likte du min nøytrale men avslappende topp?

Dagens antrekk 07.07.11


Sports-bh G-Sport  Shorts MX-sport  (Sminkefri)

Hvorfor jeg er kledd så sporty (hehe) forteller jeg et innlegg senere i dag, har vært ut å nytet solen på flere forskjellige måter i dag. Herlig, elsker sol og sommer. Bare jeg som synes det er godt å slippe å ha på meg mye klær?

Dagens antrekk 27.06.11


Topp HM  Shorts Only

Her har jeg forresten ikke gjort noen ting med håret mitt, nydusjet og fønet bare. Er jo ikke langt i fra naturlig stritt, men "krøller" seg mere ut over dagen om jeg ikke gjør noe med det. Likte du klærne? :-)

Dagens antrekk 22.06.11


Genser Cubus  Bukse Vero Moda  Sko HM

Da klokka var passert 07:45 i morrest, kom lillesøster brasende inn på rommet i frykt for at jeg skulle komme for sent til skolen. Mobilen var blitt tom for strøm i løpet av natten, slik at alarmen ikke ringte. Hadde da 15 minutter på meg før bussen kom, så slengte på meg det letteste jeg fant. Forsover du deg ofte til skolen?

Dagens antrekk 20.06.11


Genser BikBok  Shorts Cubus

På skolen i dag var vi inne på klasserommet til sammen 30 minutter, resten av dagen fikk vi være ute og ellers bare gjøre det vi ville. For å få tiden til å gå i solskinnet, snek vi oss på butikken for å kjøpe is og brus, haha. Lå på en tjukkas ved banen i flere timer etterpå, sykt varmt. Da Mats og de andre gutta dro, lå fortsatt jeg og Henrik der i enda to timer å snakket til bussen kom. Har dere mye å gjøre på skolen for tiden?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits