Guttebesøk

I sju-åtte tiden tidligere i kveld fikk jeg besøk av ett par kompiser som kom for å se film. Guttene fikk i oppdrag å leie en film, der vi endte opp med å se filmen Piranha. Skal ærlig innrømme at jeg har sett bedre film enn som så, virkelig. Den var faktisk for lite skummel til at det kunne være en bra skummel-film, haha. Småekkel og teit er de to ordene som beskriver den etter min smak, ikke å anbefale.

Etter filmen kom enda en kompis, og Mats like etter. Avslappende og bare slappe av litt med "gutta", (haha) legg merke til hvor mye jeg er med guttene på fritiden. -uansett hvor jentete jeg er, er og forblir jeg en av gutte-gjengen :-) Fikk forresten 24/30 rikitg da jeg prøvde meg på moped-prøven på nettet, flink.


Mats i lugaren på Colorline Magic, sjarmerende.


Meg som den sterke(så klart) og Filip, også Morten og meg i en salt-hule eller noe.


Happy-face, Roar :-) Bilder av meg og gutta fra klasseturen i 2010, forandring fryder. Synes vi har vokst og forandret oss en hel del til at dette kun var for litt under ett år siden. Liker du deg best med jenter eller gutter?

Effektiv middagsordner

Sitter på kjøkkenet å steker pannekaker til småsøstrene mine, de skulle vist på trening før mamma og pappa kommer hjem fra jobb -så hva har man ikke en snill storesøster for? hehe :-) Spør du meg er pannekakesteking vel så langdrygt, så etter som jeg ikke fikk til å se gårsdagens episode av paradise, passer det perfekt å se den nå. Effektivt synes jeg, hihi.


NEIEIEI, fanken altså -klarte å søle vanndamp fra pannekake-boksen over hele tastaturet igjen.... flotte greier. Grunnen til slike vidunderlige cam-bilder er enkelt og greit fordi jeg har rota bort kameraet, eller jeg tror det er en av småsøstrene mine. Jaja, finner det gjør jeg i alle fall ikke. Bruker du å lage middag?

Fem, Five, Fünf, Cinco


Glemte forresten å fortelle at jeg fikk 5 på engelsk prøvemuntlig i dag, positivt overrasket. Var sikker på at jeg kom til å faile, og med litt hell og lykke skulle få en 4'er. Men den gang ei, hehe. Nå er det bare å vente til neste mandag/tirsdag, da vi får vite hva vi kommer opp i. Har du hatt (prøve)muntlig eksamen?

Sliten jente i sliten outfit

Nå er det like før øynene faller sammen, er virkelig trøtt. Ble med Mats hjem en liten tur etter skolen, før jeg måtte dra på kamp til Organger med gutte16. Kom nettopp hjem, og har bare lyst til å sov -noe som kommer til å skje innen noen få strakser.


Her er min fantastiske sliten-jente-klar-til-å-legg-seg-etter-kamp-outfit, håper dere liker den!!! :-) Men nå er det virkelig nattatid, klokka er jo faktisk passert 30.mai også når jeg ser etter. God natt, søtiser.

Antrekk til kveldens fest


I kveld ble det enedelig noe litt finere enn bukse. Første stopp blir på butikken for å kjøpe strømpis, must have. Drar så videre for å hente Mats, før vi drar til en kompis for å se fotballkamp. Gledings, satser på en super kvled med masse koslige folk. Men nå må jeg sminke meg ferdig, hade bra.

Frokost

Okei, bloggen min burde byttet navn til matbloggen.blogg.no :-) Så, mat skal det bli. Voknet i alle fall til alt fra påsmurte runstykker til hjemmelagde skolebrød og godteri. Herlig, nydusjet og rett til matbordet -men tror du ikke jeg kun klarte å få i meg ett rundstykke, og ironisk nok to sjokoladebiter. Når jeg går fra en stue full av god mat og godteri, er det noe som ikke er som det burde. Satser på litt bedre matlyst senere i dag, kan ikke la dette godte dra fra meg (hehe).


Etter som turen senere i kveld går til champions league finale og fest, må jeg vel begynne å ordne meg -etter noen ord er skrevet på prøvemuntligen. I går gikk jeg forresten hjem i 2'tiden, alene, 4km. Just as u know liksom.  Se på dette, du kan ikke si at noe ikke fristet?

Cupcakes

Kvelden så langt har gått med på å bake cupcakes med lillesøster, noe som gikk supert. Litt nybegynner-faktor på lillesøster, der ovnen ble satt på bare 100 grader slike at kakene ble litt myke i starten, også var det fyllet som fikk smeltet smør i steden for mykt -så fyllet ble ikke så tykt som det kunne blitt. Men, men, resultatet på utseende ble helt OK :-) Smaken var heller ikke så værst, godt og søtt -ikke minst.
Snart tror jeg turen går til kjæresten og noen kompiser, tror det er filmkveld som står på vent. Snille gutter som dropper fest og ser film med meg, istedet for å dra på fest -orker ikke etter som jeg er syk, skal prøve å bli bedre til festen i morgen i steden. Hva syns du om de rosa cupcakene?

Jeg gir opp

Nå er jeg så lei av alt som har med skole å gjøre at jeg snart gir opp. Sitter fortsatt i senga,som jeg har gjort i hele dag, og prøver å skrive ferdig oppgaven til prøvemuntlig i engelsk til mandagen. For det første er oppgaven helt på tryne i følge meg, og for det andre blir ikke situasjonen med dårlig engelskoppgave noe bedre med feber og hodepine, samft forkjølelse. (Noe dere sikkert vet, etter som jeg har nevnt det ca hver dag i denne uka). Jeg vil bli frisk, og det med det samme...


Har planer om å dra ut med noen venner i kveld, for her inne orker ikke jeg å sitte å sløse bort hele dagen. Oppgaven får bli som den blir, alt ordner seg for snille piker. Hvordan få en god prøvemuntlig?

Sjokko hele dagen

Jeg E-L-S-K-E-R sjokolade! Fytti rakkern, hva skulle jeg gjort uten det? Hadde det bare vært sunt ..hadde jeg levd på det. Okei, skal ikke overdrive. I dag spiste jeg nesquick sjokkokuler til frokost, så kinderegg, deretter knekkebrød med nugatti, og nå kroneis med sjokolade i.

 
Bare jeg som klarer å motså alt, utenom fristelser? Etter å bare ha sett igjenom innlegget, merker jeg at jeg blir litt flau. Et helt innlegg om sjokolade? Jepp, det er flaut og feit. Blogger generelt mye om mat, men det er jo en stor del av hverdagen min, så det er bare å venne seg til det, lesere. Hva er ditt forhold til sjokolade?


Sminkepungen(e) min


Denne lille og søte gull-pungen fikk jeg av bestevennina mi i gave, tror den er kjøpt på hm. I denne har jeg bare det jeg bruker hver dag, orker ikke drasse rundt på masse sminke som ikke blir brukt.

Mineral foundation fra MAYBELINE New York, farge 028. En av de få jeg har prøvd, dekker godt selv om den er tynn. Foundationkost fra THE BODY SHOP, perfekt til å legge foundation. Anbefales!

Har så klart noen småting fra hm også. Dipliner, consealer og øyenbryn blyant. Funker helt greit i forhold til prisen.

Solpudder og vanlig pudder fra SEPHORA. Pudderkosten er fra MAKUP FACTORY. Bruker den mørskeste (pudderet) til vanlig, men hender jeg bytter det ut med solpudderet, som er litt lysere. Synd det ikke kan kjøpes i Norge. (Klarte som dere ser, å knuse pudderet rett før jeg skulle ta bilde. Klapp på skuldra for den.)

Volum million lashes mascara, fra L'OREAL. Gir lange og fyldige vipper som ikke klistrer seg sammen. For enda fyldige vipper, legger du bare et ekstra lag, noe du kan fortsette med til du blir fornøyd. -169 kr.

Vippetang som jeg bruker hver dag, før jeg påfører mascara og et lite speil som kan være nyttig når man ikke er hjemme. To kjekke ting å ha i sminkepungen, igjen fra hm.


Her er den "egentlige" sminkemappa mi, der jeg har/hadde all sminken min i. Fant ut at det var mye jeg ikke brukte oftere enn noen ganger i måneden, så hvorfor drasse rundt på denne sværingen uten grunn? Har øyenskygger, ekstra mascaraer, eyelinere, leppestifter og masse annet som blir brukt av og til. Den ser i alle fall fin ut da, hihi. Hvilken sminke bruker du, har du noe å anbefale? :-)

Straight hair

Flere som har spurt om hva jeg gjør for å få "så fint" hår. Skjønner egentlig ikke greia, for ja jeg har langt hår, men bortsett fra det er det ikke noe spesielt fint. Verken fargen eller formen er noe å skryte av, har faktisk ikke vært til frisøren siden ..september. Flaut, men blir alltid så jeg glemmer det eller ikke har tid.

 

Uansett. Det jeg gjør med håret mitt til vanlig er så mye som, å rette det. Vasker det med (helt vanlig) shampo og balsam 4-6 ganger i uka ca. Hårkurer er det lite av, gidder aldri å stresse med det, selv om det kunne lønnet seg :-) Etter det er vasket, føner jeg det helt tørt, før jeg retter det. Rettetangen jeg bruker har jeg sett blitt brukt  flere plasser på frisørsalonger, så den er helt grei å bruke. Fåes sikkert kjøpt enda, prisen lå på en plass mellom 600-1000 kr tror jeg.

 

 

 Retting og føning kan slite veldig på håret til mange, men mitt er ganske tykt så det holder seg bra. Men en varmespray kan anbefales om ikke. Hvordan ordner du håret ditt, hvilken rettetang bruker du?

Hot chocolate

Var godt å sette seg ned med litt mat og en kopp kakao etter dagens kamp. Enda bedre at det var paradise som var på tv'n i det jeg kom inn døra :-) Elsker slike program, herlig å se andre som driter seg og lager mye drama. Onskapsfult? Neida, da innser du hvor patetisk de har det/er i forhold til deg og ditt liv.Da er det klart for litt selvbehandling av hud og hår. Så utrolig godt å våkne til myk hud og glattbarberte legger i nytt sengetrekk. God natt :-)

Stadsbygd-Kolstad 19:30


Ble så jeg valgte kamp framfor formen, hihi. Klarer ikke sitte hjemme å tenke på at jeg kunne spilt kamp bare noen kilometere lengre bort, nei huff. Oppmøte er om ca ...30 min, oj. Nr.10, best. Hehe, liker meg best i dette nummeret. Men på tide å stikke, øsnk meg lykke til!


Want it right now

Eksamen i dag kunne for all del gått bedre, får skylde på feberenog hodepina. Ligger fortsatt hjemme med formen på bunn, men hei, klarer jeg å IKKE stille opp på kampen klokken 19:30? Tviler sterkt, selv om jeg for all del burde holdt meg hjemme. Kjæresten dro for en liten stund siden, savner han allerede. Satser på at han kommer i morgen en tur, i alle fall. Har fri fra skolen både torsdag og fredag på grunn av prøvemuntlig.

 


Akuratt nå ligger jeg å venter på at de smertestillende tablettene skal funke, og at været skal bli fint. Hadde virkelig gjort seg med sol og 17-18 grader nå! Flere enn meg som ligger å drømmer om sola og varmen?

What are words

Da er første del av skriftlig eksamen i norsk gjennomført. Temaet: Ord. Var veldig usikker i begynnelsen, for hva kunne oppgaven bli når temaet var ord, eller kanskje, hva kunne ikke oppgaven bli? Tror i alle fall at det gikk bra til slutt. Skrev om hvordan positive eller negativet (i mitt tilfelle, nagtive) ord kan ha påvirkning på en person. Teksten jeg skrev var faktisk inspirert av Kristineam.blogg.no sin tentamen/eksamen som hun hadde delt på bloggen sin for en stund siden.

 


Er forsatt syk, så eksamen var det siste som fristet i morgest da jeg sto opp. En stk paracet og ibux var til god hjelp, så holdte ut til jeg var ferdig. Ble overraskende fort ferdig også, dro klokken 12 om jeg ikke husker feil. Hva kom du opp i eksamen? Om du kom opp i det hele tatt, såklart.

Rosadagen

Endelig funket bildeopplasteren igjen etter ett par dager. Men som i overskriften, har brukt rosa klær i hele dag. Rosa hettegenser og tøysko på skolen (og mopedkjøringen som jeg også var på i dag, gikk kjempe bra forresten. Gledes virkelig til 16års-dagen nå kjenner jeg).

 

Måtte også ta meg en dusj pga av feberen, var så kald at jeg presterte med å ta på meg min rosa onepiece som lå helt innerst i skapet. Flaut, men behagelig. Etter som alle sikkert er interiserte, hadde jeg også på meg rosa sokker, undertøy og rosa handkle på hode.. :-) Go, rosa!


Selv om jeg og klærne mine kanskje ikke var like glamourøst som plaggene og stæsjen på bildet, er det fortsatt en sukkersøt og herlig farge. En av mange som er inn i sommer, go for it. Liker du rosa?


Det er (ikke) min dag i dag

Blogglysten er/har vært på bunn de siste dagene, dette grunnet lite bilder og minimalt med tid til overs. Har også blitt skikkelig dårlig, formen er helt "ræva" om jeg skal si det mildt. Jeg er sånn ordentlig syk kanskje èn gang i året, og såklart dagene før og på eksamen -uflaks? Hadde det bare vært så enkelt som å forflyttet den en dag eller to, slik som tentamen, men den gang ei.

 

Tre "gode" grunner til at bloggen blir nedprioritert for tiden:

1. Sykdom der hodepine, feber og forkjølelse setter sitt preg på hverdagen.

2. Lite med tid og bilder, noe som automatisk gir lite blogglyst.

3. Bildeopplasteren på blogg.no vil ikke samarbeide med meg, slik at ingen form for bilder blir publisert med det samme.

 

Blogginnlegg uten bilder er kjedelig, sant?

Endring i planene...

Jeg som hadde gledet meg til å pynte meg, og sprade rundt i skjørt eller kjole. Planen var også å ta buss fram og tilbake til/fra festen, etter som ingen andre kjørte. Mats ringte derimot for noen minutter siden og spurte om jeg ville kjøre båt med familien hans dit, noe jeg såklart ville. -Skjørt, båt? Selv om vi skal sitte inne i båten, tror jeg valget faller på bukse og en topp denne gangen altså. Men takk for forslagene på forrige innlegg, kommer sikkert til nytte neste gang jeg skal på fest e.l :-)

 


Som dere ser har jeg brukt dette antrekket to ganger før, bare med forskjellig farge på buksa. Noe jeg egentlig ikke bryr meg om, fordi jeg liker virkelig disse to plaggene. Blue or grey?

Antrekk 1,2 eller 3?

Senere i kveld går turen til "langt-vekk-en-plass" på tidenes største dj-fest her på Fosen. I følge Facebook-arrangementet, er det i underkant av 400 stk som deltar, og litt i overkant av 400 som kanskje deltar, noe som vil si masse folk! Gleder meg vilt, tror det kommer til å ta av :-) Må si jeg har litt forhåpninger til kvelden.

 

Så ubesluttsom som jeg er, har jeg enda ikke klart å bestemme meg for hvilke klær jeg skal ha på meg, så litt hjelp hadde ikke slått negativt til. Hvilket antrekk anbefaler du meg å bruke i kveld?

Båttur med kjæresten

I går ble det så jeg og Mats kjørte en tur med båten for å sjekke omstendighetene i fjæra. Grillet en liten stund med de folkene som var der, før det begynte å småregne og vi bestemte oss for å kjøre tilbake.

 

I det vi kom tilbake kom to kompiser på besøk, og turen gikk videre på ...chille-kveld med enda to kompiser :-) Ble en sen kveld med mye avslapping, var på nippet til å sovne flere ganger, om jeg faktisk ikke gjorde det? Trøtt var jeg i alle fall.

 


 Da vi skulle inn til fjæra var det så langgrunt, at Mats måtte ut i det kalde vannet å skyve båten nærmere mot land. Så gentle som han er, bærte han meg fra båten og inn på land slik at jeg ikke skulle bli våt. Bruker du å dra på tur med venner eller kjæresten?


Fjæra

Endelig helg igjen, etter en mer eller mindre usakli skole(uke). Har ikke gjort mye fornuftig på skolen de få dagene vi har vært der, småøving til prøvemuntlig, mens resten av tiden har gått til å sitte på pc'n å "jobbe". Men som i overskriften, sitter å venter på at Mats skal komme tilbake slik at vi kan dra ned til fjærea for å grille sammen med masse folk :-) Været ble også fint, sola tittet nemmelig fram for noen timer siden, herlig.

 


Da er det bare å pakke ned pølser, pølsebrød, marsmallows, sjokolade, brus, pledd og kamera -så er jeg klar til å dra :-) Hva skal du gjøre i kveld?

Music

Sitter bare på skolen å hører musikk på høytalere i klasserommet, chill :-) Hører på musikk store deler av dagen, på radion når jeg ordner meg, når jeg sitter på pc'n, når jeg er med venner og på fest. Hadde ikke klart meg lenge uten musikk, det er en stor del av livet, faktisk. Musikken jeg hører på treffer mer eller mindre perfekt med den som sendes på radio-kanalen Energy. 90% av den liker jeg, mens 10% er litt gamle sanger som jeg er lei av.
Hvilken musikk hører du på?

Rosa treningsoutfit...Ett par ekstra bilder for å demonstrere hvor myk jeg er :-) turn neste? Nei, tror jeg forholder meg til fotballen jeg, bøy og tøy er liksom ikke helt min greie. Driver du med noe idrett?

Curlz

I morrest bestemte jeg meg for å krølle håret før jeg dro på skolen, godt med en liten forandring. Ble ikke 100% gjennomført, for det sier seg selv at det tar litt tid når en jente som meg skal tørke, føne, rette ...også krølle håret før skolebussen går, og samtidig rekke å kle på meg, spise og sminke meg på 1 time.

 
Synes det er finest med krøller bare nederst på håret, og litt i luggen. Blir så mye mindre vulgært, og ikke minst langdrygt. Selv om helkrøllet hår også kan være superpent. Likte du krøllene mine? :-)

Delicious drink

Som dere sikkert har sett, drikker jeg mye smoothie -og det fordi jeg ELSKER det. Spør du meg, finner du ikke en friskere og bedre drikke enn dette. Sunt er det også, pluss i boka for det :-) Du kan bestemme akuratt hvor stor posjon du vil lage, hvor tykk den skal være og hva den skal inneholde/smake.

 
Oppskriften på "min" smoothie:

Frosne bær

1-2 Bananer

Is-biter

Appelsin juice

 

Pleier du å lage smoothie, hva bruker du i den?

18.05.11

Sitter å putter i meg en vellfortjent krone-is etter to 6'ere på de siste to prøvene som jeg tok igjen. Litt småsnurt for at jeg bare fikk 6- på geografiprøven, fikk nemmelig full pott med samme svar på den gamle prøven, der jeg hadde skrevet akuratt det samme ..det gir jo ikke mening. Oh shitt, nå ropte mamma for å si at jeg må ned å spise burger.

 


Bare jeg som har benyttet dagen til å spise alt fra kavring, potetgull, is og burger? Ja, jeg skjemmes over å være så matvrak som jeg er, og i alle fall når jeg spiser så mye usunt. Tror virkelig jeg sykler meg en tur for å ta sol etterpå, kroppen trenger både mosjonen og fargen.

Sommerkjoler fra nelly


I sommer er det inn med masse farger på både klær og sminke. Hvilken kjole likte du best?

Nugatti no igjen?

Nugatti slår aldri feil på brøfdksiva, eller knekkebrødet, bollen, vafla eller kavringen for den del. For mange år siden viste ei vennine med at nugatti med salami-pølse var godt, og det var jo ...faktisk det :-) Har siden småskolen sett og hørt folk som spiser hvitost på nugatti? Høres helt sykt ekkelt ut, så har ikke prøvd det ...før i dag. Smakte egentlig ingenting, skuffet og lettet på en og samme tid.

 


Ganske usaklig innlegg. Hvem blogger liksom om nugatti? Haha, jo det gjør jeg. Men hallo, flere der ute som har noen syke pålegg-på-pålegg vaner?

Blogger jeg leser

Fikk ett leserspørsmål her om dagen: Hvilke blogger leser du? Så, her er de sju bloggene jeg er innom omtrent hver dag. + venner og bekjentes blogger.


Andreabadendyck.blogg.no

 


Kristineam.blogg.no

 


Mne.blogg.no

Julianyl.blogg.noTuvaw.blogg.no

Tcmn.blogg.no

Idawulff.com

Hvilke blogger leser du? :-)

17.Mai

Gratulerer med dagen, alle sammen! Må si jeg begynte å undre i noen sekunder når jeg fikk ett par gratulasjoner slengt i tryne, for hei, jeg har jo ikke bursdag ...:-) Dagen startet med tog fra kriken opp til skolen, med en regnfri himmel, woho. "17.Mai" er den store pølse- og is-spisedagen, men spiste overraskende lite denne gagen ..selv om jeg tror jeg klarte å ta det igjen senere på dagen, med masse god mat i hjemmet. Skuespill og taler var også av dagens innhold.

 

Rød trønderbunad, kjempefornøyd :-)

Tina med kjempefin bunad som jeg ikke husker hva heter, Theresesøta og meg i vinden. Hipp, hipp, hurra!

 


Kaker og godsaker som markerer dagen, OG figuren til enhver

Ble din 17.Mai bra?

Outfits til 17.maiTre enkle kjoler med heels og matchende accessories, enkelt og greit. Er været litt guffent kan en bolero eller en blazer være et godt eksempel, skinnjakke kunne også passet til kjolene. Selv skal jeg ha bunad til morgendagen, så klesproblem slipper jeg da. Hva skal du ha på deg? :-)

16.Mai


Topp// BikBok  Bukse// Pieces  + Perle- ring, armand og øredobber

Hva skal du gjøre i dag, etter som det er 16.Mai?

Skolebolle

Klokken er snart fire, og jeg har ikke spist frokost før nå. Ble først vekt av lillesøstra mi i åtte-tiden, men våknet ikke før dagens midnatt (hehe). Har brukt dagen på å lagt sammen klær, ryddet, ordnet meg og blogget. Så mat hadde jeg ikke tid til før nå, og da ble det mammas nybakte skoleboller.

 Kanskje ikke den sunneste frokosten du får, men jammen den var god. Flere enn meg som liker søtsaker til frokost av og til? :-)

Øyesminke på 1,2,3

Først må jeg si at jeg virkelig ikke er noe verdensmester på å legge øyesminke, tvert i mot. Men har prøvd å vise hvordan jeg sminker meg til vanlig/fest når jeg faktisk har på øyenskygge -bruker det ikke så ofte.

 


Her har jeg da ingen form for sminke på øynene mine. Så start med "blanke ark". En primer kan også brukes, men har ingen erfaringer med det selv, så opp til deg selv.


Til å starte med bruker jeg en dip-liner til å trekke en svart linje fra midten av øyelokket, og litt utenfor øyekanten. Fra midten på øyet, skal streken være så tynn som mulig, og tykkere og tykkere jo lengere ut mot kanten. Avslutt linjen med en spiss "tupp" eller bare stopp streket slik at den blir kuttet rett av.


Start med en svart/mørk grå helt ytterst på lokket, deretter en lysere på midten, så en hvit inn mot øyekroken. Dus det gjerne ut med den midterste fargen, slik at kontrastene ikke blir for store.Under øyet kan du ta den mørkeste øyeskyggen fra kanten av øyet, og inn mot midten. Dette kan du gjennomføre med en av de lyse fargene fra midten og inn mot øyekroken. Påfør maskara på øvre- og nedre vipper. Kan også avsluttes med en hvit liner på våtkanten.


Som sagt, ikke noe proft, men en plass må man jo starte. Dette er noe de fleste kan klare uten å være noe make-up artist. Har du noen tips til forbedringer, er det bare å komme med. Hadde satt stor pris på litt hjelp om påføring av skygge, farger som passer blå øyne osv. Enkelt og greit. Hva synes du? :-)

Love it

Min som mange andre blogger, har ingen eller minimalt med innlegg for tiden, og de innleggen som faktisk blir postet, er polyvore eller annet (u)interesangt.


Satt sammen et ganske laid-back antrekk, men synes samtidig det var drit kult. Denne stilen kommer jeg nok til å benytte meg av i sommer, en hvit bluse med tube-bh under, denim shorts, pilotbriller og evt gladiators og en brun skinnveske. Hva synes du om denne stilen?

Fridaynight clothing

Ikke mange bilder som ble tatt på bursdagsfesten på fredag, men her er noen av de få som faktisk ble tatt. Helt sykt dårlige bilder, men ja, hva kan man si? Festen var i alle fall vellykket, masse gode mennesker og fin stemning :-)

 

Skjørt// Nelly  Singlett// Cubus  Ballerinas// Bianco Magebelte// Hm  Armband// Hm og Glitter? Litt usikker.

Likte du skjørtet?

Betakaroten

Jeg er en person som foretrekker en "dyp og varig" brunfarge hele året, så må innrømme det har gått litt tid og penger på solarium og selvbruning. Solarium 20-30 minutter to ganger i uka kan bli litt hardt budsjett for en ikke-jobbende jente som meg, som samtidig har masse annet å bruke gryna på. Selvbruning kan fort bli skjoldete, koster litt og samtidlig må beregnes og beholdes jevnt til bestemte dager.

 

Har jo hørt om betakaroten for godt over et år siden, men har aldri kommet fram til å prøve det. I år er jeg virkelig gira på å få skaffet meg en av disse pakkene med vitamin-A proppet inn i små piller. Ett lite minus er at man må være 18 år for å bestille det, noe som vil si at endten mor eller far må trå til -og for min del, noe som ikke alltid er bare-bare når det kommer til slike ting.

 

"Betakaroten naturlig er et naturlig kosttilskudd som er med på å stimulere pigmentdannelsen i kroppen din, noe som vil gi deg en dypere brunfarge ved soling.

 

Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og hører til familien Karotenoider (Provitamin A). Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og lagres i hudceller hvor blant annet pigmentdannelsen stimuleres."

 Prisen på betakaroten som jeg har sett, varierer fra 49,- til 278,- eller noe. Kommer an på hvilken type og mendge man kjøper. Ville selv prøvd ut pakken på bildet over, føler den er den "orginale", men ikke vet jeg. Har sett på Paradise Hotel fra episode èn der programmet inneholder tre pauser med reklame om produktet, og ikke at det er noe jeg blir mindre påvirket av. Har du prøvd eller vet hvordan betakaroten funker?

Blazers

Er det noe som kan gjøre et sommerantrekk vanskelig, er det en overdel om det eventuelt skulle bli litt kjølig ut over kvelden. Tynn strikketjakke, cardigan eller en denimskjorte er lette å ta over et antrekk - men hva med en blazer? Etter min mening er det dritkult om man kler det, men det er det jo ikke alle som gjør. Eier ikke en egen, men hadde vært morsomt å prøvd en for å se hvordan den sitter til mitt utseende :-)

 

Har forresten ikke så mye å blogge om for tiden, så forslag hadde ikke vært så alt for dumt. Tar deg ikke så lang tid å poste en kommenter, hint hint.Liker, liker ikke eller eier du en blazer? I sommer er det lyse blazere (og andre plagg generellt) som gjelder. Hvitt er det nye sort, og lyse farger fremhever mye bedre den sommerbrune huden.

Gangstah in tha woodI dag gikk vi tur i skogen i TRE timer for å se på blomster og flott natur. Jippi, akuratt hva jeg brenner for. Været var helt ok, men ikke noe spesielt å skryte over, så den største hettegenseren og treningsbuksa ble slengt på atter en gang. Ble varmt nok av å gå i bratt terreng mellom trær og busker, så kanskje like så greit at sola ikke hang så høyt på himmelen i dag. Noen som faktisk liker å gå tur i skogen?

Fashion

Watcha think? Kombinasjoner med forskjellige brunfarger kan bli hot til sommeren, bare man gjør det riktig.

Sommeroutfit i sola


Topp// Gina Tricot  Shorts// Only  Sko// Euro Sko

 

Ikke enkelt å se bra ut med sola i fjeset, men hallo, jeg klager ikke! Været i dag var like supert som de to dagene før, så uka fikk en superstart. Elsker å kunne gå i så lite klær uten se ut som en kylling på huden ..noe jeg gjorde halve dagen etter en alltis så lite vannkrig i friminiuttet. Meldt regn til i morgen?

Hehey

 

Har nærmest hørt denne sangen i hele går og i dag, blir i så godt humør av å høre den - får lyst til å synge, danse og bare ha det drit gøy. Avhengig kan du kalle det, hører den om og om, og om, og om igjen.

Sangen er forresten fra filmen Fast five om noen lurte.

 

Er den digg eller er den digg?

Outfit 10.05.11


Topp// Cubus?  Shorts// Self-made
Blått er flått, ikke sant?

I like the way

Sola skinner så sykt sterkt gjennom vinduet mens varmen trenger på som aldri før - livet er herlig! Gleder meg til å komme meg ut etter en dag inne på skolebenken, slikking av sol og annet kos står på vent.

 


Hva gjør du på slike dager som dette?

Time to go

(Riktig fokus? Helt klart....)

 

Så sunn som jeg er, sitter jeg her og varmer opp til treninga med en sandwich. Været er jo så herlig at man bare må spise is, elsker det ...spiser det forsåvidt hele tiden, uansett vær, men.

 

Trening vs. Mat - begge dele?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits