Pretty girls

Hvilke sanger hører du mest på for tiden?

Elf

Føler det er på tide å friske opp sminkepungen min igjen. Ny, ren og god sminke setter alltid sitt preg på utseende òg humøret. Er alt for lenge siden jeg har kjøpt meg ny sminke, og da mener jeg mere enn en ny mascara, og en concealer i ny og ned -og ny foundation som må invisteres i pga klumsete bruk. Nå som jeg faktisk har litt penger jeg kan bruke, er ikke sminke en dårlig invistering fra min side, tvert i mot.

Har hørt og lest en del om produktene fra elf, men aldri testet ut noe selv. Så tenkte jeg skulle bestille meg et par produkter fra http://www.eyeslipsface.no/ som har et stort utvalg av elf-sminke på nett.Produkter som pudder, brownser, primer og eventuelt øyenskygge, concealer og koster er noe av det jeg for det meste ser på som nødvendig nå. Har du prøvd elf-sminke? Noen anbefalinger og meninger om elf-produkter?

Oppsumering av de siste dagene

Tittet nettopp gjennom de siste innelggene på bloggen, og der var det jammen meg flere dagers mellomrom. Er nok blitt alt for slapt for tiden, men beklager ikke på et vis. Tror ikke det er så alt for dumt å henge godt med på skolen, i allefall i starten, blir så tungt å må hente seg inn senere. Men har ikke gidd opp bloggen, så blogging blir det, til en viss grad. Skal hente meg inn litt etter litt, må bare lete opp blogglysten og kameraet først :-)

Slenger med noen mindre pene og uredigerte ipone-bilder:
-Ventet på skolebussen, vært i byen med kjæresten, feiret bursdag til lillesøster òg pappa, tatt solarium, og hatt naturfag i 6 timer der vi kjørte/gikk tur og så på mose, hahah. Hva vil dere lese/se mere av når det blir mere blogging fremover?

Weekend

Hei igjen, en stund siden sist nå! Regner med dere har full forståelse for at skole og trening opptar mye av hverdagen min, så blogges når jeg har tid. Er som mange andre helger i leiligheta i byen, Trondheim med andre ord. Var på Egon å spiste nydelig mat med familien i ste, og i mitt tilfelle -kyllingkebab with a twist. Utrolig godt og koslig, selv om det ble litt sterkt til meg ...pysa tåler ikke sterke saker, heh. Så nå tones det ned med tress-is og mag :-)

Nå er det bare avslapping før det endelig blir natt, gleder meg til å sove ut etter en hel uke på skolen. I morgen venter såklart en ny dag, shopping med kjæresten vell og merke :-) tro det eller ei, var han som fikk med for å kjøpe klær til han.


Sitter forresten å blogger fra skole-pcn vi fikk i dag, endelig. Slipper å låne lillesøss sin hele tiden nå, like greit det kan man si. Irriterende at jeg ikke får sett PLL, men skal prøve å få ordnet det! Leser du mag? Eller hvilke andre blader leser du?

Dagens antrekk 25.08.11


Bukse Only  Topp Cubus  Skjerf HM
Er egentlig ganske så sliten etter skole og fotballkamp to dager på rad, men dagen i dag blir omtrent lik den også. Blir å se ferdig en episode "PLL", før det blir solarium og damekamp. Hva gjør du i ukedagene når skolen har begynt på?

Dagens antrekk 23.08.11


Topp Vero Moda  Bukse BikBok
Hadde knapt med tid i morgest, så det ble en stk sliten skole-jente på outfit-bildene i dag. Håret er begynt å krølle seg ser jeg også ..så det var jo vakkert. Hva synes du om klærne jeg hadde på første skoledag? :-)Første skoledag

Da var endelig første skoledag overstått, òg med god følelse. Med tanke på at det faktisk er en stor overgang med større utfordringer enn på ungdomskolen, gleder jeg meg til å komme godt inn i det. Sommerferie er noe av det beste med året, men alikevell er det herlig og endelig komme inn i rytmen igjen -opp i rett tid slik at man får mye ut av dagen, nytt stoff, nye venner og rutiner man generelt trenger å komme inn i igjen etter ferien.t

Er for tiden en travel ung dame(haha), så har desverre ikke mye tid til bloggen for øyeblikket. Mye fokus ligger på å komme godt i gang med skolen, også trener jeg flere dager i uka. Kameraet har jeg heller ikke hadd tid til å lett etter, så iPhone-bilder blir av og til.


Før jeg fyker av gårde på trening, skal jeg kose meg med denne herlige mangoen, samtidig som jeg ser en episode av Pretty little liars -love. Outfit fra dagen kommer evt om litt, skal prøve å rekke det før jeg drar. Hvordan var din første skoledag?

Design og vinn sko fra Nike!

Skal som sagt starte en ny og bedre livsstil ved å spise sunt, trene mer osv. Så et par selvdesignet Nike joggesko hadde gitt motivasjonen et ekstra kick vil jeg tro. Flere som er enige? Utfør konkurranse-kravene HER, og bli med i trekningen av å vinne dine selvdesignede joggesko med en verdi av 1730,-

Du trenger heller ikke ha blogg, men sjansen er 4/5 par sko for de med blogg der i mot. For mer info, trkk på linken "HER" lengre opp i innlegget. Her er skoen jeg designet:


Kind of awesome?

Klikk her for mer info om konkurransen om Nike ID løpesko!

Im still alive


Canon EOS 500D PhotoScape/Picnik.com
Litt sløv de siste dagene, men det skal være lov rett før skole-start. Skolen min har kun et lite info-møte klokken seks i kveld, ellers begynner vi ikke ordentlig før i morgen tidlig, òg det er positivt fra min side. Når starter/startet du på skolen?

Mango-spisende mongo på badet

Riktig, sitter for øyeblikket på badet å spiser mango, haha. Er faktisk ganske så utslitt, så tror ikke det blir lenge før jeg hopper til køys. Filmen var litt ..teit, ikke noe "wow, for en sjokkerende bra norsk film". Men ja, noen filmer føler man at man at man har en trang til å se. Kan jo ikke gå ut i fra om bilden er bra eller dårlig uten å ha sett den, vetdu.


Skal se ferdig de siste minuttene av Pretty little liars-episoden jeg startet på, før jeg dro på kino -så kanskje en episode til før jeg legger meg. Ouh, hekta sa du. Pleier du å oppholde deg på sære plasser noen gang?

Få meg på for faen

Kom fram til leiligheta for en liten stund siden, så nå sitter jeg her å spiser rundstykke med syltetøy og banan. Har ikke spist annet en en liten skål med youghurt og müsli til frokost i tolvtiden i morgest, så mat var ikke dumt nå. Skal bare sitte i leiligheten å slappe av litt alene før jeg må ta fotene fatt, å gå ned/opp til nova -skal se "Få meg på for faen" sammen med Tonje, så det blir nok bra.


Skal du på kino for å se "Få meg på for faen" i dag?

Dagens antrekk 19.08.11


Topp BikBok  Bukse BikBok  Smykke Gave

Nå drar jeg til Trondheim, så får se om det kanskje blir noe bloggen når jeg kommer fram. Har faktisk planer for kvelden, skal på kino med Tonje. Blir kos å se henne igjen, møtes alt for sjeldent. Hva synes du om outfiten?

Innkjøp fra byturen

Her kommer endelig innkjøpene fra byturen på onsdag. Svidde av over 1500 kr, òg det er ikke hver dag jeg gjør, prøver jo å være litt økonimisk -med mine penger i alle fall. Men fikk mye fint for pengene, så det var værdt det. Har jo bruk for nye klær til skolestart, òg litt sminke, sko, smykker osv. Tror jeg sier meg meget fornøyd med kjøpene som ble med meg hjem fra Trondheim by.

Jeans BikBok 49,-

Redbird genser BikBok 199,-

Highwayst bukse BikBok 499,-

Jakke BikBok 399,-

Hals Vero Moda 99,-

Tøysko Din Sko 49,-


Undertøy Cubus 149+59,-  Mascara L'Oreal 109,-  Smykke BikBok 99,-

Meget fornøyd med alle innkjøpene, noe jeg faktisk sjeldent er. For ofte jeg kjøper plagg som jeg synes er "OK", også blir det så jeg aldri bruker det -bortkastet penger. Men ikke denne gangen, er blitt flink jente. Hva synes du om innkjøpene?

Life sucks

Gadd rett og slett ikke stresse med å dusje, for så å ta bilder etter jeg kom hjem fra trening tidligere i kveld, så det for nok vente til i morgen. Har ikke noe spesielt jeg skal gjøre som jeg vet, så da har jeg mer en god nok tid til det.

For uten at jeg MÅ være med til Trondheim, noe jeg ikke har lyst til i det hele tatt -sykt kjipt når kjæresten kommer hjem samme dag, Therese har invitert mange folk fra klassen til å komme hjem til seg for å samles og ha det hyggelig, òg det er martna på lørdag som jeg tydeligvis ikke rekker. Hva er oddsen for at man dropper det som er nevnt ovenfor, for en helg med stressende skole-shopping med hele familien, og bare være i byen å gjøre ingenting. Sykt lite fristende, hvorfor ikke bare hente søstrene òg dra hjem? "Nei, det blir for seint" Savner kjæresten så sykt masse også, så at han kommer hjem når jeg drar er ikke akuratt noe å juble over.


Føler meg som noe sånt som på bildet, ikke overlykkelig for å si det slik. Heller lettere irritert. Åh, hvorfor skal "ungdom" alltid ha feil, fordi det som ble gjort og sakt i gamle dager er og skall alltid være riktig? Den teorien har jeg absolutt lite tro på, er en grunn til at verden, regler og livet blir fornyet på de felste måter -det var ikke bra nok før. Noen som holder meg meg på den?

PS: Les DETTE innlegget ordentlig en gang til før dere svarer i kommentarfeltet. Jeg sa aldri at innelegget var en spørsmålsrunde, og at dere skulle fyre løs med spørsmål. Spurte heller om dere hadde noen forslag til "temaer" jeg kunne svare på spørsmål innen, i en eventuell spørsmålsrunde. -Så nå kan dere fyre løs, med tema-forslag.

Innkjøp


Shorts Cubus  Smykke Cubus
Utrolig drålig satt sammen bildet, men har det litt travelt etter som jeg skal på trening om kun noen få strakser. Er i alle fall dette jeg kjøpt på cubus da jeg var i sentrum for noen dager siden. Innkjøpene fra by-turen i går kommer senere i kveld. Likte du det?

Uskrevne innlegg

Akkuratt nå ligger jeg sammen med bestejentene og bare småsnakker litt. Hadde jentekveld der vi lå over til Therese i natt, så har ikke hatt særlig med tid eller mulighet til å blogge -men har i allefall et par innlegg som skal postes om ikke lenge, forhåpentligvis senere i dag. Har mange innkjøp å vise dere, for å si det slik, hihi :-)

Første gang jeg blogger med blogg-appen, så vet ikke helt hvordan innlegget blir seende ut. Fikser det senere om det ikke tar seg bra ut, haha.

Music is love in the ear
Er for øyeblikket på shopping i Trondheim, så blogges når jeg kommer hjem igjen :-) Hvilken musikk hører du på?

Noe du lurer på?

Fikk et leser-spørsmål for litt siden, om jeg snart kunne ha en spørsmålsrunde. Er ikke lengere enn i underkant av to måneder siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde gående her på bloggen, så da lurer jeg nå på om dere har noen spørsmål dere vil få besvart? For min del er det bare gøy, tror jeg skal prøve meg på en "tema-spørsmålsrunde" der dere kun stiller spørsmål til et spesielt tema om gangen -f.eks meg selv, utseende, blogg osv.

Kom gjerne med forslag til forskjellige temaer dere vil jeg skal jeg skal svare på spørsmål angående. Hvor mange temaer jeg ender opp med å svare på kommer an på hvor kreative dere er, haha. Kan også hende jeg slår sammen flere små temaer til èt stort. Men det tar jeg når den tid kommer, right.


Er du interisert i at jeg skal ha en spørsmålsrunde om ikke lenge? Innen hvilke temaer mener du jeg bør besvare spørsmålene? :-)

Fra solpudder til solpulver

Why me? På et halvt år har jeg knust et pudder, en foundation-flaske, òg nå et solpudder. Koster å være klomsete du, og jeg som egentlig ikke er klomsete engang! Ufh. Kjipeste var at det omtrent falt ned fra benken av seg selv også, da jeg gikk ut av dusjen. Åpnet dusj-kabinettet, og "bam" der skle det ned fra sminkemappa mi og rett ned på flisene i tusen knas.

Heldigvis er det fortsatt brukbart, men tror jeg må gå til invistering av et nytt om ikke lenge. Liker dette utrolig godt, fordi det passer meg perfekt. Tar du mye på kosten, blir det mye, tar du lite, blir det lite -akkuratt som det skal være. Kjøpte det på Sephora da vi var på 10.klassetur til Polen og Tyskland -noe jeg igjen skal etter høsten, med 1. og 2.året på videregående. Skal hamstre sminke på Sephora neste gang, stor utvalg og ikke særlig dyrt er det der heller.

Hvilket pudder og solpudder bruker du? Fortell din mening om produktet i kommentarfeltet.

Müsli at lunch

Frokostblanding er et perfekt måltid om du ikke er skrubbsulten, noe som passet meg fint da jeg kom hjem for litt siden. Müsli crunchy berries er helt klart min favortitt, sunn òg smaker godt! Før var det nesquik's sjokko-kuler som ble spist hver morgen før skolen, men ikke nå lengre. Er jo en fremgang til å bli sunnere da :-) Et helt innlegg om frokost blanding...

Ikke la utseende lure med at det ser FOR sunt ut, og at det smaker dritt, for det gjør den faktisk ikke. Anbefaler den til dere som faktisk spiser slikt, fås kun kjøpt på coop tydeligvis. Hvilken frokostblanding spiser du? :-D

Sniktitt på dagens lille innkjøp


Har allerede vært en liten tur i "sentrum", så ble et lite innkjøp etter noen få minutter i butikken. Så, hva tror du det er?

I nuet

Nå har jeg nettopp stappet i meg mat som jeg selv har lagd, med varme og alt det der. Haha, er ikke hver dag jeg lager meg middag på komfyren med andre ord. Sitter for øyeblikket å ser litt tv før jeg må hive meg over på støvsuging av hus, før jeg igjen må sykle 3-4 kilometer i småregn -skal på fotballkamp i dag også gitt, med damelaget.

Har forresten sendt vekk småsøstrene til bestemor, så nå skal jeg nyte siste uke av ferien uten søstre, òg med foreldre på jobb til ettermiddage -godt :-) Nå mangler jeg bare en værmelding med 20°+ òg sol hver dag fremover.
Æh, støvsuging suger.... Snakkes! Hvordan mat lager du deg, når det bare er til deg selv?

Nydelig lillesøster

Så snill som hun er, får jeg som sagt låne speilrefleks-kameraet hennes -så da jeg skulle laste over bildene jeg hadde tatt, kom jeg over noen utrolig fine bilder av henne som hun og ei venninne har tatt ute i en korn-åker.

Blir sjalu av å se på bildene av min egen lillesøster, jeg. Hvem vil ikke være født med naturlig friskt og vakkert blondt hår, ha blåe øyne og en fin sommerbrun hud? I allefall jeg, å som jeg misunner hun det. Selv for henne er jeg kanskje en av de større personene hun ser opp til, noe jeg tar for gitt av og til, men samtidig er veldig stolt av. -Alltid er hun den som gaper over hvor "fine" de nye kjolene mine er, spør om de har hennes størrelse i klærne jeg har kjøpt, kjøper likt som meg osv. For ikke minst å låne vesker, øredobber, rettetang og sminke så ofte hu kan. Er ingen tvil om hvem sine fotspor hun kommer til å gå i. Klager ikke jeg ..kanskje av og til, men hei -du er lillesøstra mi, òg sånn kommer det alltid til å være :-)
Kjempe glad i deg, fine lillesøster. Er hun ikke nydelig? :-)

Gode vaner er vond å vende

(Forhåndskrevet innlegg fra i går kveld klokken 01.50)
Som normalt ligger jeg i senga på denne tiden å spiser noe jeg ikke burde ha spist, samtidig som jeg ser episode på episode med pretty little liars. Det er som trening, bare motsatt -godt da, forferdelig etterpå. Angrer alltid like mye etter å ha stappet i meg noe jeg egentlig ikke hadde sånn utrolig lyst på, men bare spiste det for at øynene ikke kunne la være å bli fristet. Jeg er så lei av at jeg er så utrolig svak for mat, for ikke å snakke om usunn mat. Har bestemt meg IGJEN, for å spise sunnere fra dag.1 når skolen begynner på. Så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde meg...

Grunnen til at jeg vil slutte å spise usunt for ofte, er fordi det verken er bra for kroppen, vekta, formen, huden eller kostholdet i det hele tatt. Litt er bra, men mye gjør vondt verre. Du føler deg også 100 ganger bedre etter å spist sunn og god mat, ovenfor 3 tre pølser, 2 boller, 4 stykker pizza og litt smågodt liksom. Blir kvalm i ettertid med tanke på alt jeg har puttet i kroppen min av søtsaker, fastfood and so on. Utallige ganger har jeg prøvd å forbedre meg, men overgir meg max etter et par dager, eller på kvelden/natten samme dag. Men nå er det stopp, nå SKAL jeg prøve hardere. Fra og med mandag 22.august -sunn sunn sunn sunn.


Om det er flere med samme "problem", òg som har brukbare metoder for å slutte å spise så usunt, tar jeg gjerne i mot. Klart man skal ha i seg litt sukker og usunt av og til, men hvorfor ikke bare gjøre som i "gamle dager" -godis kunn på lørdager. Vet du om noe som hjelper med å holde deg borte fra godsaker, og som heller får deg til å ha et sunt og variert kosthold over lengere tid?

Bursdagsjente


Se så utrolig søtt kort, ihi. Nå har alle gjestene dratt, koslig å møte igjen litt slekntinger man ikke ser hver dag. Godt med kake var det også da jeg kom hjem fra en utrolig varm kamp, helt forferdelig varmt. Vant kampen, så det gikk vist bra alikevell. Men skal stikke å ta sol med Therese, hennes aller første gang -så det skal bli morsomt, egentlig ikke :-) Brun og blid er ikke noe man takker nei til, så here we go. Tar du sol? Hvor ofte?

Closer to me

I nesten tre hele døgn var jeg uten gutten min ...på grunn av "bukkjakta". Sto opp midt på natten for å jakte til tidlig på morgenen, for så å sove hele dagen igjen. Rart å vite at han var hjemme, men at jeg alikevell ikke kunne treffe han eller snakke noe særlig med han -etter som han sov da jeg var våken, òg motsatt. Men var godt da han kom til meg natt til fredag, før han skulle ut for siste gang for denne stund.

Alltid like kos å være med kjæresten, så hele helgen har vært tilbragt sammen med Mats. Han drar desverre bort et par dager med familien atter en gang, for å besøke noen slektninger òg gjøre ferdig siste rest på sommer-arbeidet sitt. Flinke gutten, jaa. Så jeg må nok bare smøre meg med tålmodighet til han snart kommer tilbake igjen -den som venter, venter ikke forjeves :-)O'hoi, for ikke å snakke om at han fortsatt er den kjekkeste gutten, selv i jakt-klær. Love you no mather what, gutten min :-) Tegnet på en bart for å markere at han faktisk ikke har barbert vekk barten, hint hint. Trenger ikke hår på overleppa for å være kjekkas, vetdu. Ikke at Mats sin musikk-smak er den beste, men når han prøver å være søt med å sette på sangen over, er det vanskelig å ikke bli sjarmert.

Dagens antrekk 14.08.11


Topp BikBok  Shorts Cubus
Gadd ikke stresse med å ha på meg noe spesielt fint (haha), etter som jeg bare skal være her i en time før jeg igjen må skifte til fotball-klær. Så får se om det blir en ny outfit senere i dag. Hva går du helst i på slike sommerdager?

God morgen

Klokken er allerede ett, noe som vil si at gjestene kommer hvert øyeblikk. Blir stor-feiring med familie-bursdag for hele huset her i dag. Selv skal jeg på kamp klokken tre, men skal nok komme meg hjem slik at jeg får snakket litt med folket, òg spise litt kake. Så snill som jeg er, får dere noen flotte snik-bilder min kjære søster tok av meg på badet -i mitt rette element :-)
Hehehe, vakker. Sola skinner forresten i dag også, 21° klager ikke jeg over! Hva skal du gjøre i dag?

Gårsdagens antrekk 13.08.11
Topp BikBok  Shorts BikBok
Herlig at det faktisk er igjen litt sol og sommer de siste dagene i ferien, noe som skal nytes til det ytterste :-) Koslig å ligge på verandaen med Therese tidligere i dag -soling, musikk og gossip. Sånn skal det være! Likte du antrekket?Den store bakedagen

Overskriften stemmer ikke helt når jeg tenker meg om, for vi bakte jo både i går og i dag. Eller kanskje det ikke kalles å bake når man steker vaffler? What so ever liksom :-) Hjalp mamma litt med å bake i går, en marengskake og tre paier. Litt god mat til søndagens bursdags-feiring må vi ha, skal feire familie-bursdag òg spille kamp samme dag. Tror virkelig jeg må vente med kake og alt godt til etter kampen, for min egen del.

Men nå skal jeg stappe i meg litt brokkoli-pai før jeg hopper i dusjen, så drar jeg til banen for å spille treningskamp mot damelaget. Gleder meg til ferien er over, for treningen sin del -alt blir så mye bedre da, systematisk og ordentlig med treninger og kamper.


Har du smakt pai før? Hva pleier du som oftes å bake?


Hvorfor er det slik?

Første man tenker i blogg-sammenheng er at "ja, i ferien har jeg så god tid at jeg kommer til å leve av å blogge". Men tvert i mot, det er jo heller helt motsatt. Det med tiden stemmer vel kanskje, men hvor blir det av bloggingen? Er man på ferie eller ikke har tilgang til internett er man jo tillgitt, men hva med oss andre... Selv hadde jeg store planer om å blogge masse i ferien, for av erfaring har jeg dager rett som det er at jeg bare sitter på pc'n helt til kvelden kommer.

Har som sagt sittet på pc'n uten å blogge et eneste innlegg, fordi jeg ikke har orket, eller noe i den duren. Bilder har jeg ikke giddet å tatt så mange av heller. Selv finner jeg på unnskyldninger til meg selv, som "hvem gidder vel å lese om at jeg har spist mat og vært hjemme hele dagen, vært på trening, og ute med noen venner på kvelden?" eller "fyflate så ufresh jeg var i dag, gidder ikke gjøre noe med det heller, så outfit blir det værtfall ikke".


Da får jeg bare håpe at det blir full bloggings når skolen starter igjen. Altså når jeg har det travelt som mest, med skole, lekser, trening, litt fritid og enda mer skole. Joda, livet er merkelig :-) Hvordan merker du forskjell på bloggen i ferien?

Litt hjelp med iTunes hadde gjort seg nå

Når man først har fått seg iPhone er det ingen grunn til å ikke utnytte den for hva den er godt for. Da snakker jeg om musikk, apps, spill and so on. Men så har det seg slik at jeg verken kan mye med teknologi fra en plass til en annen, sånn som å legge over musikk fra iTunes -er liksom ikke så lett som alle skal ha det til, synes jeg da. SÅ, det er her dere kommer inn i bildet, jeg trenger hjelp fra dere erfarne nørdiser som vet litt av hvert.

iTunes lastet jeg ned for en liten stund siden (uten et helt vellykket forsøk på å laste ned musikk på iPoden), så det har jeg bare halveis klart. Men hvordan laster jeg ned apps, hvor finner jeg det? Takker for forslag til must-have-apps, men har åpne armer til flere forslag, folkens. Hiv på med erfaringer og meninger i kommentarfeltet.


Har et lite problem når det kommer til å koble iPhonen til selve iTunes -det kommer opp en melding som ikke ser ut som en bra melding for min del. "iPhone-enheten kan ikke brukes fordi Apple Mobile Device-tjenesten ikke er startet", hva skal det liksom bety? Litt hjelp med hele greia hadde jeg satt veldig pris på nå, så ..hjelp. Har du peiling på noe av dette?

Dagens våte antrekk 09.08.11


Bukse Cubus  Therese's topp BikBok  Tube-bh BikBok
Grunnen til at jeg ble kliss våt, var fordi jeg måtte gå hjem i pøsregnet 1,5km fra buss-stoppet, etter jeg hadde sittet 1 1/2 time til legen å ventet på en time jeg har om en uke.. Så feil kan man ta. Har du gjort slike feil?

Matprat

Føles ut som jeg ikke har gjort annet enn å spise de siste dagene, ser ikke slik ut heller. På lørdag lagde jeg, Mats og noen kompiser taco hjemme hos han, der vi spiste og så film. Søndags morgen spiste jeg og Mats salat til frokost, og senere på kvelden i går fikk jeg et par hint fra guttene om at jeg skulle lage min supergode sjokolade-muffins ...til vil skulle se film, så :-) Mat slår liksom aldri feil.


Flinke gutten min som fikset salat med hvitløksbrød til frokost, yummi! Klager ikke på det jeg :-) Etter som lillesøster er noen år for liten til å være hjemme en hel dag, må jeg nok en gang trå til. Sjokkerende nok er det lunsj-tid nå, på tide å lete etter noe brukbart vi kan spise oss mette på. Hva foretrekker du til en god og lettvindt lunsj? Hvilke planer har du for dagen?

Eyelashes


Canon EOS 500D PhotoScape/Picnik.com
Bildet ble tatt like etter jeg hadde satt på meg punkt-vipper, som var ekstremt lange -men vises uheldigvis ikke like godt på bildet. Selv digga jeg de, elsker å ha lange øyenvipper, etter som jeg ikke har naturlig lange selv. Hvilke anlednninger bruker du falske vipper?

Fredagens fest-antrekk 05.08.11

Tiden flyr når man har det gøy, er det ikke det de sier? Det er nok grunnen til at jeg ikke har postet et innlegg før nå. Bursdags-festen var en stor suksess, utrolig fornøyd med alt. Alle var i topp humør, stemningen var like god som musikken, og snacks sto overalt -det sørget jeg for, haha. Deilig å ha kvelden godt overstått med en følelse av at noe var vellykket. Fikk høre opp til flere ganger at festen var en av de bedre bursdags-festene, òg det er ikke noe jeg klager på å få høre :-) 

Hele dagen før selve festen var et stort stress. Inn til sentrum, ut fra sentrum, opp i skogen langt borte for å hente lillesøster på en hytte i skogen, for så å endelig komme hjem for å ordne seg klart til fest. Jeg brukte hele 2 timer inne på badet før jeg nesten var klar til å dra -òg da snakker vi om en liten dusj og ellers konstant framfor speilet. 1/4 av tiden brukte jeg til å sette på flaggstang-lange punktvipper, men helt klart verd hvert eneste sekund.

Mamma hadde allerede ventet et par minutter da jeg tvang lillesøster til å knipse noen bilder av meg før jeg dro. Ikke at bildene ble de beste, men med litt redigering her og der funker de helt greit. Poenget er jo å formidle til dere hvordan jeg så ut på min egen bursdags-feiring. Hva synes dere om kjolen jeg fikk fra Mats, og resten av looken?

Hurra for meg

Da er jeg endelig blitt 16 år, ihi :-) Mats kom for å besøke meg i går kveld så han kunne være den første som gratulerte meg etter klokken tolv, søtingen. Fikk også denne kjolen som jeg har ønsket meg lenge, av han. Passet godt å er kjempefornøyd, tusen takk, gutten min! Ble også vekt av mamma og lillesøster(og venninna) som kom syngende inn på rommet med en brownies formet som et hjerte, og en liten gave. Fikk jo iPhone fra de, men fikk også en bukse så jeg kunne få gave på senga, haha.

Gleder meg masse, masse til å feire bursdagen sammen med en kompis i kveld. Bursdagsfest med i underkant av 100 stk, bra musikk og god stemning kan ikke slå feil, tror det kommer til å bli helt supert.


Om ikke lenge drar jeg og mamma til sentrum for å handle inn litt til i kveld, regner med vi må til fest-lokalet å ordne opp litt før kvelden også. Så skal jeg prøve å absolutt klare å ta bilder av kveldens antrekk, og kanskje outfit for dagen om jeg rekker det. Men skal ned å ordne meg klar til å gå ut døren, så hejdå. Hva gjorde/skal du på bursdagen din?

Djevelsk fin skjorte


Kjøpte meg også enda en Manchester United-shorte på Nor-Contact da jeg var i byen, er den ikke fin? Satt som et skudd gjorde den også, så denne kommer nok til å bli flittig brukt i framtiden. Holder du med noen fotballag, hvilket?

Sommerlige innkjøp

For en gangs skyld fikk jeg meg meg noe hjem fra shopping som jeg faktisk etterlengter når jeg skal sette sammen et antrekk. Tror det betyr at jeg hadde lite topper jeg kunne kombinere forskjellig med -eller at jeg rett og slett ikke likte de jeg hadde fra før av, bare noen få i tilfelle. Har nå hele 4 nye topper jeg gleder meg til å bruke, i søte og friske farger.

Kjøpte også en lik shorts som jeg hadde fra før av, bare i en litt mørkere farge -og en størrelse større vel og merke. Enten er magen min litt for tynn(nei), eller så er lårene mine litt for tykke. I den lyse har jeg strl S òg i den mørke har jeg M: den lyse har ikke mye å gå på rundt lårene, men passer fint i midja. Den mørke sitter litt løsere rundt lårene, men er igjen ganske stor oventil...Alt er kjøpt på BikBok, utenom den rosa t-skjorten som er kjøpt på Gina Tricot -det er akkuratt den samme som den grønne jeg kjøpte forige gang jeg var i byen. Utrolig behagelig, òg billig! Likte du noe av det? :-)

iPhone

Denne overskriften er virkelig min! Jeg fikk meg vist iPhone som ønsket. Har jo ikke bursdag før i morgen, men tror det kanskje er bursdagsgaven min. Fornøyd er jeg i alle fall uansett, så langt. Supergodt å kunne surfe på internett på mobilen (selv med bare trådløst nett) så blogg-appen skal inn så snart jeg får greier på det med iTunes osv.

For dere som lurer, så har jeg iPhone 4 i svart. Kjøpte meg også et deksel til den i går da jeg var på Spaceworld. Ikke noe jalla med masse mønster og farger, men bare et enkelt svart. Valget sto mellom dette og et likt bare i lys rosa, endte opp med det svarte -noe jeg er meget fornøyd med. Så "ekstrem" som jeg er, fant jeg ut at det i svart ville matche mest i forhold til det rosa, òg det er viktig :-)Dekselet kostet da 199 kr på Spaceworld på Trondheim Torg. Nå gleder jeg meg bare til å få brukt den mere, legge inn god musikk jeg kan høre på dag og natt, og ikke minst kose meg med alle verdens app'er, haha.  Noen app'er du mener er et must å ha på iPhonen?

Dagens antrekk 03.08.11


Overdel BikBok  Shorts Oppklipt jeans  Veske HM

Så tidlig som klokken ni var jeg allerede ut dørene og på vei til bussen, for så å dra inn til byen med Therese på shopping. Det eneste som sto på lista var deksel til mobilen, òg det ble det -pluss litt til!! :-) Bilder av alle innkjøpene kommer i eget innlegg i morgen. Været i Trondheim var også utrolig herlig, sola stekte fra vi kom og til vi dro, hothot. Hva synes du forresten om outfiten? 

Sol, sommer og gode venner

Heia! Har som alle andre dager bare malt hele dagen lang, tilbrakt mye tid med Mats, òg bare omgått andre venner. Ikke særlig med bilder er blitt tatt heller, så blogging er det virkelig lite av for tiden. Ser andre "venner" på blogg.no ikke er fult så aktive i disse sommerdagene heller, så føler meg litt tilgitt av den grunn :-)

Har forresten en ting jeg skal vise dere, noe jeg har fått meg -hihi. Skal også feire bursdagen min på fredag sammen med Sindre, en kompis. Da blir det bursdagsfest, noe jeg gleder meg masse til. Òg i anledning til festen er jeg påspandert et par minutter i solariumet slik at jeg blir fin og brun til kjolen skal på. Ble også spurt om å være med til byen i morgen, så skal kjøpe meg et par småting som jukse-negler og mascara. Sjokkerer ikke meg selv om jeg kommer hjem med et par plagg fra BikBok eller noe.


Etter som moped-lappen ikke er i boks enda, må jeg trå til med sykelen enda en lite stund fremmover -så må hive meg rundt om jeg skal rekke meg til solariumet til halv åtte. Har du noen fine jukse-negler til rimelig pris å anbefale?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits