"Schmake goodt"


Nei, det er nok ikke melk det er snakk om i dette øyeblikk -men smoothie der imot! jummi :-) Etter en treningsøkt som gikk ut på å spille treningskamp mot fjortenårs-laget, dro jeg hjem å laget meg et glass smoothie. Smaker himmelsk til en hver tid, love it. Har du noen gode smoothie-oppskrifter du vil dele?

PS: Minner igjen på om spørsmålsrunden (link)!! :-)

Colorblock your food


Haha, hva er det ikke lillesøstre finner på? For ett par dager siden presterte de med å lage blå vaffler, og rosa pannekaker. Vil ikke si de fristet så alt for mye, men litt morsomt var det jo da. Mote over hele linja, til og med maten skal være fargerik nå til dags. Har du prøvd å farge maten din slik før? Haha.

Minner også på om spørsmålsrunden -still spørsmål folkens. Fortsatt ett par dager til spørsmålene blir besvart.

Morgentryne

Først vil jeg si takk for at så mange av dere likte forrige innlegg, utrolig fint å se at det ikke er bare jeg som føler det slik, og at dere setter pris på litt "større" innlegg. Setter stor pris på det :-)

Lite blogging for tiden er på grunn av personlige saker, så det er ikke noe jeg kan beklage. Prøver så godt jeg kan, men er mye opptatt for tiden. I dag sov jeg forresten til klokken 15:30!! Haha, trøtt kan man vell kalle det. Spilte fotballkamp i Hemne i går (som ligger ett par timer unna) -så kom ikke hjem før klokken nærmet seg ett i natt. Våknet jo for noen timer siden, men har allerede hjulpet mamma med å lage pizza, så nå står det pizza på menyen, før turen går videre til banen for dagens treningsøkt.

Naturlig all over, òg med nattskjorten på. Her kan dere også se jeg har fregner og en ..nese dere kan kommentere. Så det var noen som kommenterte bildet i forrige innlegg også -jeg er 100% klar over at huden min er redigert, men hva gjør vel det? Det hadde så klart en sammengeng med innlegget. Er du som meg, misfornøyd med huden din, kan du i alle fall få late som den er fin på et bilde, slik at du for en gangs skyld kan få ha "drømmehuden". Verre er det ikke :-) Hvordan er din døgnrytme nå i ferien? Hvordan føler du deg uten sminke?

Kroppsfiksering

Det er ikke noe tvil om at kropp, utseende og skjønnhet er satt i my større fokus nå enn det var før. Kroppen skal være perfekt -tynn mage, små lår, store pupper, fin nese og hvite tenner. I alle fall i jentenes tilfelle. Guttene der imot er også blitt ekstremt kroppsfikserte, der musklene skal være størst mulig, huden skal være plettfri, collgate-smilet skal være på plass og hvert hårstrå skal ligge nøyaktig formet og klistret med en håndfull wax. Man blir aldri helt fornøyd med seg selv, uansett hvor mange komplimenter du får, hvor mange som er forelsket i deg, eller hvor mange som ser opp til deg som et forbilde. Endten du blir mobbet og minnet på om alle "feilene" ved deg selv, eller om det bare er du selv som ser dem -er det en stor last som får deg til å føle deg uvell.

Nå for tiden er det utrolig hva en kan ofre bort for å se ut som man ønsker, for å se ut som en kjendis blandt annet. For tenk deg om, er det virkelig så mange av oss som har perfekt muskuløs men samtidig tynn mage, store flotte pupper, prinsesse-hår, totalt ren hud uten en eneste skramme eller urenhet, en nese man er 100% fornøyd med, og så hvite tenner at de nesten skinner? Nei, nei og atter NEI. Det er ikke mange som er "perfekt" som noen vil kalle det, og er det egentlig perfekt å være slik som nevnt over? Det er ingen som har bestemt at man skal se sånn og sånn ut for å se bra ut, eller for å ha den og den magen. Så absolutt ikke. Men når skal vi innse det?

Jeg skal selv innrømme at jeg er blitt utrolig kroppsfiksert. Noe som ikke er positivt på noen måter, i alle fall ikke for kropp og helse. Når jeg tenker på kroppsfiksering og min egen kropp, tenker jeg med en gang på hva som er "galt" med meg, og hva jeg er misfornøyd med. Jeg som alle andre har et ønske om hvordan jeg vil se ut, hvordan kroppen min skal være, og hvordan fjeset, huden, håret og alt det andre skal være. Har fått så utrolig mange komplimenter på utseende mitt, om hvor tynn jeg er, hvor vakkert hår jeg har osv. Men samtidig har jeg fått slengt rett i tryne om hvor rar nese jeg har, hvor små pupper jeg har, òg jeg har også fått kommentarer på fregnene mine, øyenbrynene mine, lengden min og ja, alt for mye. Dette er noe jeg deffinitivt er klar over, men hva mener dere jeg skal gjøre med det? Du har jo alltids de som skal rakke ned på andre, for å selv føle seg bedre, men jeg har aldri sett poenget i å rakke ned på noe av den grunn.

Alt dette resulterer til ungdom som sulter seg selv for å bli tynnere, bruker opp pengene sine på oprasjoner, tannbleking og andre midler som kan påvirke utseende og kroppen, og helsa ikke minst. Igjen har jeg selv slitt med speilbildet, der fokuset ligger på vekt og fett. Uansett hvordan jeg snur og vender på det, synes jeg selv jeg er for tykk, har for store lår og for mye flesk her og der. Bare tanken på å legge på meg får meg til å grøsse. Har flere ganger forsøkt å minske mat-inntaket ekstremt, samtidig som jeg har trent i store mengder. Jeg er helt klar over at det ikke er bra for meg, men det blir aldri så jeg slutter meg til de rikitige valgene. Bedre blir det heller ikke når jeg spiser masse mat, og neste dag får utrolig dårlig samvittighet i redsel om å legge på meg.. Hadde jeg ikke vært så alt for glad i mat, hadde dette kunne gått mye lengere, òg verre.

Så jeg oppfordrer alle til å godta seg selv og kroppen sin som den er -og om du vil ned noen ekstra kilo, er det sunt og godt kosthold som hjelper, ikke dette tulle med å sulte seg selv, eller spy opp maten etter den er puttet i kroppen. Vet dette ble et langt innlegg, men slik er det når man har mye på hjertet! Òg husk, dette er min mening og hvordan jeg ser på det. Hva tenker du om kroppsfiksering, og innlegget? Har du noen gang følt deg slik, og prøvd å påvirket det?

Kommentarer

Leser på bloggen til flere bloggere at de har lite motivasjon til tider, og dette på grunn av lite feedback. Er helt klart enig med de andre, blogg er jo ikke like gøy uten å få respons på det du skriver? Er det flere kommentarer som kommer inn på hvert innlegg, får du mye mere lyst til å blogge snarest mulig -enn om du ikke får en eneste èn. Har selv den samme følelsen, kommenter mere folkens. Etter som det er flere hundre sidevisninger hver dag, noe som vil si at dere bruker tiden deres på å lese bloggen min, kan det da vell ikke skade å bruke noen sekunder ekstra på å legge igjen en kommentar? Èn positiv kommentar kan gjøre dagen min mye bedre, kontruktiv kritikk sier jeg heller ikke neitakk til.

Klart jeg er glad jeg har så mange lesere som jeg faktisk har, med tanke på hvor kort tid jeg har hatt denne bloggen -men vær en enda bedre leser ved å kommentere en gang i blandt. Vet det er både jenter og gutter som leser bloggen min, så noe må vell være såppas interesangt at det er værdt å kommentere. 


Minner også på om spørsmålsrunden jeg startet i går, fortsatt plass til en drøss med spørsmål. Sleng igjen èn kommentar, og bloggen får et ekstra svar. Her går det opp i opp dere, jo mere dere spør, jo bedre blir det når jeg skal poste innlegget med svar -tenk på det da du :-) Er du flink til å kommentere andres blogger?

Today I don't feel like doing anything

Som overskriften sier, foretrekker jeg faktisk å bare være hjemme stortsett hele dag. Det er ikke så alt for galt å bare kose seg med familien på en dag som dette, der himmelen ikke lat sola skinnet, og kjæresten er bortreist. Har vasket bad og tørket støv, sett tv og drukkeet smoothie -det er vel alt jeg har gjort i dag. Sminkefri og med alt for laidback'e klær,

Nå er det vist pannekaker som står for tur, matblogg for alle penga. Har du gjort noe mer spennende i dag?

Spørsmålsrunde

Siden forrige gang, som forsåvidt ikke er så lenge siden, har jeg faktisk fått en god del nye lesere. Òg ettersom statistikken viser et annet tall nå enn hva den gjorde den gang, går jeg i alle fall ut i fra at det er noen nye fjes inne å titter gjevnlig på bloggen min. Hva er vell da bedre enn å kjøre i gang en spørsmålsrunde når det kommer til lesere med mange spørsmål om meg, mitt og bloggen.


Still spørsmål om alt du lurer på, og litt til. Spør gjerne med navn, alltid koslig, men anonym er også et alternativ. Skal prøve å svare fortløpende, kommer an på hvor lang tid det tar for å få samlet opp en god del brukbare spørsmål jeg kan svare på :-) Spør meg i kommentar-feltet, skal prøve å svare på det meste.

Trenings

Selv om ferien har startet for fullt, betyr det ikke at treningen er satt på vent. Kjenner det allerede at trening ikke har blitt høyt nok prioritert i det siste, så nå er det full skjerpings før turen går til Gothia-Cup i midten av juli. Ikke nok med at jeg skal dra rompa mi ned til banen litt oftere, men har også bestemt meg for å spise sunt og riktig. (Som jeg tidligere har mislyktes på mange ganger, od da mener jeg mange.) Men fra nå av, skal jeg virkelig prøve, selv om det ikke alltid frister like mye å ta seg en brødskive i steden for en is og en skål smågodt, ah.

I skrivende stund har jeg nettopp kommet hjem fra treningen, og sitter å spiser en brødskive med et glass melk til -òg såklart et eple til dessert :-) Faktisk ganske godt, føles i alle fall godt etterpå. Hvordan spiser du, sunt eller usunt, mye eller lite?

Heels


Canon Eos 500D PhotoScape

Egentlig elsker jeg sko, men hater at jeg ikke føler meg komfortabel i høye heler grunnet høyden min. Disse skoene digger jeg, står i stil til jeans, shorts og kjole -men står i hylle helt ubrukt. Går du ofte i høye hæler? Synes om skoene?

Summertime

Som dere sikkert har sett, har jeg ikke blogget noe før i dag (søndag). Dro ikke hjem fra Therese før på formiddagen, da jeg måtte hjem for å rydde og støvsuge til mine kjære foreldre kom hjem fra helgas bytur. I det jeg kom syklende inn på gårsplassen, kom Mats resende med mopeden sin, så har vært med han i hele dag. Været slo virkelig på stortromma i dag, og ga oss sol og varme i en god stund -noe som fikk meg, Mats, Morten og Sindre ut på fisketur i båten. Òg gjett hvem som fikk den første og eneste fisken? Jeg såklart, en torsk :-)

Før fisketuren dro vi en liten tur hjem til Sindre, der jeg måtte bake dobbel oppskrift av mine herlige sjokolade-muffins til de. Alt for mine små gutter (hehe, nei). Senere ble det litt moped-kjøring, og eksos-ryping for min del. Da solen var godt bak skyene, dro jeg og Sindre hjem sammen med Mats. Der fikk vi servert skinke-salat og hvitløksbrød og greier. Haha, søtisen som ikke takler sunn mat -dynket salaten i dressing. Så var det tid for natten, men blogging først.


Mats prøvde forresten den ene kjolen min i dag, hahaha. Hva skal man vell med en macho kjæresten, når man heller kan byttelåne kjoler? Neida, er jo gla i deg. Hva har du gjort i dag? Hvordan er drømmegutten din?

Dagens antrekk 27.06.11


Topp HM  Shorts Only

Her har jeg forresten ikke gjort noen ting med håret mitt, nydusjet og fønet bare. Er jo ikke langt i fra naturlig stritt, men "krøller" seg mere ut over dagen om jeg ikke gjør noe med det. Likte du klærne? :-)

Nightfit


Hva er vell bedre enn en laidback skjorte og en enkel shorts når du skal sove? Etter fjerning av sminke og den slags, slår en hudkrem aldi feil heller. Hva sover du i om natten, og hvile produkter bruker du på huden?

Lovely pain

Denne kvelden (dagen) har påført meg store magesmerter, og dette grunnet alt for mye usunn og god mat. Det sunneste jeg har stappet i magen min i dag, er vell de to brødskivene med salami og agurk (og masse majones) jeg spiste til frokost -etterfulgt av enda to brødsikver med nugatti til lunjs, selv om det var i 3-4 tiden.


Òg enda har vi igjen to bokser med frisk saft-is! Mmm. Er du som meg -klarer å motså alt utenom fristelser?

Jentekveld

Bloggingen i går er vel påklagelig, eller ikke-bloggingen kanskje. Hadde ikke noe å blogge om, samtidlig som jeg stakk på bursdagsfest senere på kvleden, delvis kjempebra fest.

Har egentlig vært ganske stor på jentekvelder, men har desverre vært altfor sjeldent i det siste. Til kvelden blir det masse god mat, godteri, potetgull, is, brus og to stk jentefilmer!! :-) Du skal lete lenge etter noe som er mer kos enn en slik kveld med de jente som betyr mest for deg, hele huset alene (noe som tilsvarer høy musikk til sent på natt) og maten som jeg nevnte, hehe. Mangler bare to søte jenter, så kan denne herlige kvelden begynne.

Hvor ofte, og hva pleier dere å gjøre på jentekvelder?

Ps: Dere trenger ikke påpeke hvor utrolig godt jeg tar meg ut på dette bildet, jeg er fullstendig klar over det, men hva ofrer man ikke for å dele ett bilde med disse søtisene? :-)


Fuck it

Da klokken rundet ni i kvled, bestemte Steffen seg for å komme å besøke meg en liten tur. Jeg lagde muffins og han hadde med filmer vi skulle se, men ble det noe film da tror du? niks. Satte filmen i dvd-spilleren slik at vi kunne høre den sykt irriterende intro-musikken gang på gang mens vi ble sittende å trykke på dataen, og lengere kom vi ikke. Kvelden fortsatte slik helt til Roar også ville komme en tur, og Mats enda litt senere.

Så flink som jeg er, hadde jeg ryddet og støvsugd hele rommet, samt byttet sengetrekk. Etter ett par timer med gutter på besøk, ser det jammen meg like ille ut som før jeg begynte å rydde. Muffins over alt, og olje (moped-gutter u know) og vann-flkker flere plasser i den ny-oppredde senga mi...


Fotogen og flott ungdom. Gjør som meg og Steffen, gi blaffen og bare chillen helt ut. For første gang på lenge gikk jeg delvis med gårsdagens sminke (det som var igjen av den), noe som egentlig er forferdelig. Føler meg litt skitten og ekkel, så var utrolig godt å få vasket den av og renset huden før jeg hoppet til sengs for godt. Er du et ordens-menneske eller en liten rotekopp?

Brownies-muffins


Canon EOS 500D PhotoScape Baker du ofte? Hva synes du om mine nydelige muffinser?

Avsluttning

Da var det hele overstått, og jeg er ikke lengere en 10ende-klassing, men derimot en avgangselev. Om ikke lenge er det videregående som står for tur, noe som jeg tror kan bli litt godt. Selv har jeg søkt studiespesialisering, noe som vil si at det bli mye av det samme som før -men ny skole, nye klassekamerater og andre lærere er en foranndring. Dette ser jeg på som godt og vondt, får krysse fingrene for at det blir noen gode år der også.

Òg det med "bildene kommer senere" ..jeg må bare skuffe dere som hadde lyst til å se kvelden i bilder. Fant ut at pappa ikke egner seg som noen god fotograf, herregud. Nesten ingen bilder var bra, tror han brukte feil instilling på kameraet også. Way to go, daddy.....


Her er hele gjengen samlet for siste gang (forhåpentligvis ikke). Kunne som sagt tatt ett litt finere bilde, men det var som sagt pappa som sto bak kameraet denne gangen. Setter uansett stor pris på denne klassen, one of a kind, vikelig!! :-) Klassefesten var kjempekoselig, helt til vi ikke fikk spille musikk lengere -pga at vi var oppe i et boligfelt. Men som sagt, dere er en herlig gjeng jeg har blitt glad i på rekordtid. Glad i dere, folkens. Er du fornøyd med klassen din?

Frokost i boks


Canon EOS 500D PhotoScape
Matlysten er vel ikke helt på topp når jeg omtrent blir mett av en liten eske med pastiller. Kommer forresten bilder fra avsluttningen om ikke så lenge, må bare se igjenom alle først. Spiser du mye?

Forberedelser til kvelden

Nå er det ikke lenge før jeg skal treffe resten av klassen for avsluttning av en tiårig skolegang. Før jeg kan dra av gårde er det noen saker som må ordnes først -fiksing av negler, ordning av hår, stryking av bunad-skjorte og så klart legge sminke-maska for kvelden. Har tatt det helt med ro, og bare "chillet" meg gjennom både dusj og fiksing av negler, men nå må jeg begynne å henge i. Sitter med en turban på hod og en skrukkete skjorte i armen, så vi snakkes!


Har du noen gang strøket klær før? Hva skal du i kveld?

Nye muligheter

I dag var min aller siste dag på grunnskolen, i 10.klasse. Har nå gått i klasse med denne gjengen i knappe ett år, men tror ikke det er noen tvil på at jeg kommer til å savne de dagene vi har hatt sammen på dette skoleåret. Det å bli kjent med alle i klassen, klasseturen, timene vi ikke har gjort noe fornuftig, de timene vi har vært engler, og den tiden vi har brukt sammen utenom skolen, skal absolutt ikke klage.

Nå er det tid for sommerferie og frihet i hele to måneder, gleder meg utrolig. Men før vi kan ta ferie, skal vi samles en siste gang -der det blir utdeling av vitnemål, spising av kake, bilde-framvisning og en drøss med tårer. I de senere nattetid står klassefest på planen, og guttene har satt opp et stort partytelt som skal benyttes! Håper på en minnerik og bra kveld. Tusen takk for ett supert år, angrer ikke på at jeg byttet skole pga flyttingen. Lykke til videre alle sammen! :-)

 

10.klasse-bilde mitt. Husker jeg ble så skuffet da jeg fikk se bildet, men hey, det var jo tross alt slik jeg så ut. Har forandret meg en del på ett år, både utseende og personlighet. Man vokser vet du :-) Er du ferdig på skolen i år?

Dagens antrekk 22.06.11


Genser Cubus  Bukse Vero Moda  Sko HM

Da klokka var passert 07:45 i morrest, kom lillesøster brasende inn på rommet i frykt for at jeg skulle komme for sent til skolen. Mobilen var blitt tom for strøm i løpet av natten, slik at alarmen ikke ringte. Hadde da 15 minutter på meg før bussen kom, så slengte på meg det letteste jeg fant. Forsover du deg ofte til skolen?

Skyting, min store lidenskap

Eller ikke. Har vært til Mats i hele kveld for å passe på han (haha) siden han hadde skadet foten sin i dagens kamp -gikk på krykker og med bandasjert fot stakkar. Selv om skulle han på "skyte-trening", noe han selvfølgelig ikke fortalte meg før jeg var kommet. Slik at han endelig fikk han ønsket sitt oppfylt ved at jeg ble med ....for å se på :-) HERREGUD, sjønner ikke hva han ser morsomt i å bruke flere timer på å skyte på en løpende jukse-elg-plate sammen med en haug gamle menn som bare snakker tull.

Okei, skal ikke nekte på at det sikkert er litt av en opplevelse å dra på slike turer som han har vært på, pga av jakting av forskjellige typer dyr. Heldiggrisen har nemmelig vært i Afrika hele to ganger! Men skyting er nok ikke noe for meg, desverre -blir for bråkete og skummelt. Det stopper så klart ikke Mats med å prøve å tvinge meg til å bli med å skyte helt selv, og deretter bli med på jakt. Hehehe, keep trying, boy.

Tror det er en antilope eller noe i den duren.

Kjekk jeger i Africa for ett år siden gitt.

Og en random kul giraff, haha. Hva er ditt forhold til jakt, og hva er din mening rundt temaet?

Fotballkamp mot lærerne

Som tradisjon på skolen jeg går på, bruker alltid 10'ende å spille kamp mot lærerne like før skoleslutt -så kampen ble altså spilt i dag. Må ærlig si jeg ble litt skuffet over kampen, både på serriøsiteten og oppførselen til noen av lærerne. Været toppet jo det hele, da det regnet en god stund. Ledet 4-3 til siste minutt, da lærerne scoret, og stillingen endte opp på 4-4..... For å slenge med det, så insisterte vi på straffekonk som vi tapte med ett mål. Life sucks, hehe neida. Var mere opptatt av å passe på kjæresten som hadde skadet seg! God bedring, gutten min :-)


Hele skolen var publikum sammen med disse to søte jentene, og enda flere. Men nå skal jeg fikse meg litt og dra på besøk til Mats, hva er vel ikke bedre enn litt kos fra kjæresten når man har det vondt. Spiller dere kamp mot lærerne?


Hvilken kjole?


Elsker slike blondekjoler, er så utrolig fint. Mamma har lovt meg to kjoler fra Nelly, men vet ikke hvilken av disse jeg skal velge. Bestemte meg først for den med to armer, men synes jo også det er litt kult med bare èn også. Ulempen med begge kjolene er at den første har litt merkelig underkjole og (ingen)utrigning, og den med èn arm har allerede en vennine kjøpt seg, dilemma. Var helt greit for henne at jeg kjøpte lik, men alikevell usikker. Hvilken burde jeg velge?

Ny header

Fikk ett par headere fra noen søte lesere, og skal få enda en til om ikke lenge -så takk for det :-) Men så utolmodig som jeg er, måtte jeg prøve meg på å lage en selv i går kveld. Brukte en stund, så den ble helt grei -kanskje litt kjedelig og grå, men den duger til så lenge. Er også klar over at designet mitt er "feil" noen plasser, men skal fikse det så snart jeg forstår meg på det. Er ikke barebare å komme seg inn i systemet med alle disse html-kodene osv...


Sier fortsatt ikke neitakk til headere, så bare å send inn: snuppie@hotmail.com. (lyse og simpelt enkel headere er det jeg er ute etter, ikke noe mange farger) Hva synes du headeren jeg lagde?

Sorry is all I can say

Kan ærlig innrømme at krangelen igår var irriterende og frustrerende at the moment, men en liten klem i mårrest fikset alt. Kanskje vi har ett sterkere vennskap enn vi er klar over likevell? Jeg er iallefall utrolig glad i deg søta ♥

KISSES, Ronja

God, men utrolig dårlig idè

Gikk i hele dag å drømte om rullekake, så lagde meg en stk rullekake i 5-6 tiden i dag. Så hungrybabe (internt) som jeg er, spiste jeg såklart opp HELE kaka for meg selv, to timer før fotballtreningen begynte. Utrolig nok gikk kvalmheten over før treningen, men følte meg litt tung og daff der jeg sprang med en hel kake i magen.

Oppskrift på rullekake:

3 egg
1 dl sukker
1dl mel
1/4 bakepulver
8 spise-skjeer syltetøy

1. Visp sammen egg og sukker til det blir eggedosis som er så tykk at du kan skrive "Ole" i den. Sil deretter mel og bakepulver opp i bollen, og rør det forsiktig inn. Hell røren på et stekebrett (m/bakepapir) og sett den i ovnene på 175° -la bunnen stå i noen minutter til den begynner å bli lys brun.

2. Legg ett tørkle med sukker på benken, før du vender kakebunnen over. Smør så på så mye syltetøy du vil ha, jordbær eller bringebær. Rull kaken sammen før den blir for stiv.
Så utrolig bra at man kan lage en kake på 10 minutter! Har jo også sine ulemper, med at man bare får akutt lyst på- og lager en kake på null komma niks. Wips, så er du drittmett og du har spist alt for mye. Men godt er det, så nyt det du som kan :-) Har du spist alt for mye før du har dratt på trening?

Lag meg en header?

Headeren jeg har for øyeblikket liker jeg egentlig ganske godt, men synes den er litt for mørk til designet og selve sommeren. Tror jeg må trå til med en liten shoot til header-bilder om ikke lenge, men til den stund hadde jeg kunne tenkt meg å få brukt bildene under. Siden jeg ikke er så alt for flink til å fikse og trikse med avanserte redigerings-program, lurte jeg på om noen av dere søte lesere kunne tenkt dere å gjort ett forsøk. Ikke mye dilldall og tull, men bare en helt enkel, lys og fin header med ett bilde eller to :-) Bildene er forresten helt uredigerte, så alle dører er åpne.


Etter som bildene er tatt i speilet, hadde det kanskje vært finest om alt rundt ble klipt bort, slik at det kun er jeg som vises på bildene. Har en liten baktanke om hvordan jeg vil ha det, men lar dere showe med deres kunnskaper. Om du skulle trenge ett bilde eller to til fra  samme "kategori", er det bare å slenge fra deg en kommentar, slik at jeg kan legge ut de eventuelt ønskede bildene. Hva synes du om bildene, og kunne du tenkt deg å lage med en header? Send headeren til snuppie@hotmail.com om du har vært en engel å fikset sammen noe til meg :-)

Polyvore simple


Går du for enkelt men stilfult, eller slår du den helt ut med colorblock og alt av accessories?

Dagens antrekk 20.06.11


Genser BikBok  Shorts Cubus

På skolen i dag var vi inne på klasserommet til sammen 30 minutter, resten av dagen fikk vi være ute og ellers bare gjøre det vi ville. For å få tiden til å gå i solskinnet, snek vi oss på butikken for å kjøpe is og brus, haha. Lå på en tjukkas ved banen i flere timer etterpå, sykt varmt. Da Mats og de andre gutta dro, lå fortsatt jeg og Henrik der i enda to timer å snakket til bussen kom. Har dere mye å gjøre på skolen for tiden?

"Karkbua"

I går kveld, eller skal jeg kanskje si natt, stoppet turen opp på en privatfest til en oppe i bygda. En gjeng kompiser har snekret sammen en liten bu med stor platting rundt, slik at det er perfekt til å ha fest! Var i alle fall en koslig kveld, selv om noen av oss satt inne i bua å spilte kort i starten pga kulden, men slo oss litt mer løs ut over kvelden :-)


Den såkalte "Karkbua" til guttene. Hva gjør ikke ungdommen nå til dags for å feste? Haha, synes det er bra bygget da.

Kjæreste og bestevenn, elsk på dere.                                                    Mads, meg, Mats, Malin og Therese :-)

Se hvor søte jeg og Mats er da! Haha, love you :-) Hva synes du om "Karkbua"?

Helgas innkjøp

På lørdagen var jeg i byen med min aller kjæreste mamma, noe som var en etterlengtet og vellykket tur -kjempe koslig! :-) Med "kun" 4 1/2 time med shopping, fikk jeg fisket inn noen godsaker, fra en aldri så snill mamma såklart. Alt som sto på lista, ble med hjem i en haug med bæreposer -just as we want it.

Topp// Risøe  Bukse// Zara

Cardigan// Gina Tricot

Highwayst shorts// Gina Tricot

Kjole// Gina Tricot


Foundation// IsaDora

Superfornøyd med alle innkjøpene, bortsett fra foundationen som enda ikke er testet -må bruke opp det lille som er igjen i den gamle først (etter min ellers så lille ulykke). Kjøpte meg også ett par svarte tøysko, "vanlige" lave. Har du testet ut foundationen? Hva synes du ellers om innkjøpene, noe du likte? :-)

Midlertidig outfit

Topp// BikBok  Highwaist bukse// BikBok  Klokke// fikk i gave

Beklager for speilbilder, men hadde det veldig travelt i morgest. Kameraet er for øyeblikket tomt for strøm også, så blir kanskje ordentlige outfit-bilder når jeg kommer hjem senere i kveld. Likte du antrekket ..så langt?

Morgenstund har gull i munn

Vet jeg er sen med dagens oppdatering, men la gå :-) Har vært i byen i helt siden klokken ni i morgest, så er greit sliten nå. Sto opp en time før bussen gikk, så stresset meg gjennom sminkingen -noe som resulterte til en stk knust foundation! Flaks for meg at den snart var tom, så klart å skaffe meg en ny i dag da jeg var på shopping med mamsen.


Senere i dag/kveld kommer forresten outfit og innkjøp, så stay tuned. Flere enn meg som har gjennomgått prossesen knusing-av-sminke-pga-dårlig-tid-på-badet?

Smoothie-is
Canon EOS 500D PhotoScape Har du lagd hjemmelaget is før?

Blog it out

Heihei solstråler. Arbeidsuka mi er snart over, men mangler siste rest, som jeg da holder på med nå. Pussing og grunning av hagemøbler, akuratt hva jeg like å drive med :-) ehnei. Måtte ta meg en liten bloggpause, egentlig fordi jeg måtta ha musikk til "arbeidet" -satt jo så godt, så hvorfor stresse med å starte på igjen?
Nå tror jeg jammen meg det begynner å regne! Må vist pakke sammen å ha meg inn før skura kommer -synd det dær med pussinga da, ble vist ikke noe av det. Har du hatt arbeidsuke? Hva har du gjort?

Grillings

Etter som sola stekte i gårsplassen i dag, var det ingen tvil om at det var grillmat som sto på menyen. Elsker grillmat, det er så friskt og godt -enda bedre blir det når du kan nyte maten ute i den herlige sommersola!
Jeg fikk gleden av å nyte grillen i sommersola to ganger i dag. Den siste gangen ble det vell mest grilling av boller, marshmellows og sjokolade etter et forfriskende, men kaldt bad med noen kompiser. Griller du ofte?

Nytt design

Endelig var designe i boks. Ble litt stolt da jeg klarte å fikse alt selv (ved hjelp av siden jeg fant designet på, såklart). Godt med en forandring i blandt, og liker designet kjempegodt allerede. Minuset ved det er vell at jeg i ettertid fant ut at det var flere som hadde dette designet, men hva kan man forvente? Gratis-design er gratis-design :-)Ser oppstillingen på de gamle innleggene ble litt rare nå, men det tror jeg bare får la være. Får se om jeg gidder å fikse de nyeste innleggene, så bloggen ikke ser helt falleferdig ut, hehe. Likte du det nye designet mitt?

Dagen min i bilder 16.06.11
'


Herlig vær er alt jeg har å si. Skal spise grillmat med familien om ikke lenge, så går vell turen på banen for en liten treningsøkt. Er vist snakk om bading og grillkos med noen folk ikveld også, så får se hva det blir til. Hva skal/har du gjort i dag? Har dere fint vær? :-)

Innkjøp

Dagens lille shoppingrunde var meg litt av en time. Du leste riktig, jeg shoppet kun èn time! Dro en liten tur på solsiden for å oppdatere litt, alltid kjekt med noen nyheter i skap og skuffer. Endte opp med en søt kjole som jeg gleder meg til å bruke, òg tre comfy-topper. Må også si jeg ble overrasket over hvor mye salg det var i dag, sånn super-salg-dag eller noe, noe måtte det vært, haha. Skriver orginalprisene på innkjøpene, alt var jo ikke på salg.

 

Kjøpte også ett par neglelakker og litt undertøy. Apropo undertøyet  ..Stresset meg til å betale da jeg var på Cubus, etter som jeg hadde oppmøte på Byåsen 45 minutter senere. Tanken på å finne ut hvordan buss som skulle bringe meg oppåver gjorde meg da også enda mer stresset. Da jeg kom til kassen måtte jeg skynte meg tilbake i prøverommet for å hente pengeboken min som jeg hadde klart å glemme under noen klær. Tiden gikk, og jeg stresset meg på hjemveien til leiligheta -ikke før jeg var kommet halvveis og skulle sjekke klokken, kom jeg på at jeg også hadde glemt mobilen min inne i prøverommet. Så da bars det opp til Solsiden igjen, for så å vente 10-15min på vedkommende som såklart måtte bruke all sin tid inne i akuratt det prøverommet. Blonde moments is tha shitt. Òg da nevner jeg ikke noe om ferden med bussen gikk.

 

BikBok 249,-


HM 69.50,-

HM 49.50,-


BikBok 149,-


HM 39.50,-


Cubus 169,- og 49,-
Innkjøpene ser mye bedre ut når de sitter på kroppen, så kommer vel outfits med klærne om ikke lenge. Hva synes du om innkjøpene? Har du prestert å gjøre noe lignende når du har shoppet?

Clouds


Canon EOS 500D PhotoScape Hva syns du om bildet?

Breakfast


Våknet klokken 11 idag, noe som faktisk er litt tidlig til å være meg. Tror jeg byttet sengeplass nermest i søvne klokken halv syv i morrest, da resten av familien bråkte siden de skulle dra bort. Så nå sitter jeg alene i leiligheten og undrer på hva jeg skal gjøre før kampen i kveld. Kanskje en liten shoppingtur, all by my self? Hva skal du gjøre i dag? Er du på skolen, eller har du også "fri" i dag?


Plei deg selv

I skrivende stund sitter jeg ferdig-pleiet og med en herlig peel-of maske i ansiktet. Siden lillesnupp har sovet en god stund nå, og jeg har leiligeten for meg selv en stund, så er det godt å bruke litt tid på å pleie seg selv. Regner med mange kjenner seg igjen med at man absolutt skulle hatt sin lille spa-kveld oftere enn man har, men at man endten ikke har tid, eller rett og slett ikke gidder.

Den siste timen har jeg barbert leggene mine, vasket av meg all sminken, renset huden, påført selvbruningskrem, og som sagt ansiktsmaske som enda sitter godt klistret i trynet, hehe. Det følels så herlig å unne seg selv litt kropps-pleie, du føler deg så fin og frisk etterpå, godt! :-)

L'Oreal's Perfect Cleen-wash må jeg bare anbefale til dere alle. Har selv brukt flere forskjellige produkter for hudrens, men har aldri prøvd noen som funker bedre enn denne. Huden blir frisk og ren, og føles supermyk! Bruker du noe av disse produktene, eller har du andre å anbefale?

T-town

I kveld har jeg koset meg i leiligheta sammen med lillesøster, etter som mamma og pappa måtte på et møte. Startet med en liten tur på butikken for å kjøpe godteri og mat, noe som tilsvarer Tarzan-film, pizza og godteri hele kvelden. Koselig å passe lillesøter når hun er så søt og god :-)
Bruker/må du passe småsøsknene dine noen ganger? Har du søsken i det hele tatt? :-)

Header og designs

Har snart blogget i 2 og en halv måned nå, og det samme designet og headeren har vist seg fra dag èn. Kjenner jeg begynner å bli litt lei av både header og design (headeren ble jo egentlig aldri ordnet slik den skulle, tok det første og beste jeg fant av meg -bare for å prøve). Etter som jeg ikke har en damn shitt anelse om hvordan jeg fikser desig, eller setter inn ny header for den saks skyld, spør jeg dere om hjelp. Tenker med det første og bare sette inn en ny header (den på bildet under), hvordan gjør jeg det uten å ødelegge mitt nåværende design? -Nybegynner som setter pris på litt hjelp, hehe.


Om du også har noen sider med gratis-design, sier jeg ikke nei takk til noen anbefalinger. Prøvde meg på en header med bilde av meg selv og bare en enkel skrift nede i hjørnet, like så greit med enkelt og ryddig design osv. Hva synes du om headeren jeg har laget, burde jeg bruke den?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits