God kveld, eller natt om du vil

Iphone-bilder er alltid like gorgeus på bloggen, eller ikke. Men når sant skal sies, bruker man det man har - og er fornøyd med. Har nettopp spist meg mett på to ostiser og et glass biola, perfekt kveldsmat for meg.

Griet sløv i dag forresten, men det spiller faktisk ikke så stor rolle nå som 3/4 av skolen er borte i to uker på utplassering, og kjæresten like så. Har nå spist meg mett på to ostiser og biola, perfekt kveldsmat for meg. Satt alene hjemme i mørket å så ferdig halloween-episoden av PLL, var drittredd jeg. Lettskremt for alle penga, buhu. Blir nok tidlig kveld i dag, så skal finne senga snart.


Hva liker du å spise til kveldsmat, hehe? Gonatt :-*

Wish list


♥ Øverst på ønskelista til jul, ligger en rosa eller hvit rosadekorert rettetang fra GHD. Rett og slett fordi den jeg har nå begynner å bli veldig sliten, har dessuten lengtet etter en slik rettetang i et par år. Vil nok tro denne er en klar vinner blant mange.

♥ Som nummer to, er det nok gavekort som pryder plassen. Har alltid nytte av gavekort fra BikBok, Gina Tricot, H&M og IKEA. Sistenevnte grunnet flytting og lysten etter nye ting og tang til min personlige leilighet.

♥ Money, money, money. Hva er det å forklare? Alle har bruk for penger, i mitt tilfelle - veldig bruk for penger med mitt store forbruk og min lille inntekt.

♥ Til slutt, kjolene jeg publiserte i DETTE innlegget. Regner med jeg må ha alle kjolene i strl S, er i alle fall ikke noe problem å få byttet, forhåpentligvis.

Hva ligger øverst på din ønskeliste til jul?

Kvalme til tusen

Kan starte med å si at dagen startet ganske sløvt, mandag er mandag. I matfriminuttet kviknet jeg heller opp litt, da vi fikke beskjed fra russen om at vi måtte drikke tran utblandet med sennep. Var kvalm nok fra før av, om ikke dette skulle dobble kvalmen til de grader. Satt inne på klasserommet i timen å brekte meg og klagde til Therese i lang tid etterpå, var helt forferdelig ettersmak.

Nå sitter jeg på stua og skal se ferdig siste episode av PLL som kom ut for noen dager siden. Drakk brus i ste (shame on me, men lover at det er første gang på lenge at jeg drikker det utenom helg) fikk i allefall en liten rap (ikke lat som om det ikke er normalt :-)) så kom den ufyselige ettersmaken igjen, oog kvalmen er tilbake.


Gammelt bilde fordi lillesøss alltid skal ha med seg kameraet på revy-øving hver jævla dag, ehe. Takker uansett for deres fabelaktive oppmerksomhet angående min kvalme, regner med det vekket stor interesse for alle av dere. Hvordan har din dag vært?

LOVE LOVE LOVE

Føler meg ensom allerede, etter èn og en halv dag uten kjæresten min. Kommer til å savne han helt fantastisk mye, så blir godt å se han igjen i helga før han drar avgårde i en uke igjen.

Om 10 dager har vi vært sammen i et halvt år! Har hatt så mange gode stunder sammen på disse seks månedene, og flere skal det bli. Husker godt for eksempel da Mats insisterte på å beatalte nesten 2 500,- for å være med meg på fotballcup til Sverige, bare for å være sammen med meg. Da vi besøkte besteforeldrene hans i Møre for ikke lenge siden, kjempekoslig. Hadde også en skikkelig bra helg da jeg overnattet, og vi lagde mye god mat og bare hadde det helt perfekt. Og ikke minst alle de gode kjæreste-kveldene vi har hatt sammen, savner den gode armkroken å ligge i. Min bedre halvdel, virkelig. Elsker deg av hele mitt hjerte.

PS: There is only 2 times I wanna be with you: now and forever.


Bare spør i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på i sammenheng mellom meg og Mats, eller bare om han

Jentekveld

Hei igjen, alle sammen. Ble lite blogging i helgen, men er lite fristende når man ikke har kamera til stedet. I går var jeg på den koseligste jentekvelden vi noen gang har hatt. Som regel er det koseklær, film, pc og mat som herjer over jentekveldene våre, men denne gangen bestemte vi oss får å gjøre det litt finere.

Tente lys, bakte brownies og cookies, spilte høy musikk og danset masse. Utrolig koselig kveld, ble forvekslet en hel del ord i løpet av natten vil jeg tro, latter var det også masse av. Storkoste oss gjorde vi. Sist men ikke minst hadde vi kledd oss opp i kjole, og faktisk ordnet oss litt, i forhold til tidligere kvelder. Viktig å tilbringe tid med jentegjengen, er alltid noe nytt å snakke om.


Var ikke alle bildene som var like presentable, og har ikke resten av bildene her heller, så måtte låne et par som Ronja hadde valgt ut. Desidert styggeste av meg, men et lite glimt av kvelden er det i alle fall.

Planene for dagen var vi fult enige om å droppe, gadd rett og slett ikke stresse oss inn og ut av byen for en liten tur på kino. Hadde kost oss masse kvelden får, så kino får vente til neste gang. Det samme gjelder når det kommer til brunfargen vi skulle få, får nok heller sole meg i fritimene på skolen i morgen. Var du på noen sosiale sammenkomster nå i helgen?

Perfekte tenner

....er noe jeg ikke har. Har gådd gjennom utrolig mye med tennene mine, og da tenker jeg på: regulering, trekking av 11 tenner om jeg husker rett, også en skadet fortann. Klarte å tryne to ganger på rad da jeg var kun noen år gammel, som i ettertid har resultert i en stk skadet fortann. Så av og til må jeg inn til tannlegen å få satt på en plast-bit nederst på tanna, slik at man ikke ser at den nedre halvdelen mangler et lag. Bortsett fra at den er pusset ned litt, så synes det ikke, men er fortsatt ikke helt vell med at den ene er lengre enn den andre. Skal få hørt om jeg kan få pusset ned den andre tannen litt også, slik at de blir like lange.

Når det kommer til fargen på tennene mine er jeg heller ikke førnøyd, uheldigvis er de litt for gule. Ekkelt å si det, men er nok sant. Selvfølgelig er det ikke normalt at man har kritthvite tenner, men kunne gjerne tenkt meg det selv. Har lenge vurdert å kjøpe meg tannbleking, men samtidig skal det vist skade emaljen på tennene - vurderer det sterkt uansett.


Har sett mange som har prøvd tannbleking, og med et kjempefint resultat. Prisene er jo vidt forskjellige fra nettsted til nettsted, og evt fra butikk til butikk, men om man virkelig vil er det vel verd det. Derfor lurer jeg på om noen av dere har noen erfaring med tannbleking, og evt om hvilket merket/type dere brukte. Hva synes du om det å bleke tennene? Kunne du tenkt deg det?

What to do

Heihå, dårlig blogging i dag gitt. Har som sagt jobbet pga OD i dag, den tiden i etterkant vi ikke har spist, har vi bare chillet. Ganske grei dag, godt å være bort fra skolen. I morgen er det på'n igjen, og jeg har noen oppgaver i norsk jeg også skulle ha gjort til første time, så får vel henge i. Tenker å ta meg en dusj før jeg tar natt, for så å lese ferdig min faste blogg-rekke. Kanskje ikke i den rekkefølgen, men alt skal gjøres før jeg sovner, good to know.

Kom akuratt på at uka snart er over! Herregud som tiden flyr, men sier ikke noe på det. Minuset med at det snart er helg, er at Mats drar fra meg i 14 dager. Det er helt sykt lenge med tanke på at vi er sammen så og si hver eneste dag. Heldigvis kommer han hjem i helga mellom, så får benytte de tre dagene godt, er så glad i han.


Ellers har jeg lagt planer for søndagen, har avtalt kino-date med min kjære Ronjasnupp. Siden hun bor i byen, og vi ikke møtes så alt for ofte, må vi bare gjøre så godt ut av det som mulig. Har også planer om å stikke innom en tur på Brun og blid der de har gratis solarium hele søndagen (30/10-11). Noen ideer til hva jeg kan finne på mens min kjære er borte?

OD-dag

Har jobbet aka ryddet og vasket sammen med Mats og mammaen, siden klokken halv ti i morgest. Ble litt småsliten etter et par timer, men såpass må vel til for å fortjene 400 kr som er minsteprisen for videregående-elever. Nå er det pizza-baking på gang, så det blir dagens siste og beste gjøremål. Hva jobbet du med på OD-dagen?

Derss to impress


Siden jeg var så godt i gang med å legge ut nelly-kjoler, slenger jeg ut bilde av mine også. Har sett på kjoler i hele dag, tror jeg har kjole-fetisj jeg altså, he-he. Hva synes du om kjolene jeg allerede har kjøpt? Hvilken likte du best?

Noen av bildene er dradd litt ut i bredden, så go fatty. Må også si at den rosa kjøpte jeg ikke selv, fikk den i bursdagsgave av verdens beste gutt ♥ 

Wants

Har siklet over disse kjolene i flere månder (de to til venstre i alle fall). Den røde er bare helt perfect til julekjole, det er forsåvist den svarte i midten også - nydelig. Den med leopardprint var også utrolig smashing, selv om jeg er litt smålei den stilen med svart highwaist under, og en enkel topp over.

Den svarte og hvite i midten har jeg også sett på i en lignende sort, men i blå og svart, denne var omtrent like fin. En simpel hvit/svart kjole med diamant- og silke-detaljer takker man heller ikke nei til. Den lille sorte og lille hvite er alltid et must i skapet.


Om jeg kommer til å kjøpe meg en eller to, hvilke ville du valgt?

Dagen i dag

Startet dagen med en vanskelig geografi-prøve, frykter nok at det ikke blir noe toppkarakter på den prøven. Alt for typisk at man får alt annet en man har fordypet seg i, eller bare i det minste fått meg seg litt om. Litt bedre ble dagen da jeg kun hadde fire timer skole, to fritimer, og to timer til fysioterapaut.

Tok sol i fritimen, før jeg og Therese gikk ned til fysioterapauten - hadde time samme klokkeslett, så det var greit. Før vi hoppet på bussen dro vi en snartur innom butikken for å kjøpe noe å tygge på, mmm. Forige uke var sunn, denne er ikke-sunn. Tar det uke for uke, jeg. Er aldri lurt å gå for fort fram vet dere. Hva har du gjort i dag?

Notater

H-e-r-r-e-g-u-d. Er helt sykt lei av å skrive, tenke og lese, har gjort det nesten i ett strekk siden jeg kom hjem fra skolen klokken halv fire i dag. Geografi i seg selv er jo for såvidt et ganske interresant og greit fag, men dette er litt i overkant altså. Har skrevet 7 sider i kladdboka, samt noen tegninger - hjelper ikke helt når jeg fortsatt har igjen 10 (!) sider i lese-boka. Sikkert 20 ganger i løpet av dagen har fingrene mine sovnet fordi jeg ligger på den ene handa, blir ikke noe mindre irritert over det, haha.

Øynene mine synker bare lengre og lengre ned, og å legge seg frister bare mer og mer. Skulle egentlig vært i dusjen før jeg legger meg også, men den tiden er nok godt opptatt i kveld. Må nok opp klokken 6 i morgen for litt ekstra tid på badet, grusomt. Stress.


Har vel egentlig ikke tid til å sitte her å blogge, men bare det å skrive på pc er litt befriende fra bok-i-tryne-faktor akkuratt nå. Øver du mye til prøver, eller leser du bare fort over?

Allergisk mot geografi

Sånn sett er jeg ganske frisk, men tanken på at jeg har geografi-prøve i to kapitler i morgen gjør meg syk. Rundt 30-40 sider med stoff, pluss at vi må kunne navn og hovedsteder på alle europas land, kunne navigere oss rundt på kartet ved hjelp av grader alle slags tall osv. Regner med vi må vite navnet og ståstedet til forskjellig fjell og elver også, awesome.

Haha, nøys akkuratt i det jeg skulle til å ta bilde. Kommer ikke inn andre ord en vakker og sjarmerende når jeg ser disse bildene, er dere ikke enige? Var absolutt ingen tvil om jeg skulle legge de ut eller ikke, gr.


Skulle ønske jeg kunne si jeg var i full gang med å øve, men desverre er bare 1/4 gjort, om ikke mindre. Får vel begynne på igjen, er nok lurt å prioritere skole ovenfor facebook og blogg. Hvordan kommer du godt i gang med å øve til prøve?

Sminke fra verdens snilleste kjæreste-foreldre

IIIH! Her blir jeg skjemt bort som om jeg var deres egen lille drittunge, men neida, de er bare verdens snilleste kjæreste-foreldre. Foreldrene til Mats altså, world greatest. Haha, blir så glad og flau samtidig - glad fordi jeg såklart elsker gavene, og flau fordi jeg synes det blir litt alt for snilt at de kjøper så dyre gaver til meg for at jeg var hjemme hos kjæresten min (og lillesøstra) ei hel helg? Greit jeg kokelerte litt og feiet over her og der så det skulle se litt pent ut, men det skulle jo bare mangle spør du meg.

Gleder meg sånn til å prøve ut all den nye sminken jeg har fått meg i det siste, kribler faktisk bare ved tanken, hihi. Blir faktisk så det frister å dra på fest så jeg kan sminke meg skikkelig og bare pynte meg masse, er alt for lenge siden.

- Mascara fra Chanel
- Sminkepalett fra Dior
- Lip perfector fra Clarins


Likte fargene på alt, ved synet i alle fall så langt - gleder meg til å se om de er like fine på huden også. Smålig irriterende at jeg ikke er noe makup-stylist når det kommer til å legge øyenskygge, men håper jeg skal klare å få til noe helt greit. Har ikke Mats bare verdens snilleste foreldre? :-) Invisterer du heller i slik merke-sminke ovenfor Max Factor, L'Oreal osv?

Dagens antrekk 24.10.11


Topp og tights HM  Shorts Cubus  Smykke BikBok

Orker ikke vise tryne mitt i dag heller, hadde nesten ikke sminke igjen da vi kom hjem fra skolen. Er liksom ikke så sharming når jeg ser bleik ut, jeg. Tok outfit-bilder hjem til Mats i dag, ikke at han var den fødte fotograf da, men :-) Likte du det?

Biffsnadder

Ett ord: METT. Sikker på at jeg har spist for hele neste uke, minst. Hater (egentlig ikke) når maten er så sykt god at jeg spiser fire ganger mer enn jeg engentlig klarer, men gir meg ikke før jeg omtrent ruller ned fra spisestolen.

Fikk besøk av to kompiser i dag også, så ble litt folk rundt spisebordet alikevell. Flaks vi hadde så mye mat, har enda igjen noen biter i stekepanna - men bare så vidt. Er så stuck her jeg sitter at jeg vet ikke helt hva som blir neste steg for kvelden. Blir vel noe så drastisk som å slepe seg selv og magen bort til sofaen for å se litt tv i armkroken til kjæresten før en skal legge seg, har trossalt gode tanker om at jeg faktisk skal rekke å ordne meg før vi må løpe ned til bussen. Til da, nyt synet av den herlige og oppspiste maten:


Hadde jeg vært i deres sko, ville jeg virkelig sittet å siklet av disse bildene - im i right? Får gå opp til gutta å se hva som skjer, gadd ikke sitte å se på at jeg blogga de, stakkar. Hva er den beste maten du noen gang har spist?


Sunday is funday

I morgest sto jeg opp før Mats for å steke rundstykker og dekke klart frokost-bordet til han sto opp, blir så glad av å glede han :-D Var godt med varme rundstykker til frokost, og tror ikke middagen vi skal lage blir noe mindre god - biffsnaddet av rådyrkjøtt, ah.

Ellers i dag skal vi bare slappe av og kose oss, blir nok så vi legger oss i rett tid med tanke på at vi faktisk er nødt til å dra oss på skolen allerede i morgen.


Emilie hadde spurt Mia om hun kunne ta med kameraet til henne på revy-skolen, så tviler på at det blir noe spesiellt med bilder i dag. Nå skal jeg få prøvd å finne meg en stream-link så jeg får sett Manu-City om en halvtime. Hva gjør du i dag?

Tacos night
Filmen står på pause, og gutta er nettopp kommet hjem fra butikken med en handlepose fylt opp med godteri og kalorier. Godt at hele guttegjengen, og Therese og Mia er her, koser oss virkelig her nå. Får dra rompa tilbake til sofaen igjen hører jeg, så kos dere videre dere også - det skal i alle fall jeg. Hvor ofte samles du og venner for være sosiale med mat og film?

i.d bare minerals


Har lenge sett etter et mattende produkt til å påføre når sminken er ferdi lagt, men aldri fått tak i noe. Så kommer moren til Mats å bare "her, du kan ta det du, tonje :-) har aldri brukt det uansett æ" Skal vist være helt sykt bra, så ble skikkelig glad da jeg fikk det. Endelig skal skinnende områder reduseres litt, tar seg mye bedre ut på bilder i alle fall. Prøvd produkter med samme effekt?

Chocolate muffins


Overraskende? tviler jeg på. Dagen startet med at jeg våknet igjen av at Mats tok all sengeplassen, så va dritt trøtt da jeg sto opp. Gikk ned å tok meg en dusj så jeg våknet til litt mer, det hjalp på litt. Bestemte oss deretter å bake muffins, slik vi alltid gjør nå vi trenger tidsfordriv - ente opp med at jeg måtte bake dobbel oppskrift, alene. Heldigvis er han tilbake nå, så om ikke alt for lenge blir det taco med noen gode venner. Hva er typisk å gjøre sammen med kjæresten eller guttevenner?

Good girl

Hei, til dere som fortsatt er våkne så sent på en fredagskveld - eller det er vel kanskje ganske så vanlig at fredagskveldene som oftes blir ganske sene.

I kveld har vi sett idol, senkveld og golden goal, og spist potetgull. Har bare kost oss og slappet av med søskenbarnet og foreldrene til Mats, før de sistenevnte drar tidlig i morgen. Nå skal vi straks pusse tenner for så å legge oss, er stuptrøtte begge to. Mats var såklart så sliten at han ikke klarte å legge på sengeklær, så det ble min jobb. Satte seg heller ned å spiste oreo-is fra boksen, han.


Ntå, fine pusen deres, katten altså. Er nok virkelig nødt til å avslutte å komme meg i seng, kjæresten stakker har sovnet ved siden av meg her, oppå dyna. Får vel vekke han å be han komme seg under dyna å varme meg, ble småkaldt med vinduet på vidt gap. Brr, frossenpilt. Kan du å re opp sengeklær?

Drar snart avgårde til min kjære

Foreldrene til Mats drar på cruise i helgen, så de spurte om jeg ville komme å passe på Mats og Mia, lillesøstra hans - haha, blir koselig ♥ Som jeg nevnte i et innlegg litt lengre ned, er jeg litt av en tregost til tider, men nå er det faktisk ikke jeg som er treig! mamma eller pappa som ikke har tid til å kjøre meg enda, blæ.

Må smårydde rommet litt før jeg drar, er helt bomba. Var forresten utrolig godt å ta solarium igjen, etter som det er vel en god stund siden sist gang. Haha, glemte at jeg hadde store fine plaster på kneet, men litt skillet er da kult.


Nå er jeg utrolig sen, så må nok pushe på pappa litt å få han til å kjøre meg med en gang - kan jo ikke la kjæresten vente i all evighet. Ja, bildene ble tatt med litt feil fokus, my bad. Hvordan skal du tilbringe helga di?

Gonatt fra rotta

Ble nettopp ferdig med norskleksa, så nå blir det ned å fjerne det lille av sminke som er igjen fra dagen, så blir det å lukke øynene å sove godt i senga si! Ble med Mats, faren og søstra en liten tur til sentrum for å se om det var noe kjøpelig på salg, "glad-dagen" eller noe. Kjøpte meg en basic rosa t-skjorte og en mascara, thats'it.

Dro også innom Robins for å spise pizza, men siden jeg var rimelig mett etter wok-middagen tidligere på dagen ble det bare et stykke på meg. Okei, stykkene var DRITsvære da.


Tidenes rottebilder, hahah. Regner med dere har gått lei av bilder av meg i dag, så nå tar vi natt. Innkjøpene kommer i morgen - letter sagt bildet av t-skjort jeg kjøpte meg... Gonatt fra rotta, igjen.

6 ting du kanskje ikke viste om meg

1. Jeg er overfølsom, begynner å gråte av en minste lille ting. Har ikke sjans til å holde tilbake tårene når det er snakk om noe trist, om jeg blir snakket til eller kjeftet på - begynte også å gråte på eksamen da jeg fikk hjernteppet å følte et skikkelig press til å prestere etter som jeg faktisk kunne stoffet (haha).

2. Hater at jeg er så u-fotogen. Må alltid ta en haug med bilder før jeg kan plukke ut noen som ser någenlunde greie ut. Kanskje ikke en fordel som aktiv blogger, he-he.


3. Sliter med å finne bukser/jeans som sitter fint på meg. I følge meg er størrelsene helt på jorde av og til. Enten er buksene greie i lengden, men for vide, eller så sitter de fint på, men er for korte i føttene. Ikke alltid like greit med lange ben.

4. Da jeg gikk i 10 ende følte jeg meg sånn passe smart, fikk helt greie karakterer +. Nå, på videregående føler jeg meg dum som et brød i visse tilfeller. De sier det er normalt at snittet synker ned en karakter eller to, men håper virkelig det blir ok.

5. Jeg kan være skikkeligtreig til tider, kommer ikke nødvendigvis først om det er noe som skjer til et bestemt tidspunkt. Hender seg at venner/kjæresten må vente på meg før vi skal ute, eller generelt noe annet enn å være hjemme.

6. Håret mitt holder seg sjeldent rett hele dagen, noe som plager meg bigtime. Merkelig nok sier vennene mine at det konstant rett, men det stemmer jo ikke.

Noe du allerede viste fra før av?

Dagens antrekk 20.10.11


T-skjorte og hals Cubus  Bukse Only

Lenge siden jeg har brukt noe så basic all over, men det ser jo faktisk helt greit ut etter min mening. Skal sannelig invistere i flere t-skjorter som kan brukes til hverdagsbruk, har kun denne så vidt jeg vet. Hva synes du om å bruke t-skjorte?

Koselig kveld med kjæresten

Reposter innlegget fordi jeg fant ut av det med bildene. Kameramappen til minnebrikken hadde bestemt seg for å selv-lage enda en mappe, for så å legge de nyeste bildene der, så her er de:

Da skolen var ferdig tok jeg taxi hjem til Mats, for så å sove der en liten stund i mens han solgte ved eller noe. Resten av kvelden har vi  vært hjemme hos med - passet lillesøstrene mine, kost oss og bare slappet av. Har nok sakt det før, men jeg sier det igjen; det er så godt og avslappende å bare ligge tett inntil kjæresten i den gode og betryggende armkroke, iih love.


Ganske så upassende bilde av havregrøten jeg spiste til frokost, men lillesøster hadde knipset masse bilder av meg og Mats her i ste - men uten minnebrikken i kameraet, så de ble liggende der. Ha en god natt, alle sammen.

Dagens antrekk 19.10.11

Skjorte og strømpebukse HM  Shorts BikBok  Belte Cubus

Ble ikke noe wow outfit i dag heller, men grei nok. Faktisk ganske smart valgt da jeg tok på meg en tynn strømpis, regnet helt sykt mye da jeg gikk til bussen, men tørket heldigvis ganske fort. Hva synes du om shorts med strømpebukse?

Ny sminke

For ca. en uke siden fikk jeg en pakke i posten som var fylt opp med masse sminke fra elf. Har ikke rukket å prøvd det ut noe særlig, kun sett fort over det. Førsteintrykket var bra, så fint og rent ut, både innpakket og når det var tatt ut av pakningen. Fargen på foundationen i pudderform var jeg deriomt litt skuffet over, var mye lysere enn vist på bildet. Fargen på solpudderet er jeg også litt smålig usikker på, men får teste det ut å se.

Om dere er interesserte kan jeg lage en produktanmeldelse om noen uker, må såklart bruke sminken en stund før jeg kan dele meningene mine med dere. Blir så jeg kritiserer ut i fra utseende, farge, holdbarhet og påføringsevne.


Kan med en gang fortelle at kosten var utrolig myk og god, men vet enda ikke hvordan den er å påføre pudder med, så det får nok vente litt. Har du bestilt sminke fra nett før?

What makes you beautiful

Kom over denne søte sangen da jeg hørte på radio i går kveld. Søkte den opp igjen i dag, og det var vist vinnerne av det amerikanske X-factor eller noe. Fem flinke og sjarmerende gutter var det i alle fall :-) Hvilken musikk hører du på for tiden?

Snart blir det å finne senga

Øynene begynner å falme litt kjenner jeg, så tror sannelig jeg skal finne senga rett tid i dag. Har bare sløvet i hele dag, så litt ordentlig søvn kan jeg virkelig slå til med, for en gangs skyld. Husker virkelig ikke sist gang jeg sto opp tidsnok til å ordne meg før skolen, har sovnet av omtrent hver dag. Alltid like forferdelig å sminke seg på skolen, og ikke minst komme i helt tilfeldige klær som bare ble slengt på i en fei.

Spiste knekkebrød til kvelds også, etterfulgt av en frukt-mix til dessert - yummi. Har vært flink i hele dag, så snart blir det en liten trenings-økt før jeg tar natt. En dag uten trening, er en dag uten mening? Er ikke helt uenig i det, nei. Bedre å sove etterpå er det òg.


Tommel opp for en stk. flink jente! Overivrig er jeg i alle fall, men dette skal nok gå bra - gleder meg til å fortsette mitt sunnere og bedre liv, haha. Selv om jeg ser litt slask ut, trivsel i koseklær. Hvilken tid legger du deg når du skal på skolen?

Innkjøp fra helga

Snappet selvfølgelig meg noen småsaker da vi var på en liten shoppingrunde, før vi tok turen videre til besteforeldrene til Mats. Var på leting etter en svart tube-bh som jeg kunne bruke under den svarte blusen med åpen rygg, så glad jeg fant det.

Prøvde også en rød-rosa skjorte jeg til slutt slengte på kassen, men er litt usikker på om jeg liker den eller ikke. Blir nok så jeg prøver den et par ganger til før jeg bestemmer meg om jeg beholder den eller bytter den inn til noe jeg vet jeg kommer til å bruke.


Såklart er det fra BikBok, for dere som ikke ser det liksom - halo'o. Kjøpte også med en hvit topp med brunt pels-lignende stoff på skuldrene i xs, så den var i minste laget. Vurderte å kjøpe den før en gang, men slengte med den siste de hadde igjen kun fordi jeg hadde en ta 3 for 2-app på iphonen. Lillesøster likte den godt, så hun insisterte på å kjøpe den av meg - greit nok. Skjorta, eller?

Ett skritt nærmere

Som jeg skrev i innlegget nedenfor, har jeg lyst til å prøve å få en litt sunnere kropp - til det trengs sunn mat. Så i steden for å pakke i meg noe kjeks, sjokolade-frokostblanding eller noe annet usunt, smurte jeg heller på to knekkebrød med friskt og enkelt pålegg. Ikke noe bigdeal, men et lite skritt nærmere. Tidligere i dag mottok mamma også en melding seende slik ut "kan du kjøp med eple, pære, banan, bær og gullerot? :-)" så nå blir det frukt-snacks og smoothie til kvelds.

Er så utrolig lite som skal til for at man føler seg i godt hold. Blir helt gira ved tanken på at sunn mat, frukt og grønnsaker kan være, òg er godt. Jeg er i alle fall blitt litt mer motivert til å få et bedre og sunnere kosthold, samtidig som jeg har min kveldslige treningsøkt hver eneste kveld, også når jeg er fult klar til å trene normalt igjen. Virkelig en oppfrisker i hverdagen, fysisk og psykisk.


Selv har jeg aldri vært en stor brusdrikker, men jeg vet og ser mange som drikker det flere ganger for dag - ikke bra. Det å drikke brus til lunsj-måltidet på skolen, i friminuttene, til midagg, kvelds og i helgene kan jeg ikke tro noen mener er bra for verken tenner eller kropp/vekt. Personlig drikker jeg faktisk vann hele tiden på skolen, og ellers hjemme drikker jeg melk til frokost, kvelds osv. Hender jeg tar et glass juice av og til, så lenge det bare er av og til er det bra for kroppen, men ikke tenner deriomt. Appeslin-juice er nemmelig full av C-vitaminer. Har du et sunt, middels aka normalt, eller usunt kosthold?

Gi meg motivasjon

Når jeg tenker på meg selv for ca. 1 år siden, kan jeg se for meg den store endringen kroppen min er blitt påført - på godt og vondt, selvfølgelig. Tenker først og fremst på alt jeg har puttet i meg, som har resultert i litt ekstra her og der på kroppen. Hadde jeg sakt at jeg er feit, ville jeg nok fått mye kritikk fra dere andre, så det sier jeg ikke. Men at jeg har fått mer mage, rompe, lår og pupper er det ingen tvil om. Om du ser bort i fra puppe-delen, er jeg ikke helt fornøyd. Har alltid vært tynn, trent mye, spist mye, men alikevell vært ganske så mager. I de siste måndene har jeg merket at jeg har fått trent lite, og heller spist mye, om ikke mere enn før. Siden jeg har trent så lenge jeg kan huske, og samtidig ha helt grei forbrenning, har jeg aldri vært kritisk og oppmerksom på hva jeg har spist, i alle fall ikke over lengre tid. Sunt har jeg klart spist, men kanskje enda mer usunt.

 Poenget er at jeg vil få en sunnere og friskere kropp en det jeg har nå, litt strammere mage, lår og rumpe. Har derfor startet opp med litt egentrening hver kveld igjen. For kanskje to år siden, var jeg så sykt svak i armene (det er jeg forsåvidt nå også, men ikke ille som den gang) så jeg begynte å ta en-to armhevninger hver kveld, også økte jeg med 1-5 hver kveld, samme gjorde jeg med situps - først var det 50 stk hver kveld, så ble det 100, senere tok jeg flere hundre, helt til jeg ikke orket mer fordi det ble så langdrygt og kjedelig, og ikke fordi det ble for tungt. Dette gir altså gode resultater, men det tar litt tid såklart.

Som dere ser på datoen, er dette bildet fra juli i sommer, typ tre måneder siden. Ikke at kroppen min har fått de store frandringene på så kort tid, men litt er det. Om jeg hadde sammenlignet kroppen min nå, med et bilde av meg selv fra samme tid i fjor, eller for to år siden, ville jeg nok gjerne hadd tilbake den magen og rumpa, i alle fall.


Hadde ikke takket nei til en slik overkropp uten å slite for det. Men igjen, hva er vel oddsen for at flertallet av oss jenter er 100% fornøyd med kroppen vår, òg da tenker jeg kun på kroppen, ikke fjeset, håret osv. Ærlig tror jeg det blir et ganske så lavt tall, uheldigvis. Noen kan ikke for at kroppen ens er bygd opp slik at den tar veldig lett på å legge på seg, mens andre sliter med å legge på seg. Som regel kan man for mye av det selv, og har muligheten til å justere på vekt og fett så lenge man går inn for det.

 Vil bare si at det krever en innsats av deg selv, og en del viljestyrke for å blant annet få en friskere og strammere kropp - og kanskje gå ned noen kilo. Det trengs en god del mosjon/trening, samt at du også må ha et delvis sunt kosthold. Det å bytte ut bakeverk, kjeks og sjokolade kan for mange være tungt (også for min del, herregud det er hardt) men når du faktisk har orket å skjære opp litt frukt og grønnsaker med en god dipp, eller mixet sammen en sunn og tasty smoothie er det helt klart et bedre alternativ enn brus og godteri, også føles det tusen ganger bedre etterpå.

Er du flink til å passe på kroppen din, hva du spiser og hvor mye du trener? Hvordan beskriver du din egen kropp, hvilken karakter ville du gitt deg selv fra 1-10?

Svar på spørsmål del 3

Liker du klassen din? Hvordan er miljøet?
Er ikke helt kjent med den enda, men synes den er helt grei. Miljøet i klassen vil jeg si er veldig bra egentlig, så langt i alle fall.

Hvem er dine nærmeste venner i klassen din, DEN NYE?
Mine nærmeste venner i klassen min er nok Therese, Sara og Filip. Gikk i samme klasse som de i fjord også, så kjenner de mye bedre enn resten.

Fått noen nye venner?
Joda, klart det.

Har du bra eller dårlig selvtillit?
Varierende, avhengig av plass, mennesker, situasjon osv. Noen ganger er selvtilliten sky-høy, kanskje litt for høy også. Mens andre ganger kunne den gjerne steget noen hakk igjen.

Er du ofte borte fra skolen?
Generelt er jeg veldig lite bort fra skolen. Hender jeg er syk et par dager i året, eller til tannlegen i Trondheim (når jeg hadde regulering). Nå har jeg vært borte et par dager pga. at jeg måtte dra inn til sykehuset noen ganger, men ellers er jeg på skolen stort sett hver dag.

Har du blitt mobbet før?
Har aldri blitt direkte mobbet, slik at jeg har tatt det inn på meg, nei.

Er du jomfru?
Det er her privatlivet kommer inn, mine venner.

Hvilke sminke bruker du?
Kan egentlig lage et eget innlegg om det litt senere - men concealer, foundation, pudder, solpudder, mascara og dipliner/eyeliner når jeg har tid.

Hva synes du om deg selv?
Alltid det vanskeligste å svare på, synes jeg. Som person vil jeg si at jeg er forståelsesfull, kosete og sosial. Liker meg rundt mange gode venner, og med kjæresten som det beste selskapet. Jeg lytter, og kan være en god venn du kan betro deg til. Samtidig er jeg veldig kosete og komfy av meg, liker meg godt i joggeklærne i armkroken til gutten min. Kan vel også legge til at jeg er konkurranse menneske til visse grader også, hehe.

Er du ofte ute med venner?
Om jeg tar utgangspunkt i for noen måneder siden, var jeg ute med venner så å si hele tiden. Hver helg, nesten hver kveld og på dagene også for den del. Hadde nesten ikke tid til å være hjemme, så lenge jeg ikke så film med noen venner hos meg. Nå, de siste månedene har jeg ikke orket å dra på fest i det hele tatt, har heller foretrukket å kose meg med kjæresten.

Har du høy forbrenning siden du er så tynn?
Forbrenningen min er vel kanskje litt høy, men ikke sånn superhøy vil jeg ikke tro. Trener jo en del til vanlig, opp til flere ganger i uka, så tror det hjelper på en god del selv om det blir langt verre nå som jeg ikke kan trene på flere måneder. Føler meg allerede daff og lubben, til meg å være i alle fall. No offence.

Har du et naturlig brunfarge? eller er du bare så brun siden du tar sol?
Skal ikke påstå at jeg er noe særlig naturlig brun, nei. Er nok solarium som har mest skyld i brunfargen min til tider. Noen ganger vil jeg være enda brunere, så da bruker jeg en svak form for selvbruning - Dove Summer glowe, fuktighetskrem med «hint of tan.»

Hvor ofte tar du sol?
Mellom 1-3 ganger i uka. Opp til 3 ganger i uka kan jeg vel heller si, er jo tider jeg verken har tid eller mulighet til å komme meg bort for å ta sol. Masse penger koster det også, så noen ganger blir det nok nedprioritert. Tar mellom 20-30 minutter når jeg først tar, som regel 25 min. Har derimot funnet ut at jeg skal kutte litt ned på solarium, og heller satse mer på selvbruning til fordel for hud og økonomi.

Hvem er dine beste venner?
Har mange bestevenner, er så glade i dem. Ser ingen poeng i å skrive ned enkelte navn, har nevnt de på bloggen alle sammen tidligere.

Hvilke hårprodukter bruker du?
Shampo og balsam, og hårkur et par ganger i året - haha. Ellers går det i hårspray da, og tørr-shampo til nød. Bruker ikke noe spesielt i det, verken av det ene eller andre.

Vil du fortelle litt om stilen din?
Har vel en egentlig ganske så normal og søt stil, om det er greit å si. Liker meg helst i trange jeans med en lys og fin overdel, og noe ekstra til, som f.eks. smykker, hals, øredobber, ringer osv. Sjeldent jeg prøver ut noe ekstremt, men hender jeg prøver noe nytt (for min del), litt godt å få en liten forandring i stilen også, uten at det utgjør noe stor forskjell.


Kan du svare med video på spørsmålsrunden?
Vurderte faktisk saken, men. Kan hende jeg prøvefilmer inn en video om noe annet, om dere er interesserte, og kommer med forslag til hva jeg eventuelt kan ha videoblogg om.  Lover ingenting.

Er du opptatt av miljøet?
Til en viss grad. Kildesorterer søpla hjemme, og kaster heller ikke søppel rundt om kring meg og skader ikke naturen mer en normalt, men er ikke noe jeg har en spesiell interesse for, om man kan si det slik. Et normalt forhold til miljøet vil jeg tro.

Hva er yndlingsoppskriften din? Vil du eventuelt lage et innlegg hvor du lager det beste du vet? Alt i fra kaker, til middag.
Må helt klart bli mine aller kjæreste brownies-muffins. Tror de fleste av vennene mine også har lagt sin elsker over dem, helt vidunderlig gode. Mmm. Lager vel ikke så mye mat helt fra bunnen av, med oppskrift og alt, så tror kanskje det blir litt vanskelig.

Hvorfor lager du ikke videoer på bloggen?
Har aldri prøvd, men hender jeg tenker på det av og til. Kanskje jeg burde prøve en gang, men kommer jo til å bli så sykt kleint. Synes også stemmen min blir helt umenneskelig rar på video.

Kan du lage noen produktanbefalinger?
Det kan jeg gjøre, vetdu. Noen spesielle du tenker på da eller? Regner med det er innen kategorien sminke, hud-produkter eller noe sånt. Skal alltids klare å mikse sammen  noe slikt.

Hvor lastet du opp headeren din? (Tinypic eller?)
Ja, som jeg husker, var det nok Tintpic.com eller noe sånt ja.

Flinke meg hadde helt glemt å poste siste del av svarene, men her er de :-) Angående video-spørsmålene må dere komme med forslag om dere er interisserte, så skal jeg vurdere saken. Alle spørsmålene er svart på nå, så håper dere fikk noe ut av det.

All Star


Var virkelig på tide med nye sko, så mamma var en engel å spanderte på meg disse søte, hvite. Med tanke på at det ikke lenge til snøen faller, er det vel ikke skovalget helt riktig til denne tiden på året, men shitt au. Har i flere sesonger slitt med å finne meg sko til vinteren, så tøysko er min stil, det. Har et par uggs fra i fjord i tilfellet, så jeg skal nok overle kulda. Har du converse?

Høstferie

I mens min lille jaktpus er på scooter-tur for å se på hjorter og dyr langs veien, tar jeg meg den frihet å faktisk blogge litt.

Allerede i morgen går turen hjemover etter hele fem dager her på Møre, fem koslige dager. På torsdag kjørte vi en tur til Kyrksæterøra for å shoppe litt, noe som ente med 0 hanleposer for min del. Var også innom på kaffe-besøk til noen slektinger av Mats, en ting å si: nydelige kanelboller vi fikk servert, haha, før turen hjem til besteforeldrene. I går kjørte Mats oss til Aure kjøpesenter, som ikke akkurat var noe å skryte av, men veien dit var utrolig idyllisk og vakker -noe helt annet en eksos-gatene i byen, ja. I dag startet dagen med en fjell-tur oppe på Lillefonna aka "Litjfonnja" - for en utsikt sier jeg bare, fresht :-) Etterpå dro vi innom bygdas lille matvarebutikk for innkjøp av litt mat, godis og kjøp av fritt vilt 3, som jeg og Mats tilbrakte resten av dagen med.

Ble tatt noen bilder i løpet av fjell-turen, så slenger med noen for synet sin skyld:

Utrolig utsikt! Høyt oppe var det også, kanskje ganske åpenbart.

Det å hoppe på krykker høyt oppe i terenget på fjellet vil jeg ikke si egner seg, men jeg klarte meg, jeg.

Meg og svigermor, hihi :-)


Mats og pappa-ulfsnes på toppen av "litjfonnja" :-D

Gjett hvilken øy som ligger lengst oppe på bildet, over hurtigruta?


Greit, vi kjørte bil nesten helt opp til toppen - men fjelltur er fjelltur :-)

Nå er Mats kommet inn igjen etter sin lille utflukt, hahah. Han insiterer på å se en film før vi hopper til køys, så må nok bare høre på han, har nok ikke noe jeg skulle sakt her gitt. Joda, love you Noen koselige filmer å anbefale?

Bildene er forresten lånt fra kameraet til lillesøstra til Mats, Mia. Tusen takk :-)


Krise

Akkurat nå sitter jeg hjem til besteforeldrene til Mats, mens han er ute å fikser båten - eller noe i den duren. Kom fram i går kveld, etter litt kjøring og shopping. Har ikke med meg særlig til kamera hit, så venter med å vise innkjøpene til jeg kommer hjem.

Apropo klær har jeg ikke pakket like mye som jeg hadde trodd. Fikk beskjed fra Mats om å ikke ha med noe spesielt med jeans osv, så jeg pakka ut igjen noe av det jeg allerede hadde pakket. Så nå, sitter jeg her, med mindre klær en Mats, og kun èn jeans + treningsbukse og tights. Drittungen. Fra nå av går jeg ut i fra mine egne pakke-kunnskaper. Ingen som har dødd av å bruke samme bukse i to dager, så jeg skal nok overleve det jeg også ...selv om jeg kunne vært foruten å pakke ut den ene jeansen, og shortsen min.


Ellers er det utrolig koselig her, trives med å reise med og til familien til Mats. Er vel ikke lenge før de kommer tilbake nå, så må nok begynne å skifte til litt mer presentable klær enn tighst og hettegenser jeg også. Tror det blir så vi kjører oss en tur til Kyrksæterøra på shopping, så vi får se, haha. Hvordan skal du tilbringe høstferien din?

Bigsize or bagsize

I morgen etter skolen, reiser jeg og familien til Mats på besøk til besteforeldrene i Møre. Har aldri vært der før, og kan heller ikke med hånda på hjerte si jeg vet hvor det er, men det skal nok bli spennende. Gleder meg egentlig utrolig mye, skal bli så koselig. Noe som ikke er fult så koselig, er all pakkingen før selve turen (haha, høres jo ut som jeg skal reise verden rundt eller noe) men som jente pakker jeg alltid med alt for mye, og ikke minst unødvendige klær.

Er tross alt godt i gang, men alltid noe jeg husker i siste liten. Sånn sett aner jeg ikke engang hva vi skal gjøre der, hvordan været er, eller noe i det hele tatt rett og slett. Pakker bare det jeg føler for, sikkert noe brukelig som blir med får jeg håpe. Masse klær er bra.


Kommer nok til å storkose meg uansett hva som blir med og ikke, så dette tror jeg blir trivelig. Tanken på at det er høstferie i morgen gjør det heller bedre, gledes virkelig. Hva er standard at man alltid glemmer av, som man faktisk har bruk for?

Soft, pink lips


Til hverdags bruker jeg denne leppestiften fra MAC i fargen hue. Ikke hver dag, men av og til -bruker den når jeg vil piffe opp fargen i ansiktet litt. Liker det så nøytralt og nedtonet som mulig, men en lys rosa leppe-farge kan funke nå og da. Den har som dere ser, smeltet og deformert seg, men med en liten kost funker den fortsatt supert. Hva bruker du på leppene dine?

Dagens antrekk 11.10.11

Er nok ikke annet å si en at det ble tidenes komfy-outfit i dag. La meg med tanken om hva jeg skulle ha på meg etter noen timers nattesøvn, og våknet med samme tanke, uheldigvis. Greit nok at det er behagelig å gå i joggebukse, og med god samvittighet pga foten, men fyflate så lei jeg er nå. Kommer til å ta av den tykke bandasjen jeg har på kneet nå snart, så jeg får brukt jeans igjen

Tok på meg tights til en forbedring i dag, men med det ene kneet tre ganger så stort som det andre. Haha, tviler på at det så særlig vakkert ut, med tanke på noen av kommentarene jeg fikk "o'shit, bynt virkelig å lur da æ så kneet ditt, før æ kom på at du hadd bandasje, haha." og "hahah, kneet ditt ser ut som en sopp". Var alikevell verdt det så lenge jeg unnslapp joggisen.


Tights HM  Genser BikBok  Hals Gina Tricot  Kråkereiret Myde by senga

Hva er favoritt-antrekket ditt?

Dobbelt opp

Jeg - vil - ha - ferie. Strevde meg opp i morrest med tanke på at mine småsøstre kunne sove så lenge de vil, etter som de har høstferie hele uken. Det er vi neimen ikke tre om du, åh - så feigt. Ikke nok med at jeg faktisk må få tvingt rumpa mi på skolen i enda to dager til før jeg endelig kan ta en velfortjent ferie, men jeg har sannelig meg to prøver i morgen. Samfunnsfag-prøve i politikk og demokrati, noe som sikkert tilsvarer et paaar sider jeg må lese på gresk, oppned, og bakfram. Også har vi det berømte matte-faget som jeg ikke trenger si noe mer om.

"Det e slutt, det e over og forbi. Det va itj sålles, alt det her skull bli!" Det var litt rart. MEN HALLO, jeg er lei skole, studeiespesialisering og lekser allerede. Hvordan resten av året skal gå, det er ganske uvitende, eller burde jeg si ustabilt? Fuck it.


Siden jeg har dobbelt opp med prøver i morgen, og jeg er dobbelt så lei av skolen som jeg burde være, slenger jeg med et dobbel-bilde som er dobbelt så ufresht som sikkert dere fleste andre. Hva gir deg motivasjon til fokus på skole og lekser?

MARK BY MARK JACOBS

Min kjære Theresebestis kom hjem fra London for noen dager siden, misunnelse! Hun hadde i alle fall hadd det utrolig bra der nede, hun hadde vist også fått meg seg noen skatter hjem. Gleder meg til å se alt det hun har kjøpt seg, slik at jeg kan sikle på det.

Snille jenta hadde faktisk kjøpt med seg en super London-gave hjem til meg, tna. Utrolig koselig, også fra Marc by Marc Jacobs da, digg. Skal virkelig chille i den nye rosa hipsteren min med "Cookie Monster" på rumpa, er så meg! For ikke å glemme at jeg også fikk et nydelig smykke, og en liten hvit safety-pack, haha, nå kan dere lure.


Har besøk av Therese nå, så får vel hive meg rundt å få skrevet ferdig innlegget, må jo ta vare på besøket vetdu. Og siden vi er så "Cookie Monster" som vi begge er, for ja, hun kjøpte seg en lik hipster hun også, så skal vi ned for å spise dessert nå straks. Sjokolade-pudding likar me, ohje. Så tusen takk, snuppa ♥ Love you. Har du vært i London, eller har du planer om å dra?

Standard helg

Om jeg starter med å si at jeg har tilbrakt hele helga hjemme, sammen med kjæresten, trenger jeg da si noe mer? Begynner kanskje å bli litt kjedelig å lese om at jeg er med Mats hele tiden, at vi ser film og spiser godis, men så er det slik dagene/helgene mine som oftest er da :-) Også er det like kos hver gang, herligherlig for meg i alle fall.


Er heller dårlig med bilder-taking for tiden også, men tar meg ikke særlig bra ut med daffe-klær, sove-sveis og sminkefritt tryne. MATs ser alltid like bra ut på bilder, så dere får nøye dere med det, haha. Gjort noe spennende i helga?

Sjukehuset

ENDELIG er operasjonen overstått, og jeg er kommet meg hjem. Sier seg kanskje selv at det er grunnen til minimalistisk blogging de siste dagene, men det regner jeg med er forståelig.

Dro inn til sykehuset på torsdag morgen, der jeg fikk narkose og deretter ble operert. Ble så jeg overnattet til fredag etter som formen var slapp etter all medisin og redskaper kroppen min hadde fått i seg. Operasjonen gikk i alle fall bra, men i stedet for bare å sy sammen den skadde menisk-delen, måtte de klippe av en bit fordi den var for ødelagt til å syes på igjen -uten at det hadde noe å si, vel og merke. Var mye død-tid på romme mitt både før og etter operasjonen, så tok en del spennende bilder jeg:

Helt først gikk vi gjennom dags-planen, og deretter fikk jeg slike plaster som skulle bedøve før jeg skulle få veneflon.

Etter en times tid med venting, kom legen som skulle operere meg å markerte kneet mitt med tusj :---)

Holdte på å dø av sult etter 16 timer uten mat! I begynnelsen fikk jeg kun spise ritz-kjekser etter operasjonen, med tanke på kvalme og slikt. Man får heller ikke spise etter 6 timer før operasjonen.

Det vondeste med hele operasjonen, som jeg kan huske, haha. Måtte også stikke i handa to ganger fordi den første veneflonen var for tykk til mine små årer, au.

Mamma dro på butikken å kjøpte inn litt meg-mat slik at jeg skulle overleve natten på sykehuset, MAG og øretelefoner kom også godt med.

Brukte omtrent 3 timer på å våkne ordentlig etter narkosen, og da jeg fikk se kneet mitt var det dekt med en enorm bandasje! Fikk heldigvis redusere bandasje-mengden før jeg skulle dra hjem.

Tror faktisk legene hadde glemt å fjerne disse durtene fra overkroppen min, fant plutselig ut at jeg hadde tre slike utstikkere på meg helt til sent på torsdagskvelden.


Fresh :-) Fikk ikke lov til å ha verken sminke, neglelakk, øredobber eller noe u-naturlig i det hele tatt. Måtte også ha på meg den søte, blå skjorten hele tiden, bh var heller ikke lov å ha på seg.

Ellers lå jeg på sykehus-rommet mitt alene, å så på tv og nerdet Facebook resten av torsdagskvelden og helt til fredag ettermiddag. Var så heldig som fikk besøk av ei vennine på kvelden etter operasjonen, så det var koselig. Noen gang vært på sykehuset selv?

06:50

At the moment sitter jeg på ferga på vei til Trondheim (ja, jeg må ta ferge hver gang for å komme meg over fjorden). For dere som ikke har meg på Facebook, så har dere kanskje ikke fått med dere at jeg har time på sykehuset klokken 06:50! Gruer meg helt sykt til at de skal stikke i meg narkose-sprøyta, haha.

Helt fint, random med bildet av muffinser, men aah, de frister! Har ikke spist siden i går kveld, og får heller ikke spise/drikke før operasjonen. Men skal av ferga, så ønsk meg lykke til!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits