bikbok fashion

Finner for tiden veldig mye fint på bikbok, i butikker og på nettsiden deres. Mye av lønningen kommer nok til å forsvinne der fram mot sommeren, det er jo så mye fint jeg kunne tenkt meg å hatt i klesskapet.


Her har dere noe av det, går for det meste i tynne, løse bluser og topper med en slim jeans til. Digg, komfortabel og fin stil ved hjelp av noen rimelige plagg fra Bikbok. I det siste har de fått inn masse fine ringer og smykker også, så nå er det bare å ta seg råd til å se bra ut mot våren. Duse og lyse farger ser helt smashing ut. Likte du noen av produktene i collagen?

tip top with new tops


Blå Offwhite Bikbok

Var innom byen en tur med Therese her om dagen, klarte å få med meg to topper selv om jeg egentlig ikke skulle ha èn engang. Følelsen man får når man ser et nydelig plagg du bare må ha - "hate that I love you so much". Var de ikke fine?

converse shoe
Er du en trofast converser?

dagens "i want"


Topp 1 HER  Topp 2 HER  Topp 3 HER

Slenger bare inn et "i want"-innlegg før jeg fyker avgårde på jobb. Lillesøster har kameraet, og daffeklær og lue er vel ikke så vakkert at det er verdt et dagens antrekk-innlegg uansett. Er trøtt og sliten, så orker egentlig ingenting i dag - men må man på jobb, så må man på jobb. That's life, maaan.

Superchill at jeg også må gå i 30 minutter til jobb, fordi min kjære familie er reist bort. Får se på det som dagens mosjon, går sikkert like fint som på fredag - da jeg kun hadde 20 minutter på meg, og nærmest gikk kappgang bortover veien her. Utrolig nok var jeg framme på minuttet, var bombesikker på at jeg minst kom 5 minutter for sent, men neida. Likte du topp 1,2 eller 3 best?

viva la juicy

For en liten godsak, dufter fantastisk! Har sikle etter en viva la juicy i lang tid, og skulle egentlig få en i julegave av foreldrene mine, men de var desverre utsolgt. Det har seg slik at jeg har tidenes søteste "svigermor" hihi, som var så skjønn å kjøpte meg en miniatyr av parfymen - den er jo superpraktisk og kjempesøt. 

Lettvindt å ha med seg uten at man skal være superredd for at den skal knuses, skal godt gjøres å knuses en slik liten, i alle fall om man beholder den i den minst like fine eska. Kostet faktisk 110 kr for denne lille også, men absolutt verdt det. Har mine tanker om å sikre meg en større versjon når jeg tar meg råd til det, er ikke lite penger det er snakk om for en parfyme, pjuh. Denne skal nok brukes godt i mellomtiden, elsker den. Har du kjent den herlige lukta? Hva er din favoritt parfyme?

new clothings


Tittit ♥ Treg som jeg er, har jeg ikke tatt meg tid til å vise dere innkjøpene mine fra de to siste ukene før nå. Har handlet inn noen overdeler, og litt småting som sminke, hår- spenner, strikk, spray osv. Glemte selvfølgelig av å ta bildet av det (buhu, krise) også en skinntighst jeg kjøpte her om dagen. 1. Cubus  2. BikBok 3. Gina Tricot. Mine fine standard-elsk-butikker. Noen som var fint?

Bikinies


Savnet på sommer og slikking av sol blir bare større for hver dag som går, og når man ligger å lar øynene glid nedover skjermen fyllt med helt nydelige bikinier fra Victoria's Secret - ...savnet blir langt fra mindre for å sie det slik. Det som hadde passet meg ypperlig nå, hadde vært en lang og varm sydentur til idylliske hav med en varme som bare slår i mot huden.

Knallbrun sommerhud, freshe bikinier og det gode liv i de sydlige land - ja takk. Drømmer meg så bort at jeg nesten ikke klarer å skrive ferdig innlegget, savner det så mye. Før var familien i syden to ganger i året, men nå er det mange år siden vi i det hele tatt har reist. Håper for all del at 2012 bringer meg på nye eventyr til varmere strøk. Har du bikini fra Victoria's Secret? Er du mye i syden?

New dress


Kjole nelly.com

Endelig er den her, og like fin som ønsket :-) Gleder meg til å få brukt den på neste julefest, perfekt til en slik anledning. Satt forresten utrolig bra på, har strl S. Hva synes du om kjolen?

Gold digger


Kjolen jeg hadde bestilt fra nelly, kom selvfølgelig ikke tidsnok til festen på lørdag. Ente opp med at jeg måtte få pappa til å kjøre meg til sentrum (ikke serlig shopping-mekka, kors på halsen) for å kjøpe enda en ny kjole. Ble en svart kjole som var helt ok+.

Følte meg noen hakk mer misfornøyd enn planlagt - uten den nye kjolen fra nelly, og de nye skoene.  For å se liitt freshere ut, kjøpte jeg også en neglelakk i gull, pluss et par øredobber i lik farge. Slo også til med punktvipper som tar sin tid å sette på, men ble ikke så værst til slutt. Håper nelly-kjolen kommr snart, likte meg ikke så godt i den svarte. Liker du detaljer i gull?

New purse


"Got to love yah, got to love yaa ♪ Endelig er den funnet - stor, praktisk og brun. Er en liten stund siden jeg begynte å sikle etter brune vesker fra butikk-vindu til butikk-vindu, men aldri funnet en fin og romslig veske til en rimelig pris. Før nå såklart, gleder meg til å bruke den. Likte den skikkelig godt. Gjorde du?

Den fine ringen min...


Noen av dere fikk kanskje med dere at jeg hadde på meg denne ringen i går, i alle fall halve dagen. En dust (Filip) busta til håret mitt slik at han fikk meg til å slå han, noe sosm resulterte i at jeg slo handa i ene pulten, og stenen i ringen falt på gulvet og knustes. Jeg som likte den så godt - må vel se om jeg får limt den. Liker du å gå med ringer?

Think pink

Ikke 100% gode bilder, vil jeg si. Hadde øynene delvis igjen på sikkert 8/10 bilder, så satser på å ta noen nye når jeg kommer hjem. Her har jeg forresten på meg en topp jeg kjøpte sist jeg var i byen, har helt glemt å legge ut innkjøp. Søt og rosa, ikke sant?

 

Winter wants

Mye "vil ha" den siste tida, men er jo tross alt snart vinter OG jul. Sier seg selv at man trenger litt nytt stuff da, varme og gode klær vil jeg heller ikke kalle for unødvendig i den kommende vinterkulda.


Uansett hva andre synes, digger jeg Canada Goose jakkene. De var kanskje mest "inn" for noen år siden, men tenk deg hvor deilige de er på en kald vinterdag. Hadde takket ja takk uten å blunke om jeg hadde fått en slik vinterjakke fra mor og far.

De fleste av dere har vel vært innom bloggen til Annais, og kanskje sett jakken hun fikk sponset. Ligner utrolig mye på en Canada Goose, men er faktisk fake. Ganske logisk med tanke på prisen, men kunne selv tenkt meg en slik ovenfor en ekte. Hadde såklart valgt den ekte framfor en fake, men om jeg skulle kjøpt den selv, ville jeg helt klart gått for denne.

Når det kommer til UGGs, liker jeg de også. Innrømmer at det kanskje ikke er de mest glamorøse skoene du finner, men de er jammen meg de beste når snøen begynner å legge seg metersvis over bakken. Finn de på bildet over, på nettsiden HER.

Hva er din mening om Canada Goose og UGGs?

Derss to impress


Siden jeg var så godt i gang med å legge ut nelly-kjoler, slenger jeg ut bilde av mine også. Har sett på kjoler i hele dag, tror jeg har kjole-fetisj jeg altså, he-he. Hva synes du om kjolene jeg allerede har kjøpt? Hvilken likte du best?

Noen av bildene er dradd litt ut i bredden, så go fatty. Må også si at den rosa kjøpte jeg ikke selv, fikk den i bursdagsgave av verdens beste gutt ♥ 

Wants

Har siklet over disse kjolene i flere månder (de to til venstre i alle fall). Den røde er bare helt perfect til julekjole, det er forsåvist den svarte i midten også - nydelig. Den med leopardprint var også utrolig smashing, selv om jeg er litt smålei den stilen med svart highwaist under, og en enkel topp over.

Den svarte og hvite i midten har jeg også sett på i en lignende sort, men i blå og svart, denne var omtrent like fin. En simpel hvit/svart kjole med diamant- og silke-detaljer takker man heller ikke nei til. Den lille sorte og lille hvite er alltid et must i skapet.


Om jeg kommer til å kjøpe meg en eller to, hvilke ville du valgt?

Sminke fra verdens snilleste kjæreste-foreldre

IIIH! Her blir jeg skjemt bort som om jeg var deres egen lille drittunge, men neida, de er bare verdens snilleste kjæreste-foreldre. Foreldrene til Mats altså, world greatest. Haha, blir så glad og flau samtidig - glad fordi jeg såklart elsker gavene, og flau fordi jeg synes det blir litt alt for snilt at de kjøper så dyre gaver til meg for at jeg var hjemme hos kjæresten min (og lillesøstra) ei hel helg? Greit jeg kokelerte litt og feiet over her og der så det skulle se litt pent ut, men det skulle jo bare mangle spør du meg.

Gleder meg sånn til å prøve ut all den nye sminken jeg har fått meg i det siste, kribler faktisk bare ved tanken, hihi. Blir faktisk så det frister å dra på fest så jeg kan sminke meg skikkelig og bare pynte meg masse, er alt for lenge siden.

- Mascara fra Chanel
- Sminkepalett fra Dior
- Lip perfector fra Clarins


Likte fargene på alt, ved synet i alle fall så langt - gleder meg til å se om de er like fine på huden også. Smålig irriterende at jeg ikke er noe makup-stylist når det kommer til å legge øyenskygge, men håper jeg skal klare å få til noe helt greit. Har ikke Mats bare verdens snilleste foreldre? :-) Invisterer du heller i slik merke-sminke ovenfor Max Factor, L'Oreal osv?

i.d bare minerals


Har lenge sett etter et mattende produkt til å påføre når sminken er ferdi lagt, men aldri fått tak i noe. Så kommer moren til Mats å bare "her, du kan ta det du, tonje :-) har aldri brukt det uansett æ" Skal vist være helt sykt bra, så ble skikkelig glad da jeg fikk det. Endelig skal skinnende områder reduseres litt, tar seg mye bedre ut på bilder i alle fall. Prøvd produkter med samme effekt?

Ny sminke

For ca. en uke siden fikk jeg en pakke i posten som var fylt opp med masse sminke fra elf. Har ikke rukket å prøvd det ut noe særlig, kun sett fort over det. Førsteintrykket var bra, så fint og rent ut, både innpakket og når det var tatt ut av pakningen. Fargen på foundationen i pudderform var jeg deriomt litt skuffet over, var mye lysere enn vist på bildet. Fargen på solpudderet er jeg også litt smålig usikker på, men får teste det ut å se.

Om dere er interesserte kan jeg lage en produktanmeldelse om noen uker, må såklart bruke sminken en stund før jeg kan dele meningene mine med dere. Blir så jeg kritiserer ut i fra utseende, farge, holdbarhet og påføringsevne.


Kan med en gang fortelle at kosten var utrolig myk og god, men vet enda ikke hvordan den er å påføre pudder med, så det får nok vente litt. Har du bestilt sminke fra nett før?

Innkjøp fra helga

Snappet selvfølgelig meg noen småsaker da vi var på en liten shoppingrunde, før vi tok turen videre til besteforeldrene til Mats. Var på leting etter en svart tube-bh som jeg kunne bruke under den svarte blusen med åpen rygg, så glad jeg fant det.

Prøvde også en rød-rosa skjorte jeg til slutt slengte på kassen, men er litt usikker på om jeg liker den eller ikke. Blir nok så jeg prøver den et par ganger til før jeg bestemmer meg om jeg beholder den eller bytter den inn til noe jeg vet jeg kommer til å bruke.


Såklart er det fra BikBok, for dere som ikke ser det liksom - halo'o. Kjøpte også med en hvit topp med brunt pels-lignende stoff på skuldrene i xs, så den var i minste laget. Vurderte å kjøpe den før en gang, men slengte med den siste de hadde igjen kun fordi jeg hadde en ta 3 for 2-app på iphonen. Lillesøster likte den godt, så hun insisterte på å kjøpe den av meg - greit nok. Skjorta, eller?

All Star


Var virkelig på tide med nye sko, så mamma var en engel å spanderte på meg disse søte, hvite. Med tanke på at det ikke lenge til snøen faller, er det vel ikke skovalget helt riktig til denne tiden på året, men shitt au. Har i flere sesonger slitt med å finne meg sko til vinteren, så tøysko er min stil, det. Har et par uggs fra i fjord i tilfellet, så jeg skal nok overle kulda. Har du converse?

Soft, pink lips


Til hverdags bruker jeg denne leppestiften fra MAC i fargen hue. Ikke hver dag, men av og til -bruker den når jeg vil piffe opp fargen i ansiktet litt. Liker det så nøytralt og nedtonet som mulig, men en lys rosa leppe-farge kan funke nå og da. Den har som dere ser, smeltet og deformert seg, men med en liten kost funker den fortsatt supert. Hva bruker du på leppene dine?

MARK BY MARK JACOBS

Min kjære Theresebestis kom hjem fra London for noen dager siden, misunnelse! Hun hadde i alle fall hadd det utrolig bra der nede, hun hadde vist også fått meg seg noen skatter hjem. Gleder meg til å se alt det hun har kjøpt seg, slik at jeg kan sikle på det.

Snille jenta hadde faktisk kjøpt med seg en super London-gave hjem til meg, tna. Utrolig koselig, også fra Marc by Marc Jacobs da, digg. Skal virkelig chille i den nye rosa hipsteren min med "Cookie Monster" på rumpa, er så meg! For ikke å glemme at jeg også fikk et nydelig smykke, og en liten hvit safety-pack, haha, nå kan dere lure.


Har besøk av Therese nå, så får vel hive meg rundt å få skrevet ferdig innlegget, må jo ta vare på besøket vetdu. Og siden vi er så "Cookie Monster" som vi begge er, for ja, hun kjøpte seg en lik hipster hun også, så skal vi ned for å spise dessert nå straks. Sjokolade-pudding likar me, ohje. Så tusen takk, snuppa ♥ Love you. Har du vært i London, eller har du planer om å dra?

Sminke på nett

For en liten stund siden postet jeg et innlegg om E.l.f Cosmetics, der jeg snakket om å prøve ut sminke fra nettsiden deres. Så i går bestilte jeg meg fire sminke-produkter samt. en pudder-kost som jeg gleder meg til å prøve. Har aldri kjøpt noe fra nettstedet før, men håper på en grei leveringstid og gode produkter.

Forventingene er ikke skyhøye med tanke på prisen, men har hørt mye bra, så regner med det er en helt OK sminke som kommer i postkassa mi om et par dager, forhåpentligvis.


Dette er hva jeg har bestilt, pluss en powder-brush med merket bamboo brushes. Kommer til å lage en produkt-anbefaling av alle produktene, etter jeg har brukt de i en liten stund. Noen gang bestilt sminke på nett før?

New in

Her har dere innkjøpene fra byturen fra forrige uke, og i går. Ble invitert med på shopping av moren til Mats, utrolig koselig. Ble så vi alle tre fikk kjøpt oss noen plagg, eller jeg og Mats ble heller spandert på! Helt sykt snilt, er super heldig som har en så snill svigermor, hihi. Ble i alle fall 100% fornøyd med alle innkjøpene, kommer nok til å bli flittig brukt.

Skjorte 249,- HM's herre-avdeling  Hals 99,- Gina Tricot

Bluse med åpen rygg 279,- BikBok


Shorts 299,- BikBok

Skulle kjøpe meg en svart tube-bh, lik den jeg har i hvit også, slik at jeg kunne bruke den under den svarte blusen med åpen rygg -men de hadde så klart ikke igjen i min strl, så det får bli siden en gang. Hva synes dere om innkjøpene?

Converse all star


Har eid minst et par hvite tøysko så lenge jeg kan huske, men aldri converse. Har egentlig aldri likt converse, har rett og slett syntes det har vært stygt. For den del har jeg ikke skiftet mening, men de i hvit er jo faktisk kjempekule. Både lave og høye, men vet ikke hvem jeg liker best. Kanskje litt feil sko å kjøpe seg på denne tiden av året, men. Hva synes du om Converse? Høy eller lav?

Miinto.no

Miinto.no er skandinavias største online motebutikk med godt over 100 motebutikker i hele landet. Netthandelen har et bredt utvalg for både kvinner, menn og barn når det kommer til klær, sko og skjønnhet. Miinto er også en av få klesbutikker på nett der du får tak i f.eks disse klærne.

Ut i fra hva jeg har sett, vil jeg si stilen på varene er ganske så spesielle. Ikke min type klær og sko i alle fall, kanskje mer for kvinner, og ikke jenter -alt etter som. Prisene er også veldig stive, men kvaliteten kan for den del veie seg opp mot summen. Ikke vet jeg.Produktene på bildene finner du ved å trykke på navnet: Rosa clutch, Day cream, Body Lotion, Lip wax, Powder brush, Foundation brush og Eyeshadow brush.

Delvis reklamebasert innlegg, og mine meninger er alt som er skrevet. Hørt om denne nettbutikken før?

 

Bud classic


Kom over disse fancie klokken på, helt fantastisk sjarmerende. Bortsett fra den rosa, er nok ikke disse noen klokker jeg ville komme til å kjøpt meg, men utseendet var utrolig søtt. Kostet verken mer eller mindre enn 299,- på Nelly.com. Var disse søte eller ikke?

New in


Før vi tok turen ut av Tronheim, sikret vi oss et par timer med shopping på våre kjære standar-butikker. Ble så jeg fikk med meg en herlig strikket-genser fra bikbok (som ikke er på bildet) + det som ligger der. Innkjøpene får dere en nærmere titt på i senere innlegg. Shopper du ofte? Hva kjøper du som regel når du er på shopping?

Harry fashion-tips?


Hadde helt klart gjort seg med noen tips til hva man kan ha på seg med temaet "hippie og 70-tallet". Har søkt litt på google, men er jo så mye forskjellig, umulig å bestemt se hva stilen er. Selv tenker jeg det er mye forskjellig farger, plagg på plagg, mye hårspray, hårbånd, smykker osv. Hva mener du markerer hippie-stilen best?

Temauke


Russen har såklart bestemt seg for å finne på mere sprell med oss førsteklassinger, så neste uke er det temauke som står for tur. Fikk beskjed om at på mandag, da skulle alt være gult. Helfarget gul, hvor bra kan det se ut? Som jeg kan huske, er en gul singlett det eneste jeg har uansett. Hvordan kan man få noe helfarget gult til å se bra ut?

Elf

Føler det er på tide å friske opp sminkepungen min igjen. Ny, ren og god sminke setter alltid sitt preg på utseende òg humøret. Er alt for lenge siden jeg har kjøpt meg ny sminke, og da mener jeg mere enn en ny mascara, og en concealer i ny og ned -og ny foundation som må invisteres i pga klumsete bruk. Nå som jeg faktisk har litt penger jeg kan bruke, er ikke sminke en dårlig invistering fra min side, tvert i mot.

Har hørt og lest en del om produktene fra elf, men aldri testet ut noe selv. Så tenkte jeg skulle bestille meg et par produkter fra http://www.eyeslipsface.no/ som har et stort utvalg av elf-sminke på nett.Produkter som pudder, brownser, primer og eventuelt øyenskygge, concealer og koster er noe av det jeg for det meste ser på som nødvendig nå. Har du prøvd elf-sminke? Noen anbefalinger og meninger om elf-produkter?

Innkjøp fra byturen

Her kommer endelig innkjøpene fra byturen på onsdag. Svidde av over 1500 kr, òg det er ikke hver dag jeg gjør, prøver jo å være litt økonimisk -med mine penger i alle fall. Men fikk mye fint for pengene, så det var værdt det. Har jo bruk for nye klær til skolestart, òg litt sminke, sko, smykker osv. Tror jeg sier meg meget fornøyd med kjøpene som ble med meg hjem fra Trondheim by.

Jeans BikBok 49,-

Redbird genser BikBok 199,-

Highwayst bukse BikBok 499,-

Jakke BikBok 399,-

Hals Vero Moda 99,-

Tøysko Din Sko 49,-


Undertøy Cubus 149+59,-  Mascara L'Oreal 109,-  Smykke BikBok 99,-

Meget fornøyd med alle innkjøpene, noe jeg faktisk sjeldent er. For ofte jeg kjøper plagg som jeg synes er "OK", også blir det så jeg aldri bruker det -bortkastet penger. Men ikke denne gangen, er blitt flink jente. Hva synes du om innkjøpene?

Innkjøp


Shorts Cubus  Smykke Cubus
Utrolig drålig satt sammen bildet, men har det litt travelt etter som jeg skal på trening om kun noen få strakser. Er i alle fall dette jeg kjøpt på cubus da jeg var i sentrum for noen dager siden. Innkjøpene fra by-turen i går kommer senere i kveld. Likte du det?

Fra solpudder til solpulver

Why me? På et halvt år har jeg knust et pudder, en foundation-flaske, òg nå et solpudder. Koster å være klomsete du, og jeg som egentlig ikke er klomsete engang! Ufh. Kjipeste var at det omtrent falt ned fra benken av seg selv også, da jeg gikk ut av dusjen. Åpnet dusj-kabinettet, og "bam" der skle det ned fra sminkemappa mi og rett ned på flisene i tusen knas.

Heldigvis er det fortsatt brukbart, men tror jeg må gå til invistering av et nytt om ikke lenge. Liker dette utrolig godt, fordi det passer meg perfekt. Tar du mye på kosten, blir det mye, tar du lite, blir det lite -akkuratt som det skal være. Kjøpte det på Sephora da vi var på 10.klassetur til Polen og Tyskland -noe jeg igjen skal etter høsten, med 1. og 2.året på videregående. Skal hamstre sminke på Sephora neste gang, stor utvalg og ikke særlig dyrt er det der heller.

Hvilket pudder og solpudder bruker du? Fortell din mening om produktet i kommentarfeltet.

Sniktitt på dagens lille innkjøp


Har allerede vært en liten tur i "sentrum", så ble et lite innkjøp etter noen få minutter i butikken. Så, hva tror du det er?

Sommerlige innkjøp

For en gangs skyld fikk jeg meg meg noe hjem fra shopping som jeg faktisk etterlengter når jeg skal sette sammen et antrekk. Tror det betyr at jeg hadde lite topper jeg kunne kombinere forskjellig med -eller at jeg rett og slett ikke likte de jeg hadde fra før av, bare noen få i tilfelle. Har nå hele 4 nye topper jeg gleder meg til å bruke, i søte og friske farger.

Kjøpte også en lik shorts som jeg hadde fra før av, bare i en litt mørkere farge -og en størrelse større vel og merke. Enten er magen min litt for tynn(nei), eller så er lårene mine litt for tykke. I den lyse har jeg strl S òg i den mørke har jeg M: den lyse har ikke mye å gå på rundt lårene, men passer fint i midja. Den mørke sitter litt løsere rundt lårene, men er igjen ganske stor oventil...Alt er kjøpt på BikBok, utenom den rosa t-skjorten som er kjøpt på Gina Tricot -det er akkuratt den samme som den grønne jeg kjøpte forige gang jeg var i byen. Utrolig behagelig, òg billig! Likte du noe av det? :-)

Gorgeus dresses

Som en typisk jente-jente, er jeg innom nelly's nettside hver eneste dag -for å se på de nye festkjolene som kommer inn. Ofte jeg har vært skuffet over utvalget, sært og alt for spesielt har mange av plaggene vært, men nå ser jeg ofte en kjole eller to jeg kunne tenkt meg. De siste dagene har jeg funnet disse tre herlighetene -ME WANT! Gorgeus, gorgeus, gorgeus...


Òg som sagt tiligere, er også denne hjertlig velkommen i skapet mitt. Hadde ikke blitt skuffet om en av disse hadde ligget i bursdagspresangen om noen få dager for å sie det slik.  Hvilken kjole likte du best?

InnkjøpEtter en liten tur innom Cubus, fikk jeg med meg en lik bikini som jeg kjøpte for noen dager siden -bare i svart. Syntes de var utrolig søte, så hvorfor ikke invistere i en til når det faktisk var tilbud på de også? Kjøpte også et par truser, men bilde er vel ikke så alt for nødvendig, haha. Hvor handler du som regele bikinier og undertøy? :-)

Trøstegave

Har i lengre tid vært på utkikk etter en liten brun veske, som jeg tidligere har fortalt. Noe mamma også har fått med seg, sikkert fordi hun snikleser bloggen min, eller fordi jeg kanskje har sagt det selv. Hun hadde i alle fall kjøpt denne søte vesken til meg som trøstegave da jeg kom hjem fra Sverige -etter pappa hadde fortalt at skoene mine ble stjålet. Ble uansett kjempeglad for den, var jo utrolig søt :-) Gleder meg til å få piffet opp et lyst sommerantrekk med denne lille veska.


Fin størrelse på den, perfekt til mobil, tyggis, litt stæsj og en liten pengebok. Hva synes du om slike små, brune vesker? :-)


Minimal shopping i Göteborg

Selv om papsen også var med som lommeboken selv, ble det utrolig lite shopping. Ikke at lite penger ble brukt, for det ble det -bare at de ble for det meste brukt på is, sjokolade, annen mat og Liseberg.


Kjøpte med denne tekniske cup-skjorta som et lite minne, sammen med en hvit shorts -òg teip til sokkene (wihu). Resten jeg kjøpte med meg hjem var bare mat, godteri og drikke, haha :-) Hva har du med deg hjem etter en tur til Sverige?

My new pink bikini


Da jeg var ferdig hos frisøren i dag, tok jeg like så gjerne turen innom Cubus for å se etter denne bikinien. Ble overrasket over at de faktisk hadde igjen rosa i min str, så det passet meg utmerket. Råsøt spør du meg. Likte du bikinien? :-)

Onsdagens innkjøp


Shorts BikBok  Tee, ring Gina Tricot

Fant endelig shortsen jeg lenge har hadd lyst på, flaks for meg at det akuratt var en igjen i S. Kjøpte også sports-bhen som jeg hadde på meg i går. Hva kombinerer du med slike shortser?

Den lille hvite


Om du ser bort i fra det stygge håret mitt som ser gult og mørkt ut pga redigeringen, så har dere da min søte nye kjole. Liker den kjempe godt allerede, men er litt synd at den er såppas gjennomsiktig. Hvitt undertøy er et must, ubrukelig uten, om du ikke vil vise alle hvordan undertøy du bruker såklart. Vises kanskje ikke så godt, men tok den med èn arm, bedre bilder kommer vel i en senere outfit. Likte du den nye blonde-kjolen min?

Recycled jeans

Brukte jo saksa selvsagt til å klippe meg en shorts av en bukse jeg ikke brukte. Resultate ble bedre enn forrige gang, så kanskje jeg faktisk kommer til å bruke denne -enkel og fin farge. Skulle ønske den var lengere i livet, men ingen bukser som passer seg til shorts, bortsett fra de jeg bruker til vanlig, og de er jo ganske uaktuelle å klippe i stykker.


Har en shorts i kikkerten, men den er utsolgt over alt -denne shortsen ligger øverst på lista for shortser til sommeren, helt klart. Hva synes du om shortsen jeg klippet meg til, er den brukelig?

Sommerens "must have" accessorize


Som dere mest sansynlig har sett flere ganger før, både på blogger og i byen, er disse brune vintage-veskene ekstremt hot i år. De spriter opp et enkelt antrekk samtidig som de er nøytrale i fargen. Skal selv invistere i en slik veske, men av den mindre typen -du finner en liten og søt på HM til 99kr. Liker du disse veskene? Har du, eller vil du ha en slik?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits