Morgendagens forberedelser

Iiih, som tiden flyr - i morgen er det 1.desember! Jeesus, ble plutselig i skikkelig julestemning i dag da jeg fikk hengt opp noen julekuler i vinduet og kjøpt inn julekalender. Synes ikke det er lenge siden vi hadde sommerferie, og nå er det plutselig jul? Jøye meg. For en gangs skyld gleder jeg meg, tror det kommer til å bli en fortryllende fin jul i år. Krysser fingrer og tær for at snøen faller fra himmelen om kun et par dager, alt blir mye penere når bakken ligger hvit.

Òg til den litt mindre gode delen - har prøvetentamen i matte i morgen. 4-timers. Typisk meg er å dette helt av når det gjelder, mens jeg glir gjennom oppgavene i boka strålende lett (med unntak, såklart). Er nok nødt til å krysse litt kroppsdeler på at dette også går bra, så tvi-tvi. Har vel egentlig ikke fådd øvd noe spesiellt mye i dag heller når jeg tenker meg om..

Ellers har jeg bare vært flink å finne meg klær til i morgen. Svarte #@!!& den hersens døgnrytmen er det ikke noe håp for - sier seg selv når klokken nå er nermere ett, og jeg var fast bestemt på å komme meg i seng før elleve liksom. Way to go. Er 1.desember nå forresten! Jul ♥ God natt og god julestart.

Bloggerfy

Flere enn meg som har dumpet inn på Bloggerfy de siste dagene? Topplista for de forskjellige kommunene er ikke synlig lengre, i steden er det et reklame-oppslag til siden Bloggerfy som tydeligvis er en annen form for toppliste blant alle bloggere. Vet du noen om dette? Har du laget deg bruker på Bloggerfy?

Hvilemodus

Uh, sliten jeg. Har hatt fritime en stund nå, så var nettopp å tok sol i et par minutter. Har ikke giddet å gjøre det på lang tid, så den bleke vinterhuden begynner å titte fram, liker ikke. Er litt deppa for tiden, vet ikke helt hvorfor - har ikke sovnet før i 1-2 tiden de tre siste skoledagene, været suger og halsen min gjør skikkelig vondt. Hadde ikke gjort noe med en oppkvikker i hverdagen.

Som resultat av min senge sengetid, våkner jeg alt for sent om morgenen. I dag sovnet jeg av helt til ti over sju, et kvarter før jeg må gå ned til bussen. Gapte da jeg så meg selv på badet i morgest, tidenes poser, fysj så stygt! At skjønnhet kommer av mye søvn, er kanskje ikke så urealistisk. Er nok på tiden å få orden på døgnrytmen, ser jo ut som et dass på skolen hver dag, om ikke.
Ellers har jeg bare vært slapp hele dagen, og drukket masse te. Tror jeg har fått et crush på te eller noe, er sykt godt til tider. Ikke usunt om du ikke overdriver sukkerbruken heller, nam. Skal hente meg te før det bærer til time, adjø :-) Liker du te?

New purse


"Got to love yah, got to love yaa ♪ Endelig er den funnet - stor, praktisk og brun. Er en liten stund siden jeg begynte å sikle etter brune vesker fra butikk-vindu til butikk-vindu, men aldri funnet en fin og romslig veske til en rimelig pris. Før nå såklart, gleder meg til å bruke den. Likte den skikkelig godt. Gjorde du?

Max factor konkurranse


Har aldri postet noe på bloggen for å reklamere eller vinne noe, men en gang må vel gå greit. Er egentlig ikke så fan av at andre blogger om slikt, for det er jo ikke morsomt å lese. Dere kan derimot ikke si at denne sminken ikke frister, for det gjør den jo helt klart. Konkurransen finner du HER. Bruker du sminke fra Max factor?

Selvgjort er velgjort


Utrolig nok klarte jeg å smekke sammen en hader i picasa 3. Ble ikke slik at bildene "smelter" sammen på midten, slik at jeg på en måte befinner meg to plasser på bildet, men dette var det jeg klarte. Ikke så verst til å bruke et program som er såppas fremmed for meg, eller? Synes det ble helt greit jeg, mye bedre enn den gamle i alle fall.

Headeren måtte uheldigvis være mye lavere enn planlagt, så bildet ble litt for mye beskjert synes jeg. Er uansett åpen for å ta i mot flere forslag fra dere, så bare send inn til; snuppie@hotmail.com. Hva synes du om den nye headeren min?

Header in the winter snow


Har endelig tatt noen bilder som er brukbare som ny header, passer årstiden litt bedre liksom. Dessuten er jeg møkk lei av den gamle, greit den er nøytral og forsåvidt grei nok, men har jo hatt den leeenge. Siden IKT-kisen på skolen nekter meg å laste ned andre redigeringsprogram enn picasa3 (noe jeg er ganske nub på) klarer jeg det ikke selv. Vil du være så snill å hjelpe meg?

Send meg haderne på mail til Snuppie@hotmail.com, eller post et innlegg og legg igjen en kommentar med link til bloggen din :-) Blir utrolig takknemlig om noen gidder. Ser for meg en så enkel en som DENNE jenta har: to bilder som "smelter inn i hverandre" med en svak skrift med navn eller bloggnavn.

Leserspørsmål

Tenker jeg trår til med et helt innlegg som besvarelse på et tidligere spørsmål, i steden for en udetaljert, liten kommentar. Fikk for et par dager siden en kommentar fra en leser som lød slik - Anonym: hvordan ble du og mats sammen? hva er "historien" deres? :)

Som jeg regner med de fleste av dere vet, flyttet jeg hit i fjord sommer. Allerede etter en dag eller to, ble jeg invitert på grilling med noen jenter fra klassen, der det senere kom besøk av et par gutter - Mats var en av dem. Det var første gang vi så hverandre, og vi fikk med en gang et godt øye til hverandre, noe som bare forbedret seg for hver dag som gikk. Det hele startet nok kun med uskyldige og sjenerte blikk, før vi ble litt bedre kjent under/etter klasseturen en månde etter skolestart.

Vi skulle alltid sitte sammen på bussen, gå med hverandre, og ellers bare omgås uansett hvor vi befant oss på turen - litt sjenerte såklart, men klarte ikke holde oss separerte over lengre tid. Senere sov vi i fanget på hverande rett som det var, og fikk ellers et mye bedre forhold enn tidligere. Èn av nettene vi lå på hotell, snek Mats seg inn vinduet mitt (etter "sengetid") for å være med meg - tror vi lo og koste oss, mens jeg lakkerte neglene hans rosa. Var litt rødmende begge to der det kun var oss alene, men fra litt pinlig stillhet til smålig kaos og nerver - hoppet Mats ut av vinduet i full fart da det banket på døren min, livredd for å bli oppdaget av de voksne. Berget unna uten å bli fersket, nesten. I det Mats hopper/klatrer ut vinduet i 2.etg, presterer han med å falle ned på bakken, der en av foreldrene selvfølgelig titter ut av sitt eget vindu i 1.etg. Så lå han der da, med 1 stk. annmerkning skrevet ned.


Tiden gikk, og vi var mye sammen på fritiden. I begynnelsen var det alltid vi + flere, men senere som det kom litt følelser inn i bildet, var vi hjemme hos hverandre rett som det var. På skolen holdt vi oss litt fra hverandre (med unntak av de gangene i sommer vi stakk rundt hjørnet å kyssa), men når vi var hjemme var vi som kjærester.

Flere månder hadde gått, og vi ble bare mer og mer glade i hverandre. Til slutt klarte vi ikke å holde følelsene for hverandre for oss selv, så vi "offentliggjorde" det 10.Mai. Angrer ikke et sekund på forholdet vårt, elsker han virkelig mer enn jeg noen gang har elsket noen andre. Han betyr så veldig mye for meg og hverdagen min - "en dag uten deg, er en dag uten mening". Følelsen av å ha noen du kan være deg selv 100% sammen med, er ubeskrivelig. Endelig godt at vi ikke skjuler noe av personligheten vår for hverandre, har verdens beste soulmate :-* Hva synes du om vår aldri så lille historie? Har du og kjæresten en historie?

Bildeserie: del 2

Den andre dagen på Oppdal gikk for det meste i sminke-frihet, steking av pannekaker, spilling av bil-spill på playstation og kortspilling. Må nok ha vært den slappeste dagen vi var der, noe som mest sansynlig kom av at vi ikke sovnet før i 4'tiden dagen før. For ikke å glemme at vi tok stygg-bilder av hverandre, fikk virkelig trent litt magemuskler. Liker du pannekaker? Er du kanskje like flink som meg til å steke også? :-D

Dagens antrekk 28.11.11


Shorts BikBok  Bluse Vero Moda  Strømpis HM  Hals Cubus

De dagene jeg dusjer før skolen, får jeg utrolig nok veldig dårlig tid. Hadde delvis valgt klær dagen før, men alltid noen endringer i planene etter dagshumøret. Kameraet hadde like liten tid som meg; slo på kameraet, fikset til selvutløse, knipset 5 bilder, ferdig. Deretter var det å hoppe ned i uggs'a og småløpe ned til bussen, heldigvis var den sen. Sett bort i fra trynet mitt - Hva synes dere?

Bildeserie: Oppdal dag 1

Hei! Nå er jeg endelig hjemme, og klar for masse blogging. Akkuratt nå er jeg vel egentlig bare mest klar, men litt bilder skal dere få før jeg skal slappe av, velfortjent.

Som jeg lovte, har jeg/vi tatt en del bilder. Faktisk så mange at dere for bildene dag for dag. På torsdag, da vi dro, var det ikke annet enn buss og pizza-spising som sto på menyen omtrent. Ble litt kortspill og bilspil utpå kvelden, ellers var vi litt slitne, så tok kvelden helt med ro. Tok buss fra Trondheim, for så å ta taxi opp til Vangslia i Oppdal. Så noen ufreshe bilder:


Godt å komme fram til den lille søte "leiligheta" der oppe, og enda bedre var det med grandis. For ikke å glemme at jeg, frivillig tok oppvasken den kvelden og shine'a hele kjøkkenet (på 1x1m vel og merke). Vil dere se flere bilder fra Oppdal?

Update

Nå sitter vi på peppes å venter på pizzaen vi har bestilt, magen rumler etter en lang dag med mye snø. Kom nermest èn meter med snø i natt, sykt herlig! Ellers har vi kost oss masse, som vi skal fortsette med til vi er trygt hjemme i vår egen seng i morgen kveld :-)

Er det snø der du er/bor?

Oppdal here we come

Halla, lenge siden sist. Fikk streng beskjed fra mine faste bloglesere på skolen i dag om at det var alt for lenge siden jeg hadde oppdatert, så det var bare å få fingern ut av rompa å komme i gang. Noe jeg forsåvidt kan si meg enig i, tiden strekker ikke alltid til.


Om ikke lengre enn èn time går båten vi skal ta over til byen, før vi tar bussen videre til Oppdal! Skal på jentetur med mine tre søte. Har ikke forberedt noe som helst, med unntak at vi har sikret oss grandis og ansiktsmaske, overlever alt med det. Tror vi skal kose oss greit i vår egen lille hytte/leilighet i fire dager, jeg.

Pakkingen er like uforberedt, noe som er uvanlig til å være meg. Pakker alltid litt og litt i flere dager i forveien, men i dag kom jeg hjem halv fire, for så å slenge noe i kofferten - og vips, klart til å dra. Siden jeg har vært så dårlig blogger, lover jeg at det skal bli mange bilder når jeg kommer hjem, skal ta saken i egne hender for deres skyld. Glemte kanskje å si at det ikke er internett der? For det er det ikke. Hva vil du jeg skal blogge om når jeg kommer hjem?

Grey's anatomy


Da har Mats dratt hjem etter å ha hjulpet meg med å skru sammen et IKEA-bord, handy til tusen altså. Har ikke fått øvd så mye da, så for vel ofre nattesøvnen i dag også.. Nå er det uansett Grey's som står på menyen, så får løpe opp for å se TV og chillen med mamzen. Er du også fast seer av Grey's?

I nuet


Mia tok noen bilder av oss i går, nuss for den fine gutten min.

Har en haug med lekser, innelveringer, prøver og framføring til jul som jeg må komme i gang med, sakte men sikkert. Det med å prioritere skolesaker er heller ikke min sterkeste side, så skal øve litt til torsdagens naturfag-prøve i dag slik at jeg kan dra på kino med jentene på onsdag. Ja, de tar meg vist med på twillight. Så nå skal det gjøres lekser og øve til den store gullmedalje, før Mats kommer. Har du sett filmen?

Sosialliv

Heisann, dere husker vel meg? Heheh, glemte å bry meg om bloggen i dag, prioriterte heller litt sosialliv. Ble med Mats hjem etter skolen, der vi bakre muffins - og da kom såklart Morten kjørende. Vedder på at han kom da han kjente lukta! Koste oss godt i sofaen med hvert vårt melkeglass og muffins, med Hotel Cæsar på TVn.

Litt senere ut på kvelden kjørte jeg og Morten, og Mats og Ole traktor til Fellini for å spise kveldsmat. Søteste gutten min spanderte pizza på meg, mmm. Da klokken var vell passert ti, tok vi turen hjemover. Ble med Mats en tur, før jeg tuslet stumpen opp bakken.


For ikke å glemme at jeg og Mats sovnet i over èn time, helt plutselig på rommet hans. Han i senga, og jeg i en stol med den ene foten godt plassert på bordet - hahah. Lillesøster Mia hadde vist vært å tatt noen snikbilder, trolig vakkert. Kameraet er kaputt..

Off to Bunnpris


Da drar jeg på jobb igjen, skal jobbe fra 4-10. Første dag i bare "lillebutikken", koslig. Gleder meg jeg, er faktisk litt morsomt å jobbe når du vet du får noe godt ut av det. Kom til Bunnpris Stadsbygd i kveld å handle søndagsgodt av meg, hihi :-)

Gårsdagens festantrekk 19.11.11


Bluse Vero Moda  Bukse BikBok  Sko Økonomi sko

Ser selv at jeg går mye i de samme klærne, men det er rett og slett tidenes deiligste og fineste bukse. Brukte også heels i går, noe jeg ikke har brukt på leeenge. Det er jo så fint. Festen i går var bare helt grei, gadd ikke betale oss inn, så vi sto ut i 2-3 timer sammen med resten av folket. Dro å spiste nattmat på Fellini før jeg og Mats dro hjem for å sove. Hva synes du?

Jobb jenta

Har fått meg jobb på BUNNPRIS! wihu. Bygdas eneste butikk omtrent, foruten coop og solarium/frisørsalong, haha. Blir i alle fall å jobbe litt fremover da, noe som er til fordel for meg selvfølgelig. Stolt over meg selv som endelig har funnet meg jobb (med god hjelp av min kjære venninne, Therese) har vært så sløv til å prøve tidligere.

Satser på at jeg må jobbe en del for å likestille inntekta og utgiftene mine, men det skal jeg nok klare. Den som jobber, jobber ikke forgjeves - kan man vel si? Gleder meg til å tjene mine egne penger, for en gangs skyld.


Kule jobbklær må man også ha. Er påkledd og venter på at Therese skal komme å hente meg, før vi kollegaer drar sammen på jobb, awyea. Jobber du? I tilfellet, hvor jobber du?

Flatpakker

Ble litt sent i går, kom ikke hjem før 11'tiden. Forteller senere hvor jeg var, hihih. Hoppet uansett rett i dusjen før jeg tok kvelden med kjæresten. Siden Mats dro på jakt klokken åtte i morgest, presterte jeg med å sove helt til klokken ett! lykke, har ikke sovet så lenge på lang stund - trengte det virkelig.

Nå har jeg nettopp spist frokost og er klar for å bære ned noen flatpakker fra IKEA som mamma og pappa kjøpte i går. Fikk meg også et likt garderobeskap som de, selv om jeg egentlig ikke skulle få det, men slik blir det når de kjøper feil :-D Sa ikke nei takk, jeg.

Nå må jeg vist ned for å finne klær, lillesøs og venninna hadde vist store forhåpninger om å få lånt noen klær av meg til de skal på bursdag - så da får vi se på hvor snill jeg er. Handler du ofte på IKEA?

Den fine ringen min...


Noen av dere fikk kanskje med dere at jeg hadde på meg denne ringen i går, i alle fall halve dagen. En dust (Filip) busta til håret mitt slik at han fikk meg til å slå han, noe sosm resulterte i at jeg slo handa i ene pulten, og stenen i ringen falt på gulvet og knustes. Jeg som likte den så godt - må vel se om jeg får limt den. Liker du å gå med ringer?

Dagens antrekk 17.11.11


Topp Gina Tricot  Bukse Only 

Måtte sette opp håret og ta av alle smykker og klokker, kan være veldig upraktisk til tider. Accessoriesne kan du se i dette innlegget her. Nå skal jeg sove, så vi snakkes i morgen. Var antrekket penest med eller uten smykker og slikt?

Bollefest og hjemmkos

Verdens beste mamma har bakt verdens beste boller, mmm... :-) Herlig å sitte ved spisebordet å spise nystekte boller med Mats og familien i det fine, nye huset.

Tidligere i dag ble jeg med Mats til frisøren, fikk endelig klippet litt på luggen - ble utrolig fint med litt kortere hår. Spiste kebab som moren til Mats kjøpte til oss da vi hadde kommet hjem, før vi dro videre til meg å vasket. Jeg startet vaskingen mens Mats sovnet på sofaen ...men han kom seg opp å støvsugde hele ned til meg, proud. Ser mye bedre ut nede i leiligheten, begynner å få en god hjemmefølelse. Resten av kvelden lå vi i sofaen å koste oss med Hotel Cæsar, noe Mats har fått meg til å like. Er faktisk ikke så ille.

Liker du boller?

Think pink

Ikke 100% gode bilder, vil jeg si. Hadde øynene delvis igjen på sikkert 8/10 bilder, så satser på å ta noen nye når jeg kommer hjem. Her har jeg forresten på meg en topp jeg kjøpte sist jeg var i byen, har helt glemt å legge ut innkjøp. Søt og rosa, ikke sant?

 

Light and cute

Lure meg var så flink at jeg fant klærne jeg skulle bruke i dag, allerede i går kveld. Herregud, så mye mindre stressende på morgenkvisten. Hadde ikke vært dumt om dette ble en vane - selv om jeg som regel kler meg ut i fra hvordan jeg føler meg når jeg står opp, eller hvordan dagen ser ut til å bli.

Så da er det bare planlegge og vurdere ut i fra "morgendagens" forventinger. Som jente tror jeg vi alle er enige om at det kan være litt av en utfordring til tider, så lenge du ikke går inn for den gode og komfy stilen såklart.


Her ligger dagens antrekk, så kommer hele outfit-bilder senere i dag. Tiden begynte å renne fra meg i morgest også da jeg sto på badet, så knipset noen bilder i all hast før jeg måtte dra. Rakk ikke å se på noen av de før jeg som sagt måtte løpe, så om de duger... det vil vise seg. Bruker du mye av tiden på å finne antrekk for dagen? Hva kler du deg ut i fra?

Kjærestepus


Er hjemme hos Mats nå, har nettopp sett Hotel Cæsar, faktisk. Har bare slappet av med noen kompiser ellers i dag, er lite fornuftig som er blitt gjort. Med unntak av at jeg allerede hadde levert naturfag-oppgavene på skolen tidligere i da, som altså var til i kveld, hehe. Hva gjør du akuratt nå?

Ups and downs


Fikk brunt meg litt i dag også gitt, var så godt og varmt at jeg omtrent sovna i sola - noe jeg forsåvidt gjør hver gang, også blir jeg like skremt hver gang solings-tiden er over, og lyset slukkes.

Ellers lurer jeg på om hva dere mener må endres og evt skrives om på bloggen, noen formeninger? Tror jeg lite oppfinnsom når det kommer til bloggen for tiden, liksom litt slapt. Litt greit med "Ting jeg irriterer meg over", så tenkte kanskje jeg skulle ta en ny, bare med "Ting jeg liker" eller noe. Er du så grei å tilføyer noen meninger? Setter pris på dere som faktisk kommenterer :-*

Ting jeg irriterer meg over

Slenger meg på blogg-trenden med det omsnakkende temaet "Jeg hate/misliker". Drøyet det til "irriterende" ovenfor hater, det er jo tross alt et veldig sterkt ord med veldig sterke meninger.

☠ At jeg er alt for svak for mat. Hater det virkelig til tider, skulle ønske jeg ikke var så matmonster.

☠ Når jeg har har pugget og repitert prøve-stoff i flere timer, skrevet og lest hundrevis av sider som jeg til slutt er sikker på at jeg har rimelig god peiling på - så når det kommer til prøven, er det alle andre spørsmål enn de du har klart å satt deg inn i, å du husker ikke en dritt av det oppgaven inneholder.


☠ Jeg irriterer meg grønt over respektløse barn og undommer, voksne også for den del. Noen har ikke respekt ovenfor andre i det hele tatt, skremmende til tider. Barn som motsier foreldrene og lærerne sine rett i tryne, og bare er drittunger. Eller voksne som oppfører seg som noen jævla småunger ovenfor mindreårige, blir flau på deres vegne.

☠ Hater at brunfargen går bort så fort - uansett solarium, selvbruning eller naturlig sol.

☠ Det å se mye klær i skapet, men aldri noe å ha på seg, det er kanskje noe av det mest plagsomme jeg vet. Finner du i tilfelle en fin topp du vil ha på deg, er det ingen bukser som passer til.

☠ Folk som ikke har respekt eller tar hensyn til medmennesker som er litt "annerledes" med tanke på sykdommer. Kjenner jeg får lyst til å kjefte opp vedkommende som har vært dritt eller gjort narr av han/hun med en form for sykdom.

☠ En blanding av irritasjon og sjalusi når toppbloggere drøsser ut med produkt-anbefalinger der "varene" er sponset på tusenvis. Når anbefalingene overtar bloggen, er det bare irriterende og kvalmende på et eller annet vis. Som om de blogger for det.

☠ Gjevnaldrede som går rundt å bare ser sur ut, samtidig som de stirrer hver gang du er i nærheten. Selv om du ikke har noe spesielt kjennskap, vet ikke om jeg skal le eller skumre når jeg ser slike. Er sært å glane som en gal, og i det øyeblikket du møter blikket til vedkommende, er det nesten at hun/han sitter å plystrer som om han/hun aldri har sett på deg. Funny shitt.

Har vi noen like irritasjonsmomenter? Hva irriterer deg mest?

S-p-e-i-l-refleks kamera


Blir litt sært når jeg er møkk lei av disse hundre oppgavene jeg ikke har lyst til å gjøre, men i stede tar bilder av meg selv i refleksjonen fra vinduet mitt. Plager meg også at jeg faktisk har lyst til å male det som skal males, vaske det som skal vaskes og bare ordne det fint her - nå når jeg faktisk har andre ting å gjøre. Hva er typisk deg slik?

Bad hairday

Dagen i dag startet ikke slik jeg hadde tenkt, med dusj og god tid på badet - heller mer som forventet. Lå som et dødt dyr i senga med reaksjon som en mark da jeg våknet av meg selv på grunn av bekymring for hvor mye klokka var, som altså var 06:47. Omtrent 35 minuttere senere enn jeg hadde sett for meg selv på badet, klar til å dusje det forferdelige håret. Hev på meg noen gullfnugg fra skapet (treningsbukse og en rosa basic genser fra søppelsekken, som er mitt nåværende klesskap) før jeg slengte noe sminke i trynet, å småløp opp for å spise havregrøt til frokost. Frykter for at dette blir en vanesak.

Det jeg egentlig skulle fram til, var da at håret mitt virkelig ikke hadde hatt vondt av en kjapp vask. Hater når jeg ikke rekker å dusje på morningen, når jeg absolutt skulle gjort det kvelden før, men heller gått direkte til sengen. Hadde ikke annet valg enn å sette det opp i en kjapp hestehale, forvirrende.


Urettet stygg hestehale var ikke noe synet mitt likte da jeg kom inn døren etter skoledagen og faktisk fikk se hvordan jeg så ut, fant ut at det var like så greit å flette bort litt av styggheten - funka delvis. Etter noen lange lekseoppgaver i det ene og det andre, drar vel håret mitt meg selv til dusjen.

Til vanlig vasker jeg håret annenhver dag, med mindre jeg ikke har trening og alikevell hopper i dusjen. Anbefaler ingen å dusje håret hver dag, med tanke på slitasjen det påfører håret. Selv om en vask med såpe og vann bare virker som fryd og gammen for håret, sliter faktisk shampooen og balsamen. Bare et tips til dere som ikke var klar over det. Hårtips? Liker du slike fletter?

Lillebrors favoritter


Karameller! Elsker når folk selger disse karamellene rundt om, de er så gode. Måtte nesten kjøpe en pakke da jeg fikk høre at søte Emma Oline var ivrig på å få solgt unna et par esker til inntekt til Spania-tur med klassen sin - heldig eller? Og vi som skal til Polen/Tyskland for andre gang, makan.

Nå tenker vel du "var det ikke hun som skulle være sunn da?" Som sagt, så er det bare helt fysisk umulig for meg å være sunn i mer enn èn uke av gangen. Tuller ikke en gang, jeg sliter virkelig med saken. En gang godtermons, alltid godtermons. Er og forblir dømt av den sykdommen. Klarer meg fint med annenhver uke i det minste. Du liker vel disse du også, regner jeg med?

Mimring med gutta

I dag har jeg bare forholdt meg rolig innen husets fire vegger, etter skolen var slutt, såklart. Hjalp lillesøster med lekser, så litt TV for så å spise middag etterfulgt av besøk. Fikk beskjed om at to kompiser var på vei, og like før de er kommet, kommer Mats også inn døra. Så da var det meg, òg gutta.

Tror sannelig vi satt nede i sofaen min i 3 timer å bare snakket, om alt og ingenting. Mimret tilbake til alle "guttekveldene" vi hadde, like mye som vi planla årets feiring av nyttårsaften - og såklart framtidens filmkvelder hjemme hos meg. Er mye å snakke om, bare man lar det komme fram, var ikke stort annet å gjøre med en ubrukbar TV og en bortlånt PC (lånte den bort til søsterezen, snill).


Dakar gutten min hadde et lite sår på arma, så jeg tok saken i egne hender - atter en gang vises det at plaster fikser alt! Haha, legg merke til hvor alt for langt håret til Mats er blitt. Er du like greit med kompiser som venninner?

The Body Shop

Var innom The Body Shop for noen dager siden, og der var det kommet drøssevis med småpakker som er perfekte gaver til venninner til jul. Det er slike gaver man blir glad for, koster jo tross alt noen kroner for noen "små-ting" - men med kvalitet, i forhold til HM-produkter og lignende.

Vil si det er en gave som treffer midt i blinken hos den ultimate jente, haha. For en jente som liker å stelle å ta litt vare på kropp og hud i alle fall. Synes du det blir dyrt, kan dere jo gå sammen flere venniner på en litt større gave for eksempel. Bra, lite som stort.


Her har dere kun noen få godbiter som ser praktfull ut under juletreet, håper på noen slike jeg også gitt. Om du er veldig usikker på hva venninna di liker, kan du jo i det tilfellet kjøpe henne et gavekort på "The Body Shop" så hun får kjøpt seg noe hun selv liker.

For å legge til det; så er ingen av Body Shop's produkter testet på dyr - tror også alt har naturlige ingredienser, så det er bra for alle hud-typer. Hva synes du om noe slikt i gaver til venninner?

Sovetid for lenge siden

What to say? Jo, det skal jeg fortelle deg: T-R-Ø-T-T. Er blitt vant til å legge meg rundt klokken halv ti og ti, som nå er 2 timer siden. Herregud, kommer så forferdelig til å sovne av i morgen, dritt at jeg er skapt for å sove -men samtidig utrolig digg da, er jo det beste på jord. Øynene mine holder nå på å ramle ned i gulvet, så får rusle til badet mitt (hihih) å vaske av meg sminken før tennene skal pusses. For så å legge seg under dyna på tvers av hele senga, for her utnyttes plassen til det ytterste.

"Den som drømmerr søtt, trenger ikke gjøre noe sprøtt. Den som sover godt, ja han har det flott.
Den som sover i fre, kan om morgenen le. Den som drømmer om deg, er en som om deg bryr seg.
Ja sov godt lille venn, jeg gir deg en god klem. Sov og finn nattens fre, for nå skal du ikke noe sted.
Søvnen god og mild er, ja drøm om de du har kjær. Så våkner du kvil og glad, og klar til å starte på en ny dag.
"


Håper dere for en god nattesøvn etter det fine natta-diktet jeg fant til dere, det skal i alle fall jeg ha. God natt!

Dagens antrekk 13.11.11


Bluse BikBok  Bukse BikBok

Sen oppdatering, men brukte all tiden på å ordne meg. Ble invitert hjem på middag til familien til Mats, så har vært der å spist utrolig god middag + kake, hihi. Nå skal jeg bare kose meg masse med kjæresten min som endelig er hjemme, før jeg skal innta litt søvn for neste skoledag. Hva synes du?

+ at jeg elsker Mats utrolig høyt ♥

Good Morning, Sunshines

Klokken 09:30 ble jeg vekt med av to små, plagsomme :-) Kamera-blitzen blinkset bilder i flere minutter før jeg til slutt klarte å svimle meg opp på stua for frokost. Jeg og mamma presterte med å sovne et par timer på sofaen i går kveld, helt til jeg halveis falt ned og smalt foten i gulvet - AU! Klarte ikke ligge der mer, så måtte delvis halte til badet for så å finne sengen.


Morningens vakre motiv. Var nok verdt å stå opp så tidlig etter som det var farsdag, håper alle har husket det? :-) Nå må jeg i alle fall hive meg rundt å hjelpe til, huset blir ikke ferdig av seg selv, uheldigvis. Er du et A- eller B-menneske?

Nattanuss


Historiens råeste sneakpeak-bilde! Neida, skal få blinkset noen bilder til dere når det meste er klart. Blir liksom ikke helt det samme om jeg høvler inn med bilder nå som alt bare er 2/3 ferdig. Den som venter, venter ikke forgjeves vetdu. Det samme gjelder senga mi, er nødt til å sove i Thea sin seng i natt også (på det nye rommet denne gangen vel og merke) fordi vi ikke fant noe dobbelt sengetrekk til senga mi, heh. Nussnuss, og sov godt.

Lattermild kveld med lillesøs's

En god stund siden sist også når jeg tenker meg om, men nå er det stop på bad-blogger. har nemlig flyttet inn i ny-huset :-D Jippi! Endelig er vi kommet i mål (delvis) med et fint og nytt hus. Gleder meg virkelig til alt er på plass og bare pynting og stæsj gjenstår, iih. Skal helt klart noen turer innom IKEA og kremmerhuset, malekosten med hvit-maling skal også taes fort og godt i bruk.

Lenge siden jeg har ledd så mye at tårene spruter, sammen med mine to små lillesøstre. Haha, har vrengt trynene våre til alle kanter og knipset bilder i hytt og pine - utrolig morsomt! Den ene ser verre ut en den andre fra hvert bilde som blir tatt, hysteriskt å se.


Med tanke på oss selv, valgte vi ikke de værste bildene. Emilie var så forfengelig at jeg ikke fikk legge ut tryne-bilde av henne. Og ja, jeg har fregner - hate them ♥ Beklager sen update, men har flyttet møbler fram og tilbake, og opp og ned i hele dag, så har ikke orket å slått på pcn før nå. Blir nok litt bedre fra og med i morgen av :-) Er vi ikke søte?

11.11.11

Dårlig med tid = dårlig med blogging. I dag feks sto jeg opp 07:06, og bussen går 07:25 - noe som vil si at jeg hadde knappe 20 minutter til å stå opp, finne meg klær, føne og rette håret (som jeg hadde satt opp i en våt durt før jeg la meg), spise frokost og lage meg skolemat. Rakk vel egentlig bare å hive på meg noen klær, føne og rette håret og hive med meg en yoghurt og noen mandariner til matpakke.

Ble derfor ikke noen outfit-bilder verken i dag eller i går. Lover å blogge litt mer variert når jeg får tilbake internettet, men til så lenge får dere nøye dere med litt mindre og ensformig blogging. Er ikke mange dager til nettet kommer tilbake, så bare stay tuned.


Kan hende jeg drar en liten tur til byen i dag også, men får se. Har også glemt å vise dere innkjøpene fra forrige bytur, får komme tilbake til det senere om det er interresant. Hvor lang tid må du ha fra du står opp og til du må på skolen?

Bytur med jentene


Fikk shoppet den ene tingen jeg hadde sett for meg at skulle bli med meg hjem, og enda en ting jeg snappet med meg. Har klart å sett for meg noen alternative julegaver allerede også, flink! Turens høydepunkt (haha, faktisk en av grunnene til at jeg dro til byen) var å ta sol på brun og blid, men det ble det ikke noe av - var vist ikke brun og blid i byen som det var sakt, kjipt.

Dro heller på McDonald's sammen med Tina og Therese i stedet, kjempekos å bare slappe litt av med iiiis. Kjøpte meg også kakemenn, julas beste bakst som fåes kjøpt på butikken, nommi. Hva liker du å gjøre på i byen? Glad i å shoppe?

Halvt år med gutten min

I dag er det hele 6 måneder siden vi "offisielt" ble kjærester, hihi, husker dagen så godt. Er så utrolig glad for at det skjedde, har ikke kunne tenkt meg dette halve året uten han i det hele tatt. Har vært sammen nesten hver eneste dag, fra tidlig morgen til sent på kveld - men går aldri lei av hverandre.

Vil nok tro det er mange jenter som håper på å finne en god gutt som elsker deg for den du er, og ikke bare for hvem du er for andre, eller hvordan du ser ut. Jeg er så heldig som har funnet gutten som hvisker meg i øret at han aldri vil miste meg, og som sier han liker meg best når jeg er helt naturlig. Følelsen når du vet du har noen som for alt i verden ikke ønsker å miste deg, kan jeg med hånda på hjerte si at er den beste følelsen en kan ha. Det å ha en du alltid kan stole på å støtte deg til, til enhver tid, er også en veldig betryggende ting - kanskje spesielt av en alder rundt 15-17 år. Love you to the moon, and back again ♥


Du vet du er forelsket når du hver gang får et smil om munnen bare ved tanken på han, eller når du blir utrolig glad bare av å se på bilder av han. Har du noen gang følt noe lignende? Jeg elsker i alle fall min gutt - Elsker deg.

Mitt gamle rom


Fant noen bilder jeg har tatt av rommet mitt, slik det så ut for noen uker siden. Publiserer det fordi jeg tidligere har fått flere leserspørsmål om å vise rommet mitt på bloggen. Om et par uker, kommer nok nye bilder av rommet mitt (mitt nye rom) som enda ikke er helt ferdig. Hvordan mener du et rom skal være?

Money Money Money

Er snart på vei hjem til Therese, før vi skal busse videre til Trondheim for å møte de to andre jentuttene våre. Har planer om å stikke en tur innom Brun og blid, før resten av dagen går i shopping og jentesnakk på cafè eller noe. Lenge nok siden vi var samlet for et par helger siden, så nå er det til sin rett at vi gjennforenes, hihi. I blir det nok brukt en god del penger regner jeg med, uheldigvis.


Fikk forresten forsinket bursdagsgave av bestefar her om dagen, pengeeer. Vil nok tro de kommer godt med, i alle fall nå som jeg er 100% klar for en shoppingrunde med jentene! Hvor mye penger bruker du i måneden på klær, sminke osv?

Dagens antrekk 09.11.11


1. OK 2. Ettervekst 3. Trutmunn 4. Rotte - Topp BikBok  Cardigan Gina Tricot

Alltid like greit å ta outfit-bilder, alltid. Må nyte de siste avslappende dagene, før folket kommer tilbake. Ikke at jeg egentlig orker å bry med så stort, men joda, neida. Hvor mange dager ordner du deg ordentlig med tanke på klær og sminke, i løpet av en skoleuke?

Prinsessegave

Forrige uke byttet vi plasser på skolen til jente og gutt, deretter fikk guttene i oppgave å gjøre noe snilt mot jenta til neste tirsdag. Så i går fikk jeg en prinsesse-gave og en plate toffefee av Alexander, ntå.

Haha, klasserommets søteste gave - sammen med Malin som fikk en rose-bukett fra sin sidekamerat! Man har faktisk noen unntak med søte gutter, tro det eller ei. Var i alle fall utrolig koselig, og ikke minst morsomt å se hva de andre gidde og fikk. Neste uke er det jentenes tur til å være grei med guttene, der man helst skulle gjøre en "snill" handling ovenfor å kjøpe noe. Kan bli spennende.
Noen forslag til hva vi jenter kan gjøre for guttene? Søt gave forresten, ikke sant? :-D
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits