Lille frøken bake-hjelp

Siden lillesøstera mi fylte år for noen uker siden, er det på tide å feire den med noen venner (og i dette tilfellet, hele klassen på 35 stk). For å komme til poenget, har jeg ikke bakt flere enn fire brownies. Eller, jeg bakte vel bare to store, men med fire pakker pose-brownies. Så her har dere hele prossessen i bilder:


Katastrofe-resultat, ah. Måtte bruke samme form på begge kakene, så i det jeg skulle løfte ut brownies1, ble den delt på midten og kantene ble hengende fast i sidene på papiret (så jeg spiste de like så greit opp, hihi). Håper ikke mamma kverker meg, brownies2 ble i alle fall bra da. Jeg som liksom har all verdens peiling på brownies-baking.. Selv den beste kan faile, er det ikke det de sier? Nå kjenner jeg Mats begynner å bli utolmodig med bloggingen min, så må nok runde av her før jeg blir kysset i hjel, haha Flink?

Flinke dere er

Vil bare starte med å fortelle at jeg fått over 50 spørsmål på spørsmålsrunden, så det er kjempebra! Setter stor pris på at dere gidder å slenge inn et par spørsmål når dere faktisk er innom, kommer til å svare på de om ikke alt for lenge :-) Har sett på de, så skal finne fram kamera når bateriet er ferdig oppladet, så skal jeg komme med noen spennende svar. Håper jeg.

Kan også meddele at jeg klarte å sovne av i dag også, helt til pappa kom opp på rommet mitt å lurte på om jeg ikke skulle på skolen i dag -klart jeg skulle. Da var det å hoppe rett i de første klærne som kom til synet, og nærmest løpe (nei, det går jo ikke) til bussen på krykker. 10 minutter = hettegenser og null sminke, freshpia. Var også helt sykt varmt ute da jeg gikk ut døra, herlig.


Siden kameraet er døtt for øyeblikket, slenger jeg inn noen bilder som er tatt for en stund siden. Faktisk forsøk på å ta outfit-bilder, men hender kamera-modusen blir helt "koko", nekter å fokusere. Vært bortig noe lignende med kameraet selv?

Er det noen spørsmål du ikke har stilt enda, er det bare å hive seg rundt. Kanskje jeg har en liten overaskelse på lur angående svarene, men lover ikke noe for sikkert. Spør HER mens du enda har muligheten :-)

English all day long


What to say? Har nettopp gjort ferdig karteleggeren (på engelsk), og tidligere en 1'timers engelsk-prøve. Er litt usikker på engelsk, men tror jeg taklet prøven ganske greit. Skal forberede meg på glose-test om ikke alt for lenge nå, så here we go.Har forresten funnet ut at jeg bruker en hel del engelske ord på bloggen, og ikke minst på overskriftene. Hva synes dere om det?

Bedre sent enn aldri

SLITEN. Etter tre timer på sykehuset snublet jeg meg ned til byen på krykker for å møte Ronjabestis, utrolig koselig å se henne igjen etter at hun flyttet til byen. Tinabestis kom også litt senere på dagen, så da ble det McDonalds for alle penga, haha. Fikk shoppet inn et par plagg i dag også, noe som svir litt i pengeboka kjenner jeg. Penger er jo til for å brukes uansett, så. Viser dere senere.


Hungrybabes ♥ Han legen i dag fant forresten ut at jeg kanskje hadde strekt leddbåndet/korsbåndet også, samtidig som menisk-skade, det er jo flott. Krysser fingrer og tær for at så lite som mulig er ødelagt, og at operasjonen som kommer om et par dager, eller neste uke går plekkfritt. God natt! Hvor ofte spiser du fast-food?

Daddy cool

Var sykt godt å få sovet litt lengre enn til seks, halv syv tiden. Skal som dere ser, ikke på skolen i dag, drar inn til byen med pappa om ikke alt for lenge. Skal endelig til sykehuset å få gjort unna MR'en, så får vi bare håpe operasjonen er like rundt hjørnet den også. Misforstå meg rett, det har seg ikke slik at jeg gleder meg til å operere -tvert i mot, er bare det at jeg vil få det unnagjort så fort som mulig. Er litt gira på å gå normalt, og ikke minst trene snart igjen, om dere ser dere selv i situasjonen min, liksom.


Tidenes pappa-bilde, eller hva? Hahah, pappan min er awesome. Skal bare ordne meg litt, så stikker vi til byen/sykehuset. Blir kanskje så jeg dropper innom torget for å møte Ronja også, lenge siden sist Din pappa er vel ikke like kul som pappan min?

Surprise

Som bloggens store overaskelse har jeg besøk av verdenbestekjærestepusen min, hihi. Har også chillet i senga siden vi kom hjem fra skolen, som forsåvidt gikk helt greit idag. Benyttet meg litt solarium i èn av de to timene jeg hadde fritimer, noe som virkelig var på tide kjente jeg. Ellers "sløste" vi bort to skole-timer på å se/høre om samisk kunst som egentlig ikke var så samisk alikevell, ugh.


Nå skal vi slenge oss rundt så vi får sett den siste filmen vi lånte her om dagen, som vi vell og merke glemte å levere inn til rett tid. Hihi, vupsi. Resten av dagen blir sikkert brakt med til kosing og kyssing -skal jo faktisk ikke på skolen i morgen pga MR-time i byen, noe som resulterer til at jeg ikke får sett kjærestepusen min på en hel dag, krise :-* Noen som gjør noe fornuftig om dagene?

Ikke glem å pøse på med spørsmål i forrige innlegg som du finner HER :-)

Ask whatever you like

Begynner å bli en liten stund siden sist jeg hadde spørsmålsrunde, så tror sannelig jeg kjører igang en nå. Har også hadd en del leserspørsmål jeg helt har glemt av å svare på, så nå er det bare å komme med nye og gamle spørsmål. Svarer om ikke alt for lenge.

Skal også ta til meg spørsmål om egne innlegg i senre tid, som f.eks "kan du lage et eget innlegg om...." Siden jeg desverre har vært alt for dårlig til dette, så beklager. Noe ved meg eller min hverdag du lurer på -spør i kommentarfeltet!! :-)

Life


Canon EOS 500D/iPhone Picasa 3 Photofiltre PhotoScape

I dag har jeg ..dusjet :-) Og ja, jeg venter på at Mats skal komme nedover om en liten stund, slik at vi kan se den andre filmen vi lånte igår -film, som vanlig. Morsomt å lese om, tviler. Redigerte forresten litt i sta da, hva synes du om bildet?

I think of you when I wake up


Har sett film med kjæresten min for tredje gang på tre dager, hihi. Like kos hver gang :-) Men tar også litt på søvnen, så skal lukke øynene tvert dette innlegget er postet. Blogger forresten fra iPhone nå, utrolig kjekt når man ikke orker å slå på pc'n. God natt! Ser du mye film -med hvem?

Dagens antrekk 24.09.11


Topp BikBok  Bukse BikBok  Hals Vero Moda  Øredobber Glitter

Ellers har jeg sovet hele dagen, ved untak av en times tid der jeg ryddet rommet, og et par timer der jeg lå i sofaen å halvsov i mens jeg så "Real Housewives of New York". Er med andre ord helt skutt for tiden, matlysten er også på bunn -noe som ikke er likt meg for èt øre. Drar til Mats veldig snart, så kos dere videre. Helt OK antrekk?

Hopper til sengs


Måtte bare dele dette ultra-stygge bildet, værste munnene jeg noen gang har sett -hahaha. Men ja, Mats dro nettopp hjem siden han skal opp tidlig på jobb i morgen, noe som betyr lang sovetid for meg. Hadde i alle fall en skikkelig koselig kveld, òg filmen var utrolig bra, anbefales virkelig! Elsker deg, gutten min. But time to sleep, God natt :-)

Kosekveld med gutten min


Skal kose meg masse med godis, film og kjæresten min i kveld, så stort mere blogging tviler jeg på at det blir i dag. Skal se blant annet "Kongen av Bastøy", kanskje den første og eneste gode filmen Mats har klart å leie, haha, no offence Sett filmen?

Converse all star


Har eid minst et par hvite tøysko så lenge jeg kan huske, men aldri converse. Har egentlig aldri likt converse, har rett og slett syntes det har vært stygt. For den del har jeg ikke skiftet mening, men de i hvit er jo faktisk kjempekule. Både lave og høye, men vet ikke hvem jeg liker best. Kanskje litt feil sko å kjøpe seg på denne tiden av året, men. Hva synes du om Converse? Høy eller lav?

99 sannheter

Fikk ideen av Kristineam og Andrea som også har postet dette for ikke lenge siden. Tre grunner til at jeg poster det, 1. Dere får kanskje vite et par ting om meg dere ikke viste 2. Jeg er ikke helt i stand til å ta bilder og blogge som normalt for tiden 3. Jeg kjeder meg, haha. Sikkert det mest interesante ever, så her er det bare å kose seg med fabulouse svar.

1. Siste du drakk: Melk
2. Siste telefonsamtale: Mats
3. Siste mottatte sms: Therese
4. Siste sangen du hørte på: NRJ, Lighters - Bad Meets Evil

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja
16. Sluttet å være forelsket: Niks
17. Ledd til du har begynt å gråte: Flere ganger

AKKURAT NÅ:
18. Møtt noen som har forandret seg: Kan godt hende
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ja, det har jeg
21. Kysset noen fra din top friends liste: Har ingen top-friends liste, men har kysset gode venner


SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: To kanskje, om ikke èn bortskjemt
24. Har du kjæledyr: Nei
25. Vil du forandre navnet ditt: Kunne vært foruten mellomnavnet mitt
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Bursdagsfest sammen med en kompis
27. Når våknet du i dag: Klokken 10:00 ca
28. Hva gjorde du midnatt i går: Hadde besøk av kjæresten
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Til jeg snart skal flytte i et nytt hus, ikke langt fra Mats
30. Sist gang du så pappan din: Sist jeg var nede, kvarter siden
31. Hva ville du forandra i livet ditt: Har det ganske bra, men litt ekstra penger på konto hadde ikke vært så dumt, haha
32. Hva hører du på akkurat nå: NRJ, Tonight Tonight - Hot Chelle Rae
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: Foten min
36. Hva er ditt virkelige navn: Tonje-Marita Lefstad Rødde
37. Sivilstatus: Sammen med verdens beste gutt, Mats
38. Stjernetegn: Løven
39. Gutt eller jente: Jente
40. Alder: 16 år
41. Ungdomsskole: Hitra sentralskole og Stadsbygd ungdomsskole
42. Videregående: Rissa videregående, studiespesialisering
43. Hår farge: Mørk blond, eller noe i den duren
43. Langt eller kort hår: Ganske så langt
45. Høyde: 175 ca
46. Er du betatt av noen: Ja
48. Piercinger: Nei, bare ett hull i hvert øre
49. Tattovering: Nei
50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre
61. Spiser: Ingenting, overaskende nok
62. Drikker: Ingenting
63. Nå skal jeg: Fortsette å ligge i sengen å se Hellcats
64. Venter på: At Mats skal komme å se film med meg i kveld
65. Hører på: NRJ, Pretty Girls - Iyaz

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: Ja
67. Lyst til å gifte deg: Kanskje


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øyner kanskje
70. Kyss eller klem: Kyss
71. Høyere eller lavere: Høyere
72. Eldre eller yngre: Eldre eller like gamle
73. Romantisk eller spontan: Romantisk
74. Fin mage eller fine armer: Hvorfor velge når jeg kan få begge? Hihi
75. Tattovering eller piercing: Ingen. Men om -tatovering
76. Voldsom eller forsiktig: Bob-bob
77. Forhold eller bare lek: Forhold
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Lett blanding

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Fremmed er vel å ta litt hardt i, så nei
80. Drukket sterk alkohol: Ja
81. Mista brillene/linsene: Bruker ingen av delene
82. Sex på første date: Nei
83. Knust noens hjerte: Ja
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ikke som jeg kan komme på, men blitt utrolig skuffet
85. Blitt arrestert: Nei
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja 
87. Grått når noen har dødd: Ja
88. Likt en venn som er gutt: Ja


TROR DU PÅ:
89. Deg selv: Av og til
90. Mirakler: Joda, mirakler er bra
91. Engler: Nei
92. Himmelen: Hæ? Ser den jo, men nei
93. Nissen: Hohoh
94. Kyssing på første date: Det er ikke galt
95. Kjærlighet ved førtse blikk: Mm

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Ikke som jeg kan huske, haha
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Skal mye til, men helt klart mulig
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: De jeg er glad i, og de som er glad i meg

Blondine


Har alltid hadd ganske så naturlig hår, hele livet. Med untak av tre ganger jeg har stripet det lysere. Sånn sett synes jeg hårfargen min er helt grei, litt blanding mellom lys og "mørk" -ser noen ganger ganske blond ut, og andre ganger litt mer mørkhåra. Men så har det seg slik at jeg også kunne tenkt meg enten eller da, helst blondt. Ikke hvitt, men en del lysere enn hva jeg har nå. Noe slikt som Annais, kanskje. Burde jeg ta sjansen på å bli blond, eller burde jeg beholde fargen jeg har nå?

Collage fra kampen i går

Stadsbygd-jentene spilte mot Melhus, og vant 5-2. Litt rart å sitte på sidelinja når jeg egentlig skulle vært med å spilt, men må man, så må man. Ser kanskje helheten i spillet litt bedre, og det er jo bra? Man lærer alltid, vetdu. Fikk forresten litt hjelp av lille Erlend til å ta bilder, så here u got some:
Hadde med meg naturfag-boka og en sjokolade jeg koste meg med under kampen, i allefall med sjokoladen. Da kampen snart var over kom også Mats, han ble med meg hjem et par timer før det ble natt. Sett kamp fra sidelinja der du egentlig skulle spilt?

God morgen

Har sovet helt til 10:00 i dag, litt godt egentlig. Ble hjemme fra skolen i dag, er liksom ikke så bra i foten. En hel dag med naturfag på klasserommet ville vært helt forferdelig for foten, også at vi skulle gått ned til kommunehuset og opp igjen. Haha, er jo ikke så langt at det gjør noe, men er langt i fra godt, og jeg bruker ca tre gang så lang tid som de andre til å gå, og det suger.


Har nettopp spist en liten skål med youghert og havregryn, så nå blir det bare å slappe av i hele dag. Tror jeg blir til å holde senga for dagen, er om å gjøre å gå minst mulig på foten. Er du på skolen i dag?

Face it

Over lengere tid har man sett stygge kommentarer blitt slengt etter uskyldige og hjelpesløse både på nett og i virkeligheten. Forferdelig ord og skremmende trusler blir ropt og skrevet til en eller annen person, som ikke har gjort en verdens ting for å fortjene noe slikt. Kan det komme av utseende, personliget og kroppsfasong? For tiden er det alltid noen som finner en drøss med feil på andre mennesker enn seg selv, de med god selvtilit kanskje, de som er populære og godt likt -de som tror de er verdt mere enn andre. Men dette er helt feil.

Hva som er rett og galt ved et utseende er det vel ingen som bestemmer, heller ikke hvordan du kler deg og oppfører deg, hvem du er venner med, eller hva du spiser for den saks skyld. For si at du f.eks er inne på en blogg, og du ser en eller annen anonym kommentar der det står noe som "fy flate, så stygg du er" eller "tjukka, slank deg'a". Hva er det første du tenker? Jo, at vedkommende som har skrevet kommentaren er feig, usikker på seg selv og direkte korttenkt (dum med andre ord). Ved å skrive slike kommentarer, får en selv til å meddele at man er ufattelig sjalu, og dermed prøver å rakke ned på "bloggeren" ved å slenge dritt, slik at en selv skal føle seg bedre. Dette uten å oppnå noe som helst annet enn å såre noen pga av at du selv er så usikker på deg selv. Kanskje personen du sier er tjukk faktisk prøver desperat å slanke seg, hiver i seg en haug med slankepiller og sulter seg selv, uten å lykkes. Kanskje personen du nettopp kalte råstygg overdriver sminkebruken for å føle seg selv bedre, slik at alle andre også skal like henne. Eller at hun rett og slett ikke har råd til de flotteste og dyreste merke-klærne som alle MÅ ha per dags dato.

Å kritisere andres utseende og personlighet er mobbing på høyt nivå, uansett. Selv om du og vedkommende ikke er bestevenner, men heller misliker hverandre sterkt, er ikke nedrakkig noen utvei. Èn kommentar kan ødelegge så mye for en person, han/hun kan ha mye bak seg som har blitt holdt sjult for alle andre -som kan påvrike at den ène kommentaren ble hundre ganger verre enn hva den egentlig var ment.

Jenter er kanskje de som ser ut til å ta seg mest nær av slike ting, og kanskje de som er nødt til å motta flest drittkommentarer gjennom livet også, men det betyr ikke at guttene ikke tar det inn til seg. Hvor typisk er det ikke at gutter blir kalt "homser" og "pyse" om de feller en tåre, får litt vondt eller bare gir en av samme kjønn en klem. Gutter er like mye mennesker som oss jenter, så hvorfor skal de føle det så sykt annerledes? De gjør jo ikke det. Tror virkelig det er på tide at folk begynner å åpne både øyner, ører, hjerte og hjerne før de kommer ut med masse ord de ikke burde kommet ut med. Folk har tatt selvmord pga slike folk, mennesker som rakker ned på uskyldig bare for å være jævlige. Skjerp dere og tenk over hva dere uttaler dere om neste gang du har tenkt til å kommentere andre, endten det er på tull til en venn, eller om du faktisk er så hjerteløs å kommentere dritt til uskyldige. Det skal ikke mye til før en person blir såret av noe som er blitt sakt eller gjort. Har du alltid tenkt over kommentaren du har slengt?

På sidelinja

Kanskje ikke det mest spennende på bloggfronten min i det siste, ganske så A4, men klag ikke, blogger alikvell jeg :-) Som vanlig er jeg kommet hjem fra skolen, men dro innom å tok solarium med Therese før jeg dro helt hjem. Skal forhåpentligvis få lest litt til morgendagens naturfag-prøve før jeg drar for å se fotballkamp med laget mitt, utrolig trist å stå på sidelinja å se på! Mats blir i allefall med meg hjem siden han er ferdig på jobb samtidig som kampen slutter, så da blir det filmkos hjemme hos meg.

Her har dere også noen finfine speilbilder av meg for ca 2 minutter siden, vakkert eller hur?


Forresten ikke lenge til jeg skal operere, wæ. Dessuten kan jeg ikke kjøre moped-langkjøring slik at jeg kun mangler teori-prøven etterpå, jeg som har ventet så lengeeee. SMILE. Why? Because you can :-)

Frustration in Wisteria Lane

Nå skal jeg kose meg med Frustrertre furer og et eple (okei, spiste det nettopp opp) før jeg legger meg for å sove. Som alle andre dager skal jeg klare å komme meg i sengen til klokken er elleve, helst litt før enn etter -men det er ikke alltid så lett. Blir i alle fall så utrolig hardt å stå opp om jeg legger meg senere, så snart skal det soves. Kjenner øynene glimte allerede, tror jeg må droppe FF i dag? Nei, blir for drøyt.


Engelsken jeg skulle gjort ferdig til i morgen, får jeg heller gjøre i super-fart i morgen i stedet, gidder rett og slett ikke gjøre mere nå. Har trossalt gjort naturfagen til torsdag, bra prioritert. Ser du frustrerte furer, eller ser du frustrerte fruer? Klart du gjør.

Miinto.no

Miinto.no er skandinavias største online motebutikk med godt over 100 motebutikker i hele landet. Netthandelen har et bredt utvalg for både kvinner, menn og barn når det kommer til klær, sko og skjønnhet. Miinto er også en av få klesbutikker på nett der du får tak i f.eks disse klærne.

Ut i fra hva jeg har sett, vil jeg si stilen på varene er ganske så spesielle. Ikke min type klær og sko i alle fall, kanskje mer for kvinner, og ikke jenter -alt etter som. Prisene er også veldig stive, men kvaliteten kan for den del veie seg opp mot summen. Ikke vet jeg.Produktene på bildene finner du ved å trykke på navnet: Rosa clutch, Day cream, Body Lotion, Lip wax, Powder brush, Foundation brush og Eyeshadow brush.

Delvis reklamebasert innlegg, og mine meninger er alt som er skrevet. Hørt om denne nettbutikken før?

 

Sykehusets tilbakemeldinger

Som overskriften sier, var jeg på sykehuset i dag. Skulle ta bussen inn til Trondheim med mamma, da jeg presterte å glemme busskortet hjemme, slik at vi måtte kjøre tilbake for å hente det -og rakk såklart ikke bussen. Kjørte derfor inn til bye og rakk det sånn akuratt ..etter litt leting etter plassen vi skulle til.

Etter røntgen og et par undersøkelser, fikk jeg beskjed om at det var noe galt med menisken, som ligger på yttersiden av kneet (venstre, i mitt tilfelle). Skal inn igjen om 1-3 dager å ta MR, for så å bli operert! Gruer meg egentlig helt sykt masse, aldri vært bortig noe lignende før. Har egentlig aldri vært skadet i det hele tatt, om du ser bort i fra gnagsår og slike småskader...


Fra nå av blir det å ta det helt med ro, og bare være i så lite aktivitet som mulig? Ah, blir helt frustrert og fra meg bare ved tanken! Regner med det kommer til å bli en dryg og kjedelig stund, jeg som pleier å spille fotball omtrent hver dag -får nå ikke spille på flere månder, sykt kjipt! Har du noen gang operert eller skadet deg ganske alvorlig?

Sovedyr

Gårsdagen ja, hehe. Kort oppsumert ble Mats med meg hjem, spiste litt mat mens vi så tv med lillesøster, så sovnet vi i 2 timer, spiste middag, for så å ligge å sløve mere i senga. What a day! Er bare helt utslitt om dagene, så tror jeg må begynne å slenge inn en middagslur hver dag? Hihi, godt. Var i alle fall grunnen til at det ble lite med oppdatering i går.


Nå er jeg og mamma snart på tur ut døra, skal busse ned til byen for å dra til sykehuset -legen i går henvendte meg til rønken, for så å kanskje ta MR. Skummelt, håper for all del at det bare er litt forslått. Vi snakkes når jeg er hjemme fra byen, see yah :-)

10 minutes to look presentable


Klarte å forsove meg i morgest, og ikke bare litt heller, men til ti minutter før bussen gikk. Ser ut som en vandrende slask i dag, sove-hestehale, null sminke og daffeklær -great. Fikk beskjed fra mamma nå også, om at hun hadde bestilt lege-time til meg 09:40, så da blir det å få sjekket foten i tysk-timen. Åh, neei. Hvor ofte forsover du deg?

Bud classic


Kom over disse fancie klokken på, helt fantastisk sjarmerende. Bortsett fra den rosa, er nok ikke disse noen klokker jeg ville komme til å kjøpt meg, men utseendet var utrolig søtt. Kostet verken mer eller mindre enn 299,- på Nelly.com. Var disse søte eller ikke?

End of day

Har vært med Mats i hele dag omtrent, så har ikke hatt tid til å blogge. Bakte heller sjokolade-muffins (as usual), fikk mere besøk av en kompis som mekket på mopeden til Mats, som han har klart å ødelegge igjen, ògså var vi på Feilini med begge familiene våre og spiste mat. Ja, ble invitert med hjem på dessert til de etter maten også, så det var koselig.

Ellers har vi bare ligget på sofaen å sløvet, hardt å være sliten, dere. Finnes ikke noe som er mer avslappende enn å ligge i armkroken til gutten sin, kunne godt ligget der dag og natt, jeg. Har tenkt å kose oss med film og hverandres selskap i morgen også.


Er som vanlig helt sykt trøtt nå, så skal komme meg i sengen snarest mulig. Hverdagene får meg for tiden til å følge en god døgnrytme, noe som er helt ulikt meg -selv om døgnrytmen for såvidt er god, er jeg uansett ekstremt trøtt når jeg står opp, sjønner ikke det der altså. Er du A eller B-menneske? Hadde også satt pris på om dere ble flinkere til å kommentere! :-)

Of to my boyfriend


Drar til Mats om ikke lenge, venter kun på mamma som absolutt måtte ordne seg for å kjøre meg dit. Dagens kvinner altså, bruker så lang tid på å ordne seg, heheh. Får vel be henne få opp farta, sa jeg skulle komme om en time, for ...snart to timer siden, så. Kunne heller ikke ha stram bukse, så daffeklær here we go. Hva gjør du på søndager?

Godis hjelper mot det meste

Meg i nuet, hihi! Må innrømme at jeg koser meg litt nå, godteri hjelper meg på dager jeg trenger litt ekstra kos. Værtfall når kjæresten ikke er til stedet, har heller ikke sett han i hele dag, så det er litt nedtur. Det er da jeg er glad jeg har det gode, søte og rosa godteriet mitt. Kjøper alltid sjokolade og rosa godteri, som regel -helt klart det beste ..og fineste :-D Mmm, jeg er godiskungen #1.


Mamma fikset støttebandasje på foten min, som dere sikkert ser. Er sykt tungt for foten å få litt ekstra belastning, bare som når jeg står på den slik at jeg skal få til å kle på meg. Helt latterlig vansklig å kle på seg bukser, sokker òg å gå på do, haha! Klarer jo ikke bøye kneet i det hele tatt, så må være strak uansett hva jeg gjør. Jeg sliter. Hva hjelper deg når du trenger litt ekstra kos?

This day

Var kjempekos i byen i dag, men også utrolig godt å komme hjem igjen. Foten reduserte meg en stor grad i dag, ble kjempefort sliten og trøtt. Men en liten tur på City Syd, litt mat og kake gjorde alikevell susen på en solskinnsdag, for det var faktisk sol og helt grei temperatur ute i dag. Så var godt å komme seg litt ute, og bort fra hjemmet for en stund. Men hei, borte bra -hjemme best.

Òg gratulerer så masse med dagen, bestemor ♥ Hihi, kjempemorsomt å se reaksjonen hennes når vi kom med en 2x1 m stor gave inne i stua hennes. Hadde kjøpt henne en søt, lilla sykkel med stor og fin kurv på! Så nå blir det syklings på besta, dere.


Tok noen bilder i dag, men vet ikke om jeg orker å poste de. Tross alt en haug bilder av kake, kake og min helsprøe familie. Vet ikke hvem det blir mest flaut for om jeg legger de ut. Hva har du gjort i dag?

Dagens antrekk 17.09.11


Bluse Vero Moda  Bukse BikBok  Tubetopp BikBok  Øredobber Glitter

Dro til Trondheim for å feire bursdag til min kjære bestemor som nettopp har fylt 60 år, så befinner meg hjemme hos henne nå. Koser meg sammen med slektninger, god mat -og snart kake. Enkelt og søtt, men likte dere antrekket?

Ikke helt min lykkedag

Herregud, så ubehagelig jeg har det nå. Jeg som omtrent aldri, eller værtfall veldig sjeldent blir ordentlig skadet, klarte å vri kneet i gym-timen på skolen i dag. Gikk rundt halve dagen som en åtti-åring med hofteskader og forstuet fot, følte meg en smule underlig der jeg gikk med foten strak som en påle uansett hvor jeg bevegde meg. Håper bare foten blir bra til neste uke, pga fotballkamp.


Nå skal jeg bare ligge i den store og gode dobbeltsenga mi, i en ubehagelig stilling vel og merke, mens jeg hører musikk som bedøvelse for smertene. Før turen går til solariumet med verdens beste mammaHar du noen planer, til helga kanskje?

Take your time


Canon EOS 500D Picasa 3

Har aldri brukt Picasa til å redigere før, så kan så og si ingen ting med det. Har ingen andre valg på skolepc'n for øyeblikket heller, om jeg ikke vil forholde meg til Picnik da, som igjen ikke har de største mulighetene. Hvilke redigeringsprogram bruker du?

Im training when its raining


Nå stikker jeg på fotballtrening, som starter om 7 minutter! Noe du vil spørre meg om angående trening?

Dagens antrekk 15.09.11


Genser og shorts BikBok  Strømpebukse HM  Hals Vero Moda  Klokke Fikk i gave

Har det sykt travelt, som vanlig. Stresser som bare rakkern med naturfag-leksa som jeg holder på med i siste liten, må jo ute å ta bilder av planter osv også, i regnet liksom. Må skifte til treningsklær og komme meg til solariumet innene tre kvarter, senest! Nå er det vist middag også, så får skynte meg. Likte du klærne?

Rekewok

Er kommet hjem fra skolen, og på god tur til å starte på naturfag-innleveringa til i kveld. I dag presterte jeg å våkne en time for TIDLIG. Herregud, aldri opplevd noe lignende jeg. Tor jeg har en ekstrem redsel for å forsove meg? Ikke egentlig, soving er jo noe av det beste som finnes her i verden, no doubt! God tid hadde jeg i alle fall, selv om jeg klarte å småstresse litt mot slutten.

For å meddele været her på landet, er det ikke annet enn regn og vann over alt. Regner konstant, òg helt ekstremt mye. Føler en indre frustrasjon og emosjonell følelse av å se ut vinduet for tiden, noe som ikke er å juble for. Skal helt klart ta meg noen minutter i solariumet før treningen i kveld, bare for å få litt varme og sol på kroppen, òg det om jeg må sykle eller ikke! Kroppen min vil ha sol.


Spiste også rekewok da jeg kom hjem i ste, utrolig godt faktisk. Alt som mangler nå er at naturfag-leksa blir gjort, og at noen baker meg brownies ...sikle. Hva driver dere på med når det bare pøser ned ute?

Langt over sengetid

Hei! Tenkte jeg skulle komme med en liten update før jeg legger meg mer bestemt som et slakt i senga, er så utrolig trøtt. Med tanke på at jeg skal opp på skolen i morgen, burde jeg lagt meg senest klokken elleve for ikke å se ut som en nattevandrer med bæreposer under øynene, og med konsentrasjonen på bunn.

Vant i alle fall fotballkampen mot Kolstad 6-4, så seier skal man ikke klage på. Lagde meg ostesmørbrød med det samme jeg kom inn døra, var skrubb sulten rett gjennom. Så mat slo altså ikke feil, atter en gang.


Men nå må jeg så absolutt få lagt meg, øynene er selv på vei igjenn, så er best jeg gjør som kroppen befaler -for den og min sin fordel vil jeg tro. Gonatt, alle søte små.

Dagens antrekk 14.09.11


Genser BikBok  Shorts BikBok  Strømpebukse HM

Har det veldig travelt, og bilde-opplasteren var sykt treg, så ble ikke andre bilder enn disse uredigerte. Max 15 minutter til jeg har oppmøte til kamp, så må hive meg rundt å skifte til andre klær! Hva synes dere om outfiten?

"Hellcats"

For øyeblikket sitter jeg i kantina å ser en ny serie jeg nettopp har startet på, flott å drøye fritimer med. Serien har nylig kommet på norsk TV, men holde meg oppdatert på nettet. Elsker serien fra første stund, passer meg midt i blinken når den har "high-school" som tema, my favourite.

Så langt anbefaler jeg å se den til alle som liker slike serier med high-school, gutter, drama og genrelle jente-serie-opplegg. For å se episodene på nett, kan du bare trykke HER. Anbefaler også nå, å bruke linkene merket med "Putlocker", funker desidert best -både på hastighet av opplading og bilde-kvalitet :-)


Flere som har begynt å følge med "Hellcats"?

Utslitt med andre ord

Dagen i dag har vært mer enn lang nok. Startet skoledagen med 2 timer hard breddeidrett-gym, for så å sitte 6 skoletimer i klasserommet. Da skolen endelig var ferdig, ble jeg sittende på Rema 1000 i to timer(!!) sammen med Therese og Sara. Hadde utrolig god tid før vi skulle på seiling, så endte opp med at jeg og Sara kjøpte oss barnemeny med hamburger,chips OG leke :-D Haha, var morsomt tidsfordriv skal jeg fortelle.

Barnemat for the win, Sara? Hehe, søta :-)

Alle måtte faktisk "sette sammen" seilbåtene sine selv, i alle fall feste seil og styre osv. Flinke ungdom som tok utfordringen på strak arm, og det uten problemer.

To selvstendige og flinke seiler-jenter, i våtdrakter like vakre som utseende at the moment (våtdrakten min var faktisk fin og rosa!)


Gale barn som bader etter en kald og regnfull båt-opplevelse.

Nå er jeg med andre ord helt sykt trøtt og utslitt, blir så jeg legger meg med en gang jeg har postet innlegget. Forsov meg i dag, så er nok best jeg får meg litt søvn til i morgen -trenger en god del tid før jeg drar på skolen, og tror ikke det er så dumt å være uthvilt til fotballkamp i morgen heller. Gonatt! Hvor lenge sover du når det er skole neste dag?

On this rainy day

Sitter for øyeblikket å diskuterer politiske parti og deres saker, har samfunnsfag med andre ord. Fikk forresten ordet da jeg rakk opp hånda om å fortelle at Kristin Halvorsen skulle gå av som leder for SV, flink jente.

Ikke lenge før skolen er ferdig, og vi skal drøye tiden til det atter en gang blir et par timer med seiling. Denne gangen er det meldt mindre vind og bølger enn forige gang, så håper på å få prøve oss ut i båt i dag. Ser ut som jeg er på reisefot med den store baggen med klær jeg har med meg, for sjansen for å falle i vanner er vist veldig stor, så store og varme klær gjør seg nok etter en dukkert.


Håper bare regnet gir seg, så tror jeg dette kan bli en spennende, òg våt opplevelse. Snakkes senere i kveld, når jeg forhåpentligvis har tørket og fått varmen i meg igjen. Har du noen gang prøvd seiling i en slik liten båt?

God kveld

Først nå har jeg satt meg ordentlig ned med pc'n i fanget, alene med tid til bloggen. Hadde med meg Mats hjem etter skolen, og han var her helt til jeg dro på trening klokken åtte. Så nå sitter jeg å koser meg med kveldsmat som består av druer og et glass cultura, og valgkamp på tv! Her skal det følges med hele natten til min store interesse. Eller ikke, haha. Fikk i lekse å følge med, så blir vel å prøve å få med seg noe nyttig før jeg hopper til sengs.

For å bevise at jeg faktisk følger litt med, har jeg fått med meg at Kristin Halvorsen trekker seg som leder i Senterpartiet, eller noe. Politikk er vist ikke helt min sterke side. Lar de som interreserer seg få rom til å styre med den slags, snill jeg er.


Hadde vært litt gøy å se hva andre ungdom mener om politikk, hvordan forhold andre gjevnaldrede har til slikt som opptar så my av Norges samfunn. Er du interisert i politikk? Hvorfor, hvorfor ikke?

Owl


Liker du smykker med objekter av dyr -ugler spesielt?

New in


Før vi tok turen ut av Tronheim, sikret vi oss et par timer med shopping på våre kjære standar-butikker. Ble så jeg fikk med meg en herlig strikket-genser fra bikbok (som ikke er på bildet) + det som ligger der. Innkjøpene får dere en nærmere titt på i senere innlegg. Shopper du ofte? Hva kjøper du som regel når du er på shopping?

On the road again

Da er kameraet endelig klart til å brukes igjen, fult oppladet og på plass. Så nå blir det fine bilder på bloggen igjen, noe som virkelig er på tide. Gleder meg til det bloggen blir like fin og normal som den en gang var, skal også få forhåndskrevet flere innlegg, slik at det bare er å poste litt utpå skole-dagen osv.

Var forresten på Hitra i helgen, mitt gamle bosted for dere som ikke viste det. Feiret bursdagen til verdens beste søskenbarn og vennine, Malin :-) Jentekveld med hjemmelagd pizza og kake, film, godteri, sladder og mye kos -virkelig godt å gjenforene jentegjengen etter så lang tid. Noe som definitivt skal gjenas oftere fra nå av -en gang bestevenner, alltid bestevenner


Husker et av mine første innlegg på bloggen bilder av hvoran rommet mitt så ut, så nå har jeg tatt nye bilder av det. Har forandret det bittelitt, så viser dere enten senere i kveld eller i morgen. Hva er interessant å lese om på blogger?

Guess the theme


Hva tror du temaet for morgendagen er?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits