et stykke motivasjon


Som nå er blitt et halvt stykke. Tror jeg burde ta hintet med å lese ferdig de siste sidene som gjennstår, snaaart ferdig. Kjenner jeg ble utrolig kvalm nå også, kanskje det er en plan? - spise for mye av det gode, slik at jeg unngår fristelser som ikke lengre frister. Ah, jeg er et geni. Forslag til å unngå godsaker? Noe som kan erstatte søtsuget?

forbedring

HEI ♥ Har kun spist og lest til prøve i dag, stressende at stoff spredd på 66 sider skal sitte til morgendagens prøve i geografi. Er ikke en klipper på kart, plasser og kompliserte navn innenfor naturens rammer kan mann si. Håper for all del at det går bedre enn forrige gang, skal vel ikke mye til når jeg tenker meg om. 

Hadde også foreldresamtale i dag, noe som gikk ..helt ok. Vil langt i fra si meg fornøyd med mitt nåværende karaktersnitt, så skal prøve å prioritere godt dette halvåret før sommeren. Da snakker vi lekser og øving hjemme, det er jo så mye som frister myeee mer enn å gjøre lekser, sant? Mm, er nok fint nødt til å holde meg litt mere bort fra facebook og blogg i noen timer om dagen. Vil jo tross alt få meg en grei jobb når jeg blir større. Nå skal det jobbejobbejobbe.


Fikk litt besøk (haha) av søstrene mine i kveld, kost oss med is og hotel cæsar i et par timer, mens mamma har "kosekveld" eller hva jeg skal kalle det, med damene fra jobben. Uheldigvis kommer det nok til å bli igjen både brownies, ostekake og hjemmelagde skolebrød, forferdelig liv jeg har. Er du flink til å prioritere god tid til lekser og øving hjemme?

dagens antrekk 30.01.12


Bluse Bukse Ring BikBok

Har forsåvidt på meg de fleste innkjøpene fra den elleville byturen her om dagen, men kommer med en nærmere titt av alt. Veldig fornøyd med både buksen og blusen, likte det dødsgodt. Ringen var litt stor selv i strl 17, som er den minste - men passet helt greit på langefingeren, haha. Likte du antrekket?

leserspørsmål

Skal du svare på spørsmålene snart? :-)

Hadde jo som sagt planer om å filme inn spørsmålene i helga, etter som jeg hadde tilgang til mac, men tiden rakk rett og slett ikke til. Var fult opp med arbeid fra ettermiddag til kveld, og tiden før ble brukt på å sove ut og spise. Skal prøve å filme inn med speilrefleksen i dag om jeg får tid, så får vi se om det blir noe å redigere.


Har et lite spørsmål til dere kameraeksperter der ute: Hvorfor blir bildet (videoen) så rølig når man filmer?

endring i planene

Heia ♥ Ble en morsom kveld etter jeg kom hjem fra jobb i går, musikk, kos og latter var det som gjorde susen. Utrolig nok sto vi opp rundt klokken ti i dag, og for min del har dagen allerede vært effektivt utnyttet. Dusjet gelè ut av håret, vasket og ryddet kjøkkenet, tatt ut og inn oppvaskamskina, òg bakt brownies. Flink? Deffinitivt, ikke hver dag man ryddet huset til vennene sine, heheh. Gjorde det av fri vilje, gadd for all del ikke å se Mulan med mine to sære venninner.


Blir så jeg overnatter hos Therese hele helga, så blir litt opptatt med tanke på bloggen. Ingen av oss har speilrefleks tilgjengelig heller, så innkjøp og vanlig blogging får heller vente. Drar på jobb klokken fem i dag også, så Therese har lovet meg at jeg skal komme hjem til ferdig taco, mmh. Ha en fortsatt fin helg, alle. Hva gjør du og vennene dine sammen?

hektisk dag

Utslitt er vel ordet som samsvarer med kroppen min i dag. Jeg og Therese var på bytur i går for å møte to venninner, noe som var enklere sagt enn gjort. Den første bussen presterte å komme for tidlig, slik at vi måtte vente en time på neste buss som igjen ikke var i byen før klokken var passert seks - fikk ikke kjøpt bursdagsgaver (med vår flaks) fordi butikken stengte 18:00.

Heldigvis fikk vi møtt Tina og Ronja, shoppa litt og spist is på Mc Donalds. Etter å ha svidd av noen kroner, satt vi på bussen ned til pirterminalen for å ta båten hjem. Ble sittende å vente i 1,5 time på en senere båt, som vi til slutt fikk vite at heller ikke hadde noen avgang pga. storm og stygt vær på sjøen. Da var det ikke annet å gjøre enn å ringe tante på Heimdal for å høre om hun ville ha overnatting, og takk gud for at hun ville det. Så vi tok bussen ned til Heimdal der vi fikk mat og oppredd seng, gjett om det var godt å sove da.

Dagen i dag ble ikke bedre enn at vi måtte droppe skolen fordi vi ikke kom oss over fjorden før senere ut på dagen, var ikke hjemme før litt over klokken 14:00. Nå skal det ordnes toast før jeg må dra på jobb (når jeg egentlig skal feire to gode jenters bursdag med en kosekveld, buhu) Kommer heldigvis tilbake til snacks og godt selskap litt utpå kvelden, så det ser jeg virkelig fram til.


Har ikke tid til å legge over bildene fra digitalkameraet som vi brukte underveis på vår lille road-trip i går, så de bildene får dere nok ikke før i morgen. Noen minnefulle bilder fra oppdal med jentene er like så greit.

Nå fikk jeg servert toast av Therese, så må hive i meg maten før jeg går over på sminkekosten. Hører nok ikke fra meg før i morgen, jobb og sosialliv kaller, vet dere. Ha ei fin helg, det skal i alle fall jeg (selv om jeg har jobbhelg, skal jobbe inn alle de pengene jeg brukte i byen i går/dag) Viser dere innskjøp i morgen også, nuss nuss. Har du noen planer for helga?

dagens antrekk 26.01.12


Topp Cubus  Bukse Only  Klokke Hello Kitty

Er akuratt ferdig på skolen, så drar hjem med Therese før vi busser videre til Trondheim. Alltid klar for litt shopping, så here we go. Har egentlig nok å bruke pengene mine på, men får vel svidd av noen hundringser alikevell. Hva bruker du pengene dine på?

viva la juicy

For en liten godsak, dufter fantastisk! Har sikle etter en viva la juicy i lang tid, og skulle egentlig få en i julegave av foreldrene mine, men de var desverre utsolgt. Det har seg slik at jeg har tidenes søteste "svigermor" hihi, som var så skjønn å kjøpte meg en miniatyr av parfymen - den er jo superpraktisk og kjempesøt. 

Lettvindt å ha med seg uten at man skal være superredd for at den skal knuses, skal godt gjøres å knuses en slik liten, i alle fall om man beholder den i den minst like fine eska. Kostet faktisk 110 kr for denne lille også, men absolutt verdt det. Har mine tanker om å sikre meg en større versjon når jeg tar meg råd til det, er ikke lite penger det er snakk om for en parfyme, pjuh. Denne skal nok brukes godt i mellomtiden, elsker den. Har du kjent den herlige lukta? Hva er din favoritt parfyme?

friidrett

Hohoi, tiden flyr. Skal på friidrett-trening for første gang, gjør alt for å bli bra i foten til fotballsesongen startet. Blir utrolig godt å få trent litt ordentlig igjen, dette blir faktisk min første trening på nesten 5 måneder. Hva synes du om friidrett?

tinasøta

I dag har søteste Tina bursdag, hipp hipp hurra. For dere som ikke vet hvem Tina er, så er hun en av mine beste venninner. Må være den søteste jenta jeg vet om, hun er fantastisk. Skal absolutt ikke skjule at hun er sluere enn hu ser ut som da, hahaha er ikke alltid hun er like søt og snill som hun skal ha det til liksom, no offence snuppa. 

Leit at hun er på utplassering denne uka, noe som sier at jeg ikke fikk gratulert henne med en ordentlig god klem og en prinsessekrone - bruker som regel alltid å ordne en liten ting til vennene min som har bursdag. Elsker å gjøre andre glad, thats a good feeling. Får heller gi henne en ekstra god klem når vi møtes i helga, alle fortjener en god bursdagsklem av en god venn :-)


Lillebroren til Tina, Erlend, har også bursdag i dag - så gratulerer så masse til han også. Synes det er så fasinerende at de er fire søsken, og alle bursdagene foregår på to dager - Tina 17 år og Erlend 15 år på samme dag, og tvillingene Fredrik og Karoline. Hihi, litt morsomt.

I helga skal det i alle fall feires, enda ei god venninne har bursdag i morgen, så da blir det to fluer i en smekk! Gleder meg masse, blir nok dødskoselig. Skal handle inn til brownies, coockies og mere godt, så dette blir bra. Gratulerer så mye med 17 års dagen, Tina. Glad i deg, søtmus ♥ Legg igjen en kommentar med en gratulasjon da vell.

hår-donut

Fikk for noen dager siden hår-donuten jeg bestilte, eller som lillesøstra til Mats bestilte for meg. Tok utrolig lang tid før jeg fikk den i posten, så lang tid at jeg faktisk en stund glemte at jeg hadde bestilt den. Rundt 1 måned tror jeg faktisk det tok, men men. Har ikke prøvd den ut før nå, så ble ikke noe knallresultat. Er nok bare å eksperimentere litt til jeg finner flere metoder, kan være utrolig vakkert og stilfult til både hverdags og fest.


Tror jeg liker det/den. Uvant på en eller annen måte, blir nok det om jeg skal prøve meg på oppsatt hår på fest i alle fall. Utrolig godt å få håret bort fra fjes og alt annet som er, så har den fortsatt i. Det er vel også grunnen til at det ikke er noe bilde av selve donuten. Glemte selvfølgelig å ta bilde før jeg fikset håret, men de fleste av dere vet vell hvordan en slik en ser ut. Rop ut om ikke, så skal jeg alltids få slengt inn et bilde. Whatch'a think?

en liten oppvekker


Skulle bare minne dere på at dere må stille spørsmål til spørsmålsrunden, og 50 kommentarer for video. Et godt stykke igjen, så ser ut til at jeg blir å svare på innlegg eventuelt senere i dag. Trykk på det gamle bildet (som bare dårlige bloggere legger ut fordi de ikke orker å ta bildet av seg selv i nuet)  for å kommer til riktig innlegg for å stille spørsmål, eller trykk HER.

Hurry up, ellers blir det skriftlig. Som forsåvidt er helt ok for min del. Har du stilt spørsmål?

tomat suppè


God kveld ♥ I dag har jeg faktisk fått noe ute av dagen - vært hos frisøren som jeg skulle gjort i lang tid, og lagd mat til kjæresten som kom på besøk. Fikk også somlet meg til å bestille ny time hos fysioterapauten. Nå tenker du sikkert "wohoo, bigtime å lage suppe. næt." MEN, nå skal dere høre - for det har seg nemmelig slik at jeg også kokte egg og stekte rundstykker til suppa! Dessuten dekte jeg på fint til bare oss to, jeg la jo trossalt litt tid i det, snill jente spør du meg. 

For å oppklare det litt, er jeg ikke den som lager middag hver dag. Måtte spørre mamma om hvordan jeg lagde supper, og kokte egg. Tjoho, jeg klarte det jeg. Lager du mye mat? Hva gjør du for å være god mot kjæreste eller venner?

blondie

Rettet og urettet hår, vell og merke.

Var hos frisøren tidligere i dag, var virkelig på tiden med en liten klipp og etterstriping. Har aldri gjort noen drastiske forandringer med håret mitt, men litt kontrastforskjell kan freshe opp. Ble ikke noe "wow" resultat, men litt lysere og litt mindre slitte tupper ble det. Helt greit at etterveksten forsvant også, den er vi ikke så stor fan av. Hva synes du? Ser du noe forskjell?

hjem, kjære hjem

Hei ♥ Kom hjem for litt siden, har som sagt tilbrakt helga på Oppdal sammen med min- og Mats sin familie. Har vært ei avslappende kosehelg, har bare sløvet helt ut. Siden jeg ikke har lov til å være med i bakken pga. foten, dro jeg og moren til Mats like gjerne på shopping i et par timer, etterfulgt av solarium og kafè, så jeg skal ikke klage. 

Stort sett har vi bare vært inne i hytta, sett tv og spist mye mat og godt. Lørdagskvelden toppet nok turen, hele gjengen samla i sofaen med potetgullet godt plantet i fanget - og med "never say never" på tv-skjermen til godt over midtnatt. Det liker vi.

Jeg fikk også mamma til å kjøpe VG til meg ..så jeg fikk lese litt sport :-)

Måtte henge meg på ALLE de andre jenten i huset, så jeg strikket 1/4 av et pannebånd.

Kroppen min er helt fra seg etter gymmen på fredag, musklene mine har vært så forferdelige å ha med å gjøre at jeg nærmest ikke har klart å reise meg fra sofaen. Mamma måtte såklart massere meg for å gjøre det litt bedre, men har nesten like vondt enda..

Hva er vel ikke bedre enn et snøbad før man løper rett inn i badstua? Tv-kos i armkroken til gutten sin, vell.

Turtelduene. Lillesøster koser seg minst like mye med Mats som meg, hun elsker virkelig å være med han - utrolig nok er hun den eneste han ikke blir sint på om hun gjør noe galt.


Mats måtte straffes med kiling og prikkedøden ..bare fordi vi mente han fortjente det. Morsomte at han ler så utrolig mye at han ikke helt vet hva han skal gjøre, klarer ikke slutte å le selv haha.

God helg, med andre ord. Deilig å ikke bare være hjemme hele tiden, liker å dra bort å finne på noe annet - i alle fall når kjæresten er med, blir ikke mer kos enn det. Nå skal jeg få meg litt søvn, tror jeg kan ha godt av det etter disse sene nettene. Ble forresten bloggfri helg fordi det ikke var nett på hytta, så det så :-) Liker du å reise bort, hvor?

hejdå

Heihei ♥ Om knappe en time, kjører jeg med faren til Mats hjem, før vi tar turen videre til Oppdal. Resten av familiene våre møter vi i byen litt ute på dagen, blir litt shopping før vi reiser til snø-dekte strøk. Skal benytte de 40 minuttene mine nå til å ta sol før jeg drar, greit å ha litt farge så jeg ikke matcher snøen - vil jo bli funnet igjen. 


Noen bilder fra forrige gang jeg var på Oppdal, jentetuuur. Er vist ikke så alt for fotogene at det gjør noe, men kan jo ikke la dere tro vi er penere enn vi faktisk er, haha.

Blir godt å komme seg på hytta med to gode familier, gleder meg til litt familie- og kjærestekos. Til min skuffelse, kan jeg ikke stå på slalom med tanke på foten min, som forresten er nesten helt bra! Tørr ikke risikere å skade meg igjen, så blir nok så jeg må vente til neste vinter. Hva annet enn å kjøre i bakken kan man gjøre på Oppdal? Har du vært der?

hei og hadet


Sa ja til å jobbe fra 17-22 i dag, selv om jeg har hundrevis av ting som skal gjøres til i morgen. Dette blir en travel kveld, fy fela. Sovner nok godt når jeg legger meg i natt - hel skoledag, jobb i 5 timer, lekser og pakking til i morgen. Glad jeg ikke jobber fast i ukedagene, hadde aldri verden hatt tid. Tar du ofte på deg for mye å gjøre?

Spørsmål stilles her.

prøver en gang til

Har tenkt en del, ang. bloggen siden siste innlegg. Merker den rare følelsen jeg får når jeg tenker på å ikke blogge, tror ikke det kommer til å fungere uansett - blogging er blitt en del av hverdagen min, stressende eller kos, jeg blogger. Bare i løpet av det siste døgnet har det kommet inn en god del kommentarer, flere enn jeg har fått på en uke liksom. Fint at dere faktisk viser at dere er her, selv om det er først i siste liten. Takk for alle kommentarene, håper dere fortsetter å være like flink fremmover.

Pusher dere litt nå, så kommer det i nærheten av 50 kommentarer med spørsmål i dette innlegget, skal jeg svare på video på noen av de. Tviler litt på om det i det hele tatt fungerer på skole-pcn, men i verstefall må jeg få godsnakket med en venninne eller noe. Video har jeg låvt dere lenge nå, så video skal det bli. Kan ikke gjøre mye å drite meg litt ut.


Grunnen til at jeg har så store krav til videoen, er fordi det egentlig ikke er noe jeg har superlyst til - men om dere absolutt kunne tenkt dere det, show me. Vil du ha meg til å spille inn videoblog, JA/NEI?

Husk å stille et spørsmål eller to, her.

aint give a shit, and neither will I

Bloggen er her først og fremst fordi jeg liker det, jeg liker å blogge og dele ting med dere - men jeg liker også respons på det jeg gjør, svar og kritikk på det som skrives. Noe det er blitt lite av, dere gir lite. Kravstor? Kanskje, men at dere forventer flere innlegg om dagen skal være OK uten at jeg får noe tilbake - niks, er ikke slik det fungerer, ikke i min verden.

Umotiverende er det ordet som bemerker seg sterkest i hodet mitt når jeg er inne på blogg.no for tiden - det frister ikke å gjøre dere glade ved å bruke tid på å blogge om livet mitt, slik at dere får "fornøyelsen" av det. Jeg vil ha noe tilbake, det er alt. Inntil den tid kommer, frister det fantastisk å bare droppe bloggen for en stund - vet jo verken om dere leser den og liker den, får inspirasjon eller kanskje misliker den? Hvem vet, ikke jeg.


Kjipt å slutte av bloggen her, men vi får se. Vanskelig å forstå seg på dere når jeg ikke vet hva dere vil ha, videoblogg har noen lirket ut av seg? Ikke på tale med deres innsats. Say hallo to goodby.

hard working girl


Har egentlig ikke tid til å blogge noe serlig, er nødt til å få unnagjort en del lekser for uka. Er forhåpentligvis ferdig når kvelden nærmer seg, så får klemme inn et innlegg da isteden. Nå skal det jobbes på spreng med naturfag og engelsk, yess.

Hvilken linje går du? Har du mye lekser?

I mens kan dere stille spørsmål i kommentarfeltet HER om det er noe dere har lyst til å spørre om, blir glad for så mange spørsmål som mulig. Gled meg med haugevis av spørsmål til jeg kommer tilbake i kveld da :-)

spørsmålsrunde


Da kjører vi i gang med noen spørsmål som blir besvart om et par dager, så kom kjapt og med mange. Orker ikke drøye det ut over så lang tid, er det noe du vil vite/lurer på - spør her og nå. Lurer du på noe?

Kom nettopp hjem fra jobb, så etter leksene i breddeidrett er gjort - da er det natt. Skjønner ikke at man aldri skal få nok søvn uansett hva det er, sov godt og drøm søtt fra trøtt-og-sliten-jenta95.

GHD pink orchid

Hei, søte :-* Har vært veldig tolmodig i lang tid, og nå har jeg endelig fått min lille skjønnhet - en ghd pink orchid. Elsker den allerede, helt gorgeus og dødsbra. Helt klart den beste gaven jeg noen gang kunne fått, er så heldig å ha verdens beste kjæreste! Blir nok godt brukt denne godsaken i tiden fremover, stakkar håret mitt. Fint skal det i alle fall bli, og ikke minst rett.

Brukte den i morgest, og så langt kjempefornøyd. Har hørt masse bra om GHD, og rettetanga generellt, så håper den lever opp til forventningene. Gleder meg til å bruke rettetanga og bare la den ligge i sin, nesten like fine beholder, å bare se helt smashing ut.


Er den ikke bare helt utrolig N-Y-D-E-L-I-G? Så fin at man nesten ikke kan ta øynene fra den, min nye bestevenn. Følgte også med en smart "beskyttelse" som skal skåne underlaget mot varmen like etter bruk, samt. en stikkontakt om jeg skal reise utenlands, og to hår-kliper. Fin, ikke sant? Er du en heldig eier av en GHD?


belieber


Herregud, jeg tror jeg har blitt forelsket i gutt nr.2. Kanskje ikke så ekstremt, men det er virkelig ikke langt i fra - fy søren for en nydelig gutt. Blir helt obsessed når jeg ser/hører han, må være klodens mest sjarmerende gutt noen gang. Smilet, latteren og ikke minst øynene, aaaah. Har ikke ord. Frykter jeg er i ferd med å bli en true belieber, er jo helt uungåelig etter å ha sett "never say never" mer enn èn gang. Hjelper ikke mindre på at lillesøster på 12 år og bestevennina, som igjen er lillesøstra til Mats er helt vill etter gutten. Skal helt klart stjele genseren med "I ♥ JUSTIN BIEBER" som jeg bestilte til henne til jul, boka om han skal jeg også få smisket av henne på et eller annet vis. Skal prøve å unngå store plakater på rommet, og det å gå til innkjøp av cd-er, men filmen skal nok sees et par ganger til før den legges på hylla. 

Hadde det ikke vært for at jeg satt i bilen med familien til kjæresten, hadde jeg felt en tåre eller to i løpet av filmen. Blir helt emosjonell når de jentene får komme på scenen å være "oneless lonely girl-jenta", herregud for en opplevelse. - litt ødelegeende når typen sitter ved siden av å kommer med tåpelige kommentarer som "ka faen feile dæm, grin for det der" og bare ellers overdrevene bannende kommentarer med et tonefall som tydelig sier at han synes det er helt latterlig at disse jentene ser så opp til Justin, både som sanger og som drømmegutt. Men hva vet vel han. Hva synes du om Justin Bieber?

Delvis kleint å skrive et helt innlegg om Justin Bieber, men fy flate så verdt det - det gode overveier det kleine for denne gang. Kan virkelig ikke si annet enn at denne gutten er et herlig talent med utseendet med seg, you lucky boy.

end of weekend

En halv time etter at jeg var kommet hjem fra Møre, var jeg nødt til å dra på jobb like fort som jeg kom. Jobbet til 22:00, så er ganske sliten nå. Et par kompiser kom å hentet meg når jeg var ferdig på jobb, så spanderte på de pizza hjemme hos meg før de dro hjem for å sove. Har kost meg med Mats og slektninger av han, utrolig koselige folk.


Nå blir det å nyte en KEX og noen karameller mens siste utkommende episode av PLL fyller skjermen, før jeg må prøve å komme inn i den normale døgnrytmen igjen - neh. Oppdaterer dere d-å-r-l-i-g-e lesere litt nærmere på helga-turen i morgen. Skal også vise dere va jeg fikk i julegave av kjæresten, beste. Noen serier å anbefale?

sunkiss

Hei ♥ Lenge siden jeg har oppdatert meg, men er liksom ikke det jeg tenker på når jeg er her med familien til mats. Har ikke orket å åpne pc´n min, men har alikevell brukt mye tid på internett - her har vi alt, macbook, ipad og iphoner i all mass.

Sitter å snakker om, og ser på bilder av turer til varmere strøk - vi har så lyst til å dra til syden! Sikler etter å ligge på stranda å slikke sol og varme, mmm. Krysser fringrene for at det blir en to-ukers til sommeren kommer, hadde virkelig gjort seg kjenner jeg. Til den tid skulle jeg ha skaffet meg en nydelig bikini fra Victoria´s Secret - noen av disse står nok høyt på ønskelisten til sommeren

Føler meg litt hjelpesløs her jeg sitter å taster på en mac, der jeg sliter med det ene etter det andre - lagre bilder eller lime de inn noen plass er umulig for min del, og klarte til slutt å finne ut hvordan man kopierer og limer inn ting. Det vil si at det blir et bildeløst innlegg, holey shitt. Skal gjøre det godt igjen altså, lover.

dagens antrekk 13.01.12

Upsi, merket det var lenge siden jeg hadde skrevet inn "dagens antrekk" som overskrift, kan vel ha noe med at jeg har vært litt sløv, både på blogg- og klesfronten. Her er i alle fall mitt første "dagens antrekk" i 2012.
- Har kjørt bil i et par timer, så er like før vi er fremme nå. Var ikke så enkelt som jeg trodde å blogge fra iPad allikevel, så får skrive ferdig innlegget skikkelig når vi er fremme. Hehe, vi snakkes!

gratulerer, gutten min

God morgen, folkens ♥ I dag fyller pusegutten 17 år, HIPP HURRA. Skal som sagt feire med resten av familien og slekten til Mats, i Møre i helga. Drar med en gang vi er ferdig på skolen, og da blir det vel noen timer i bil før vi er fremme i kveld.

Så langt har vi spist kake (jeg fiksa i går kveld) i matfriminuttet og sunget første linje av bursdagssangen, haha. Synes det virker morsomt å ha bursdag på en skoledag, der du får mange gratulasjoner og klemmer. Har bursdag i sommerferien, så skal vel ikke klage - sol og varme er virkelig greit for meg. Nå begynte jeg å glede meg til min egen bursdag, iih.


Er i alle fall veldig glad i kjæresten min, har gjort mye fint sammen i de 8 månedene vi har vært sammen, og flere håper jeg på. Satser på at det blir mange fine minner i 2012 sammen med Mats også, go'gutten :-* Gratulerer så masse, kjære ♥

A teenager once asked an old man, ''in a relationship, which is more important: to love or to be loved?'' Then he replied, ''Which is more important to a bird? The left wing or the right?''

hot love with brown cheese


En av mine favoritt kvelds-mater, nystekt brød med brunost og et glass iskald melk ♥ Har du noen utmerkede favoritter?

duracell kanin

Heei! For øyeblikket holder jeg på å pakke alt som er i bagger, nesten i alle fall. Èn bag til helga, da jeg skal tilbringe tid med Mats og familien på Møre - også såklart må gymbaggen for morgendagen pakkes. Har utrolig nok ganske mye jeg skulle fått gjort før kvelden er omme, skjønner ikke at alt må komme på en dag. Skyldes nok helt sikkert ikke min prioritering.


V-I-L-T med bildet av gymtøyet mitt! Har verken tid eller lyst til å stille opp på noe blogg-bildet nå, så det sparer jeg til senere. Nå må jeg fortsette der jeg slapp, så jeg er sikker på å få unnagjort "dagens plikter". Gjør du mye om dagene?

what a day

I skrivende stund er klokken 00:27, og det vil si at det er omtrent en liten halvtime siden jeg kom inn dørene. Dagen min har vært utrolig lang, på alle måter. Rundt om tiden 08:00-09:30 sov jeg, våknet, sov, voknet og den regla der mange ganger til, en jævlig morgen på den andre siden. Hadde time på sykehuset litt utpå dagen, så jeg og pappa dro inn til byen rundt klokken elleve - fikk kun en liten "dårlig" nyhet ang. kneet, ellers var resten overaskende bra. 

16:30 skulle jeg være i hallen for å skyte med breddeidretten, men kom et kvarter senere pga tregt fergesamband. Skytingen var helt ok+ med tanke på at jeg skøyt 16 poeng bedre enn forrige gang, så smack that. Da vi var ferdige der, ventet jeg i hallen før jeg skulle se på treninga til Mats - som varte helt til klokken 22:00, at jeg orket. Luringen hadde vist ikke full kontroll over skyssen sin, så vi ble utrolig nok sittende utenfor hallen, i kulden, å vente i 30 minutter før pappaen min måtte trå til for å komme å hente oss. På hjemveien oppstå det et liiite problem, vi hadde ikke sjangs til å komme oss opp den lange bakken pga. det sjuke snøværet, ble helt insane glatt. Etter å ha delvist kjørt opp og ned bakken tre ganger, gidde vi opp - ja, vi måtte kjøre hele veien rundt...


Har da ikke vært hjemme fra tidlig i morgest og til klokken 24:00 i dag/natt. Toppen av det hele var at vi ikke klarte å kjøre opp den siste bakken opp til huset vårt heller, så vi måtte parkere bilen i enden av bakken, for så å gå noen hundere meter opp i dyp snø og ekstremvær. Det er på tider som dette man jubler over å ha tatt på seg converse-skoene, godt og tørt.

Siden jeg er så godt i gang med klagingen min, kan jeg også meddele at jeg også var dødssulten da jeg kom hjem. Hadde ikke spist noe særlig med tanke på all fartingen - en halv skål forkostblanding, to boller og en yoghurt var det jeg fikk i magen i dag, før jeg glefset over to knekkebrød når jeg kom hjem. Ja, for ikke å glemme at jeg egentlig skulle øve til framføring av naturfagsprosjekt i morgen, ble heller lite med tid til det. Har du hatt dager som disse?

Dagens gode var at jeg fikk med meg pappa på Brun og Blid i dag for å ta solarium, da såklart på min regning ♥

Nå ser jeg også at jeg har brukt en halvtime på dette innlegget, way to much til at klokken er langt over sengetid. Puh, blir vist hardt å stå opp i morgen også. Orker ikke lese gjennom før jeg sovner, så fuck skrivefeil. God natt!

eat and sleep, thats how i roll

Hei! Bloggen ja....

Sier bare mattetentamen. Var så sliten og klar i kroppen da jeg kom hjem i dag, noe som resulterte i at jeg sovnet på sofaen fra klokken 16:00-19:30. Tok meg en liten nap på 3 1/2 med andre ord, g-o-d-t. Ble ikke middag på meg før klokken åtte, men klarte alikevell å nyte fiskeboller i hvit saus - eeeelsker det.


Dro en liten tur ned til Mats for å hjelpe han med noen lekser, og se frustrerte fruer. Kunne ikke takke nei til muffins når jeg fikk den servert med en liten lapp "i love you ♥" samt. det skjønne og uskyldige blikket med et smil hihi. Foreldrene kom også hjem fra IKEA, så da ble det KEX på meg også da - men sparer den til helga såklart. Hvordan vil dere at jeg skal blogge?

spa me at home

Nå har jeg tenkt til å ta meg en dusj, med etterfølgende: hårkur, ansiktsmaske og napping av øyenbryn. Får alltid en frisk og god følelse etter å hatt sitt eget lille "hjemme-spa", det er sunt å ta vare på kroppen sin - utvendig som innvendig. Selv er jeg alt for dårlig til å kure hår og hud, men aller mest å kure håret mitt. De siste to årene har det vært en grense på max 3-4 ganger i året kanskje, ikke akuratt èn gang i uka. Det kan man alltids bli flinkere til, jeg skal bli flinkere til å stelle med huden og håret mitt.

Det begynner trolig å bli sent nå, men har hatt litt søvnproblemer på grunn av dårlig form - hoste, hodepine og feber er ikke lett å sove med. Ikke det at det er bedre å legge seg sent, sovner ikke tidligere av denn grunn, men døgnrytmen er blitt litt på trynet, så får nok ikke sovet enda alikevell. Sov godt alle dere som faktisk er flinke og skal sove nå, god natt lesere ♥


Er du flink til å ta vare på kroppen og utseende ditt utvendig?

dagens "wow" outfit

Nå nei, har nok ikke brukt en eneste celle på å tenke på hva jeg skal ha på meg idag, og tiden som er tilbringt forran speilet er lik null. Dette er faktisk noe av det beste med å være syk - man kan bare droppe alt som har med utseende å gjøre, sløve så mye man vil uten at noen bryr seg.

Alt jeg har gjort i dag, er å stekt meg rundstykker, sett på tv, lest noen blogger og ryddet på kjøkkenet for mamma. Den tiden jeg ikke har gjort noe, har jeg befunnet meg i sofaen godt plantet under dyna og koseteppet.


Hvordan har dagen din vært?

i nuet


Redde opp å gjorde klart på sofaen i går kveld, så mye varmere og bedre å sove her enn på det iskalde rommet mitt. I alle fall når feberen står på, og du fryser selv i et rom på 20°+. Våknet for knappe 20 minutter siden, både stemme, hals og hode var mer eller mindre desorientert. Nesa også for den saks skyld, flaut å gå å snufse og nyse dødshøyt blant folk man nødvendigvis ikke kjenner - mitt jobbtilfelle i går. Hvilken syk bruker du å være når du først er syk?

sleep well

Har nå puttet i meg både to knekkebrød og tre knaskerøtter, alt som står igjen på planen er vel å få sovet litt. Hadde tenkt å være delvis oppegående til tentamen i matematikk på tirsdag, så får se om formen tillater meg å være på skolen i morgen. Ville nok ikke hadd vondt av å være hjemme for å bli frisk en gang for alle.


Utseende mitt er heller ikke på topp i dag, sier vel sitt når to knekkebrød med pianøttsmør ser bedre ut. Nå trekker jeg inn så mye luft på grunn av den lange gjespingen min, så får putte tannbørste inn og hoppe til køys. Sov godt ♥

helga mi


Fredag: dro inn til byen med familien rett etter skolen, måtte kjøpe bursdagsgave til kjæresten som snart fyller 17 år. Med min uflaks var de tomme for det jeg skulle kjøpe til han, så er enda på utkikk etter gave. Spiste herlig biffsnadder hjemme hos bestemor før vi dro hjem, og Mats kom for å ligge over.

Lørdag: hadde besøk av slektninger - søskenbarn, tante, onkel og bestefar. Spiste god mat til lunsj (frokost for min del). Ut mot ettermiddagen, dro jeg for å ta sol - før jeg dro på jobb klokken fem. Da klokken var passert halv elleve, og jeg og søskenbarnet til Mats var ferdig på jobb - hadde gutta hjemme bokka opp med taco til oss. Så en ganske kjedelig film før vi sovnet, ZzzzZz.

Søndag: Tidenes trøtteste jente sto opp hos kjæresten sin, før hun måtte fyke av gårde på jobb til klokken 11:00. Kom hjem for 45 min siden, og er helt psyko trøtt. Snufset og nøys meg gjennom hele arbeidsdagen, er vist ikke helt friske enda.

Hvordan har helga deres vært?

hallaa

Formen er enda ikke helt på topp, men jobben kaller, så fyker dit om kun noen få strakser. Har bare koset meg med små søskenbarn, tante, onkel og bestefar som har kommet på besøk - som betyr god mat og kake.

Straks formen er på topp, skal jeg hente meg inn igjen, stresser virkelig ikke med blogging nå som formen er så langt nede.

Vanlig dag på skolen med gutta, aggressivt haha. Snakkes, drar til mats etter jobb der jeg er blitt sakt at jeg skal få ferdiglagd mat til jeg kommer, også film etterpå - tiden vil vise :-)

Sick of being sick


Overskriften sier vel sitt. Har vært syk i knappe to dager nå, og da er det ikke snakk om litt hoste nå og da - men ekstrem hodepine, feber så det holder og svimmelhet som om jeg hadde tatt karuseller året rundt.

Dette tok seg ikke godt ut etter som vi hadde tentamen i norsk sidemål i dag, men gjort er gjort. Bra er nok ikke det rette uansett hvordan formen hadde vært hehe. Føler ikke for å ta bilder av meg selv seende ut som en søvning potetmos, oj userriøst. I kveld skal jeg bare slappe av å prøve å bli frisk, og gjøre litt lekser. Noen superkur for å bli frisk?

design reuseing


Nytt design my ass, ser mer gammelt ut dette for min del - flere som kjenner det igjen kanskje? Har nå klart å rotet meg tilbake til det designet jeg hadde før jeg byttet til det røde, utrolig nok.

Tanken på et nytt, stilrent design er blåst lengst bak i hodet i stående stund. Blir sliten av å tenke på mer design-opplegg nå, har lett og slitt i hele dag med det hersens designet, at det skal være så prakk sjønner jeg ikke vitsen med. Headeren er til å le av, verken riktig størrelse eller god kvalitet - hvor skal dette ende? Bloggen så jo mye bedre ut i sin røde drakt, men alikevell følte jeg at det hastet å bytte til noe mer nøytralt. Slik endte det, for nå i alle fall, får fikse det siden, nå gidder jeg absolutt ikke tenke mer på det. Glemte å se Frustrerte fruer oppi alt dette rotet også, selv om det sto på tv'n 3 meter unna meg, ufff. Er ikke stort annet enn å få seg litt søvn. Forslag til hva jeg burde gjøre med designet?

pretty good things

Jeg som tenke jeg skulle starte litt smått med leksene til fredag, bare for å være litt på god kant - endte opp under koseteppet med en ny episode av Pretty little liars som kom ut på nettet nå nettopp, koser meg.

For øyeblikket har jeg skaffet meg en design-hjelp som skal prøve å fikse på designe mitt, for nå er jeg virkelig lei rødfargen. Det gikk fort du gitt, men føler ikke bloggen blir noe fin i rødt - mine lyse bilder passer liksom ikke inn i innlegg med stor rød overskrift. Håper på å få fikset det så fort som mulig, kan absolutt foretrekke noe lysere toner med det samme. Krysser fingrene for at det ikker er for vanskelig.


Fjortis på bildet hæ kor æ ser ingen.

For å se litt større på det, kunne jeg helst tenkt meg et helt annet design - enklere og lysere. Et helt simpelt design i lys rosa, lys grå eller noe hvitt kanskje. Lys blå kunne også vært noe jeg kunne vendt meg til. Vet du om noen gratis-design-sider med pene, lyse og enkle design?

new clothings


Tittit ♥ Treg som jeg er, har jeg ikke tatt meg tid til å vise dere innkjøpene mine fra de to siste ukene før nå. Har handlet inn noen overdeler, og litt småting som sminke, hår- spenner, strikk, spray osv. Glemte selvfølgelig av å ta bildet av det (buhu, krise) også en skinntighst jeg kjøpte her om dagen. 1. Cubus  2. BikBok 3. Gina Tricot. Mine fine standard-elsk-butikker. Noen som var fint?

Innan showtime

Hei og god kveld ♥ Har vært i byen gangske ofte i det siste føler jeg, noe som forsåvidt kan være ganske så sant - handleposene hoper seg i alle fall opp i stua mi! Ble med Mats til byen en tur i dag også, siden han spurte og jeg alikevell ikke hadde noe å gjøre. Kjøpte bare en genser i strikk, men har et par plagg jeg kjøpte tidligere som jeg kan vise dere. 

Da jeg kom hjem, hadde mamma og pappa satt på plass TV'n min og støvsugd ser det ut som. Så om ikke alt for lenge, blir det litt mer ordnings ned her også. Fra og med nå skal jeg prioritere interiør og masse pynt til meg selv, framfor klær og sminke de neste byturene.


Fikk noe ut av siste feriedag også, så var greit sånn sett. Noe som igjen betyr at der er skole i morgen - siden det er nytt år er det vel flere som skal prøve å skjerpe litt på skolen, det samme gjelder meg. Fokus fokus fokus. Klokka begynner å nærme seg elleve, å da er det virkelig på tide å få av seg sminken og finne senga for min del. Hva har vært din beste opplevelse i jula?

Bikinies


Savnet på sommer og slikking av sol blir bare større for hver dag som går, og når man ligger å lar øynene glid nedover skjermen fyllt med helt nydelige bikinier fra Victoria's Secret - ...savnet blir langt fra mindre for å sie det slik. Det som hadde passet meg ypperlig nå, hadde vært en lang og varm sydentur til idylliske hav med en varme som bare slår i mot huden.

Knallbrun sommerhud, freshe bikinier og det gode liv i de sydlige land - ja takk. Drømmer meg så bort at jeg nesten ikke klarer å skrive ferdig innlegget, savner det så mye. Før var familien i syden to ganger i året, men nå er det mange år siden vi i det hele tatt har reist. Håper for all del at 2012 bringer meg på nye eventyr til varmere strøk. Har du bikini fra Victoria's Secret? Er du mye i syden?

Nyttårsforsetter 2012

★ Spise sunnere - det betyr ikke konstant telling av kallorier og karbohyderater, men sunn og ordentlig mat med mere frukt og grønt i hverdagen. Skal såklart kose meg i helgene, skal alltid unne seg litt godt.

★ Bli flinkere til å møte vennene mine fra Hitra - både besøke de, og få besøk. Treffes og snakkes alt for sjeldent, er absolutt ikke verdt å miste kontakten fordi man ikke tar seg tid til møte hverandre en gang i blandt.

★ Komme ordentlig i form igjen - da tenker jeg spesielt på trening, innen fotball for det meste. Kondisen skal være der den slapp, og det samme gjelder fotballferdighetene. Foten skal bli så bra at jeg kan nyte fotballen snarest mulig og ut hele 2012.

★ Videoblogg - jeg SKAL spille inn minst en videoblogg i løpet av disse månedene. Klarer jeg èn videoblogg, er det værste over, så da kommer de sikkert litt etter litt. Må bare komme over angsten av å drite meg ut for flere hundre stykker - dette går bra.

Har kun noen få nyttårsforsetter i år, og tror jeg kommer til å klare alle. Nr.1 er den jeg tror blir vanskeligst å holde, men denne gangen med måte, skal virkelig ikke kutte ut godteri ett år liksom, det er fysisk umulig for min del. Har du noen nyttårsforsetter i år?

2011's siste kveld

Heei ♥ Da var siste dag i 2011 unnagjort. Kvelden i går ble feiret hjemme hos Mats sammen med noen flere familier, var godt over 20 stykker til sammen. Ble servert helt nydelig mat - kalkun med tilbehør, ble uheldigvis stappmett etter en liten porsjon. Godt var det å slappe av etterpå i alle fall, sovnet jeg. Kom vel også litt av at Mats og Morten var meget usosial til tider, fuck the computer somtimes

Min minste lillesøster tok utrolig mange bilder i går, og omtrent halvparten var kun av meg haha. Derfor kan dere se et lite snev av meg på de fleste av bildene nedover, men det er da bare kos - sier vi. Mange av bildene kunne aldri verden stått i noe glansbok, uheldig er bare mellomnavnet.

Tidenes søteste bildet av meg og Mortis. Bodde omtrent nede i potetgull-slåle den kvelden, haha matvrak hele veien.

  Ble så trøtt etter vi hadde spist all den gode maten, så sovnet en liten stund oppå Mats som også sovnet etter litt film-titting sammen med de minste. Fleksnes er litt sært for min del, men noen ganger bryter bare latteren ut. Kanskje det er litt morsomt alikevel da.

Glansbildet - nyvåknet og jævlig i trynet :-) Kan for all del ikke sjule hvem den virkelig meg er, alt for dere - koste hva det koste vil ha-ha.

Aminda ♥ Den søteste katten som finnes, og trolig den eneste jeg liker, dyr er liksom ikke helt meg. Bortskjemt er hun i alle fall, aldri sett på maken. 

Krøller for the win - hører jula med ♥ - lillesøster som storesøster, stronger there is.

Mens gutta glodde på diverse umeningsfulle ting på internett, benyttet jeg min tid til å spille Tower Town, avhengig :-*

.........helt til jeg sovnet en halvtime-times tid.

Noen av de mange som var samlet hjemme hos Mats, kjente og ukjente for min del. Mange nyttårs-klemmer ble det alikevel, koselige folk. Fikk også mange nyttårs-meldinger fra venner og familie, mange jeg savner utrolig mye - må helt klart møtes mere i 2012.

Utenfor huset, der vi sendte opp raketter, hadde vi dødsbra utsikt over hele bygda samtidig som det ble sendt opp raketter litt lengre opp i nabolaget - herlig å se så mye glitrende og fint lys på en gang.

Egentlig hadde vi tenkt oss på fest eller noe form for sosialitet med noen venner, men det ble det desverre ikke noe av. Hadde det veldig fint, og fikk samlet opp et par minner den siste dagen i året også. Hadde du en fin avsluttning på året? Ønsker dere alle et fantastik år i 2012 i alle fall ♥her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits