Umotiverende

Jeg elsker å blogge, det er ikke noe tvil - men at det er hundre ganger morsommere når jeg får regelmessig feedback fra flere av dere, er definitivt det som avgjør en stor del om det er morsomt å dele livet sitt med dere eller ikke. Har sagt det før, og sier det igjen: bli flinkere til å kommentere. Lesertallet er skyhøyt til tider, og ligger ellers på mange hundre lesere - men kun en brøkdel av dere gir noe igjen for bloggingen min, hvorfor? Jeg blogger for å tilfredsstille deres nysgjerrighet og interesse, og da synes jeg det er på sin plass at dere kanskje legger igjen minst 0,5 ganger så lite tilbake som dere får - èn kommentar i ny og ned er virkelig ikke for mye å be om.

Når det kommer til videobloggen det var snakk om, er det like mye opp til dere om den kommer eller ikke. Nå føler jeg ikke en ekstrem trang til å legge tid i å lage dere en videoblogg - merker jo som sagt fint lite til at dere er innom. Så etter som dette er den siste dagen i året 2011, tenker jeg at videoblogg kan være et nyttårsforsett for bloggen min, men bare om dere gir meg lysten ved å være gode lesere. Gjør dere store framskritt (til en vane, ikke bare et par dager) kan det hende det blir flere enn èn videoblogg også - men det er opp til dere.


Håper at flere av dere legger igjen en kommentar fra og med nå av - gidder dere, gidder jeg.

Oh ah hele natten

19:30 i går: God kveld, søtiser. Nå befinner jeg meg hjemme hos Tina, sammen med Therese og Ronja. Om litt er vi klare for å rocke løs med våre ny-sminkede fjes og søte kjoler. Den ekstra lille opp-piffingen er snart unnagjort, og da går turen opp til en kompis på vors. Kvelden bringer på storfest her i bygda, alltid julas høydepunkt for mange fest-glade ungdommer. Gleder meg til å ha en dødsbra kveld med mange gode venner og bekjente, dette skal bli braaa.


Siden jeg verken har med meg kamera eller pc, og ikke har tid til å ta bilder (noe vi aldri rekker, selv med lang planlegging av tid.) Skal uansett bruke den fine, røde kjolen min fra Nelly.com. Skal du feste i dag, eller har du vært på mange fester i jula?

Leserspørsmål

Leser: Kan du fortelle hvor blusen og shortsen er fra? Er så interessant, hiihihi.

Kan såklart fortelle hvor klærne er fra. Tenkte bare ikke over det, etter som det hele ikke vistes på bildet. Shortsen er sjokkerende nok fra BikBok! Blusen kjøpte jeg senest i forrigårs, da jeg var i Trondheim - sjeldent jeg finner noe jeg synes er skikkelig fint og ser litt ordentlig ut på Cubus, men fant faktisk blusen der. Armbåndet er det jeg fikk i tillegg i gave til Kristin, fra BikBok :-*


Likte du antrekket?

Julegaver #3

Her er siste del av julegavene. Fikk som sagt mye fint og nyttig, og noe jeg endte med å bytte inn pga feil strl eller at det ikke falt helt i smak. Det meste kommer nok godt med, er fornøyd med årets gaver, jeg. For ikke å glemme at jeg fikk ganske mange penger, 4000,- tror jeg det var.


Fra Rannveig fikk jeg også en bukse, men hadde den fra før av. Gaven fra Tonje inneholdte også et par øredobber i en liten sølv-pose som jeg mest sansynlig har oversett nederst i en annen pose eller noe. 1.Juledag kom også en kompis innom med en gave, gavesett fra Marc by Marc Jacobs - parfyme, body lotion og shower gel.

Sist men ikke minst, fikk jeg en litt drøyere gave fra mine to kjære venninner, Tina og Therese. Litt erotisk piff-gaver tror jeg vi kaller det, og med tanke på minste-alderen på de som leser bloggen min - legger jeg ikke ut bildet. Hvilken av alle gavene mine hadde du blitt mest glad for?

Julegaver #2


Må bare si at det er en rask overskikk av julegavene. Skulle gjerne tatt bilder med plaggene på osv, men tiden strekker virkelig ikke til nå. Av Kristin fikk jeg også et armband, og av søskenbarnene mine fikk jeg også et par tøfler. Fikk også to filmer av bestefar, mye som ikke ble med når jeg ser tilbake på bildene. Kremen fra BIOTHERM som dere delvis ser i det øverste bildet til venstre, fikk jeg i ekstra-gave fra kjæresten med en lapp om at den egentlige gaven kommer snart. Gleder meg til å vise dere når jeg har mottatt den. Hva var det beste du fikk til jul?

Julegaver #1

Bedre sent enn aldri, her kommer delvis alle julegavene mine. Noe er allerede byttet inn, og andre småting hadde jeg ikke full oversikt over for øyeblikket, men det får greie seg uten. Har lagd tre små collager med gavene, der jeg også har skrevet hvem de er fra. Fant fort ut at det så utrolig rotete ut med alle tre collagene i samme innlegg, så da poster jeg de rett og slett i et innlegg hver for seg - så vi slipper dèt rotet.

Her er mye av det praktiske som jeg snakket om, utstyr til kjøkkenet. Nå som jeg har mitt eget, er det vel en selvfølge at man også må ha eget utstyr til å tilbrede maten med. Kokkeboken topper jo det hele, for nå skal jeg bli superkokk. Eeelsker de rosa knivene - er real shitt for dere som kanskje trodde det var plastik eller noe, kan se slik ut. Digg å skjære frokost-brødskiva med en rosa brødkniv. Noe kult?


Fest, moro og barnepass

Hellois, tiden flyr den gitt. Gårsdagen ble brukt på et vindkast, var på shopping sammen med min egen- og Mats sin familie. Fikk byttet litt julegaver og kjøpt litt nytt, romjulssalget har overtatt alt av butikker - og såklart ble det godt benyttet. Innkjøpene kommer i morgen eventuelt.

I dag ble jeg invitert på mat og kaffe til tanta til Mats som hadde en litt sen "feiring" av bursdagen sin, så vidt jeg fikk med meg. Var kjempemange slektninger av Mats der, og ikke minst dødsmye god mat - og kaker. Litt sjenert, men alikevell ganske fin ettermiddag. Dro nettopp hjem for å hente småsøstrene mine som jeg/vi skal sitte barnevakt for i natt. Moren til Mats ville at vi skulle ta med jentene dit og overnatte der alle sammen, så da blir det fult hus. Blir nok å få av seg de litt penere klærne og bytte til noe litt mer likt ...en joggis, før vi mest sansynlig suser på butikken for å leie en film eller to.

Nå dro mamma og pappa nettopp ut døra for å ta seg en fest, det vil si at ansvaret er overlatt til meg. Om det kommer på godt eller vondt, det vil vise seg. Neida, dette skal gå så bra så. Så lenge de er enkle å ha med å gjøre, men etter som de som regel hører etter når det er andre til stedet (min uflaks), skal det gå bra.

Kom også på at jeg har glemt å vise dere hva jeg fikk i julegave i år, så om dere er interiserte i å se det, skrik ut. Fikk my fint og mye nødvendig, og noe litt mindre nødvendig heheh. Skal jeg ta meg tid til å vise dere bilder av julegavene mine?

Fullt opp

Disse dager er til for å kose seg og ta livet med ro, så det å tenke på bloggen annenhvert minutt er desverre meget utelukket. I går dro hele familien inn til byen for å spise julelunsj med slekta, hjemme hos bestemor. Godt å se igjen de fleste og bare nyte familien med masse god mat og søtsaker.

Ut mot kvelden ringte kjæresten og fikk meg med på fest, så da jeg kom hjem fra byen, var det bare å legge litt ekstra make-up og få på seg party-klærne. På vei til festen ble det så jeg heller svippet innom for å dra på vors til en kompis som hadde bursdag, før turen såklart gikk videre til selve festen. Er blitt av den late typen, som ikke egenlig orker å dra meg på fest, men så er det jo så sosialt og koselig når jeg først er kommet - skjerpings på latskapen. Begynner å gå vilt for seg nå, skal på offentlig 2 ganger på 5 dager, wild.


Topp BikBok  Shorts Vero Moda

Føler det er sykt åpenbart hvor klærne mine er fra, uansett hva jeg har på meg, er det noe fra BikBok. Gadd uansett ikke ha på meg kjole i går (selv om jeg har 3 kjoler som enda har pris-lappen på!) Det skal det nok bli en ordnings på 6.Juledag.

Sier bare i fra om at enkelte dager, som dette, blir det ikke nødvendigvis lagt ut mer enn ett innlegg om dagen. Nyter heller juletiden med mine aller kjæreste, de som betyr mest for meg. Er du mye på fest nå som det er jul og ferie?

Smurfefilm med familien

For min del har 1.juledag vært veldig avslappende, skikkelig chill med andre ord. Våknet med kjæresten, lå bare og var glade i hverandre før vi sto opp, da han måtte dra for å ordne seg til julemiddag med besteforeldrene. Jeg derimot løp opp for å stappe i meg god frokost, før jeg skulle slappe av enda litt til.

Litt ut på dagen ble det kvalitetstid med familien, så da var det Smurfene som sto for tur. Fantastisk søt og morsom film, latteren brøt virkelig ut av noen av gullkornene som ble sagt. Litt godt var også plassert på bordet, så magen fikk også brynt seg litt.


Nå ligger jeg bare nede alene, usosialt. Tror jeg får komme meg opp til de andre, kanskje de har tilbringet noe god mat til meg også? Hadde i alle fall ikke takket nei til det, kjenner jeg begynner å bli sulten igjen. Rart det der, at magen blir mye fortere sulten i jula - kan vel kanskje ha noe å gjøre med at man spiser hele tiden. Nyte det man nyte kan, for godt er det! Hvordan har din 1.Juledag vært?

Julestrømpe


Ihi, fikk tidenes søteste julestrømpe i år! Magisk søt med lange ben på, og masse godt plassert på innsiden - mm. Blant annet et gigantisk kinderegg som passet en slik kinder-sluker som meg ypperlig. Fikk også egen julestrømpe fra kjæresten, herlige gutten (ligger ved siden av meg på det bildet nr.3) Fikk masse KEX-sjokolade, kindersjokolade og drumstick's. Får du fortsatt julestrømpe på julemorgenen?

Julaften 2011

GOD JUL, ALLE SAMMEN! Dagen i går ble tilbringet i Trondheim sammen med familie og slekt. Uten bruk av pc, så derfor ingen blogging. Koste meg i alle fall med mat, godt selskap og overraskende mange pakker. Fikk mye fint, og veldig mye nødvendig faktisk.

Som sagt, utrolig koselig julefeiring. Da klokken var pasert middnatt, satt vi på fergen vel på vei hjem. Perfekt avslutning på julaften ved å sovne i armkroken til sin kjære som kom luskende opp i ett-tiden på natten. Håper alle andre også hadde en like fin jul som jeg hadde - God jul videre i alle fall :-)


Sist men ikke minst, bildet av en stk. nøgd pappa med iPad 2. Haha, morsomt å se han så glad, ble helt vill med iPad'en i hendene. Kom ikke som et sjokk at han satt godt plantet i sofaen med iPad'en i hendene her i morgest. Hvordan feiret du julaften, ble det en vellykket kveld?

Pepperkakehus

Mamma og min minste lillesøsters verk, med min hjelp av en-sides dekorering av tak. Egentlig synes jeg ikke pepperkakehus er spesielt pene å ha i hus, men det hører vel julen til. Det har jo tross alt en egen liten sjarm også da, på en eller annen måte. Har du pyntet pekkerkakehus i år?

Lillejulaften

God morgen, smånisser. Har sovet så utrolig godt i natt, var utrolig digg å endelig få sovet ut litt - hadde null problemer med å nyte sengen helt til klokken 14:00 i dag. Startet formiddagen med å rydde alt som er å rydde her nede, alt fra klær til oppvask og godterismuler.

Grøt til frokost på lillejulaften er for så vidt ganske greit, stapp mett med andre ord. Blir liksom litt ekstra kos ved å ha mandel i grøten, som lillesøster fikk denne gangen. Julestemningen er ikke helt der den burde vært, men den sniker seg sakte men sikkert innpå ved hjelp av julemusikk og innpakking av gaver. Har aldri vært den kjappeste på gave-fronten, så jeg har nemmelig ikke pakket inn annet enn gavene som skal være i julestrømpen til gutten min.


Nå skal jeg fortsette der jeg slapp i ste, så er nok nødt til å finne fram støvsugeren og vaskebøtta. Skal bli godt å bli ferdig slik at jeg kan dusje og kose meg med å pakke inn julegaver før kjæresten kommer for å pynte mitt eget juletre, og tilbringe julenatten med meg. Hva gir deg julestemning?


I dag har jeg......


....vært på jakt! Hehhei, mange av dere som gjettet riktig. Siden Mats jakter hver helg for tiden, har han lenge spurt om ikke jeg også vil være med - så ja, nå har jeg vært med på jakt. Mine 3 vakre ord som jeg alltid har trodd om jakt, og fortsatt forbinder jakt med: kjedelig, kaldt og langdrygt. - kanskje fordi vi ikke så noen dyr, og været var så pistrete, så er vel nødt til å gi det en sjanse til. Bestefaren til Mats skjøt Mikkel rev da, et kjempefint dyr faktisk.

I de to timene vi satt helt musestille å så på ingenting, fant jeg ut at håret mitt så skikkelig orange ut! Greit det blir mørkere om vinteren, men orange? Wæ, frisørtime neste. Fargen kom vel litt av at det var vått også, for jeg har virkelig ikke orange hår til vanlig, haha.

De andre jakter fortsatt, mens jeg dro hjem for en liten stund siden fordi jeg måtte gjøre meg klar til å dra på jobb en liten tur - heldigvis bare 3 timer. Så nå venter jeg bare på at en kompis skal hente og kjøre meg til jobb, slik at jeg slipper å gå, aah. Har du vært på jakt før? Liker du jakting?

Dere aner ikke hva jeg skal

Hohoi, hva er det jeg har begitt meg ut på nå. Ikke at det er noe spesielt med det, men jeg er faktisk veldig skeptisk og litt småredd. Har aldri vært med på noe slikt før, så tror det kan bli utrolig spennende, værtfall om vi har litt flaks med oss også.


Nå er det bare å kle på seg, for nå skal jeg nemmelig fyke ut dørene med min kjære, allerede i en tid av 09:00 på morgenen en fridag. Først skal vi spise noe mat, og nå er det nystekte rundstykker som står på menyen, mmm. Kan du tippe deg fram til hva jeg skal?

Sofakos

Sitter for øyeblikket å koser meg med varm te og kokos-trøfler, TIDENES beste julegodt. Krysser fingre og tær på at det er det beste av alt, elsker det - nomminomnom. 

Har nettopp vært på dagens andre avsluttning, men for fotballen denne gangen. J19 hadde en liten sammenkomst der vi spiste pizza og koste oss med bilder fra cup (gorgeus) og noen runder med quiz! Utrolig morsomt faktisk, i alle fall om jeg hadde klart å henge med å skrevet på alle tre tingene jesus fikk, men i steden skrev jeg bare den første - da hadde vi nemmelig vunnet. Upsi. Fikk premie alle sammen, og kvelden var koselig i seg selv, så jeg ble tilgitt.

Men fra sofakos til sofastress, har en engelsk tekst jeg må spille inn som lydfil å levere i kveld - har typ 30 minutter på meg, og tror jeg kan trenge tiden. Er nok nødt til å runde av her, så sees vi i morgen. Hva er ditt favortitt julegodt?

Sjarmerende bilder

Snakker ikke om meg som motiv, for så vidt, men redigeringen. I det siste har vel alle fått med seg at bloggere har begynt å redigere mange av bildene sine på en nettside kalt http://pixlr.com/o-matic/. Jeg, som mange andre benytter meg av dette programmet - gratis, enkelt og fint. Dessuten er det utrolig mange og forkjellige varianter du kan velge mellom, både farger og bilde-detaljer. Rammer kan du også finne på siden, men selv har jeg ikke prøvd å redigere noen bilder med rammer. Smak og begag, er i alle fall noen for enhver vil jeg tro, passe stort og fint utvalg.


Her har dere to av flere eksempler, utrolig sjarmerende med litt ekstra piff i bildene. Disse to boble-effektene vil jeg tro er noen av de mest brukte, så er lett å bli lei når man ser alle bruker de - men fint er det jo. Har du testet ut pixlr o-matic?

Antrekk for juleavsluttning 21.12.11

Shorts Vero Moda  Topp BikBok

JULEFERIE, skal bli så sykt godt. Hadde vår siste dag på skolen i 2011 i dag, også kalt juleavsluttning. Digg nok at vi fikk dra hjem allerede klokken 11:00. Jeg og noen jenter i klassen måtte kore til et par sanger, gikk bedre enn forventet med tanke på at ingen av oss er spesielt til sangstjerner. Noen er bedre enn andre, men virkelig ikke i toppklasse - hovedsangerinnen var virkelig flink derimot, utrolig imponerende. Likte dere "kor-antrekket mitt?"

Black and yellow


Stikker på jobb for kvelden, så dere hører mest sansynlig nok ikke mer fra meg i dag. Finner nok senga tvert jeg kommer hjem, om jeg ikke svipper en liten tur innom kjæresten på hjemveien. Bloggeees. Jobber du?

Ordnings med gutta

Meg på badet, og liten tid, det går ikke. Ordnet meg til bursdagsfest sammen med Mats i går, før et par kompiser også kom. Spiste potetgull og chilla i sofaen med tv og snakk, samtidig som jeg reste litt mellom stua og badet. Ble ferdig til slutt, utrolig nok. Gutta begynte å bli litt stressa mot slutten, men slikt er det bare å venne seg til, ikke sant jenter? Joda, det er nødvendig.

Blogg-bilder er virkelig ikke det letteste å ta med tre gutter tilstedet - enten så tar de dårlige bilder, står i veien, eller klarer å ødelegge bildet på en eller annen måte. Småsøstre kan klare det hakket bedre, men selvutløser er nok tingen i slike situasjoner. Her har dere i alle fall noen bilder fra før vi dro:


Bursdagsfesten var helt grei, var ikke så mye folk som jeg hadde trodd egentlig, menmen. Litt utpå kvelden dro vi på Felini å spiste pizza, sikleee. I 2-tiden var vi hjemme his Mats for å hente jakt-utstyret hans før vi dro opp til meg for å sove. Sover alltid så mye bedre i armkroken til kjæresten, hihi :-*

Siden han er så god, sto jeg opp sammen med han klokken 8(!!) i morgest for å steke runstykker til han skulle ut på jakt. Smurte på pålegg, pakka med noen pepperkaker og gidde han mine to siste luker i kinder-kalenderen - han lever godt i mitt omvær skal jeg love dere. 3 fine gutter, eller hva?

Opp å hopp


Ble vist for mørke bilder, men rekker ikke fikse noe på det. Dere ser meg fint og flott uten sminke, så skal løpe opp å sminke meg og spise litt før vi kjører en tur til sentrum. Tror det blir bursdagsfest til noen kompiser i kveld, så oppdaterer dere senere. Hva skal du bruke lørdagen din til?

16.Desember

Kvelden ble (foreløpig) brukt til å spise bakt potet, se idol-finale og spise enda mere godt. Mats ringte litt utpå kvelden, så da bar det ned til han en tur - måtte skifte klær, siden jeg hadde hoppet i joggisen da jeg kom hjem.

Mats falt forresten på vei hjem, hahaha. Dødglatt ute for tiden, sykt skummelt. Må innrømme at jeg har falt selv, ned bakken til "my place". Rett på rompa og ned resten av bakken, rød og øm stump gitt. Har lært å være forsiktig i alle fall, så snegler meg bortover om dagene.


Nå skal jeg og Mats ligge på sofaen å se handballkamp før vi finner senga for dagen, begynner å bli trøtt allerede. Har du falt på isen i år?

Rosa gjør godt

 I de siste 2-3 ukene har jeg vært nesten-syk, sånn på grenseland til å være hjemme fra skolen. Dro såklart på skolen alle dagene, flink.. :-) Men halsen har vært helt raspe, er blitt verre og verre denne uka. Klarte omtrent ikke å putte i meg en liten bit av brødskiva mi til frokost i går engang, var dødsvondt.


Fikk et brett med Strepsils (svensk repsils) av moren til min kjære, som faktisk har funket. Sitter å knasker alle slags hals-tabletter i håp om å bli helt bra, er så kjipt å slite med matinntaket. Stemmen må også være klar og fin til onsdag, da jeg skal synge i kor! hahahah, blir tidenes. Tipper alt blir bare bra etter å ha knasket noen rosa tabletter til.

Nå ligger jeg bare å nyter blåfjell på TV-skjermen sammen med mine to småsøstre, godt med litt julestemning innemellom. Mamma har også kjøpt juletre-pynt og stjerne i sølv til meg og mitt eget juletre, iih. Gleder meg til å pynte treet. Hva mener du hjelper best mot sår hals?

Dagens antrekk 16.12.11


Topp BikBok  Shorts BikBok  Ballerina sko Bianco  Armbånd Fikk i gave

Har hatt en utrolig koselig dag på skolen i dag - hadde julelunsj med klassen! Pyntet oss, dekket til bord, spiste god lunsj og dessert. Måtte øve litt til juleavsluttningen som skal være neste onsdag også, er jo kun 3 skoledager igjen før det er juleferie. Benyttet fritiden før bussen kom, til å sole meg i noen minutter - klarte jo å glemme det i byen på onsdag. Likte du klærne?

Boksekamp

Dagen i går ble ikke helt som planlagt, verken det ene eller det andre. Fikk møtt Kristin og shoppet inn mesteparten av julegavene, som selvsagt var hovedpoengene. Vi hadde også planlagt å ha en sol-date på Brun og blid, med det glemte vi å ta oss tid til etter all shoppingen.

Da vi hadde tilbringet flere timer med spasering mellom alle butikkene i byen, dro vi hjem til leiligheta til Kristin en tur, før jeg måtte dra videre ..ganske morsom historie det der faktisk. Skulle gå fra Solsiden for å ta bussen fra sentralstasjonen og ned til Piren for å rekke båten hjem - bussen kom aldri, så det ente med at jeg hadde 5 minutter på meg til båten gikk, så da var det ikke annet å gjøre enn å legge på sprang med 100 kg handleposer. Utrolig nok brukte jeg knappe 5 minutter, men akkurat i det jeg ankommer Pirterminalen slår klokken 21:46 (ett minutt over) og jeg ser båtene kjøre rett framfor nesa mi. KJIPT. Neste båt gikk ikke før 23:30, så måtte da gå opp til Kristin å være igjen, før jeg måtte ned til båten en time senere...I dag har jeg vært med Mats helt siden skolen sluttet. Hadde forresten engelsktentamen i dag, har aldri blitt ferdig så fort for å si det slik. Ble sykt dårlig i halsen i går, så hadde så store smerter i går kveld/morgest at jeg såvidt klarte å svelge mitt eget spytt - så var greit slapp på tentamen. Satser på en helt ok karakter, forventer ikke en 6'er sånn sett.

Dagen har bare gått ut på å spise middag to ganger, se tv og ha boksekamp i stua. Knocka han lett med de sju gang for store hanskene, yeshitt. Nå er tiden inne for å hoppe i dusjen og finne sengen så fort som mulig, er utrolig sliten etter gårsdagens uheldigheter, og dagens generelt dårlige form. Skal prøve å komme meg opp for å fikse noen bilder før jeg drar, så vi sees om litt. Mistet transporten rett forran øynene på deg noen gang?

Fanpage på Facebook

Da har jeg ordnet meg med fanpage som dere kan gå inn å liker HER. Er så enkelt som at jeg kommer til å oppdatere alle innleggene som legges ut, kanskje noen spørsmål angående bloggen osv. Fanpage er fanpage, er ikke mye mer å si om den saken.


Nå drar med bussen innover til byen, snakkes mest sansynlig senere på dagen. Har du likt fanpagen min?

Dagens antrekk 14.12.11


Bukse Vero Moda  Bukse Only  Smykke BikBok

Etterveksten min er ikke så ille! Greit den kanskje vises litt, men langt i fra så mye som på bildet - håret mitt er verken så mørkt innerst, eller har så store kontrastforskjeller. Drar uansett til byen for å møte ei venninne i dag, skal på julegaveshopping, wii. Klarte å forsove meg i dag også, så måtte ordne meg ferdig på skolen, so uncool. Buksa har en daff og naturlig grønnfarge, ser ganske jordnær ut? Hva synes du?

Nytt design


Dette er sannelig første gang jeg bytter design på bloggen, godt på en måte. Fantastisk å ha et design som gir ekstra julestemning nå til tider, kunne ikke funnet et bedre som samsvarer bedre til juletiden og hva jeg liker. Rødt, enkelt og tiltrekkende. En blogg med et fint design og førsteinntrykk har en mye større sjanse for å bli lest, enn en blogg med neonfarget bakgrunn og skrift i f.eks Times New Roman.

Helheten i designet begynner å ta form, men er forsatt en del som mangler. Dette tar utrolig lang tid, virkelig, har sittet i flere timer å kopiert og limt inn HTML-koder overalt. Håper på å bli ferdig så fort som mulig, men blir nok ikke i kveld.

Det eneste "dumme" med dette/slike design, er at det er så mainstream - ganske mange som har lignende, og det er litt kjedelig. Liker ikke å ha helt likt som andre, eller at andre har helt likt som meg. Ser du noe som mangler, burde justeres eller ikke er helt på plass; si i fra i kommentarfeltet, så skal jeg få prøvd å fikse det så fort som mulig. Til slutt lurer jeg på om dere liker det nye designet, bedre enn før?

Innspilling av videoblogg

...var vist ikke så enkelt som jeg hadde trodd. Skulle gjøre meg klar med hva jeg skulle si, hvordan det skulle foregå og hvordan jeg skulle få lastet den opp videre på dataen. Klarte kun å spille inn noen små snutter på et halvt minutt ca, for da stoppet kameraet bare av seg selv. Det ville rett og slett ikke filme lengre.

I utgangspunktet vet jeg egentlig ikke hvordan jeg filmer med Canon EOS 500D i det hele tatt - vrir om kanppen til det siste motvet som viser bildet av et filmkamera (tror jeg), og resten trykker jeg meg fram til, uten helt å vite hvordan. Så det jeg er ute etter nå, er litt hjelp. Hvordan filme med speilrefleks? Canon EOS 500D for å være presis.

Slik ser kameraet ut. Hvilke knapper skal jeg skru og justere på?

Kanskje vanskelig for dere som ikke har likt, men til dere som har likt: hadde vært dødssnilt om noen av dere hadde giddet å fortelle nøyakti hva som skal stilles inn og på hva, i kronologisk rekkefølge.


For meg ser det bare slik ut - ganske uforståelig med et hav av tall, bokstaver og uttrykk. Kan ikke si noe annet enn at det er en liten ulempe å ikke ha peiling på slikt når man er "blogger" og er avhengig av et slikt kamera. Peiling? Hva filmer du med?

New dress


Kjole nelly.com

Endelig er den her, og like fin som ønsket :-) Gleder meg til å få brukt den på neste julefest, perfekt til en slik anledning. Satt forresten utrolig bra på, har strl S. Hva synes du om kjolen?

Ultra-x ceramic hair iron 230

Hopper lett over til noe litt mer overfaldisk enn forrige sak. Tusen takk for all god respons på sistskrevne innlegg, godt å høre at så mange mener jeg har et godt poeng med det jeg skriver, og at mange burde lære. Gøy å blogge når så mange engasjerer seg med å formidle god kritikk tilbake :-)

Har som sagt klart å "sprenge" rettetanga mi, uten helt å vite hvordan. Ødelagt er den i alle fall, usikker og farlig å bruke den når sikringen i tanga har gått; husk det, om eventuelt tilfelle. I mellomtiden, til jeg får forhåpentligvis har julegaveønske #1 liggende under treet på julaften, var jeg så heldig å få låne snilleste Mia's (Mats sin lillesøster) rettetang. Heldigrisen har to stk, flaks for meg.


Selv synes hun den ikke funker så alt for bra, og sverger heller til sin kjære GHD - men selv liker jeg den kjempegodt, mye bedre enn min oppbrukte dritt. Er dødsglad for at jeg fikk lånt den, hadde tvilsomt klart meg uten. Overfladisk nok, er jeg avhengig av å ha en rettetang til enhver tid. Er du avhengig av rettetang eller noen andre overfladiske produkter?

Selvrespekt

Ja, det er helt klart at dette handler om diskusjonen(e) i kommentarfeltet på forrige innlegg, der jeg påpekte at alt for mange jenter er alt fot drøye på fest til tider.

Kan begynne med å si at jeg selv har vært i situasjonen jeg nettopp har beskrevet som latterlig og "horete" - motsier det ikke for et øre, for der har jeg vært. Uten helt kontroll, med kjolen litt for langt opp, og prøvde å være deilig av den grunn. Den gang da. Har for lengst innsett av det var latterlig oppførsel av meg å framstille meg selv på den måten, så jeg lærte av det. Verken jeg eller noen jente vil framstille seg slik som mange gjør, det er forferdelig. Hadde du sett deg selv på dansegulvet med alt du eier og har, hengende ut både her og der, er jeg ganske så sikker på at du ikke hadde ledd av det og syntes det hadde vært helt OK.

For dere som pøser på med dritt og motsiende kommentarer som "du bruker også trange og korte kjoler, du har også danset slik." Virkelig, sier dere det? Flinke dere er som klarer å gjenta meg selv. JA, jeg har vært i samme situasjon, for lenge siden. Jeg likte ikke valgene jeg hadde tatt i ettertid, om å vise meg slik, om å vise meg på den måten - så jeg lærte, jeg lærte av feilene mine. Er stolt over å kunne si at jeg har tatt til fornuft å lært av noen jeg angrer på at jeg gjorde. Så mens dere pøser på med dritt om ditt og datt, og at man må ha litt "selvironi" på dansegulvet kledd opp som den billigste på markedet, og med alkohol-inntak som en alkoholiker, vil jeg bare si at jeg virkelig håper på at dere også lærer av feilene deres en dag. Du vil nok innse det en vakker dag :-)

Ingen som nekter deg å ha et godt og morsomt sosialliv som ungdom, men ingen sier at man må drikke for å ha det morsomt heller. Er så det tilfellet, er det sosiallivet ditt det er noe galt med, ikke mine meninger om hvordan jenter(som deg, mest sansynlig) på fest.


Og til deg som sier du har hørt ditt og datt, kom tilbake når du har sett og opplevd noe selv - dvs; aldri.
Som overskriften sier: HA LITT SELVRESPEKT. Tenk over en gang eller to til før du hiver deg ut i hva som helst og framstiller deg som hvem som helst andre enn deg selv. Sjansen for at noen liker deg for den du er, er større enn at noen liker deg og finner ut at det ikke er deg.

For ikke å glemme dere jenter som faktisk har kjæreste, der burde i alle fall være ekstra forsiktige. Er på samme stadige selv, og har roet ned siden da jeg var "young, free and single" ;-) Ingen vil ha en kjæreste som viser seg fram mest mulig for alle andre gutter. Pass på kjæresten din, og deg selv, så risikerer du ikke noe turbulens i forholdet av den grunn.

Have fun! Bare ikke glem selvrespekten, dere kan ha god bruk for den i framtiden :-)

Saturday night

På lørdag var jeg som sagt på fest, dro sammen med kjæresten og en kompis. Stresset først litt med kjolen som jeg ikke var 100 % fornøyd med, så tiden minket litt etter litt. Da tiden var kommet for at jeg og Mats skulle ordne hår og smnke (for min del), klarte rettetanga mi å eksplodere i det Mats satt i stikkontakten - ødelagt rettetang samtidig som lyset på badet gikk, supert før fest.

Litt utpå kvelden befant vi oss nede hos Mats, der det var både lys og en rettetang jeg kunne låne; fjoh. Fikk til slutt ordnet meg klar til fest etter nesten to timer på badet - like så greit at Mats fikk besøk på samme tidspunkt. Bilder ble det også noen av:


Ble noen bilder vi failet litt på, som bildet #4 for eksempel, haha. Var koselig i alle fall, morsomt å se på slike bilder i ettertid også.

Resten av kvelden var helt grei - først vors til en kompis, så offentligfest. Tror virkelig flere burde vurdert tanken på å være edru på fest, mange driter seg virkelig rett ut uten å kanskje merke det selv. Enten er det gutta som skal sloss for å bevise hvem som er "størst", eller så er det jentene som skal vise seg frem mest mulig på dansegulvet - DRØYT, sikkert 85% av jentene gikk med åletrange kjoler som så og si IKKE gikk under rumpa, verken fram eller bak. Liker meg selv i stramme og ikke alt for lange kjoler, men det finnes grenser om hvor langt opp den skal være - dra kjolen noen hakk lengre ned, så blir du nok heller sett på som "deilig" i steden for å få stempelet som hore. Hvordan er du på fest?

Gold digger


Kjolen jeg hadde bestilt fra nelly, kom selvfølgelig ikke tidsnok til festen på lørdag. Ente opp med at jeg måtte få pappa til å kjøre meg til sentrum (ikke serlig shopping-mekka, kors på halsen) for å kjøpe enda en ny kjole. Ble en svart kjole som var helt ok+.

Følte meg noen hakk mer misfornøyd enn planlagt - uten den nye kjolen fra nelly, og de nye skoene.  For å se liitt freshere ut, kjøpte jeg også en neglelakk i gull, pluss et par øredobber i lik farge. Slo også til med punktvipper som tar sin tid å sette på, men ble ikke så værst til slutt. Håper nelly-kjolen kommr snart, likte meg ikke så godt i den svarte. Liker du detaljer i gull?

Partyboys

Er på vors til en kompis før turen går videre til offentlig, wihuu :-) Her har dere noen gutter som insisterte på å komme på bloggen, faste lesere og store fans:

Fikk guttene til å knipse bilder av meg, men rakk dessverre ikke å poste de før vi dro, viser dere i morgen :-) Kos dere like mye som jeg skal i kveld, blogges!

Last night

Etter en så lang og slitsom uke, var det sykt godt med helg. Måtte passe småsøstrene mine vel og merke, men gikk litt greiere da Mats kom inn i bildet - skjønner ikke hvorfor de elsker han mer enn meg altså. Uansett så spiste vi pizza og sjokolade, mens vi så blåfjell og idol. Litt utpå kvelden ble i alle fall hun alder minste helt i hundre, tror kanskje hun skulle vært i sengen liiitt tidligere.

 Like etter idol, sovnet jeg og Mats ubevist - med klær for min del, og med TV'n stående på.. Første jeg sa da jeg hørte vekkerklokken til Mats var "ææsj, æ sov med sminke på :((" Hater å sove med sminke, gjør det ALDRI. Føler huden blir kjempeekkel og stygg dagen etter, og mascaraen sitter ikke like fint neste morgen for å si det slik heller.


Var heller ikke særlig fotogen i går heller, så dere for nøye dere med gårsdagen grandiosa hjemmelaga.

Nå har jeg nettopp dusjet og smurt meg inn med krem, og sitter bare å venter på at mamma skal ringe - kjolen min fra nelly er ikke kommet, og jeg trenger den til i kveld! håper for all del at den er kommet på posten, selv om post-lappen ikke er kommet. Om ikke, må jeg stresse meg med resten av familien til Rissa for å se etter en kjole, og det er egentlig ganske lite aktuellt, men... Skal hive meg rundt og få slengt på meg noen klær om jeg faktisk må være med, så vi sees. Poster nok outfit ikveld, skal prøve å gjøre tid til det. (yeah right) tenker vi nok alle. Hvor lang tid tok det sist du fikk kjolen din fra Nelly?

Love on a stick


Random shitt, e ikke helt i topporm - snakkes siden. Hva gjør du for å få opp humøret?

Lue på hue

God morgen, godtfolk. Benyttet meg av bad hair-day-trikset med lueee. Ikke at jeg egentlig hadde dårlig hårdag (heheh) men frista med lue, er jo vinter liksom. Anyhow, skulle få lille'lillesøster til å ta bilder av meg i morgest når jeg hadde sykt dårlig tid - så står hun der med kameraet i hånda og bruker hundre og førti år på å trykke på knappen, ble ètt bilde.

Skal til fysio senere i dag, før det bærer på mørkekjøring. Var sikker på at vi skull kjøre scooter i mørket jeg, men var vist bil det var snakk om - og at vi kun skulle sitte på, greit for meg det.


Her har dere det eneste bildet som ble tatt i morgest, vakkert vakkert vakkert. Liker du å ha en lue på hue? heheh

Innkjøp

For kun en liten time siden kom jeg inn dørene her hjemme, etter en lang tur til byen. Som den moneymakern jeg er, haha neida, joda, fikk jeg selvfølgelig med meg et par julegaver hjem i dag - til meg selv, hvem ellers? Tror jeg må være fast bestemt for å gå inn med kun andres julegaver i hode på neste shoppingrunde, ellers finner jeg bare masse godsaker til meg selv.

Heels DNA  Shorts BikBok  Foundation Isadora. Veldig fornøyd med dagens innkjøp, gleder meg til å komme meg ut for å få brukt shortsen og skoene, love. Har forresten begynt å føle meg bekvem i litt høyere hæler, må bare innse at det er mye penere enn med ballerinas' til enhver tid. Hva synes du om innkjøpene, noe du likte?

Freckle face


Jeg er uheldigvis en av de (u)heldige som er født med fregner. Har kun i fjeset vel og merke, men kunne godt klart meg uten. Synes huden ser mye renere og penere ut uten fregner, men noen kler det også såklart.

Skal innrømme at jeg av og til prøver å redigere bort fregnene så mye som mulig, synes selv jeg hadde vært mye penere uten - men det er nok ikke så enkelt å gjøre noe med, foruten foundation og redigering, haha :-) Har du fregner? Hva synes du om det?

Dagens antrekk 07.12.11


Topp BikBok  Bukse BikBok

Antrekksbilder før jeg hadde ordnet håret, hehe. Hadde utrolig nok litt god tid i morgest, det er ikke hver dag. Drar til byen med kjæresten etter skolen, så blir kanskje vanskelig å blogge, satser på trådløst nett noen plasser. Presterte med å ta på meg uggs i dag da jeg trodde det var snø og fint ut - bakken var full av sluh, og jeg var klissvåt bare av å gå ned til bussen. Watcha think?

Ensformig

Dæver. Det er vel ikke nå jeg skal komme med et ultra-kreativt innlegg med bare glade og fine meninger om min kjære hverdag? Vel, den tid er ikke kommet helt enda. Dagene mine går fortsatt i masse skolearbeid som jeg er skikkelig umotivert til å gjøre, slik at det tar eenda lengre tid enn nødvendig, fml.

Blogging er lik hver dag - bilder av meg selv med hvit bakgrunn, og med en fortellende tekst om min trasige og kjedelige hverdag. Lite bra, men dere leser forsatt ser jeg :-* Den som venter, venter ikke forjeves. Bare hold meg ut litt til, så blir det bedre. Hihi, lover.


Slengte av meg klærne da jeg kom hjem, skiftet heller til noe behagelig, blant annet kjæresten sin gjenglemte, STORE t-skjorte. Skal skrive engelsk-stil i hele kveld, så kanskje det kommer et innlegg til i kveld, får se hva jeg rekker. Godt med store klær hjemme?

Liverpool-nisse


Haha, blir ikke mer nisse enn med liverpool-trøye? Jeg og Sara tok den helt ut, mobbing på gang. For dere som ikke følger med på fotball, så tapte liverpool 0-1 mot fullham i går. Da er det bare å benytte seg av at det kun er èn liverpool-fan på hele skolen (stakkar), som heldigvis er en av russene som bestemte dagens nisse-dress-code. Stygg nisse med rød-trøya ja? :-D

Sov godt


Sengen kaller, så får fortsette arbeidet i morgen. Skal forresten kle oss ut som nisser, i følge russen - kanskje bringer det frem litt julestemning? Vi får se, er nok ikke nødvendigvis dèt. Litt treg av meg i dag, må få rompa i gir om jeg skal ha en liten mulighet til å finne noen bortkomne nisseluer. God natt og sov godt, alle sammen! :-)

PS: synd alle liverpool-fans, mohahah.

Godis kungen


Til fordel for meg selv, har jeg helt glemt av å åpne kalenderne mine siden dag 1. For opptatt med å ha julestemning skjønner dere, eller kanskje ikke. Sitter å hiver i meg godteri mens jeg skriver geografi-oppgaven til onsdag, ting tar tiiid sier jeg bare. You like?

Forferdelig blogging i det siste, jeg vet. Livet på studiespess er ikke det mest "chille" for å trøste dere med det, dere som vurderer å gå det til neste år. Kommer sikkert til nytte en dag. Bloggingen blir bedre, en gang :-)her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits