Denimshorts

Nå har jeg vært å gravd helt bakerst i klesskapet, på leting etter "gamle" dongeribukser. Vurderer sterkt å klippe og rive litt i noen av dem. Spør du meg, er det jo en invistering. Mer som en liten fornyelse av gamle klær -gjennbruk. Denim shortser er jo som i fjor, kjempe hot i sommer. De står til det meste av topper og gensere for den sags skyld, så jo flere, jo bedre.

 

Forslag til denim shortser som burde være i klesskapet til sommeren?Back to the party


Bukse// Bikbok  Topp// Cubus  Belte// Hm  Øredobber// Gina Tricot


Dette er hva jeg hadde på meg igår på festen.

Hva synes du?

HeaderIkke før denne jenta - Hanna, vurderte bloggen min, kom jeg på at headeren min var et spontanvalg for kun å se hva som kunne passe. Tok det første bildet jeg fant, redigerte det svarthvit, og skrev blogglogoen. Må si meg enig at det ikke er den mest kreative og beste headeren, så har du lyst, ordne meg en header og send den til meg på > snuppie@hotmail.com.

 

Skal jeg legge ut flere alternative bilder av meg til header-bruk?

Partifaktor

Da stikker jeg på grillfest med Ronja og en gjeng kompiser. Kommer til å bli kjempekoslig, så gleder meg. Blir lite med blogging i dag, men har tatt bilder av hva jeg har på meg nå. Så outfitbilder fra kvelden kommer vell i morgen, så stay tuned.

 


Her er i alle fall skoene jeg skal ha på meg. Digger slike "converse" i hvit.

Har du converse?

Rosadagen


Bukse// adidas  Genser// cubus  Sko// hm


Hadde engelsktentamen i dag, så chille klær atter en gang. Men ja, kler meg ofte i treningsklær og hettegensere, så get used to it :-)

 

Liker du rosa? Hihi

 

Outfit 28.04.11


Genser// Bikbok  Bukse og topp// Cubus

 

Som oftes når jeg skal på skolen, dårlig tid. Noe som igjen tilsvarer til at jeg tar på meg det første jeg finner. Og nei, bryr med egentlig ikke hva jeg har på meg på skolen til tider. Greit med noe behagelig når man ikke skal noe spesielt spør du meg.

 

Er du nøye på hvordan du kler deg på skolen?

Wash it awayNå har jeg vært flink å ryddet, støvsugd og vasket både stue, kjøkken og bad. Mamma burde være glad nå....

Bruker du å gjøre husarbeid - for penger eller fri vilje?

Gøy på landet

For dere lesere som kanskje ikke kjenner meg så godt, og ikke vet hvor i verden jeg befinner meg. Så har jeg for knapt ett år siden, flyttet til ei lita bygd i Sør-Trøndelag.

 

 Er overaskende bra å bo her, og kan tenke med det er mange ganger bedre enn å bo i midtbyen. Tro det eller ei, men det er faktisk helt sant. - Vindu i vindu med alle naboer, biler som konstant kjører forbi, bråk til sent på kvelden og ikke minst den urene luften. Nei fysj, bylivet kan benyttes til shopping av og til, men ikke noe mere enn det.

 

Bygda:

+ Kjempe sosialt der alle kjenner alle.

 

+ Bra miljø hvor det er veldig fint og trygt å bo.

 

+ For min (og andre ungommers del) så er det mye "bygde-fester" med aldersgrense 15/16 år. Der alle som er konfirmert får lov til å komme. Noe som ikke er like vanlig i byen?

 

+ Perfekt plass til å kjøre moped og scooter, med tanke på lite trafikk i forhold til større byer.

 
 

Så klart er det ett par små ulemper med å bo på landet også:

 

-  Bæsj-lukt etter bondene har spredd bærsj på åkrene sine. Kommer aldri til å "venne" meg til det, er rett og slett forferdelig. Og for øyeblikket bor jeg med mer enn nok åkere i nærheten. Gleder meg til å flytte et stykke opp i bygda!

 

- Alle dyrene. Jeg er nok ikke det du kaller en spesiell dyreelsker for å si det slik. Ikke det at jeg ikke liker dyr sånn egentlig, de er jo søte og alt det der. Er egentlig bare det at jeg mer eller mindre er livredd alt som kravler og går med pels og hår.

 

- Dårlig med shoppingmuligeter. Men hva kan man regne med på en plass som dette? Får tak i det man trenger på butikkene som er her, og må i værstefall dra inn til byen som tar en time. Ikke verre enn det.

 

Byen eller bygda?

Skoleskoleskole

Er veldig mye skole for tiden, og vet det kan bli litt mye i lengden. Men med tanke på siste innspurt før ungdomskolen er ferdig, er det litt viktig å henge med. Om ikke alt for mange uker er det slutt på tentamner, eksamner og andre storprøver på ungdomskolen. Må innrømme at jeg gleder meg til å starte på videregående. Ikke at jeg kan klage på å hatt samme klasse i 10år, men nye folk er alltid spennende.

 Akuratt nå sitter jeg med både en elevundersøkelse og naturfaginnlevering. Nesten de eneste leksene vi har på to uker, pga tentamner. Egenlig litt greit med tentamen, lite lekser og mer eller mindre frivillig dag. Har det slik at vi kan gå når vi vil, noe som er ganske kjekt.

 

Gjør dere mye på skolen for tiden?

Deutsch
 

For øyeblikket sitter jeg å skriver ferdig en to-sider lang tekst, på tysk... Om Michael Ballack faktisk. Er så lite motiverende at det er like før jeg gir opp. Hadde det ikke vært for at jeg må levere inn teksten i dag, og at den er med på og bestemme standpunktkarakteren min i tilvalgsfag, hadde det fristet å droppe den. Menmen, lekser er til for å gjøres.

 

Hvilket fag har du som tilvalgsfag?

Nattinatt


Hihi, hvem sa man ikke kunne gjøre noe kreativt med litt sot på en pinne, og noen steiner? Alltid koslig i fjæra. Sov godt, søtiser.

Real Madrid - Barcelona 21:45Syk redigering, vet. Brukte minimum en tre timer på det. Men stikker å tar sol før turen går videre på resturang med noen kompiser for å se kamp og spise meg tjukk.

 

Skal du se kamp?

This is real, this is me

Nå sitter jeg i senga å spiser varme boller med nugatti på. Du er hva du spiser, er det ikke det de sier? Tviler ikke et sekund på at jeg kan bli en lett blanding av nugatti og bolle - bare jeg tar noen soltimer til. Rund og brun, der har du meg om ikke alt for lenge. Jaja, sånn kan det gå når man er alt for glad i mat, og ikke klarer å styre seg. Men det er jo så gooodt.

 

Spiser du mere enn du burde?

Outfit 27.04.11


Bukse// Adidas  Genser// Wezc  Singlett// Cubus

 

Tok det første og mest behagelige jeg fant i morgest. Etter som det var tentamen i dag, gikk jeg for komfy. Orket heller ikke sminke meg så mye, så ser ut som et lite barn på bildet til høyre. Hihi.

 

Hvordan kler du deg på tentamen?

Norsk tentamenDa var norsk tentamen gjennomført. Gikk helt greit tror jeg, men egentlig litt dråligere enn jeg klunne klart når jeg tenker meg om. Er bare å vente å se hva resultatet blir. Har en liten følelse av at det ikke blir like bra som forrige gang, men er lov å håpe.

 

Hvilke tentamner har du gjennomført i år?

Manchester united 2-0 Schalke 04

Jepp, du leste riktig - Manchester skal til finalen i Champions League! Gjennstår bare å se hvem som vinner den andre semifinalen mellom Barcelona og Real Madrid i morgen. Håper for all del at jeg rekker å se kampen etter treningen. Satser på seier til Real, tror de kan være en lettere match i en finale enn Barcelona. Hadde vært kult å sett Ronaldo bli slått av Manu i sin første serie for Real Madrid. Ah, can't wait!

 

Hvem tror du kommer til å vinne Champions League 2011?

Grilling i fjæra med klassekamerater


En gjeng fresh og opplagt ungdom...


Sara og Veronica. Jamaica-babes med is.Morten og damerne, hehe.

 


Meg og Rikard, storspiserne? Aldri.

 


Sangfuglene Bjørn Martin og Ivan - med hver sine flotte briller såklart...

Seriestart

I går kjørte vi helt til Oppdal for å spille seriens første fotballkamp. Litt for langt for min del, men må man, så må man. Vi fant også ut at gjennomsnittsalderen i laget var 15,5 år, noe som ikke er serlig stort til at vi stiller i 19-årsserien. Men alt i alt, så er det talentet og ikke alderen som avgjør hvordan dette skal gå. Så vi får stå på og trene, så kanskje dette går bra. Startet serien med 1-1 mot Oppdal, da kampen gikk helt greit. Ikke misfornøyd med det. Bra spilt, jenter! :-)

 Har jeg noen lesere som spiller fotball egentlig?

Back in business

Begynner å kjenne at jeg ikke har blogget på alt for lenge. Føler jeg har mye å ta igjen, noe jeg forsåvidt har. Påska har vært kjempe koslig og sosial, har omtrent ikke vært hjemme - i alle fall ikke alene. Kan ikke si jeg er skuffet over den grunn, trives som bare det når jeg finner på mye sprell med venner. Har blandt annet vært på mange filmkvelder, grillkveld med Tinasøta og noen kompiser, og enda mer grilling i fjæra med mange folk fra klassen. Herlig og bare slappe av med masse folk, grille og kose seg til sent på natt. Greit at det er ferie når en er ute til 2-3tiden på kvelden/natten, tiden går jo så fort når man hygger seg.

 

 


Bilder fra grillkveld til Tina for litt under ett år siden. Faktisk første gangen jeg var med jenten i klassen etter jeg flyttet. Forandring fryder.

 

Hva har du gjort i påsken?

God påske!

Se hva jeg fikk til påske-haren i dag da. Hihi, masse godis som jeg skal kose meg med i resten av påska.

Får du påskeegg?

Kunstgressbanen

Så langt har jeg bare vært på kunstgressbanen og spilt fotball med noen venner i dag. Fikk prøvd ut de nye skoene også, og de funket godt. Været var også kjempeherlig! Skal ikke se bort i fra at det var nærmere 20'C. Endelig kan man befinne seg utendørs i shorts og t-skjorte uten å få gåsehud og frostskader over hele kroppen.

 


Nå stikker jeg ned til fjæra for å grille med folk fra klassen. Satser på at det blir koslig og folksomt, så kanskje det blir noen bilder senere også.

 

Var det fint vær der du bor?

Sosialliv

Må desverre si at det sosiale kommer framfor blogging når været er så fint som det er. Så ikke forvent ekstremt med blogging på slike dager, i alle fall ikke i dag.

 


Skal fortsette med å kose meg sammen med noen venner, så vi snakkes på en litt styggere vær-dag.

Kos dere i sola! - dere som har :-)

 

bikbokBikbok har fått inn så mange fine sommernyheter. Gleder meg til å kjøpe klær til sommeren, har allerede funnet meg mange plagg jeg gjerne kunne tenkt meg.

 

Hvor kjøper du klærne dine?

I get what i want

Tidligere i dag skrev jeg på Facebook at jeg ville ha burger, og tror du ikke en kompis kom å leverte en burger på døra mi? Lillesøstra mi kom bare opp på rommet mitt: Her (en pose med mat), skulle hilse fra kompisen din. Må si jeg følte meg litt prinsesse i et lite øyeblikk der altså.

 Noen som har gjort noe lignende til deg før?

Fest-outfit

Må bare beklage dårlig otfit-bilde. Jeg klarte å pakke med meg en hel veske med klær til jeg skulle til Tina for å ordne meg, men såklart ville jeg ikke ha på meg noe av det. Endte opp med at jeg ble kjørt hjem mens de andre som skulle sitte på ble hentet. Noe som vil si at jeg hadde 10-15 minutter på meg til å kle meg om og  fikse ferdig håret. Hadde heller ingen til å ta bilde, så ble gjort i all hast ...i speilet.

 


Ja, det er den samme toppen som jeg brukte i går. Buksen er forsåvidt den samme også, bare i annen farge. Hadde også på meg et par svarte ballerina-sko fra Bianco. Du ser kanskje også at jeg hadde på meg shake-rompa? Digg på fest.

 

Speilbilde er vel bedre enn ingenting?

Wopsi

Sa jo i går at jeg skulle legge ut et innegg over innkjøpene mine. Ble litt for opptatt av de nye skoene mine at jeg glemte alt annet. Men etter som så mye penger ble brukt på så liten tid, ble det ikke mye annet som ble kjøpt. Men såklart noen must-haves, ble det såklart.

 


Tørrshampo// hm  Mascara// L'Oreal paris

 

Har du prøvd tørrshampo før?

Party-day

For øyeblikket ligger jeg langflat i sengen og gnir meg i øynene. Har nettopp kommet meg til bevisthet og prøver å få meg selv til å vokne helt. Når jeg ser ut vinduene, skinner solen og været ser flott ut. Får nermest lyst til å løpe ut og ta meg en tur på banen, men det blir nok ikke i dag. Så snart jeg har reist meg fra senga, skal jeg ta meg en lang og oppfriskende dusj før jeg må begynne å lete etter alternative festklær. Det bærs nemmelig rett til Tina etter litt ordning og pakking til fest, skal ordne oss der som vanlig. Meg, Tina og Therese - liker det.

 

Outfitbilder for festen kommer mest sansylig i kveld. Ikke 100% sikkert om vi rekker det,  har nemmelig en tendens til å bli i sisten liten når vi ordner oss (og jeg får alltid skylden....) men skal prøve å rekke det.


Er du gira på outfitbilder for festen i kveld?

På tide å sove...For dere som ikke har klart å fått derer i seng enda, god natt :-)

Dagen i dag

Jeg og Tonje var på nippet til å miste bussen i morgest, måtte småløpe flere hundre meter. Rakk det i siste liten, så vi hadde flaks der, og takk gud for det. Hadde blitt lettere iritert om vi måtte gådd hjem igjen, og så tatt bussen inn i firetiden. Men ja, dagen gikk ut på å shoppe fra klokken tre til klokken sju. Og etter fire timer, uten serlig mye penger (etter et ekstremkjøp av fotballsko) er det ikke serlig motiverende å gå rundt i butikker og bare SE. Pøvde å drøye tiden med å kjøpe Bigbite, og is på Mc Donalds.

 


Jim Martin og Tonje. Skilt ved fødselen?LITT søtere enn forrige bilde. Hehe.

Blue babe

Etter Trondheims-turen idag, kom jeg hjem noen herligheter jeg rett og slett digger. Har lenge vært super-bestemt på at jeg skulle ha rosa fotballsko, og pekt meg ut akuratt det paret jeg skal ha. Men på Nor-Contact hadde de ikke min størrelse igjen i de rosa, men nettopp fått inn den nyeste versonen av Mercurial Vapor Superfly (den typen fotballsko, for de som ikke viste det) som kom inn for bare en uke siden. Elsket blåfargen på de, samtidlig som de matcher drakten min - så hvorfor ikke? En liten hundrings dyrere bare eller noe, helt klart værd det.Her har dere da mine nye herligheter! Kan ikke vente til å få prøvd de ut, har store forventinger til de. -Ekstrem hurtighet og en intens skuddfot bør være på plass når foten er godt plantet ned i superskoen.

 

Just got to love them, right?

Outfit 09.04.11


Topp// Bikbok  Bukse// Peaces


Heighwaist - Liker du det?

Gårsdagens Out-SITTanken for gårsdagen var jo såklart å dra på en liten fest eller noe, slik at Tonje kunne få treffe flere av vennene mine osv. Men istede endte vi opp hjemme til en kompis der vi så TRE hele filmer på rad. Etter som vi måtte komme oss hjem på egenhand, bestemte vi oss for å se Oppdrag Nemo for å dempe skrekken etter de to første filmene. Vi, redde? Aldri.

 

Men nå stikker vi til byen for å shoppe og kose oss den siste tiden vi er sammen i ferien. Dagens outfit kommer senere ikveld når jeg kommer hjem. Regner med jeg poster ett innlegg om dagens innkjøp også, så stay tuned.

 

Bare vi som drar for å shoppe i ferien?

God morgen

Været er helt supert for en liten sykkeltur til butikken i dag. Passer kjempebra når jeg og Tonje må passe søstrene mine en liten stund, så butikken for å kjøpe is, der er bra.

 
Noe som skjer i kveld?

Miss you

Vi ble kjent 10 minutter etter at jeg hadde flyttet til første gang, og fant fort ut at vi passet godt sammen. Begge var veldig stille og sjenert i begynnelsen, helt til vi fant ut at vi hadde samme navn OG mellomnavn. Det klikket med en gang mellom oss, og som jeg husker, var vi sammen resten av dagen vi møttes. Senere ble vi bare mer og mer sammen og klarte nesten ikke more oss uten hverandres selskap. En følelse av at man har funnet en man kan dele store deler av tiden sin med, en bestevennine.

 

Før bodde vi 5 meter unna hverandre, fant på mye tull og var alltid sammen så lenge vi hadde sjansen. Dette varte i mange år, men ble litt redusert da vi begynte på forskjellige trinn på skolen - en på ungdomskole og andre på mellomtrinnet. Klart interessene begynte å skli litt mer fra hverandre, og når det kom til 10'ende klasse, der festing og sene kvelder var mer beregnet for en av oss på den tiden. Vi forholdte oss mere med de vennene vi kunne finne på noe med hele tiden, og ikke bare av og til.

 

Senere snakket vi sammen og ble enige om at vi hadde sklidd fra hverandre, og at vi måtte prøve å gjøre noe med det. Hendte vi var sammen av og til, men fortsatt for sjeldent. Da begge var komfirmert og hadde så vidt begynt å dra på fester osv, møttes vi jo litt oftere. Før vi rakk å få tilbake den gamle kontakten, flyttet jeg.

 

 

Siden jeg flyttet var vi snare på å forsikre hverandre om at vi ikke ville miste kontakten selv om det ble enda sjeldnere at vi kom til å møtes. Så selv om det begynner å bli en stund siden jeg flyttet, har vi ikke hadd tid eller anledning til å besøke hverandre - før i dag! Tonje kommer helt fra Hitra i kveld, og skal være på besøk i noen dager. Gleder meg masse til å møte henne igjen, og regner med det blir dager med mye snakk. Savner den gamle tiden, og håper vi kan ha det like bra sammen som vi hadde det før. Gla i deg, søta.


Har du noen du noen gang vært redd for å miste en bestevenn, eller noen du savner?

Is'y shitt

 Her sitter vi to stk stappmette jenter i sofaen og ser på Bingobanden. Hadde kjøpt inn en boks med is som vi skulle spise til browniesen igår, noe vi såklart klarte å glemme. Så hva passer vell ikke bedre til en herlig frokost dagen etter? Godt da, mindre godt etterpå. Er så mett at det gjør vondt, men kan vell ikke klandre noen andre enn meg selv for den smerten.

 


Slik så altså min og Tina sin frokost ut i dag. Namnam, hihi.

 

Jeg kan motså alt - utenom fristelser....

Brownies

Da var jentekvelden godt i gang, og med hver vår pc plasert på fanget. Det gjorde det ikke noe mindre bedre at browniesen var kjempegod, og med et glass melk ...yummi. Om jeg ikke tar helt feil, blir nok kaken etterfulgt av tress-is og enda mere kake. Sunn og sosial er akuratt det du kan kalle denne kvelden. Eller kanskje ikke, men koslig, det er det. Godt å bare slappe litt av med jentene, uten noe gutte-besøk eller festing.

 

Hadde mer eller mindre guttekveld (tidlig på dagen) idag også. Nærmere sagt besøk av noen kompiser som var hær noen timer og "holdte meg med selskap". To stykker endte opp på hver sin soffa forran tv'en, og en sovende oppe i andre-etasje. Ikke noe særlig fart idag, for litt ro må en unne seg en gang i blandt.

 

 Flere som baker for å kose seg litt ekstra?

Gårsdagens outfit


Bukse// Bikbok  Genser// Gina Tricot  Singlett// Gina Tricot

Yesterday

Dagen i går startet med en helt grei skoledag med leksearbeid og et lite møte. Etter midttimen så vi filmen Romeo og Julie mens vi spiste godteri og slappet av, før vi kunne dra hjem og ta påskeferie. Senere dro jeg til barnehagen der mamma jobber for å vente til hun sluttet, så vi kunne dra hjem. Var faktisk ganske koselig med så mange søte småbarn, for en liten stund. Mamma spurte forresten ungene hvor gammel de trodde jeg var, og flere av de ropte i kor -"10!" Haha, trodde jeg så litt større ut enn ti år da, men okei.

 
Se de søte lammene! Endten het de Snipp og Snapp, eller Gunhild og Gunnar. Haha, en av barnehage-barna som hadde bestemt navn.

 

Syklet til trening enda senere på dagen, var helt perfekt vær til å spille fotball i. Men var godt å komme seg hjem å få dusjet og slappet av før Ronjasnupp kom på overnattingsbesøk til meg. Kjempekoslig, så håper på en liten jentekveld i natt også. Kankje Tina kommer en tur om vi ikke skal sove til henne. Girls Night!

Yves Saint Laurent
Bare jeg som digger sminken og accessoriesen fra YSL? Ah, hadde vært helt vidunderlig å ha disse godbitene i veska. Prisen er så klart ikke den mest rimelige, men leppestiften har jeg mange ganger vurdert å få tak i meg. Elsker rosa-fargen, sukkersøt.

 

YSL - like or dislike?

party-people

Første helga i påskeferien skal jeg for håpentligvis på fest med jentene mine, nemmelig Ronja og Tina. Gleder meg allerede, blir garantert superkos. Litt skuffende at fjerde hjul på vogna ikke kan være med, men håper Therese koser seg på fjellet i Sverige. Satser på at hun blir med  på påskefest neste onsdag i stedet.

 Ser fram til helgen med disse to herlighetene ja, er så godt å ha venner som dere. Bare se på de, søteste du finner her i bygda skal jeg fortelle deg. Hihi, snuppisene mine.

 

Flere som skal feste i påskeferien?

14.04.11

Sitter nå på skolen og "arbeider" med bursdagsbarnet - Jim Martin. Gratulerer med dagen, "Stjerna". Han som alle andre, krevde en bursdagskrone, så jeg tok meg tid til å ordne en i natt/på bussen i morrest. Litt i siste liten, men bedre enn ingenting.


Etter skolen drar jeg inn til Rissa for å ta sol og spise mat sammen med søte Sara. Vi skal nemmelig spille treningskamp med j19-laget, som skal spille mot Rissa sitt g14-lag (Hehe). Tror vi går for seier i dag, etter som vi slapp inn to uheldige mål i tirsdagens treningskamp mot g14 i Stadsbygda som endte 3-3. Må si jeg gleder meg til å spille fotball når været er som det er, sola skinner og tempraturene blir høyere og høyere.


Hva skal du gjør i finværet?

Min mening/Svar del-3

Liker du sommer eller vinter best? Hvorfor?
Sommer, helt klart! Først og fremst på grunn av en to måneders ferie ? med fint vær, venner og masse kos.

Beste mat?
Du spør ikke et matvrak om å velge mellom mat. Er som å velge mellom venner det, og det går jo ikke.

Kjekkeste gutten? Søteste jenta?
Umulig å svare på, er så mange.

Beste spillet?
Fotball? Hehe.

Kan du legge ut bilde av dine favoritt plagg?
Beste klesplagg (bilde) Noe alle bør ha i klesskapet (bilde)
Har lagt ut av kjolene mine, men får se senere om jeg kan få knipset noen bilder av noen andre plagg også.

Favoritt årstid?
Igjen, sommer.

Mat?
Love it.

Beste film?
Er så sykt dårlig på å huske navn på filmer, handlingen for den del også. Så har ingen anelse, rett og slett.

Beste bok du har lest?
Leste stadig bøker for noen år siden, men nå har jeg absolutt ikke tid til det. Men har ingen spesielle å anbefale.

Beste sang?
Se spotify-lista mi på forrige svars-innlegg.

Favoritt butikk?
Bikbok, sikkert.

Favoritt program og hvorfor?
Frustrerte fruer og Paradise Hotel. Overdrevet drama, elsker å se på. Føler at live mitt er så bra når jeg ser på slike programmer, haha.

Hvorfor plukker du ut annenhvert spørsmål som du svarer på, og ikke begynne øverst å jobbe deg ned?
Hørt om å ha litt system i rotet?

Er det noe du angrer på?
Alle har noe de angrer på, det er jeg 100% sikker på.

Mener du folk på Hitra har dømt/behandlet deg urettferdig?
Det finnes alltid noen som dømmer personer uten å kjenne dem godt nok, så ja. Men ikke at det gjorde meg all verden. Har man gode venner, så er det alt man trenger :-)

Hvis det er noen du ville ha fått tilbake kontakten med, hvem da?
De beste vennene mine fra Hitra for eksempel (Mer kontakt).

Mener du at du selv er en god venn nå, og før?
Har stilt opp og vært en god venn for de som har vært der for meg, så ja.

Beste bloggeren i Rissa?
I følge ?topplisten? for Rissa er det Hja.blogg.no. Kan ikke si meg uenig i at hun er flink til å blogge..


Da var alle spørsmålene svart på og postet. Skal som sagt få prøvd å få ordnet noen innlegg med bilder av favoritt-plagg og bilder fra da jeg var mindre. Må også si jeg ikke har blogget så mye de siste to dagene, rett og slett fordi jeg har gjort lekser, vært på trening og vært ute med venner og koset meg.

Likte du måten spørsmålsrunden ble gjort på?

Sunnhet

Er det noe jeg elsker, så er det usunn mat. Kan spise sjokolade, kake, is, potetgull, kjekse og alt mulig "godt" hver dag om jeg bare hadde gitt blaffen i konsekvensene. Noe jeg alt for ofte kan finne på å gjøre. Mange ganger har jeg bestmet meg for å være sunn hele den ene uken, for å få startet en plass i min lille "sunnhets-plan". Men så har endten jeg eller mamma klart å ødelegge det med å finne fram noe godt, eller lage en umotståelig dessert etter middagen, som jeg bare må spise.. Men i dag, har jeg klart meg en hel dag uten noe form for usunn mat, og jeg er så stolt av meg selv. Lurer på hvor lenge det varer - til i morgen kanskje?


I går spiste jeg fruktsalat ..med vaniljesaus til dessert. Et litt sunnere alternativ for min del i alle fall. Utrolig godt, det kan ikke benektes uansett hvor mye vaniljesaus det er på.

Forslag til noe sunt man kan spise i stede for å ta seg noe godt og usunt?

Fritid/Svar del-2

 Hva liker du å gjøre på fritida?
Bruker fritida mi helst på å spille fotball, både trening og ellers. Når jeg ikke trener er jeg som oftest med venner, om det er fest, filmkveld eller bare for å være sammen. Velger alltid det sosiale framfor det emosjonelle. Men så klart, er det ikke noe som skjer havner dataen fint i fanget?

Hva spiller du på fotballbanen?
Spiller venstre ving, og spiss. Hender jeg spiller andre plasser også, men som regel første nevnte.
 
Trenings tips til å bli så god som deg?
Tar det som ett kompliment også jeg, så takk. Men jo mer trening, jo bedre blir du. Så tren masse og gå inn for å bli bedre, så oppnår du resultater til slutt.

Hvorfor liker du manchester united?
I begynnelsen var det mye på grunn av at Cristiano Ronaldo spilte der. Men de spilte jo også god fotball, noe som gjorde at jeg syntes det var lærerikt og spennende å se på. Så heier vell på de på grunn av spillemåten og prestasjonene til laget.

Liker du å danse, isåfall hvilken dans?
Ærlig må jeg si at jeg hater å danse når andre ser på. Ikke det at jeg ikke liker dans eller noe, men det at jeg ikke er noe særlig god på det selv. Eneste gangene jeg danser, er i gymmen på skolen og når jeg er på fest. Hvilken dans? Danser som det passer meg jeg.

Hva har du søkt på videregående?
1. Studiespesialisering
2. Idrettslinje - Fotball
3. Media og kommunikasjon

 Hvordan kamera bruker du?
Som dere kanskje har sett, er det ikke noe speilrefleks som blir brukt. Noe som også var grunnen til at jeg spekulerte på om jeg skulle begynne å blogge eller ikke. Men bruker et digitalkamera som heter Olympus M 850 SW, eller noe i den duren. Funker helt greit for min del.

Sykler du til skolen?
Har frikort til bussen, så nei. Men nå går ikke bussen hjem på onsdager og fredager, så skal begynne å sykle to ganger i uka i alle fall.

Hvilken mobil har du?
HTC Smart.

Har du noen dyr?
Nei.

Topp 10 blogger du leser?
Disse er de jeg er innom fast: Julianyl, Tcmn, Tuvaw, Andreabadendyck, Kristineam, Ronjaam, Malinstokkans.

Er du flink i matte?
Noen ganger, andre ikke. Har 4 i karakter, og ligger vist an til en 5?er om jeg får 4+ eller bedre på tentamen. Etter som det ikke kommer til å skje, beholder jeg 4?eren. Opp til deg om det er bra eller ikke. Men synes selv det er ett av de verste fagene på skolen, æsj.

Hvor tar du sol? Om du gjør det på Stadsbygda, i sentrum, synes du solariumene der er bra egentlig?
Tar sol på Stadsbygda. Det er ikke de nyeste solariumene, men de er billigere og funker helt ok. Har prøvd det i Rissa en gang, og for meg virket det som om det hadde mindre effekt.

Spotify lista di?
http://open.spotify.com/user/athena80/playlist/1WARshTmpmVNqXRf9fxA2P

Svarer du på videoblogg, hvis du ikke gjør det; hvorfor ikke?
Blir ikke noe videoblogg med det samme nei. Grunnen er fordi at jeg verken tar meg bra ut på film, eller at jeg faktisk har noe særlig med filmkamera. Eller, jeg har jo faktisk det, men jeg kan ikke bruke det.

Er bildet av øynene dine ekte?
Om du mener det er redigert eller ikke? Så nei, det er nok redigert.

Hvor mange lesere har du?
Fra litt over 100 til i underkant av 200.

Kan du legge ut bilde av statistikken din?
Nei.

Får du mye penger til foreldrene dine?
Hver fredag får jeg 150 kroner i ukelønn. Ellers får jeg det jeg trenger.

Når er neste fest?
16. April - Sørfjorden.
20. April - Fevåg.

Hvor mye penger får du i mnd?
600 + det jeg trenger.

Lager du matpakka di sjøl? Haha
Rart hva folk lurer på, men det er det faktisk pappa som gjør nesten hver dag. Hender jeg lager min egen og søstrene mine sine når ingen andre har tid, eller det bare er jeg/vi som skal på skolen.

Gleder du deg til sommer?
Har aldri gledet meg så mye til sommeren som jeg gjør nå. Er så mye jeg ser fram til, at jeg klarer nesten ikke vente. Elsker sommeren på alle måter

Hodepine, forkjølelse og treningskamp

Grunnen til at jeg ikke har blogget i dag, er forfi at dagenmin har gått ut på å sove, sove og sove... Kom meg ikke på skolen på grunn av hodepine,forkjølelse og ekstrem slapphet. Da jeg våknet klokken tolv, spiste jeg litt mat og la meg deretter på sofaen med ett glass vann i hånda og en paracet godt plantet i magen. Etter sløving og tv-titting ble jeg faktisk litt bedre, så jeg bestemte meg for å dra på treningskamp. Noe jeg regner med jeg hadde gjort uansett om jeg ble bedre eller ikke, alt for fotball.


Manchester-skjorta er såklart på i dag, så får håpe det blir seier over Chelsea i kveld også. Heia Manu!
Hvordan tror du kampen i kveld går?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits