småplukk

Måtte dra en stund før i dag for å hente en resept på legekontoret, får så å hente produktet. Klarte selvfølgelig å få med meg noe ekstra da jeg var i sentrum, får nok bruk for det, så unyttig er det jo ikke.

Har ellers lagt min kjærlighet for EOS-produkter, de eer så gode. Søtt utseende, virkende innhold, god lukt og ikke minst et pluss at alle produktene er paraben-fri. Har lipsyl og shaving foam, tror jeg kommer til å invistere i en handkrem også - blir forferdelig tørr og fæl på hendene i denne kulden, ush. Falske negler er jo et godt resultat for de som ikke har lange, fine negler. Selv har jeg som regel lange negler med fransk manikyr, men av og til klipper jeg de bare rett ned. Neglelakk, ikke neglelakk eller fake-nails, de kan alltids ordnes å se greie og fine ut bare ved noen bevegelser med fila.


Søte og rosa var de i alle fall, finee. Kom hjem å så at nesten alle produktene mine på badet var rosa, alt fra hårspray til varmespray og tørrshampo. Må være noe med at rosafargen tiltrekker seg min oppmerksomhet, haha.

Uheldigvis for lommeboka blir det så jeg ofte plukker med meg slike småting som ikke koster så alt for mye. Så blir det det + det ++. Men hallo, vi er jenter for en grunn, er vi ikke? Synes det er toppers ta vi tar vare på utseende, hud og kropp. Følelsen av nybarberte legger, og en velduftende og fuktig innsmørt kropp er alltid den beste, mmm. Kjøper du ofte slike ting?

hår-donut

Fikk for noen dager siden hår-donuten jeg bestilte, eller som lillesøstra til Mats bestilte for meg. Tok utrolig lang tid før jeg fikk den i posten, så lang tid at jeg faktisk en stund glemte at jeg hadde bestilt den. Rundt 1 måned tror jeg faktisk det tok, men men. Har ikke prøvd den ut før nå, så ble ikke noe knallresultat. Er nok bare å eksperimentere litt til jeg finner flere metoder, kan være utrolig vakkert og stilfult til både hverdags og fest.


Tror jeg liker det/den. Uvant på en eller annen måte, blir nok det om jeg skal prøve meg på oppsatt hår på fest i alle fall. Utrolig godt å få håret bort fra fjes og alt annet som er, så har den fortsatt i. Det er vel også grunnen til at det ikke er noe bilde av selve donuten. Glemte selvfølgelig å ta bilde før jeg fikset håret, men de fleste av dere vet vell hvordan en slik en ser ut. Rop ut om ikke, så skal jeg alltids få slengt inn et bilde. Whatch'a think?

blondie

Rettet og urettet hår, vell og merke.

Var hos frisøren tidligere i dag, var virkelig på tiden med en liten klipp og etterstriping. Har aldri gjort noen drastiske forandringer med håret mitt, men litt kontrastforskjell kan freshe opp. Ble ikke noe "wow" resultat, men litt lysere og litt mindre slitte tupper ble det. Helt greit at etterveksten forsvant også, den er vi ikke så stor fan av. Hva synes du? Ser du noe forskjell?

spa me at home

Nå har jeg tenkt til å ta meg en dusj, med etterfølgende: hårkur, ansiktsmaske og napping av øyenbryn. Får alltid en frisk og god følelse etter å hatt sitt eget lille "hjemme-spa", det er sunt å ta vare på kroppen sin - utvendig som innvendig. Selv er jeg alt for dårlig til å kure hår og hud, men aller mest å kure håret mitt. De siste to årene har det vært en grense på max 3-4 ganger i året kanskje, ikke akuratt èn gang i uka. Det kan man alltids bli flinkere til, jeg skal bli flinkere til å stelle med huden og håret mitt.

Det begynner trolig å bli sent nå, men har hatt litt søvnproblemer på grunn av dårlig form - hoste, hodepine og feber er ikke lett å sove med. Ikke det at det er bedre å legge seg sent, sovner ikke tidligere av denn grunn, men døgnrytmen er blitt litt på trynet, så får nok ikke sovet enda alikevell. Sov godt alle dere som faktisk er flinke og skal sove nå, god natt lesere ♥


Er du flink til å ta vare på kroppen og utseende ditt utvendig?

Ultra-x ceramic hair iron 230

Hopper lett over til noe litt mer overfaldisk enn forrige sak. Tusen takk for all god respons på sistskrevne innlegg, godt å høre at så mange mener jeg har et godt poeng med det jeg skriver, og at mange burde lære. Gøy å blogge når så mange engasjerer seg med å formidle god kritikk tilbake :-)

Har som sagt klart å "sprenge" rettetanga mi, uten helt å vite hvordan. Ødelagt er den i alle fall, usikker og farlig å bruke den når sikringen i tanga har gått; husk det, om eventuelt tilfelle. I mellomtiden, til jeg får forhåpentligvis har julegaveønske #1 liggende under treet på julaften, var jeg så heldig å få låne snilleste Mia's (Mats sin lillesøster) rettetang. Heldigrisen har to stk, flaks for meg.


Selv synes hun den ikke funker så alt for bra, og sverger heller til sin kjære GHD - men selv liker jeg den kjempegodt, mye bedre enn min oppbrukte dritt. Er dødsglad for at jeg fikk lånt den, hadde tvilsomt klart meg uten. Overfladisk nok, er jeg avhengig av å ha en rettetang til enhver tid. Er du avhengig av rettetang eller noen andre overfladiske produkter?

The Body Shop

Var innom The Body Shop for noen dager siden, og der var det kommet drøssevis med småpakker som er perfekte gaver til venninner til jul. Det er slike gaver man blir glad for, koster jo tross alt noen kroner for noen "små-ting" - men med kvalitet, i forhold til HM-produkter og lignende.

Vil si det er en gave som treffer midt i blinken hos den ultimate jente, haha. For en jente som liker å stelle å ta litt vare på kropp og hud i alle fall. Synes du det blir dyrt, kan dere jo gå sammen flere venniner på en litt større gave for eksempel. Bra, lite som stort.


Her har dere kun noen få godbiter som ser praktfull ut under juletreet, håper på noen slike jeg også gitt. Om du er veldig usikker på hva venninna di liker, kan du jo i det tilfellet kjøpe henne et gavekort på "The Body Shop" så hun får kjøpt seg noe hun selv liker.

For å legge til det; så er ingen av Body Shop's produkter testet på dyr - tror også alt har naturlige ingredienser, så det er bra for alle hud-typer. Hva synes du om noe slikt i gaver til venninner?

Spa-kveld

Ah, var deilig å endelig tilbringe litt tid på badet for å stelle på utseende sitt. Tok hårkur og barberte leggene da jeg dusjet, renset huden med en ansiktsmaske, smurte meg inn med selvbruning og nappet litt bryn. Følels så godt og friskt etterpå, good feeling.

Må meddele at jeg ble skuffa over fargen på maska, trodde den var like blå som på pakken! Funksjonene der i mot var kjempe bra, fjeset mitt var glatt som en barnerumpe i morgest. Til vanlig, om jeg kan si det, bruker jeg Nivea's Peel-of mask. Det er så mye enkelere å bruke, med tanke på at du bare trenger å dra den av når den er tørket. Så den anbefales, bare 19.50,- på HM, Vita osv.

Er du flink til å stelle huden, kroppen og utseende ditt?Sun is fun

Bekreftende bilder på at jeg faktisk tok sol, bare så dere ikke tror jeg lurer dere - for det hadde vært skikkelig dumt XD Speilbildet å greier, setter høy standard på bildene i de siste to innleggene altså.

Målet om den rette brunfargen er nok ikke nådd enda, men den kommer seg. Har ikke tenkt til å gi meg med det samme jeg i alle fall, solkortene må jo også taes i bruk en gang. Hvor ofte tar du solarium?

Brun og blid

Wihu, endelig er de kommet - solkortene jeg vant i forbindelse med en blogg-konkurranse. Digg, vinner aldri noe ellers. Ekstra stas at det var solkort nå som kulda og hvit vinter-hud nærmer seg, sistenevnte skal ikke skje meg i dette tilfellet. Må nok dra rompa min inn til Trondheim for å benytte meg av Brun og blid's solsenger om ikke alt for lenge.

Det har seg slik at alle tre kortene er fylt opp med 100 kr, som jeg har fått med meg. Egentlig er jeg litt usikker på hvordan disse fungerer (er ikke vant til slik avansert opplegg her på bygda) men kan man bare trekke kortet og sole seg for 100,- eller opp til den summen kortet inneholder? Ser også at de kan brukes til å betale kremer og tilbehør, står også "20% ekstra soltid!" så regner med det er så enkelt å greit som at jeg får noen minutter ekstra enn jeg har betalt for, mest sansynlig.

Lite blogg-attraktiv for øyeblikket, om jeg kan si det, hehe. Blir liksom ikke så man stiv-pynter seg på skolen for tiden, går heller mot sminkefri og daffeklær.

Èn ting til, er litt usikker på hvor Brun og blid ligger i Trondheim. Den nærmest midtbyen ligger på Tempe, men er litt usikker på hvor det er. Vet du hvor Brun og blid ligger i forhold til eks torget? Noen gang betalt med solkort?

Perfekte tenner

....er noe jeg ikke har. Har gådd gjennom utrolig mye med tennene mine, og da tenker jeg på: regulering, trekking av 11 tenner om jeg husker rett, også en skadet fortann. Klarte å tryne to ganger på rad da jeg var kun noen år gammel, som i ettertid har resultert i en stk skadet fortann. Så av og til må jeg inn til tannlegen å få satt på en plast-bit nederst på tanna, slik at man ikke ser at den nedre halvdelen mangler et lag. Bortsett fra at den er pusset ned litt, så synes det ikke, men er fortsatt ikke helt vell med at den ene er lengre enn den andre. Skal få hørt om jeg kan få pusset ned den andre tannen litt også, slik at de blir like lange.

Når det kommer til fargen på tennene mine er jeg heller ikke førnøyd, uheldigvis er de litt for gule. Ekkelt å si det, men er nok sant. Selvfølgelig er det ikke normalt at man har kritthvite tenner, men kunne gjerne tenkt meg det selv. Har lenge vurdert å kjøpe meg tannbleking, men samtidig skal det vist skade emaljen på tennene - vurderer det sterkt uansett.


Har sett mange som har prøvd tannbleking, og med et kjempefint resultat. Prisene er jo vidt forskjellige fra nettsted til nettsted, og evt fra butikk til butikk, men om man virkelig vil er det vel verd det. Derfor lurer jeg på om noen av dere har noen erfaring med tannbleking, og evt om hvilket merket/type dere brukte. Hva synes du om det å bleke tennene? Kunne du tenkt deg det?

Gi meg motivasjon

Når jeg tenker på meg selv for ca. 1 år siden, kan jeg se for meg den store endringen kroppen min er blitt påført - på godt og vondt, selvfølgelig. Tenker først og fremst på alt jeg har puttet i meg, som har resultert i litt ekstra her og der på kroppen. Hadde jeg sakt at jeg er feit, ville jeg nok fått mye kritikk fra dere andre, så det sier jeg ikke. Men at jeg har fått mer mage, rompe, lår og pupper er det ingen tvil om. Om du ser bort i fra puppe-delen, er jeg ikke helt fornøyd. Har alltid vært tynn, trent mye, spist mye, men alikevell vært ganske så mager. I de siste måndene har jeg merket at jeg har fått trent lite, og heller spist mye, om ikke mere enn før. Siden jeg har trent så lenge jeg kan huske, og samtidig ha helt grei forbrenning, har jeg aldri vært kritisk og oppmerksom på hva jeg har spist, i alle fall ikke over lengre tid. Sunt har jeg klart spist, men kanskje enda mer usunt.

 Poenget er at jeg vil få en sunnere og friskere kropp en det jeg har nå, litt strammere mage, lår og rumpe. Har derfor startet opp med litt egentrening hver kveld igjen. For kanskje to år siden, var jeg så sykt svak i armene (det er jeg forsåvidt nå også, men ikke ille som den gang) så jeg begynte å ta en-to armhevninger hver kveld, også økte jeg med 1-5 hver kveld, samme gjorde jeg med situps - først var det 50 stk hver kveld, så ble det 100, senere tok jeg flere hundre, helt til jeg ikke orket mer fordi det ble så langdrygt og kjedelig, og ikke fordi det ble for tungt. Dette gir altså gode resultater, men det tar litt tid såklart.

Som dere ser på datoen, er dette bildet fra juli i sommer, typ tre måneder siden. Ikke at kroppen min har fått de store frandringene på så kort tid, men litt er det. Om jeg hadde sammenlignet kroppen min nå, med et bilde av meg selv fra samme tid i fjor, eller for to år siden, ville jeg nok gjerne hadd tilbake den magen og rumpa, i alle fall.


Hadde ikke takket nei til en slik overkropp uten å slite for det. Men igjen, hva er vel oddsen for at flertallet av oss jenter er 100% fornøyd med kroppen vår, òg da tenker jeg kun på kroppen, ikke fjeset, håret osv. Ærlig tror jeg det blir et ganske så lavt tall, uheldigvis. Noen kan ikke for at kroppen ens er bygd opp slik at den tar veldig lett på å legge på seg, mens andre sliter med å legge på seg. Som regel kan man for mye av det selv, og har muligheten til å justere på vekt og fett så lenge man går inn for det.

 Vil bare si at det krever en innsats av deg selv, og en del viljestyrke for å blant annet få en friskere og strammere kropp - og kanskje gå ned noen kilo. Det trengs en god del mosjon/trening, samt at du også må ha et delvis sunt kosthold. Det å bytte ut bakeverk, kjeks og sjokolade kan for mange være tungt (også for min del, herregud det er hardt) men når du faktisk har orket å skjære opp litt frukt og grønnsaker med en god dipp, eller mixet sammen en sunn og tasty smoothie er det helt klart et bedre alternativ enn brus og godteri, også føles det tusen ganger bedre etterpå.

Er du flink til å passe på kroppen din, hva du spiser og hvor mye du trener? Hvordan beskriver du din egen kropp, hvilken karakter ville du gitt deg selv fra 1-10?

Håret mitt med krøller

Fikk som sagt et spørsmål som så lød slik ut: Kan du blogge et innlegg om håret ditt?

Klart kan jeg blogge om håret mitt. Er ikke noe veldig spesielt med det, bortsett fra at det kanskje har en litt lengre lengde enn mange andre, og det liker jeg :-) Elsker å ha langt hår, kunne aldri vurdert å klippe meg blant annet bob eller noe lignende i skulder-høyde. Klipte det til bryst-lengde, og aldri igjen (tror jeg da). Ligger i alle fall ikke i tankene frammover i tid, så langt.

Uansett, køllet håret da jeg kom hjem i dag, siden jeg ikke hadde noe bedre å finne på. Brukte rettetangen til å krølle det, da jeg hadde omtrent helt stritt hår fra før av. Har ikke krøllet det mer enn 1-2 ganger før med rettetang, så ble ikke helt gorgeus, men krøller ble det. Ble kanskje litt mer enn hva jeg hadde tenkt, hadde egentlig sett for meg bare små krøller helt nederst egentlig, men.


Fargen på håret stemmer ikke helt med bildene, er virkelig ikke så gult/orange som det ser ut på noen av de. Hårfargen min er omtrent lik den på det øverste bildet (legg merke til musklene mine, wow). Blir så jeg order et nytt innlegg om håret mitt slik jeg har det til vanlig, altså helt slett.

Bruker forresten aldri å ha krøller til hverdags, generelt sjeldent eller aldri. Er jo egentlig veldig pent, men får liksom aldri "fronten" til å bli bra. Tips angående det hadde vært veldig kjekt. Hva synes du om håret mitt med krøller?

Myke lepper

Har lenge brukt denne måten selv, så husker ikke hvordan jeg fant det ut. Vet bare at den fungerer kjempebra og på rekordtid, dessuten er det desidert den enkleste og billigste måten for fine og myke lepper, vil jeg tro. Dette gjør du før du legger deg:

1. Fjern all sminke og andre produkter fra leppene dine.

2. Bruk tannbørsten din til å pusse leppene dine, ganske så hardt. Puss helt til leppene dine blir røde og litt store, dette på grunn av blodsirkulasjonen du skaper ved å pusse såppas hardt. Bruk børsten på tannkosten, evt tunge-børste bak tannkost funker også.

3. Påfør godt med en god og naturlig lipsyl, ikke lipglos og den slags. Vanlig krem funker også (A-krem), men er kanskje mindre godt å få i munnen.


Nivea sine lipsyler er fine til daglig bruk for tørre lepper - lite resultat utseende-messig, men funker supert mot tørrhet. Koster i overkant av 30 kr som jeg kan huske, helt ok pris. Prøvd denne måten før? Fikk du gode resultater?

Vanilla fudge

I går kveld før jeg skulle legge meg, fristet det inderlig å friske opp huden litt med en ansiktsmaske. Prøvde derfor en "self warming mask" fra HM, med lukt av karamell. Uten å tenke over at det var en varme-maske, påførte jeg den ut over hele fjeset før jeg plutselig kjente at hele ansiktet mitt med kjempevarmt, wæ. Uvanlig, men utrolig godt - ser for meg at denne passer seg fint på sene vinter-kvelder. Masken varmer i alle fall opp huden, slik at porene opner seg og renses. Huden blir kjempemyk og god etterpå.


Nasty bilde nederst her, men thats tha shitt. Skal bli enda flinkere på å unne meg en ansiktsmaske i ny og ned, blir alltid så jeg glemmer å bruke de etter kjøp. Som oftest kjøper jeg allt peel-of-masker fordi de er så my mer lettvinte å få av seg, med tanke på søling osv. Kjøper de til 19 kr fra Nivea og HM som regel. Hvor ofte tar du ansiktmaske? Hvilke typer bruker du?


Lipsyl og leppetips


Nivea pure & natural Olive & lemon

Nå som det går mot kaldere tider, blir både hud og lepper fort tørre, og det liker vi ikke. Har selv fått litt tørre lepper om dagene, så er blitt helt avhengig av lipsylen min. Har typ tre stykker med meg på skolen, og alltid en på meg. Sverger til Nivea sine gode og naturlige lipsyler, har i 3-4 forsjellige farger tror jeg. Vil dere ha et tips om myke og friske lepper over natten?

Blondine


Har alltid hadd ganske så naturlig hår, hele livet. Med untak av tre ganger jeg har stripet det lysere. Sånn sett synes jeg hårfargen min er helt grei, litt blanding mellom lys og "mørk" -ser noen ganger ganske blond ut, og andre ganger litt mer mørkhåra. Men så har det seg slik at jeg også kunne tenkt meg enten eller da, helst blondt. Ikke hvitt, men en del lysere enn hva jeg har nå. Noe slikt som Annais, kanskje. Burde jeg ta sjansen på å bli blond, eller burde jeg beholde fargen jeg har nå?

Kroppsfiksering

Det er ikke noe tvil om at kropp, utseende og skjønnhet er satt i my større fokus nå enn det var før. Kroppen skal være perfekt -tynn mage, små lår, store pupper, fin nese og hvite tenner. I alle fall i jentenes tilfelle. Guttene der imot er også blitt ekstremt kroppsfikserte, der musklene skal være størst mulig, huden skal være plettfri, collgate-smilet skal være på plass og hvert hårstrå skal ligge nøyaktig formet og klistret med en håndfull wax. Man blir aldri helt fornøyd med seg selv, uansett hvor mange komplimenter du får, hvor mange som er forelsket i deg, eller hvor mange som ser opp til deg som et forbilde. Endten du blir mobbet og minnet på om alle "feilene" ved deg selv, eller om det bare er du selv som ser dem -er det en stor last som får deg til å føle deg uvell.

Nå for tiden er det utrolig hva en kan ofre bort for å se ut som man ønsker, for å se ut som en kjendis blandt annet. For tenk deg om, er det virkelig så mange av oss som har perfekt muskuløs men samtidig tynn mage, store flotte pupper, prinsesse-hår, totalt ren hud uten en eneste skramme eller urenhet, en nese man er 100% fornøyd med, og så hvite tenner at de nesten skinner? Nei, nei og atter NEI. Det er ikke mange som er "perfekt" som noen vil kalle det, og er det egentlig perfekt å være slik som nevnt over? Det er ingen som har bestemt at man skal se sånn og sånn ut for å se bra ut, eller for å ha den og den magen. Så absolutt ikke. Men når skal vi innse det?

Jeg skal selv innrømme at jeg er blitt utrolig kroppsfiksert. Noe som ikke er positivt på noen måter, i alle fall ikke for kropp og helse. Når jeg tenker på kroppsfiksering og min egen kropp, tenker jeg med en gang på hva som er "galt" med meg, og hva jeg er misfornøyd med. Jeg som alle andre har et ønske om hvordan jeg vil se ut, hvordan kroppen min skal være, og hvordan fjeset, huden, håret og alt det andre skal være. Har fått så utrolig mange komplimenter på utseende mitt, om hvor tynn jeg er, hvor vakkert hår jeg har osv. Men samtidig har jeg fått slengt rett i tryne om hvor rar nese jeg har, hvor små pupper jeg har, òg jeg har også fått kommentarer på fregnene mine, øyenbrynene mine, lengden min og ja, alt for mye. Dette er noe jeg deffinitivt er klar over, men hva mener dere jeg skal gjøre med det? Du har jo alltids de som skal rakke ned på andre, for å selv føle seg bedre, men jeg har aldri sett poenget i å rakke ned på noe av den grunn.

Alt dette resulterer til ungdom som sulter seg selv for å bli tynnere, bruker opp pengene sine på oprasjoner, tannbleking og andre midler som kan påvirke utseende og kroppen, og helsa ikke minst. Igjen har jeg selv slitt med speilbildet, der fokuset ligger på vekt og fett. Uansett hvordan jeg snur og vender på det, synes jeg selv jeg er for tykk, har for store lår og for mye flesk her og der. Bare tanken på å legge på meg får meg til å grøsse. Har flere ganger forsøkt å minske mat-inntaket ekstremt, samtidig som jeg har trent i store mengder. Jeg er helt klar over at det ikke er bra for meg, men det blir aldri så jeg slutter meg til de rikitige valgene. Bedre blir det heller ikke når jeg spiser masse mat, og neste dag får utrolig dårlig samvittighet i redsel om å legge på meg.. Hadde jeg ikke vært så alt for glad i mat, hadde dette kunne gått mye lengere, òg verre.

Så jeg oppfordrer alle til å godta seg selv og kroppen sin som den er -og om du vil ned noen ekstra kilo, er det sunt og godt kosthold som hjelper, ikke dette tulle med å sulte seg selv, eller spy opp maten etter den er puttet i kroppen. Vet dette ble et langt innlegg, men slik er det når man har mye på hjertet! Òg husk, dette er min mening og hvordan jeg ser på det. Hva tenker du om kroppsfiksering, og innlegget? Har du noen gang følt deg slik, og prøvd å påvirket det?

Plei deg selv

I skrivende stund sitter jeg ferdig-pleiet og med en herlig peel-of maske i ansiktet. Siden lillesnupp har sovet en god stund nå, og jeg har leiligeten for meg selv en stund, så er det godt å bruke litt tid på å pleie seg selv. Regner med mange kjenner seg igjen med at man absolutt skulle hatt sin lille spa-kveld oftere enn man har, men at man endten ikke har tid, eller rett og slett ikke gidder.

Den siste timen har jeg barbert leggene mine, vasket av meg all sminken, renset huden, påført selvbruningskrem, og som sagt ansiktsmaske som enda sitter godt klistret i trynet, hehe. Det følels så herlig å unne seg selv litt kropps-pleie, du føler deg så fin og frisk etterpå, godt! :-)

L'Oreal's Perfect Cleen-wash må jeg bare anbefale til dere alle. Har selv brukt flere forskjellige produkter for hudrens, men har aldri prøvd noen som funker bedre enn denne. Huden blir frisk og ren, og føles supermyk! Bruker du noe av disse produktene, eller har du andre å anbefale?

Even more curlz

Hadde kjempe masse krøller på skolen i dag, selv om krøllene ble litt "slakkere" etter kjøreturen på moped til skolen. Fikk bare mamma til å flette hele håret i tre stramme kina-fletter (tettsittende fletter som flettes helt inn mot hodebunnen) før jeg la meg, og i morrest så det ekstremt krøllete ut, haha! Bløt håret med litt vann før du fletter det, så blir krøllene mer markert. Om du vil de skal holde lengere, kan det være lurt å spraye håret med litt hårspray etter du har tatt ut flettene.


Ble jo helt vilt. Litt ekstremt, men samtidlig litt fint også. Godt med en liten forandring, kjedelig med likt hver dag. Så i stedet for å rette det mest mulig -krøll det mest mulig. Hva syns du?

Hårfin

Nå har jeg vært på to treninger på rad, i rett og slett piss-regn. Føler meg litt sliten i kroppen nå kjenner jeg. Håret fikk også gjennomgå, ble en hel floke som nermest var umulig å få ut. Det var bare på håret (hehe) at jeg fikk vasket og kammet den ut i dusjen. Så nå sitter jeg nydusjet å spiser runstykker og slapper av. Godt. Om du ser bort i fra at jeg begynner å føle meg litt småsyk, så får se om det blir skole på meg eller ikke i morgen.


Hei, floke!
Er det værdt å ha langt hår, er jo mye stress med det?

Sommerbrun hud

Rett etter skole i dag, gikk jeg og tok solarium. Ah, det var godt etter som været ikke lar sola skinne slik at huden får en fin brunfarge. Er rett og slett møkk lei av snø, regn og kulde nå. Jeg vil ha sommer og fint vær. Noen som kan skaffe meg det? Nei, tenkte meg det. Da får jeg bare nøye meg med solarium til så lenge. Tar jo ikke sol fordi jeg må, men fordi jeg har lyst. Føler meg mye mer vell med meg selv når jeg er brun, rart, men sant. Selvtilliten øker også en del når jeg ser meg i speilet og ser en sommerbrun kropp, i stede for en blek vinter-hud.

Som regel tar jeg skole-bussen hjem etter skolen, men i dag gikk det ingen buss hjem. Så jeg utnyttet sjangsen til å ta solarium, siden det ikke er lange stykket fra skolen. Men som sagt, det gikk ingen buss hjem, så jeg måtte ta fotene fatt og gå hjem. Fire hele kilometer. Ikke at det er all verden, men det er mindre trivelig når det regner og blåser så mye at du knapt klarer å hold deg på bena. Men, jeg kom meg hjem, godt luftet og med litt mosjon for dagen.

Hva er din mening om solarium?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits