Summer paradise

Fast tilskuer av malemesterne, haha -søt. Forslag til litt nyere sanger med litt sommer-feeling?

Just the same

Er ikke særlig spennende blogging for tiden, noe som kommer av jobbing på dagen òg film med kjæresten på kvelden -som vanlig :-) Blir nok noe lignende i morgen også, må jobbe for pengene vet dere.


Så til slutt kommer Mats med et ironisk spørsmål "Bruke du ikke alltid å ha sånne spørsmål på slutten da? Sånn som: Bruker du og kjæresten å se film sammen også på kvelden, og har dere sett denne filmen?" Haha.

Pretty little liars

Har selv erfart at på dystre dager, kunne det gjort seg med en typisk jente-serie -men på det tidspunktet ikke aner hvilken serie jeg ville sett, eller hvor jeg i det hele tatt kunne få sett den. Helt til jeg ble tipset om å se "Pretty little liars".

Serien ligger i samme kategori som One tree hill, Bevery hills 90210, Home and away and so on. Lettere sagt, en typisk jente-serie med gutter, kjærlighet, òg her -mysterier. Vil si denne serien er mer spennende enn de andre "vanlige" seriene som vi følger støtt og stadig. Har kun sett episode 1-5 i sesong 1, men gleder meg til å se resten. Anbefales virkelig :-)


Trykk HER for å se alle seriene i sesong 1 og 2(som forsåvidt ikke er ferdig). Anbefaler også å bruke Putlocker-linkene når du skal se en serie -lader superraskt òg er gratis :-) Har du noen serier å anbefale, med link?

Gorgeus dresses

Som en typisk jente-jente, er jeg innom nelly's nettside hver eneste dag -for å se på de nye festkjolene som kommer inn. Ofte jeg har vært skuffet over utvalget, sært og alt for spesielt har mange av plaggene vært, men nå ser jeg ofte en kjole eller to jeg kunne tenkt meg. De siste dagene har jeg funnet disse tre herlighetene -ME WANT! Gorgeus, gorgeus, gorgeus...


Òg som sagt tiligere, er også denne hjertlig velkommen i skapet mitt. Hadde ikke blitt skuffet om en av disse hadde ligget i bursdagspresangen om noen få dager for å sie det slik.  Hvilken kjole likte du best?

Dagens antrekk med Mats 28.07.11

Min morgen begynte med at jeg bråvåknet klokken 11, altså èn time etter at Mats skulle hente meg. Hadde avtalt at han skulle komme kvart på ti, for så å kjøre meg hjemme hos han slik at vi kunne starte å male (sommerjobb). Da han kom var døren låst, og en sovende Tonje hørte verken ringerklokka eller moped-tuta. Stakkar gutten måtte komme å hente meg igjen i halv-tolv tiden, uten sure miner såklart. Har malt i nesten fire timer i dag, noe jeg er fornøyd med -elsker å ha jobb for en gangs skyld, hihi :-)


Klærne var altså ikke av det fineste slaget: en gammel treningsbukse og en hvit t-skjorte med "Nyttårsmaraton" påtrykt på brystet, som jeg fikk av bestefar en gang i tiden -lovely. Hva har du jobbet med i sommer, i så fall med hva? :-)

I love icecream


Lovte kjæresten at jeg skulle være hjemme å ordne film, jordbær og is til han kommer hjem fra skyting, kosekveld med noen man er ekstra glad i er alltid kos. Så god-spisende som jeg er, klarte jeg ikke vente til i kveld, så måtte lurespise litt is, aah -nydelig. Har tenkt å få med Mats å se "The last song" i kveld, haha :-) Får du med kjæresten eller guttevenner med på jentefilmer?Dagens antrekk 27.07.11


Topp BikBok  Bukse Only
Kjedelig men komfy outfit, vært litt slapp på klesfronten de siste ukene -lite motiverende å kle seg "fint" når man bare skal ute en tur eller på butikken (der jeg absolutt ikke har noen å pynte meg for.) Likte du min nøytrale men avslappende topp?

InnkjøpEtter en liten tur innom Cubus, fikk jeg med meg en lik bikini som jeg kjøpte for noen dager siden -bare i svart. Syntes de var utrolig søte, så hvorfor ikke invistere i en til når det faktisk var tilbud på de også? Kjøpte også et par truser, men bilde er vel ikke så alt for nødvendig, haha. Hvor handler du som regele bikinier og undertøy? :-)

Eksosryper

Èn av de mange tingene som er årets opptur, er det å få muligheten til å kjøre opp på moped/scooter. Så treig som Therese er, har hun ikke før nå (en liten stund siden) kjørt opp på scooter -med tanke på at hun fyller år allerede i januar. Scooteren hun har skaffet seg er ...spesiell. Haha, billig men bra da. Litt sjarmerende er den jo også, samtidig som den er litt stygg (no offence).

Fremmover kommer man seg i alle fall, noe som forsåvidt ikke er så dumt når man har en scooter. Ble kjør hjem for en liten stund siden, etter vi har sett film og spist vanilje-is med jordbær, nam! :-) Tok også bussen til "sentrum" der jeg kun kjøpte meg noen småting -viser dere senere i kveld.
Har du din egen moped/scooter? Eller har du noen gang prøvd å kjøre, sitte på? :-)

Hope


Canon EOS 500D PhotoScape Hvor mange av dere tenner faktisk et lys for omkomne, savnede og skadde i kveld?

Sondre Kjøren

Angående tragedien som har rammet Oslo, Utøya og hele Norge for den del, gjør meg helt målløs. Jeg har helt klart mange formeninger om det som ha skjedd, om sykingen som påførte landet all denne smerten, og om alle som er berørt over noen de mistet eller enda savner. Men alikevell blir hodet helt surrete av å tenke på det, det er rett og slett bare for sykt. Forferdelig og grusomt.

Noe av det første som kom opp i hodet mitt da jeg fikk høre om skyte-espidodene på Utøya, en plass full av ungdommer på min alder som tar del i politikken, var om noen av mine venner eller bekjente befant seg der. I begynnelsen var det mye undring, viste ikke hvem som var der, hvem som hadde kommet tilbake, eller hvem som ikke hadde kommet tilbake. Tiden gikk og jeg fikk vite at 2-3 fra min gamle hjemplass var på øya, men heldigvis kom seg trygt hjem. Ògså en gutt til, fra Orkdalen. Denne gutten møtte jeg på cup for mange år siden, var vel ikke mere enn 12 år da vi så vidt ble kjent. Husker vi hadde forvekslet mobilnumre og msn-adresser på den tid, men som i ettertid er forsvunnet. Men venner på Facebook er vi den dag i dag.

Kan ikke si jeg kjenner Sondre etter å ha møtt han for flere år siden, og i ettertid bare sett han noen ganger. Har heller ikke snakket med han noe særlig siden det året vi møttes, men plutselig her en dag -i juni, begynte han en samtale med meg på Facebook. Jeg hadde ikke sett chatten, så i alt ble det kun at vi forvekslet et "hei :-)". Nå angrer jeg litt på at jeg ikke kunne utveksle noen flere ord til han, bare for å vise at kontakten fortsatt er der.


Sondre er en av de fire som er savnet på Utøya, uheldigvis. Skal ikke si for sikkert, men som jeg har sett og hørt, var han en av de som begynte å svømme fra øya. Han er enda ikke funnet, og har heller ikke gitt noe lyd fra seg. Selv om dette kan tyde på det værste, er håpet fortsatt der! Slik som jeg har oppfattet Sondre, er han en smart, morsom og utrolig snill gutt med mange venner. En gutt som fortjener å leve frisk og godt i enda mange år fremmover.

Jeg blir så utrolig trist av å tenke på det, håper for alt at han kommer hjem i godt behold -snarest mulig. Tenn et lys med meg i kveld, for å vise at håpet for Sondre fortsatt er der ♥

Top Pop

I dag våknet jeg ikke før Mats kom å vekte meg nærmere klokken to. Dagen har som i går, bare gått med til å slappe av og kose sammen med kjæresten -noe som er utrolig godt etter en slitsom uke hjemmefra. Etter som været ikke tillater mye, ble det en rolig kveld med pizza og film sammen med "guttegjengen" i går. I kveld bytter jeg ut guttene med søte Therese som jeg har tilbrakt alt for lite tid med i sommer, blir godt med en liten jentekveld :-)

Nå sitter jeg å koser meg med jente-tv på TV2 Bliss, i mens jeg spiser god og kald saft-is. Mmm, det har jeg tenkt å gjøre helt til Therese kommer med film, brownies og mere is, hihi. Kjæresten kommer vel innom enda en tur før huset blir satt av til jentesnakk.
Hva gjør du på slike dager -når regnet faller og utseende er det siste du tenker på?

Gothia-cup i bilder

Hadde ikke med meg kamera selv, men Facebook oppdaterer alltid. Kvaliteten på bildene var sjokkerende dårlig, men en grunnskisse av hva vi gjorde er det i det minste."Lagbildet" på berget, med sola midt i fleisen.

Slik var bussen stappet med folk omtrent hver gang, sikkert 80% av bussturene våre var slik. Svett, trangt og folksomt.

Slapper av med kjæresten, før kampen mot Portgual.

Zambia var en av mange verdens land som hadde reist i lange baner for å delta på Gothia-cup.

Lagbildet etter vår første og eneste seier i hele cupen -mot selveste Malvik. 

En stk full og heslig mann som prøvde å ta på meg ( men gjemte meg bak pappa, haha). Tok istede på stakkars Marthe (bak).

Åpningssermonien for cupen, helt utrolig. Folkemengden var enorm, og da mener jeg rundt 40-50 000 mennesker! :-)

Snakker vi stil? haha. Har en ting å si: Lange bein..

Verdens beste som måtte smøre seg med tålmodighet flere ganger for dag, da jeg skulle fikse på utseende før vi skulle ut dørene.

Litt tid til å slappe av i sola ble det. Var utrolig heldig med været, sol sol sol.Både på turen inn òg ut fra Sverige, var vi innom et gigantisk kjøpesenter med denne herlige godteri-butikken.

Spilte vår siste kamp mot laget "Stars and stripes" fra USA. Tapte 2-0 vel og merke.

Bussen vår som vi tilbrakte nærmest 30 timer i, på 2 dager!


Òg til slutt, papsen og Tor(trenerne).
Turen i seg selv var jo ikke noe å klage på, mange fine opplevelser. Fotballmessig kunne det gått litt bedre, men det er lite man kan gjøre med nå. Hvilke opplevelser husker du best fra sommerferien så langt? :-)

We heart, I want

Om ikke mindre enn 11 dager fyller jeg hele 16 år, så hva passer vel ikke bedre å blogge om enn hva man ønsker seg? For øyeblikket må jeg innrømme at det passer meg utmerket å ha bursdag om ikke alt for lenge. Litt penger og nye saker kommer alltid godt med. Pengeboken blir aldri for full, rettetanga begynner å bli litt sliten, mobilen er halvdød, òg pc'n like så. Moped-kortet hadde heller ikke slått feil til på denne tiden, så bursdag og gaver er hjertlig velkomne, hehe :-) Ønskene er ikke satt opp etter rekkefølge.

Det største ønske ligger helt klart på en mac, men i allefall en ny pc hadde gjort seg.

Mobilen er helt klart et must i hverdagen, så en iPhone hadde passet meg utmerket.

Kjoler (HER), topper og high waist bukser, shorts og skjørt i lyse/fargerike toner, kunne jeg godt fylt klesskapet med.


Body butter med en frisk duft fra The Body Shop. Herlig og godt for huden i samme boks.

Accessorize -alt fra ringer, smykker, øredobber og armbånd.


Sminke, neglelakk og parfyme har jeg alltid bruk for.
Fant ingen særlige bilder, men så hårfiksert som jeg er, ligger en rosa GHD-rettetang også høyt på ønskelisten. Såklart sammen med en del penger og gavekort (på f.eks bikbok spesielt). Hva mener du jeg burde ha øverst på ønskelisten til bursdagen min?

Trøstegave

Har i lengre tid vært på utkikk etter en liten brun veske, som jeg tidligere har fortalt. Noe mamma også har fått med seg, sikkert fordi hun snikleser bloggen min, eller fordi jeg kanskje har sagt det selv. Hun hadde i alle fall kjøpt denne søte vesken til meg som trøstegave da jeg kom hjem fra Sverige -etter pappa hadde fortalt at skoene mine ble stjålet. Ble uansett kjempeglad for den, var jo utrolig søt :-) Gleder meg til å få piffet opp et lyst sommerantrekk med denne lille veska.


Fin størrelse på den, perfekt til mobil, tyggis, litt stæsj og en liten pengebok. Hva synes du om slike små, brune vesker? :-)


Minimal shopping i Göteborg

Selv om papsen også var med som lommeboken selv, ble det utrolig lite shopping. Ikke at lite penger ble brukt, for det ble det -bare at de ble for det meste brukt på is, sjokolade, annen mat og Liseberg.


Kjøpte med denne tekniske cup-skjorta som et lite minne, sammen med en hvit shorts -òg teip til sokkene (wihu). Resten jeg kjøpte med meg hjem var bare mat, godteri og drikke, haha :-) Hva har du med deg hjem etter en tur til Sverige?

Here I am, once again

Da er jeg hjemme fra fotball-turen til Sverige. Delvis mislykket tur, men koslig i samme slengen. Orker ikke fortelle mye om cupen, bortsett fra at noen uskammelige ungdommer var å stjelte fotballskoene mine allerede første kvelden vi var der, utrolig trist og irriterende. Over til nåtiden -ligger for øyeblikket med Emilie's pc og godteriet godt plantet forran meg i sengen. Har tilbrakt de to dagene hjemme sammen med Mats. Film, pizza-baking, godteri, fiske-tur og kosing har stått på fra vi kom hjem òg helt til nå. Ikke sjans om vi var leie hverandre etter en liten uke på "ferie" sammen, aldri i verden :-)

Som sikkert de fleste av dere har lagt merke til, har bloggingen de siste ukene vært ekstremt dyster. Lite, om ikke blogging i det hele tatt, grunnet sommer, sol, ferie og reiser, òg ødelagt pc ikke minst. Bruker som sagt Emilie sin for tiden -ikke den beste, men funker helt greit. Problemet er at bilde-opplas teren til blogg.no funker mer eller mindre ikke, så der sliter jeg litt. Men har en liten plan på lur, slik at jeg skal få klart det til en ny pc er fikset. Tungvindt, men tror bloggen kan ha bruk for litt innhold fremmover.


Som overskriften tilsier, er jeg tilbake med bloggingen igjen -etter en alltids så liten og ufrivillig pause. Merker det er på tide å bygge opp bloggen igjen, føler jeg har masse å fortelle og vise dere i både tekst og bilder. Ferien er jo ikke helt over enda, så ikke forvent 5-retters blogg hver dag, sakte men sikkert er jeg tilbake for fult. Noe spesielt du vil jeg skal blogge om?

Stay cool

Våknet, eller rettere sagt ble vekt av lillesøster litt før klokken slo tolv i morrest. Vanligvis ville jeg bare vridd meg i senga og mumlet noe som skulle fått henne ut av rommet snarest mulig, men ikke i dag! I det jeg åpnet øynene mine sto sola på for fult utenfor rommet mitt, så da var det bare å hive på seg klærne for så å ha seg ut. I hele fire timer var jeg ute å pusset og malet hagemøbler. Emilie kom også med en hjelpende hånd etter hvert, var faktisk ganske så koselig der vi sto i solsteiken å slet oss i hjel :-)

Senere på dagen var det siste rest av pakkingen som sto for tur, drar nemmelig til Göteborg allerede klokken 06:00 i morgen tidlig. For dere som ikke har fulgt med, skal jeg på fotball-cup med J19, òg kjæresten. Jepp, Mats skal være med meg bare for å være en enda herligere kjæreste enn hva han er fra før. Ble så utrolig glad da han spurte om det var mulighet for han å bli med for å være der sammen med meg, òg enda glaere ble jeg da pappa sa det var ordnet slik at han fikk alle de samme mulighetene som oss spillere med tanke på -overnatting, mat, transport, gratis inngang til Liseberg osv. Gleder meg super mye!! :-) Bussturen på omkring 13 timer vil nok bli litt koseligere med kjæresten's armkrok også.


Som dere ser på det nederste bildet, klarte jeg å ødelegge pc'n min idag :-( Som jeg er, klarer jeg ikke jobbe eller i det hele tatt leve uten musikk -så ante fryd og ingen fare da jeg tok med meg min lille sukkerklump ute, slik at jeg kunne høre musikk i mens jeg jobbet. Etter hvert ble det litt varmt i sola, så tenkte jeg skulle være litt lur å sette den på trappa der det var skygge ...det skulle jeg aldri ha gjort. I det dèt kom et lite vindkast, smalt døra igjen og trapp pc-skjermen slik at den ble klemt mellom døra. Da blir lillesøster's pc lånt litt fremmover tenker jeg. Hva skal du, eller har du gjort i sommer?


Bloggvurdering av Therese

Header og design
Headeren vet jeg du har prøvd deg på å redigere i Photoshop, med et vellykket resultat. Headerens helhet kler både personligheten og utseende ditt -kjempefint! Når det kommer til designet er det i og for seg selv søtt, lyst og enkelt. Liker ingenting bedre enn et lyst og ryddig design, noe du forsåvidt har. Er heller litt usikker på sammensetningen mellom header og design, litt for ulikt tror jeg at jeg vil si det er. Fargekombinasjonene er helt på hver sin kant -lys rosa, grå, hvit og svart kombinert med rød-toner og dype farger. Fint hver for seg, men hvor er den røde tråden som binner de sammen? Finn det lille ekstra, og det blir supert.

Innlegg
Du er jo ganske ny på blogg-fronten så vidt jeg vet, så det er å ta hensyn til. Oppdateringer er ikke vi får hver dag, heller kanskje litt for sjeldent til at det blir morsomt å følge bloggen din. I og for seg skriver du veldig bra, men hender det kommer inn litt (unnkskyld, men sær humor) som kanskje ikke slår på stortromma til alle leserne. Ellers er mengde tekst på innleggene akuratt passe, så når du først blogger er det en fryd å lese innleggene. Prøv også å styr unna så my om film, litt er greit, men mye kan bli litt tamt. Men for all del, en anbefalin her og der er bare fint.

Bilder
Selv vet jeg at du liker å ta bilder, og er en dyktig fotograf. Dette vises på bloggen. Personlig mener jeg du burde utnyttet talentet ditt litt bedre, og da mener jeg at du burde vært litt mere kreativ med motivene. Bilder av blomster og mat er fint og fristende, men det blir litt for kjedelig når det tar over. Du som er så flink med fokus og alt med innstillinger på speilrefleks, òg som har stativ -bruk det til å ta fine outfit-bilder og dropp webcam-bildene du tar i full fart før du må rese videre.

Terningkast
Hadde du blogget oftere ville summen blitt en del høyere, helt klart. Men etter som det blir litt for sjeldent at innleggene blir postet, lander nok vurderingen på en svak 4'er.

Besøk bloggen til Therese HER.

Da var vurdering nr.2 overstått etter en litt for lang ventetid, men mye som har skjdd i det siste. Sommerferie vet dere, men det ordner seg. Hva synes dere om denne vurderingen?

One tree hill

Da var besøket dratt hjem, og alt jeg har å gjøre er å rydde-vaske-støvsuge hele huset før mine foreldre kommer hjem. Steffen har da sittet å sett meg brette sammen hele tre stativ med klær siden han kom for noen timer siden, men klage skal han ikke -lagde ett stort glass med smoothie som vi har spist med rosa skjè vel og merke, mens vi har sett Frustrerte fruer og One tree hill.


Må nok hive meg rundt å begynne å vaske badet, støvsuge hele huset, òg legge på plass alle de klærne jeg har brettet sammen, før jeg stikker på trening. Er siste trening med laget før vi drar på fotballcup i Sverige tidlig på søndag. Ble bloggrape'a av Steffen, noe som forklarer hvorfor innlegget ble postet uferdig med noen setninger for mye. Skal du på Gothia-cup i Göteborg?

Pearl bracelet


Olympus 850 SW  PhotoScape
Mats med et av mine perle-armbånd, hehe. Hver eneste dag bruker jeg hvite perle-øredobber, og som oftes et eller to perle-armbånd også. Elsker slike nøytrale og søte smykker, piffer opp et antrekk slik at det blir litt søtere. Passer til det meste gjør de også, både til hverdag og fest. Hvilke smykker liker du best?

Bildedryss: Bytur

Siden Rannveig og Malin er på besøk hos meg, gidder jeg ikke sitte å blogge hele tiden. Har ikke gjort særlig mye uansett, var bare i byen en tur i går. Tok noen bilder, så legger ut noen i stede for å skrive en hel roman.


Vet det ble ett haste-innlegg, men shitt au. Nå kom Tina også, så skal fortsette å kose meg sammen med jentene ikveld. Hva skal du gjøre ikveld?

Byen neste

Badinga i går ble mer vellykket enn forventet da sola sto på himmelen i dèt vi kom til badeplassen. Direkte varmt var det vel ikke, men bading ble det :-) Må også fortelle at jeg kjørte moped (med gir!!) fra en kompis og opp til badeplassen, noe som er noen kilometer, stolt.

Nå skal vi bare hive oss rundt å få fikset noen sminkeløse tryner, så går turen til byen for å møte Rannveig. Gleder meg til hun også kommer for å være i noen dager, blir kjempe kos. Skal også på kino med Mats, Malin, Rannveig og Sindre. Mats drar nemmelig bort igjen.....


Fra badeturen i går, love you. Noen filmer som går på kino i dag, og som ambefales å se? :-)

Gårsdagen

I går kom mitt kjære søskenbarn, Malin på besøk. Før jeg og pappa dro for å hente henne ved ferga, hadde Mats kommet på besøk like etter jeg hadd stått opp. Da bars det rett på mopeden for å kjøre  til butikken for å kjøpe frokos -nærmere sagt grandiosa. En stund etter Malin var ankommet Fosen-halvøya, gikk turen til Hasselvika for å dra på vors. Moret oss og møtte mange venner, og ukjente for Malin sin del, men morro var det. Da tiden var kommet for å rusle ned til festen, bestemte vi oss for å heller kjøre hjem til Mats, med resturant-pizza bestilt så fort vi kom inn i bilen. Etter et par timer hjemme hos Mats, var det på tide å sykle hjem. Sier ikke mere enn at vi kom hjem litt over fire i natt, haha.

Nå sitter jeg, Malin og Roar å venter på at Mats skal komme tilbake -slik at vi kan kjøre opp til et vann for å bade!! :-) Er litt usikker med tanke på at det høljer ned med regn utenfor, og torden og lyn også har vært å sett på himmelen det siste kvarteret. Men bading skal det bli, tror det blir morsomt.


Jeg og Malin hadde kledd oss fint og sommerlig i shorts, singlett og lette sommersko. Den gang ei, været gikk fra sol og i underkant av 20°, til regn og en litt kaldere temperatur. Ble så vi byttet om til bukse og en jakke i steden for, noe som forsåvidt ikke var så dumt. Hva gjør du når det regner som værts?

Bloggvurdering av Emma Oline

Header og design
For å starte fra toppen av, synes jeg headeren er sommerlig og fin. Den passer helt greit med designet, men hadde ikke gjort noe om designet var i en litt lysere og mer nøytral farge enn brun. Ellers er designet enkelt og greit. Skriften du bruker i både header og til overskrifter er kanskje litt FOR nøytral, prøv å gjøre noe ekstra ut av det -en litt fancy skrifttype kan piffe opp store deler av blogg-designet ditt.

Innhold
Skriver forsåvidt greit, vanskelig å bedømme etter som hvert innlegg kun består av noen få setninger. Ser ut som du tilbringer mye tid med venner og kjæreste, så hvorfor ikke utdype litt hva du har brukt dagen til -gå litt mer i detalj slik at bloggen bli litt mer spennende å lese. Er ganske flink til å oppdatere daglig, ikke noe er bedre enn det :-)

Bilder
Du tar mange fine bilder med grei kvalitet og finer farger. Litt mye iPhone-bilder til tider kanskje, men bedre enn ingenting. Er såklart letter å bruke mobilen, i stedet for å drasse rundt med et speilrefleks-kamera. Var en periode der bildene var mye av det samme, òg det kan bli litt kjedelig, men har brukt mange varierende bilder i det siste -flott. Ser også at det hender seg at det smetter seg inn noen bilder i ulike størrelser, og det liker jeg ikke, så fyfy.

Terningkast
For helheten av bloggen tror jeg at jeg ender opp på en 4'er.

Bloggen til søte Emma finner du HER.

Fortvil ikke om jeg kanskje var litt hard på dømminga, men dette er jo hva jeg liker og ikke liker med en blogg. Smaksbehag fra person til person, òg alle har hver sin stil å blogge på. Om ikke lenge kommer det nok 1-2 vurderinger til. Etter som dette var min første vurdering, hvordan var min vurdering av bloggen hennes?

My new pink bikini


Da jeg var ferdig hos frisøren i dag, tok jeg like så gjerne turen innom Cubus for å se etter denne bikinien. Ble overrasket over at de faktisk hadde igjen rosa i min str, så det passet meg utmerket. Råsøt spør du meg. Likte du bikinien? :-)

Onsdagens innkjøp


Shorts BikBok  Tee, ring Gina Tricot

Fant endelig shortsen jeg lenge har hadd lyst på, flaks for meg at det akuratt var en igjen i S. Kjøpte også sports-bhen som jeg hadde på meg i går. Hva kombinerer du med slike shortser?

Trening, taning og bading

Dagen startet med at jeg voknet (pga alarmen på mobilen min) klokken 11, noe som nesten er tidlig til å være meg i mitt nåværende sommer-modus. Spiste meg en brødskive før jeg dro rett ned til banen for å treffe en kompis. Etter et par timer med fotball og soling, bestemte vi oss for å sykle til en badeplass et lite stykke oppe i bygda -dro først innom butikken for å kjøpe is, på min regning vel og merke. Vell fortjent i 25° og sol og en liten økt på banen.

Var utrolig forfriskende å bade etter en lang og slitsom sykkeltur på nesten 1 mil, i solsteiken. Badet, hørte musikk og bare chillet. Fikk også panikk da jeg gikk i gresset med en frosk hoppende etter -skal vel ikke nevne hvilke crazy "stunt" Jim-Martin utsatte frosken for, haha. Men var godt å få brukt dagen til noe så fornuftig som trening, samtidig som det ble bading og litt relax-time i sola. Bildene er tatt med iPhone.

Fikk også denne fine vann-lilja som jeg bare måtte posère med, hihi.


Haha, what to say? Dro i alle fall hjem etter en stund på badeplassen med  supermann-med-rosa-kappe-og-usikker-på-sin-lillemann's-størrelse. Da jeg var kommet hjem hadde jeg syklet 2,4 mil! Var godt å slappe av og spise litt grillmat før dagens siste økt. Stikker på trening nå, så snakkes! Hvor mange grader var det der du bor? Har du badet i dag?

Dagens antrekk 07.07.11


Sports-bh G-Sport  Shorts MX-sport  (Sminkefri)

Hvorfor jeg er kledd så sporty (hehe) forteller jeg et innlegg senere i dag, har vært ut å nytet solen på flere forskjellige måter i dag. Herlig, elsker sol og sommer. Bare jeg som synes det er godt å slippe å ha på meg mye klær?

So much to do, in so little time

Nå som sola titter fram rett som det er, nyter jeg jo det så mye jeg kan. Noe som tilsier at det heller er ute det foregår, enn inne på pc'n. Var jo som sagt på vg-lista i Trondheim i går, og herregud så mange folk det var. Tor det var omkring 15 000 mennesker som var stappet utenfor torget, så ble litt vel mye for min del. Men bort i fra den ekstreme folkemengden, var dagen kjempebra -fikk møte igjen mats, shoppe litt, kino, også var det fint vær da!

Tok outfit-bilder med Therese i går, så de kommer så snart jeg får bildene fra henne. Ja, fortalte jeg at jeg skulle overnatte hos henne? Er litt usikker på det, men i allefall -vi bakte søte muffins (som jeg også får bilder av senere) også syklet vi hjem til meg i 2'tiden på natten for å hente tingene mine, før vi så litt teve og sluknet.


Det mest sjarmerende bildet jeg fant av oss, hehehhe. Er på flyplassen på vei til Polen eller/og Tyskland, da vi var på klassetur i fjor høst. Har du hatt fint vær de siste dagene, gidder du å blogge de bort i tilfellet?

Best ice ever

Skulle som sagt poste et eget innlegg om isen vi spiste, så here we go. Er vel ikke verdens vanskeligste ting å gjøre, men nekter å tro alle spiser is på denne måten, hehe. Gjør som vist på bildene, òg du får en heerlig og frisk is -lover den blir mye bedre enn om du bare spiser den vanlig. Det blir for kjedelig, sant.


Anbefaler alle å prøve det, sykt godt, haha. Koster ikke mere enn 20kr for en pakke med 16 is. Smakt is på denne måten før eller, haha? Snakker som om det er selvoppfunnet, men hey, kult er det jo da :-)

Den lille hvite


Om du ser bort i fra det stygge håret mitt som ser gult og mørkt ut pga redigeringen, så har dere da min søte nye kjole. Liker den kjempe godt allerede, men er litt synd at den er såppas gjennomsiktig. Hvitt undertøy er et must, ubrukelig uten, om du ikke vil vise alle hvordan undertøy du bruker såklart. Vises kanskje ikke så godt, men tok den med èn arm, bedre bilder kommer vel i en senere outfit. Likte du den nye blonde-kjolen min?

Sunny time

Klokken er allerede passert seks, og jeg som trodde den kanskje var rundt fire eller noe. Tiden flyr når sola skinner, alt er liksom så mye bedre da. I dag byttet jeg ut joggeturen med en times tid fotball på banen, for meg selv vel og merke. Syklet jo også fram og tilbake, noe som i seg selv er 7-8km, så litt trening ble det i dag også. Flink jente.

For rundt ti minutter siden spurte Therese om jeg ville overnatte hos henne, så om litt går turen til henne for så å spise is (kommer i eget innlegg, diggeste isen ever liksom) og se film, regner jeg med. Koselig skal vi nok klare å få det uansett.


Ble forresten vekt med at mamma kom inn på rommet mitt med hendene bak ryggen, og woilaa -der var kjolen jeg bestilte fra Nelly kommet! Den passet nærmest perfekt, selv om den var litt "slapp" rundt mage og rygg-området. Gleder meg til å bruke den, for fin var den så absolutt :-) Noe spesielt du har gjort i solsteiken i dag?

Dagens mosjon

Har jo tidligere skrevet at dagene har vært så alt for u-innholdsrike, så i dag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Etter ei brødskive var spist opp, tok jeg på meg de rosa joggeskoene mine for så å løpe meg en tur. Været var perfekt for en liten løpetur -overskyer og et lite glimt av sola. Det viste seg å være mye varmere enn jeg hadde trodd, så etter 7-8km med jogging, var jeg rimelig svett da jeg kom inn døra. Godt var det likevell å få gjort noe nyttig ut av dagen, i stede for å sitte inne å kjede seg. Ett par timer senere dro jeg på fotballtrening, så har ikke gjort mere enn å trene i dag.


Må si det føles godt å bruke hele dager på å trene igjen, skal absolutt bli flinkere på denne fronten. Har bestemt meg for å ta en joggetur i morgen, torsdag og fredag også -så det blir bra. Er vel ikke så alt for feil å trene litt ekstra før man skal på fotball-cup om et par uker heller så. Hvor ofte er du ute å jogger? Hvor langt jogger du, og jogger du alene?

Bloggvurdering

Ble nettopp inspirert av Kristineam om å vurdere bloggen til leserne mine, spennende. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg og Mats som Norges søteste kjærestepar via Facebook. Etter du har stemt, skriver du en kommentar om at du har stemt, så trekker jeg ut tre blogger jeg skal skrive en vurdering på :-)

(Bildeopplastningen var lite sammarbeidsvillig, så bilder i innlegget var vist lite aktuelt).
Stem på oss HER. Har du stemt?

Spørsmål og svar 3

Har du gjort noe i livet ditt som du angrer på? Og hva?
Jeg har gjort en del ting jeg angrer på, både store og små avgjørelser jeg i ettertid kunne ha gjort annerledes. Men som jeg tenker, gjør alle feil -og det er noe av det mest naturlige. Man lærer av sine feil.

Synes du selv at du bruker mye sminke?
Verken mye eller lite, men helt normalt. Concealer, foundation, pudder/solpudder og mascara -du kan jo selv bestemme om du synes det er i overkant eller ikke. I ferien har jeg også gått mye helt uten sminke.

Har du noen tips til gode hjemmelagde ansiktsmasker og skrubber?
Må bare beklage der, bruker kun ansiktsmasker og skrubber du får kjøpt på butikken. Kan anbefale Garnier pure 3 in 1 og L'Oreal Perfect clean (har prøvd den blå, og for tiden bruker jeg den orange) -to gode ansiktsrenser som både renser huden for urenheter, samtidig som du får et mykt og fint resultat. Ansiktsmaskene jeg bruker er som oftest Peel off-masker fra Nivea og HM.


Er du fornøyd med deg selv?
Etter det jeg skrev innlegget om kroppsfiksering og at man skal godta den man er, skulle jeg ønske jeg hadde svart ja. Men hadde jeg fått muligheten til å endre 5 ting, og kanskje 10 ting med meg selv, ville jeg grepet sjansen uten å tenke meg om.

Er du en person som dømmer folk etter første inntrykk og rykter, eller en som tar seg tid til å bli kjent med personen?
Førsteinntrykk og rykter går jeg nok automatisk ut i fra ved første stund, men dømmer ingen før jeg er blitt bedre kjent. Blir jeg ikke bedre kjent med personen, dømmer jeg ikke.

Er du en person som har egne meninger og sier det du mener, eller gjør litt det samme som alle
andre/vennene dine?
Da jeg var mindre hadde jeg de samme meningene som vennene mine uansett om det var hvilken gutt som var kjekkest, eller hvilken smak på isen vi skulle kjøpe. Nå er jeg såppas selvstendig at jeg helt klart har mine egner meninger som jeg står for fult ut.

Hvor mange har du vært sammen med? Og hvem?
Har så klart hatt noen småkjærester opp gjennom årene, men kun ett seriøst -som jeg fortsatt er i.

Hvem er best i hele verden? Ikke familie.
Vennene mine og kjæresten, helt klart.

Hva synes du om at folk kaller deg fjortis?
Alle har sine egne meninger, enten de er positive eller negative. Hva folk regner som fjortis er også forskjellig fra person til person. Selv mener jeg at fjortis er en som overdriver bruken av sminke, prøver å få oppmerksomhet av helt feile grunner, endrer personlighet og sier seg enig med personen(e) hun omgås med til en hver tid osv. -Jeg bruker ikke overdrevent med sminke, og selv om jeg liker oppmerksomhet prøver jeg ikke å få den på feil grunnlag. Trofast mot vennene mine vil jeg også si jeg er.

Synes du selv du er bortskjemt?
Dette spørsmålet har jeg fått ett par ganger før, og det første jeg tenker å svare er NEI. Men om jeg tenker meg litt om, får jeg så det holder, både av klær og penger. Så jeg tror jeg vil si at jeg er litt bortskjemt, ja.

Hvordan har du råd til alle de Nelly kjolene som du har?
Alle og alle, har vel to kjoler og to skjørt fra Nelly. Men bestilte meg senest på torsdagen en ny kjole, og skal bestille en til så snart de får inn størrelsen min igjen. Her må jeg nok tilføye at der er mammas lommebok som får svi for at jeg skal ta meg bra ut på fest og andre sammenkomster der finkjolen skal på.

Hvis du hadde fått et høyt antall penger, som du måtte donert til én eller flere forskjellige organisasjoner, hvilken(evt. hvilke) ville du donert pengene til?
Jeg er dessverre ikke noe særlig flink på navn til disse organisasjonene osv, men om jeg hadde fått muligheten til å donere bort en stor sum, ville det blitt til barnearbeid og brystkreft tror jeg. 

Har du forandret deg siden du flyttet fra hitra?
Jeg kan ikke påpeke på akkurat hva jeg har forandret meg på, men at jeg har forandret meg på dette året er det ingen tvil om. Jeg har vokst og fått ett annet syn på flere viktigeg ting.

Hva er yndlingsstedet ditt på Fosen?
Stadsbygda er nok min favorittplass her på Fosen, òg dette rett og slett på grunn av at jeg ikke er noe særlig kjent på de andre plassene. Men for all del, Stadsbygda er en utrolig søt og fin plass.

Hvor høy er du?
En stund siden jeg har målt meg, men 1.75 eller noe i den duren.

Blir du fort sur?
Kan lett bli oppgitt eller irritert, men går som regel over etter en liten stund.

Jeg har en datter på 14 mnd, og er 17 år selv, kunne du tenkt deg barn nå?
For all del ikke! Er det noe jeg vil vente med, så er det å få barn. Jeg vil leve ut ungdomstida mi uten flere bekymringer og valg enn jeg kommer til å møte på fra før av.

Hvem er dine beste guttevenner?
Det må vel være de jeg tilbringer mye av fritiden min sammen med. Mats først og fremst, Morten, Roar og Steffen. Kan jo alltids count on you også "stjerna", haha internt.

Hvordan ble du venn med vennene dine?
Hvordan jeg ble venn med vennene mine? Kom vel i kontakt med de på en eller annen måte, og deretter ble vi bedre og bedre kjent. Haha, skjønte ikke spørsmålet helt jeg

Savner du Kristin Jørgensen?
Det sier seg kanskje selv at man savner bestevenninna si etter å ha flyttet fra henne for ett år siden. Klart jeg savner jenta! Gleder meg til å møte igjen henne og resten av jentene i sommer når jeg skal til Hitra for å være noen dager.

Hvilke av dine venner på Hitra har du kontakt med og eventuelt kunne tenkt deg mer kontakt med siden du flyttet?
De nærmeste jentene, de jeg var mest med da jeg bodde der. Malin, Rannveig, Kristin, Tonje og Kine er nok de jeg kommer til å besøke når jeg skal dit i sommer.

Hva skal du gjøre i sommer?
17. Juli -Fotballcup i Göteborg.
9. Juli - Besøk av hverdens beste søskenbarn, Malin.
18. Juli -Male hus sammen med Mats. Sommerjobb for the win, jeey!
25. Juli -Besøke mange gode jenter på Hitra.
15. August -Hyttetur med Tina, Therese og Ronja.
Men først og fremst skal jeg kose meg med mange herlige folk her hjemme, sole meg og bare slappe av. Skal også få trent en del, god form er aldri en ulempe vetdu.

Synes du selv at du var penest i klassen din i tiende?
Om jeg måtte valgt den aller peneste i klassen, hadde valget gått på Tina ?hun er den søteste, godeste og mest sjarmerende jenta jeg har møtt. Men selv om, ville jeg ikke vært noen andre enn meg. Vi er alle pene på hver vår måte, husk det.

Er du en sjenert person?
Så lenge jeg ikke kjenner de jeg omgås så alt for godt, er jeg utrolig sjenert. Noen ganger kunne jeg ønske jeg var en utadvendt til enhver tid, og ikke bare når jeg er med dem jeg føler meg trygg på.

Er du vanskelig og ha med å gjøre når du er sur eller sint?
Hvem er vel lett å ha med å gjøre når de er sur eller sint? Ikke jeg i alle fall. Det kommer an på grunnen til hvorfor jeg er deppa eller forbanna, men er det på grunn av foreldrene mine blir jeg bare til å diskutere til jeg får det som jeg vil, eller så holder jeg med unna ved å dra ut eller sitte på rommet. Er jeg i nærheten av venner og jeg er blitt sint for noe, er jeg som regel bare sta og sutrende. Men er som regel aldri sint og sur over lang tid, så går raskt over.

Hyler du mye?
Haha, kanskje en av mine største uvaner.

Hvor lenge har du spart det fine håret ditt?
Har spart så lenge jeg kan huske, siden jeg var bitte liten. Tror jeg aldri har klippet det helt kort, eller kortere enn da jeg klippet det til rett under brystkassen i 7-8.klasse.

Da har jeg besvart alle spørsmålene på en så bra og forståelig måte som mulig, tror jeg i alle fall. Håper dere likte måten dette ble gjort på, og at dere fikk noe ut av spørsmålsrunden. Ble du noe klokere på meg om mitt etter svarene på disse tre innleggene? Er det noe som fortsatt er uklart i noen svar-sammenheng?

Recycled jeans

Brukte jo saksa selvsagt til å klippe meg en shorts av en bukse jeg ikke brukte. Resultate ble bedre enn forrige gang, så kanskje jeg faktisk kommer til å bruke denne -enkel og fin farge. Skulle ønske den var lengere i livet, men ingen bukser som passer seg til shorts, bortsett fra de jeg bruker til vanlig, og de er jo ganske uaktuelle å klippe i stykker.


Har en shorts i kikkerten, men den er utsolgt over alt -denne shortsen ligger øverst på lista for shortser til sommeren, helt klart. Hva synes du om shortsen jeg klippet meg til, er den brukelig?

VG-lista

For ett par dager siden sto det på storm.no at tempraturen i dag skulle være opp til 24°, men den gang ei. Fin-været ser ut til å være flyttet til onsdag, og ikke minst torsdag -noe som passer meg ypperlig etter som en kompis spurte om jeg ville være med til Trondheim på VG-lista. Liker meg i byen når jeg kan gå i shorts, spise is og bare kose meg i sola, så det gleder jeg meg til. Får bare håpe værmeldinga holder seg slik til den tid ..noe som egentlig er lite tvilsomt.Erik og Kriss er "èn" av de tolv som skal opptre, så det blir vel bra. Selv begynner jeg å bli godt lei av sangene deres, men om sola skinner, ser jeg positivt på det meste. Men helt bort fra tema -jeg lekte meg nemmelig litt med saksa igjen i natt, og hva jeg gjorde kan dere få gjette dere fram til. Bilder kommer i morgen. Hva tror du jeg brukte saksa til? Skal du på VG-lista?

Sommerens "must have" accessorize


Som dere mest sansynlig har sett flere ganger før, både på blogger og i byen, er disse brune vintage-veskene ekstremt hot i år. De spriter opp et enkelt antrekk samtidig som de er nøytrale i fargen. Skal selv invistere i en slik veske, men av den mindre typen -du finner en liten og søt på HM til 99kr. Liker du disse veskene? Har du, eller vil du ha en slik?

Header til Mia


Mia trengte hjelp til å få lagd seg en header, så prøvde å hjelpe henne med disse tre -tror selv jeg likte header nr.1 best pga helhets inntrykket. Kvaliteten ble desverre gnakse redusert da jeg justerte størrelsen på bildene, men det skal nok gå bra. Òg for dere som ikke viste det, så er Mia lillesøstra til Mats, kjæresten min :-) Hvilken header likte du best?

Hvor er sola når jeg trenger den?

For å gjøre noe ut av dagen, sykler jeg meg en tur for å ta solarium -for hvordan ellers skal man bli brun når sola ikke titter frem? Blir en sykkeltur på nesten en mil da, så tar det som dagens lille mosjon. Er møkk lei av å være hjemme uten mening når man egentlig skal være ute å nyte ferien i solskinnet sammen med en gjeng med venner! ah, håper for all del værvarselen har meldt rett til i morgen, og da er det snakk om herlig sol og 24°. Da lover jeg outfit, dere.


Time to go, må tross alt kle på meg nogend lunde presentable klær når jeg ikke gidder å sminke meg eller ordne håret. Haha, fordel ved å bo på bygda der det ikke kryr med folk på butikken og i "sentrum". Sminker du deg hele tiden?

What to say


Canon EOS 500D PhotoScape og PhotoFiltre

Dagene i det siste har vært alt for kjedelige, har nesten bare vært hjemme å daffet. Sminkefri og avslappet er de ordne som kan beskrive mitt utseende i disse dager -noe som også er grunnen til 0 outfit-bilder. Hva har du gjort i det siste?

Spørsmål og svar 2

Trener du ofte?
De siste månedene må jeg innrømme at jeg har trent mye mindre enn jeg gjorde før. Men for å svare på hvor mye jeg trener nå, så er det ikke mer enn 2-3 treninger i uka og 1-2 kamper.

Hva gjør du når du trener? Hvilken trening liksom?
Fotball, fotball, fotball. Trener stort sett bare fotball, men jogging har det også vært en del av. Har ikke jogget på lenge nå, men i vinter var jeg ganske flink til det. Var også med på handball en minimal stund i vinter, men sluttet ganske så fort.

På en skala fra 1-10, hvor godt liker du fotball?
Dette varierer noen ganger, men 8-9 kanskje.  Sier ikke 10 fordi jeg ikke satser på en fotballkarriere, jeg skal ikke gå idrettslinje og jeg interesserer meg ikke noe spesielt for å finne masse informasjon om andre stor-lag og proff-spillere. Men tanken på å slutte på fotball for øyeblikket, kunne ikke engang streifet i hodet mitt.

Siden du er så tynn.. og ikke akkurat den "sunneste" personen jeg har møtt, ser jeg for meg at du trener endel?
Hehe, det er vel som man ser det. Jeg er absolutt ikke den sunneste du har møtt, uheldigvis for min del. Prøver og prøver å spise sunt, bare for en liten stund, men klarer det aldri. Svarte på hvor ofte jeg trener for tiden, selv om kanskje treningen fra fjordsesongen også spiller en stor rolle på hvordan kroppen min er. Jeg har også ganske høy forbrenning, noe som også spiller en stor rolle i hvordan man ser ut.


Noen spesielle trenings-tips å anbefale for oss der ute som er litt mere "lubben??
Føler det blir veldig mange svar om trening, så etter som jeg tidligere har fått spørsmål om å lage ett eget innlegg med treningsplan osv, så kommer det i senere tid.

Kan du legge ut et bilde av alle fotballskoene dine?
Tor ikke de er så fine lengere, så nei. Bytter jo som regel ut fotballskoene mine fordi de er slitte og oppbrukt. De tidligere fotballskoene har ikke vært noe spesielle, helt normale adidas eller nike-sko som de fleste har/hadde.

Hvor lenge har du holdt på me fotball?
Jeg har spilt fotball siden jeg gikk i 1.klasse.

Har du gått på noen annen sport enn fotball?
Har også spilt handball i 5-6 år. Var en periode jeg sluttet et halvår, begynte, sluttet også begynte igjen. Startet i 4.klasse og spilte delvis helt til slutten av 9.ende -om du ser bort i fra de få treningene jeg var med på i starten av 10.klasse.

Kan du svare på video?
Det vil jeg si er lite aktuelt for øyeblikket, hehe.

Hvilke blogger leser du?
Kristine, Julia, Therese, Tuva, Andrea, Lene, Ida, Mathilde, Stine, Erica.

Kommer du noen gang til å lage video på bloggen?
Jeg vet faktisk ikke. Tviler litt på det, men hadde jo så klart vært litt morsomt. Kanskje jeg skal prøve en gang? Mamma har tross alt et nærmest ubrukt kamera som ingen bruker noe spesielt.

Hvordan ble du og Mats sammen?
Etter flere måneder der vi besøkte hverandre, var sammen og bare flørtet. Ble det bare at vi ble mer og mer betatt av hverandre, og til slutt var vi bare sammen. Ikke noe diskusjon eller spørsmål om "vil du bli min?" og alt det der. En dag var det bare at vi offentligjorde det, selv om vi på en måte hadde vært sammen i noen dager før det også. Komplisert, men det er slik kjærlighet er.

Får Mats lov av foreldrene dine til å ligge over?
Nei, selv om det er vanskelig å godta mange ganger. Ikke lenge til jeg er 16, så satser på at jeg får lov da. Strenge foreldre vet dere.

Hvor lenge har du og Mats vært sammen?
Vi har vært sammen siden 10.Mai, så snart to måneder.

Hvordan reagerer Mats på at du er ganske mye med andre gutter?
Som regel når jeg er med andre gutter, er også Mats til stede. Ellers er han fullstendig klar over hvilket forhold jeg har til kompisene mine, så det er ikke noe problem.

Hvorfor er du så misfornøyd med nesa di? Er da ingen ting galt med den?
Rett og slett fordi jeg synes den har for rar form, samtidig som den er alt for stor og spiss.

Når du velger venner, ser du etter utseendet da?
Jeg vet ikke helt jeg, velger man egentlig venner bare sånn ut av det blå? Tror ikke det bare er slik at jeg går bort til den peneste jenta og kjekkeste gutten jeg ser, for så å prøve å bli venner med dem. Nei, utseende spiller ikke noen stor rolle i et vennskap. Store venner kan være lik så trofast og grei, som små.

Blir du flau av å gå med feite venner?
For det første vil jeg ikke si jeg har noen feite venner. Klart noen er litt mer fyldigere og har kraftigere beinbygning enn andre, men nei, venner er venner. Man er glad i de som støtter deg uansett.

Da var en god del av spørsmålene besvart, men det kommer fortsatt enda en svar-runde til med flere flotte spørsmål. Bloggene jeg leser er forresten linket, så trykker du på navnet -kommer du direkte til bloggen deres. Hvilke blogger leser DU? Noe mer du lurer på ut i fra svarene til spørsmålene?

Spørsmål og svar 1

Hva gjør du på fritida?
Mye av tiden er jeg sammen med Mats, enten det er bare oss eller sammen med flere kompiser. Jeg er også med venninne-gjengen, på fest med kjentfolk, spiller fotball, baker(haha) eller bare slapper av hjemme. Liker meg best når det er mange gode venner rundt meg, selv om vi bare ser en film eller snakker til langt på kveld.

Hvorfor er du nesten bare med gutter?
Har alltid vært mye med gutter, helt siden barnehage og barneskole har jeg hatt mange guttevenner. Hvorfor er vel fordi guttene har et mer avslappet forhold til alt, samtidig som de faktisk finner på mer enn jentene. Elsker å være med jente også, men sjeldent det passer for alle, eller at transporten rekker til. Det er der jeg har fordelen med å være med kompiser som kjører moped og henter meg når det trengs.

Hva er yndlingsbutikken din?
Om jeg skulle valgt bare én butikk, måtte det blitt BikBok. Finner alltid noe fint jeg vil ha der, klærne er også fin i størrelsene slik at de sitter fint på. Butikken har også fine utvalg av undertøy, accessoirers og bikinier.  

Cirka hvor ofte er du i Trondheim?
Det varierer veldig fra måned til måned egentlig. Noen ganger hender det at jeg er der flere helger på rad, andre ganger er det bare dagsturer eller en overnatting.

Beste kjøp?
I det siste er det kanskje to basic gensere fra BikBok. Helt enkle, men passer til det meste, og veldig behagelig å ha på seg.


Beste film?
Er det noe du ikke må spørre meg om, så er det filmer. Jeg er stor fan av å se filmer og kose meg med en film sammen med venneflokken, men hvordan som er best, hva som hendte, og hvem som var med i filmen, det må du ikke spørre meg om. Spør heller Therese, hun har peiling på det meste innen filmverdenen.

Favoritt butikker?
For shopping av klær blir det nok BikBok, Gina Tricot, H&M og Vero Moda/Only. Undertøyet de har på Cubus liker jeg også godt. Nelly har også mye fint, men det er jo tross alt en nettbutikk.

Hvordan mobil har du?
Jeg har en HTC Smart, men som for tiden er litt ødelagt. Så nå for tiden bruker jeg en ?fin? og rosa Sony Ericsson W580i.

Kan du nevne tre ting som er positivt og tre ting som er negativt med bygda?
+ Det er lett å få seg gode venner som du kan treffe ofte. Det er mange fester, også offentlige der aldersgrensen er 15år/konfirmert. Alt er mye mer koselig og sikkert, her er det ikke noe problem å gå hjem alene midt på natten ?noe som ikke er trygt i større byer.  Må også tilføye at det er mye finere omstendigheter til å kjøre moped og scooter også.
- Er det noe som har skjedd, vet alle det med en gang etter som plassen er så liten. Dårlig med shopping og andre ?store? ting som kino, badeland og sykehus (haha, men sant). Er også et minus at vi må ta ferge i 20-30 minutter hver gang vi skal forlate halvøya.

Favoritt fag på skolen?
Gym, Kunst og håndverk og Skolekjøkken (de gangene man faktisk har det.)

Hva gjør du når du kjeder deg?
For det første så hater jeg å kjede meg, uansett hvor sliten jeg er, vil jeg nesten alltid finne på noe med venner eller kjæreste. Men de gangene jeg kjeder meg sitter jeg som regel på dataen, lager meg smoothie, tar sol, hjelper til hjemme eller drar for å trene. Har også en stor uvane å spise mat når jeg kjeder meg.


Du fester mye, er det dine foreldre som kjøper alkoholen til deg (evt. tobakk )?
Selv om man fester betyr det ikke at man drikker, men alkohol får jeg så aldeles ikke til foreldrene mine. Tobakk, røyk, snus eller noe form for slike nikotin-midler har jeg aldri prøvd. Dette er noe jeg faktisk er litt stolt over, etter som omtrent alle vennene mine snuser, røyker eller har prøvd det flere ganger.

Har du hest?
Nei, nei, nei. Aldri i verden om jeg kommer til å eie en hest, det er jo et av de skumleste dyrene du finner. Om du ikke har fått med deg at jeg ikke er noen stor fan av dyr, så er jeg altså redd det meste som rører seg, og ikke er mennesker?

Om du skulle dratt på en øde øy der du bare kunne tatt med deg tre ting, hva ville det vært?
Om kjæresten er en ting, ville han absolutt vært ting nr.1. Mat og internett hadde kanskje heller ikke vært så dumt.

Har du et godt forhold til foreldrene dine?
Ja, jeg har et godt forhold til begge foreldrene mine. Er vel som ungdom flest, og har mine diskusjoner og uenigheter i blant, men alt er bra foruten det.

Hvilken linje skal du gå på VGS, og hvor?
På førsteønske søkte jeg studiespesialisering her i Rissa.

Liker du McDonalds mat?
Jaha, det er jo klart jeg liker. For ikke å snakke om Sundae-isen med varm karamell, ah.

Kaffe eller te?
Te, men drikker også Frappuccino.

Tenker du på de som er mindre enn deg, som fjortis osv? Eller tenker du at har vært slik en gang selv også?
Ja, jeg gjør faktisk det. Selv var vi litt små-fjortiser i en alder av 12-13år, men i dag er det flere av jentene som er ekstreme med sminken, hårsprayen og klærne ikke minst. Blir nesten litt flau av å se på noen av dem, de som liksom skal være så søte og små. Oppførselen til mange av de er også helt forkastelig, kvalmt rett og slett.

Dette var da første del av svarene, kommer minst to runde til, så stay tuned. Håper dere fikk svar på noe dere lurte på i dette innlegget. Fikk du svar på noe du lurte på, eller er det enda noe som er usikkert?

Hvordan redigere hvit bakgrunn på bilder

For en stund siden fikk jeg et spørsmål fra en leser som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bakgrunnen hvit. Så nå har jeg gjort et desperat forsøk på å forklare dere det ved hjelp av to bilder. Bruker forresten programmet PhotoFiltre som du kan laste ned gratis på nettet.

Glemte så klart å fortelle at dere må farge alt rundt motivet med hvit, etter at markeringen er satt fra første til siste punkt. Bruk den penselen helt til venstre, ògså skriver du inn 100 i size-feltet -slik at den blir størst mulig.


Om dette var helt gresk, og umulig å forstå -er det bare å spørre nærmere i kommentarfeltet. Skal prøve å svare litt enkelere om dere synes dette var alt for vanskelig. Sjønte du noe av det jeg prøvde å forklare?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits