jentekos

Hei ♥

Hadde besøk av to søte jenter her i gårkveld, som også lå over i natt. Mikset sammen en ordentlig god og koselig jentekveld i går, med lange samtaler og mye god mat. Magen fikk virkelig noe å bryne seg på når den ble fylt med både taco, is, godteri, potetgull og frukt - men godt var det.

Så også to filmer - Monte Carlo, med Selena Gomez i hovedrollen. Veldig søt og jentete film, men det var også ganske åpenbart hva som kom til å skje ut over i filmen. Den andre filmen var ikke annen enn Addicted to love. Litt voldsom, falt ikke helt i smak, spesiell film. Coveret kan bedra!


I dag har jeg tatt turen til byen (Trondheim) for å legge igjen noen timer og kroner, før jeg fyker ut av landet i noen dager. Måtte trå til med et haste-innkjøp av en stor og god hettegenser, samt. en ny foundation. Fikk også møtt Kristin, så ble med henne til Ranheim for å se på A-lagskamp til damer, mellom Trondheims-Ørn og Lillestrøm - uheldigvis 6-0-tap til hjemmelaget. Bedre lykke neste gang. Hva går helga di med på?
blogstar

Dette innlegget skulle vært postet for et par dager siden, litt ut i forrige uke en gang. Ble IGJEN for lite tid, slik at jeg tydeligvis ikke klarte å poste ferdig innlegget før jeg måtte rese av gårde en eller annen plass.


Hei! Nå er det utrolig lenge siden jeg har oppdatert dere, og det bleklager jeg - får faktisk litt dårlig samvittighet, men ikke så voldsomt at jeg for den grunn prioriterer bloggen. Dere er sikkert lei av å høre samme regla om og om igjen, noe som er grunnen til at det er blitt meget lite bloggen de siste ukene. Har altså så alt for mye å gjøre, er det ikke lekser så prioriteres jobb og trening, og da blir det heller soving enn blogging om noe som forsåvidt er ganske kjedelig å lese om. Håper dere forstår hvordan situasjonen er.

Uten å bestemme meg om jeg vil ta en bloggpause eller ikke, er det nok blitt en liten alikevell - og litt lengre vil den nok bli. Når jeg ikke får "slappet av" med bloggen i hverken ukedager eller helger, ser jeg ikke noe poeng i å klemme det til med et par meningsløse innlegg som jeg egentlig ikke har tid til å skrive eller tryne til å vise.


Har utrolig nok klart å diske opp en herlig smoothie (typ 3-4 glass til meg selv, som jeg forsåvidt bare klarte 2 av) som jeg har koset meg med, aalt for lenge mellom jeg ordner meg smoothie nå til dags - lagde det jo minst en gang for dag i fjordsommer and so on.

OG siden jeg er helt blogstar oppe i skyene, har jeg ingen bilder av meg selv til dere. F to the link. Ellers blir det nok en liten stund til uten blogging, må bli ferdig med et par drittuker på skolen plusspluss. Er det OK?

boys boys boys

Hva er det som gjør den perfekte gutt til nermest perfekt? Vi jenter har en dundrende lang liste over ting som skal omfatte drømmegutten, hvor høy, mørk og mystisk han skal være, hvor veltrent, sjarmerende og omtenkosm - forventingene er skyhøye. Om vi fortjener en slik gutt, det er en annen sak.

Når det kommer til alle som er på leting etter "the one", vil jeg si at det skal utrolig mye til for at vedkommende skal være perfekt på alle de områdene som du har tenkt deg ut, nesten umulig. Men såklart har du tilfeller som du blir aldeles overrasket over gutten, man skulle ikke tro det fantes slike gutter som på film - som skryter av deg til kompisene, velger å hygge seg med deg en kveld i steden for å dra på fest og som kommer med roser til deg bare for å overraske, og for å vise hvor glad han faktisk er i deg. Tilfeller er det nok, men som jeg oppfatter gutter, er det ikke mange av de som tenker så langt den veien. Gutter er noen egoistiske dyr, i mange tilfeller - sier ikke at jeg slår alle under en kam, men mange av de er det. De skal bli dulla med, de skal gjøre som de vil og de skal bestemme hva som skal skje i helgene. Er det noe som er planglagt, kan du ikke komme i veien denne gangen, du får vente.


Gutter er også selvfølgelig noe av det beste man kan ha, den beste kosen og trøsten er vel å ligge i armkroken til den alt for gode og kjekke gutten din. For min del har gutter alltid vært en del av livet mitt, som venner, flørt eller kjæreste - men i størst grad, venner. Gutter stresser som sagt mye mindre med å få gjort ting til uansett hva, drama er det lite av og sjalusi enda mindre. Når jeg er med gutta, føler jeg meg som en av gjengen, alt er bare null stress og chill.

Vi både elsker og hater guttene, enten er de tidenes drittsekk, eller så er de det beste som noen gang har hendt deg i livet - sånn er det bare. Skal den såkalte drittsekken vært jævlig mot deg, gi han en sjanse til å vise at du faktisk er den han vil ha, om han ikke klarer det over tid - er han ikke verdt bryet, og han fortjener heller ikke norn som deg. Hvordan syn har du på gutter?

twitter

Hei! Da har jeg, treg som jeg er, endelig opprettet en profil på twitter. Skal ærlig innrømme at jeg skjønner fint lite enda, alt nytt er så komplisert - hvordan finner man venner for eksempel? Sliter liksom litt med den delen. Har ikke helt kommet inn i det, men regner sterkt med at jeg kommer til å bli helt hekta om bare et par dager. Fantastisk å ha enda mer å bedrive tiden med, spesielt når du føler du ikke har noe valg enn å oppdatere siste nytt, på kvelden, når du absolutt skulle vært i seng.

Kommer til å bli tidenes datadyr med tiden - men nei, straks sommer og godvær titter fram, blir jeg med en gang mye mer sosial og tilbringer utallige timer utendørs. Sporer litt av her med å fortelle hvor vilt mye jeg gleder meg til varmere tider. Worth it!


Min freshe og innholdsrike profil. Har i det minste fått linket til bloggen på frontpagen, det er jo bra det. Regner med en del av dere allerede har følgt twitter i lang tid, så er det noe jeg bør få greier på eller noen spesielle som bare " leave me a comment. Morsomt om dere også vil følge meg på twitter, heter noe så spenstig som ...tonjeaw :-) linking på navnet. Har du twitter?

travel jente

God ettermiddag, blogglesere :-) Sitter nå godt plantet i sofaen, egentlig med en drøss med lekser som skal gjøres. For tiden er det mye som skal gjøres, av både det ene og det andre - lekser, trening, jobb og den gledelige delen av å holde crib'en ren og pen (lol, vaskehjelp søkes umiddelbart) Den delen der kunnskap og penger kommer inn, tror jeg kan komme godt til nytte selv, så for ta den jobbinga på egenhånd. Har tross alt planer om å bli en rik business kvinne. Ikke egentlig helt det nei - joda .....neida.

Som starten på hver uke, har jeg da igjen bestemt meg for å spise sunnere og bedre mat (i form av bedre for kroppen..) Ikke noe superstrickt opplegg, men skal deffinitivt kutte ned på godtespisinga, slukinga av 148632 skåler is og konstant browniesspising hver jævla dag. Vil stramme opp litt nå som jeg er klar for å trene meg opp igjen, etter et halvt år uten - hei slapprompa.

Hadde to timer med breddeidrett i morgest, så har fått spilt litt fotball i dag - derfor mente pappa at jeg måtte stå over treninga i dag, med tanke på at jeg ikke skal overanstrenge foten med en gang. Så blir ikke mer trening på meg før i morgen, men det takler jeg. Nå er det hjemmelaget grønnsakssuppe, så får komme meg opp å spise. Er du opptatt med noe for tiden?

noo, it's oveeer

Ja halloen, hei hei. Lenge siden sist du gitt - har bare ikke orka å anstrenge meg for noe som helst uten at jeg har vært bom nødt. Har vært mest med kjæresten i ferien, med unntak av da jeg hadde besøk av de tre fine jentene som er vist lengre ned på bloggen. Ferien har vært super, avsluttet med ei god økt på jobb på søndagskvelden. Wow, det ble en kort og konkret oppsummering av den siste uka :-) Det enkle er ofte det beste - kanskje ikke i slike tilfeller? Pytt pytt.

Hehehhe, ja det er fortsatt jenter jeg hadde besøk av. Utrolig nok ....jeg mente, i love you guys ♥ Nå er all kosen slutt for en stund, men har mye å glede meg til fremmover - blant annet fotballtreninger, samlinger og kamper, klassetur, påskeferi osv. Er heller ikke så ALT for lenge til sommeren heller daaa, årets høydepunkt. Har du noe du ser fram til i år?

tar livet med ro

Alt som har stått på planen i dag er; bevery hills 90210 og mat. Sto opp til et solfylt rom og ellers tomt hus - da sløver vi på sofaen, aaall day long baby. Stikker til gutten min om et par timer, planen er vist å lage pizza fra scratch og overnatte der. Beklager for 3 innlegg på rad med iphone-bilder (ipad-blogging i dette tilfellet) men både kamera og pc er strømfri, ups. Hva har du gjort i vinterferien, om du har ferie i det hele tatt?

bytur med kjæresten

Heia ♥ Kvelden med Mats i går var kjempeherlig, godt å gjøre noe fint med noen man er glad i. Dro først på Egon for å spise pizza og tapas, og bare snakke litt sammen. Dro etterpå på kino for å se den siste Varg Veum-filmen, var ganske bra - spesielt når man har sjokolade, godis, brus og popcorn, og verdens beste kjæreste. Hihi, så utrolig glad i deg gutten min. 

Klarte selvfølgelig å stoppe på Burger King etter kinoen, så burger ble det, og is for min del - haha tjokk. På båten hjemmover tror jeg vi begge sovnet, utrolig hvor sliten man blir etter noen timer i byen. Men helt klart verd hvert eneste minutt.


Hvor ofte er du ute for å spise, dra på kino eller lignende med kjæresten din?

tilbake i tid

Ja,  hele 9 dager tilbake i tid - til valentines day. Siden jeg ikke hadde store planer for hva jeg skulle gi til Mats, ble det en liten selvlagd gave, innpakket i rosa all over. Ble litt for travelt å ta det på sparket på valentines day, og ellers resten av uka, så vi ventet med det til i dag.

Våknet av at go'gutten pirket meg på skuldra og lurte på om jeg kunne stå opp for å lage frokost til han (haha,søt) så da gjorde jeg det, stekte rundstykker og dekte allt klart :-* Nå blir det bare litt tv og kos før vi tar turen til byen for å dra på kino og spise middag.

Hahha, ser ut som jeg har lagd en gave til en 4 år gammel jente ♥ Hva gjorde du på valentines day?

min og mine

Heihei :-) Sen blogging uten dårlig samvittighet, for en gangs skyld. Har vært flink til å blogge mens jeg har hatt besøk, så klapp på skuldra for det - er tydelig mye mere å dele med litt action i hverdagen, hehe. 

Sov over hos Mats i natt, noe som er planen i et par dager til i ferien, skal bli mye kjærestekos nå som jentene har dratt. De dro forresten i går, etter noen supre dager sammen. Nå gledes det bare til sommeren, da vi skal tilbringe enda flere dager sammen, med enda mer sprell, wii. Ønsker at snøen skal forsvinne med det samme, så sommeren kan vare lengere enn lengst.


Skal ikke sippe for noen grunn jeg, for i morgen skal jeg dra med meg kjæresten på kino og middag. Blit godt å gjøre noe ikke fult så hverdagslig med han, siden vi som regele bare nyter tiden hjemme eller på fest sammen ++. Har også en gooodnyhet for min del, men tror jeg venter med å fortelle dere den, hihih lykkerus. Hva hadde du ønsket dersom du fikk èt ønske?

spesielle sitater

Her har dere noen gullkorn vi selv holdte på å dø av i løpet av disse dagene. Utrolig hvor barnslig og morsom man blir når man gjennforenes med gode gamle, hahaha. Lenge siden jeg sist har ledd så mye og så ofte, dødsherlig.

Gjennomsnittsmannen er 179 høy.
Malin: Hahha, jeg er høyere enn en gjennomsnittsmann!

♦ Tilfeldig og seriøs samtale
Malin: Skal vi gå ut å lage snømann?
Rannveig: Nei! Jeg har ikke med meg snøball-sko!

♦ Tar bildet av vannglasset ved middagsbordet.

Kristin: Hvorfor tar du bildet av glasset?
Tonje: Det va så utrolig doggy!

Har du kommet med noen merkelige ordspill eller setninger som du kan huske ble ledd av?

det vanlige


Som alle de andre dagene ble det grandis, brus og godteri i dag også. Hver gang vi fire møtes, blir det til noen ekstreme oppfetende dager, spiser konstant - no kidding.

Kan komme med en oppsumering i bilder av tiden jentene har vært her, der de fleste foregår med mat i munnen, fanget eller innen rekkevidde på et vis. Haha, vi er så sultne at vi av og til tar oss selv i å spise konstant - alt fra brød og pizza til godteri, nøtter og is. Vil du ha oss på besøk, er det bare å diske opp med god mat XD Hender det du tar deg selv i å spise overdrevent?

god morgen, bloggen

Etter en lang og fæl natt sammenmost i ei overbelasta seng, sitter vi tre jentene nå i sofaen og lurer på når Tonje skal bli ferdig i dusjen, sånn at vi skal få MAT. Hun har også bedt oss om å skrive et "gjesteinnlegg" på jallabloggen hennes, men det synes vi egentlig er jævlig kleint.

Kjempefint opphold så langt, vi koser oss helt SYYYYYYKT UENDELIG MYE HEHEHEHEH! Neida... joda. Nei.

Forresten, vi vil ha boller til frokost!!

fastelaven

Fastelavensboller ♥ Har besøk av tante, onkel og søskenbarn, så mamma har disket opp med nydelige boller og vaffler, nam. Alle sitter nede, stappmett og bare tar livet helt med ro, har ikke engang orket å sminke oss i dag. Utrolig digg å være sløv av og til, hihi. Lenge leve latskap, sier jeg bare. 

For å toppe dagen, skal vi kjøre på butikken for å leie en ny film og kjøpe noe ekstra snop. God dag med gode jenter :-)


Viste du at det var fastelaven i dag, haha? :-)

bilder før festen


Bilder sier mer enn ord :-) God og livlig kveld, så i dag skal vi kun kose oss her hjemme med en film og noe godt. Mest sansynlig, om gutta ikke er overivrige på å finne på noe sosialt. Noen filmer som er til å anbefale?

antrekk for gårsdagen 18.02.12


Kjole nelly 

Kvelden i går var kjempekoslig, mye latter, tull og morro. Dro først til en kompis (èn time etter planlagt), før vi dro videre til selve festen der resten av folket var. Bandet som spilte var ikke mye å skryte av, pølsene var nok mer av høydepunktet med festen, haha pølse-feever på fest :-* Likte du outfiten? Hva synes du om midtskill til meg?

babycall


Nå har vi sett ferdig filmen "babycall" som vi egentlig skulle se ferdig i går kveld, men som vi ikke tok oss tid til. Ingen av oss skjønte stort av den, dødsforvirrende hele filmen - var heller ikke skummel i det hele tatt, slik som vi hadde håpet på.

Drøyer alltid med å ordne oss, så nå begynner vi å bli litt stressa med tanke på at vi skal sminke oss, ordne håret og dra på butikken, etter vi har hentet Therese og Kristin (som enda ikke har ringt å fortalt at hun er på vei) iih. Rart det der med at jenter alltid kommer for seint - i mitt tilfelle i alle fall. Bruker du lang tid på å komme deg av sted, ordne deg klar til noe?

rise and shine

God morgen, sunshines :-D Humøret er på topp, og dagen lyser opp framfor oss. Ute er det helt hvitt og lyst, kjempemotiverende av en eller annen grunn! Skal bare nyte dagen før det blir ordnings til i kveld, har lagt litt planer utover, så blir nok gjennomførbart.

Alle tre sov sammen i senga mi, så våknet helt most i veggen, det kaller jeg herlig og avslappet morgen. Var jo i og for seg koselig, hele kvelden var god - godt å se igjen de man er mest glad i, de får meg alltid i godt humør, kan le konstant i flere timer! :-)


No worries, har dusjet det digge håret mitt. Hva skal du finne på i dag? Har du gode venner du får møtt for sjeldent?

this morning


Helluen, søtiser :-) Hadde faktisk litt tid til å knipse noen bilder med lillesøster i morgest, så noen "vellykkede" ble det. Nå sitter jeg på skolen og skal jobbe med et framlegg vi skal ha i engelsk, heh. 

Litt utpå dagen busser vi ned til båten, og over til Tronheim City. Gleder meg som sagt til å få kjøpt inn litt pynt fra Kremmerhuset osv. så jeg får freshet opp litt før jeg får besøk i morgen, aaah herregud som jeg gleder meg til de kommer over hos meg i helgen! Skal bli en dødsbra helg med alle fire jenten samlet, just like old times :-*

Hva ville du kjøpt for å pynte opp f.eks rommet ditt?

hvilemodus


Vil bare sove for tiden, så er i ganske dødt humør om dagen. Blir nok litt bedre i morgen når jeg drar til byen med mine to go'jenter, Tina og Therese. Skal handle inn en del til rom, stue og kjøkken, og ikke bare klær, sminke og smykker til meg selv. Godddt å bruke litt penger av og til, eller hva? Lønning ♥

Nå har jeg satt rompa mi godt ned i sofaen etter ei treningsøkt, nystekte rundstykker og en varm dusj. Er fast bestemt på å komme meg i seng tidlig i dag, så om en halvtime eller to skal jeg ligge langflat i senga mi. Dessuten er jeg klar over at jeg blogger ganske kjedelig for tiden, kreativiteten er liksom ikke helt på topp. Noe spesiellt du synes jeg skal blogge om?

mandag 13 februar

Heihei :-) I dag er det slappav-dag, til en viss grad. Hadde tenkt med til byen en tur for å handle inn litt til leiligheta med tanke på at jeg før besøk av jentene i helga, men måtte dra til en barneskole for å holde et opplegg for 10 SFO-unger i sammarbeid med breddeidretten. Fikk bare skryt, så det gikk vel greit - med tanke på at jeg og therese var 0% forberedt. Kom på at vi skulle gjort klart dette i går kveld, så ble gjort i all hast i bilen fra skolen, hahah.

Lagde meg good toast da jeg kom hjem, var skrubbsulten. Ble utrolig nok sulten nå også, spareribsen venter, mmm.


Drar en tur til kjæresten, etter som han ringte å etterlyste meg og en banan. Skulle vist lage smoothie, heheh godt. Ellers trenger jeg kraftig å få tilbake den gode døgnrytmen, er ubertrøtt hele tiden - kunne glatt sovna på minuttet, i hele dag. Meeen må nok nedover til matsegutten med banan, så vi sees. Hvilken smoothie foretrekker du?

just sayin hey


Noen bilder fra gårsdagen, god kok kan man vel si. Lakkerte neglene røde for en gangs skyld, kult men uvant i den forbindelse at jeg så og si aldri bruker det. Ble nok litt påvirket, for jeg kan ikke det med å være unormalt, slettes ikke. Tycks om røde negler?

skole photos

Det mest presentable bildet av mine kjære klassekamerater, sier litt.

Nuss nuss nuss i speilet.

Sindre med den fine, nye blomstermatboksen sin. Maskulint :-)

Den super-sutlne-brune-gutten på bildet er Henriken som kun har spist opp halve matpakken sin :(((

Hadde ikke mer enn 6 timer naturfag i dag - som innbar både prøve og framføring.


Sist men ikke minst; "Karan". Klassen backstreet boys-band som skal spille på UKM på søndag, de er supergira på tilskuere, så møt opp på søndag. Lik også facebook-pagen deres her.

Therese knipset litt bilder av meg også, så får se om noen er greie nok til å legge ut som en eventuel outfit. Husker bare en haug med grusome og trynevrengte bilder hehhe. Synes om at jeg blogger med skolebilder?

middag for to

Snakker verken om noe romantisk middag eller spising for en evt baby i magen, hahha. I det jeg skulle begynne å lage middag her hjemme, ble jeg invitert på nydelig middag hos kjæresten og familien. Kom hjem til fiskeboller i hvit saus for ikke lenge siden, så bare måtte spise litt av det også, mhh godt.

For å komme med litt småsutring i dag også, føler jeg meg aldri uthvilt. Før kunne jeg sove til langt på dag i helgene, være helt uthvilt og i fullfart til uka - nå, har ikke sjangs. Blir aldri så jeg får nok søvn og er helt fit for fight, tror kanskje det kan ha noe med at jeg er i mindre fysisk aktivitet enn før også, så gleder meg bigtime til å komme meg på fotballtrening kanskje allerede i neste uke! wii. Nå som skolen tar supermye plass, blir det så jeg får mindre tid til å sove - det å komme sent i gang med ting har aldri vært en god egenskap. Har blitt flinkere, men skal enda få litt større forbedring, det skal jeg da klare.


I steden for å kjøpe meg småting til å pynte opp leiligheta med, har jeg som sagt en super "svigermor" som alltid kommer med noe godt, er så takknemmelig! Fikk en søt muffinsholder som jeg hadde tenkt å skaffe selv, men fikk av henne fordi hun hadde to som var nesten like. Så nå blir det muffins til jentene kommer neste fredag, lucky you hihi.

Nå skal jeg starte å lese gjennom runde to i lekseboka, prøve atter en gang. Må bli ferdig i rett tid slik at jeg får kommet meg i seng før klokken slår 00:00, blir liksom så søvning i morgeeen... Hva er favoritten til middag?

min dag


Starter med et speilbildet av meg selv XDD nydelig som alltid

Ellers da? Gikk rundt i daffeklær på skolen, tok sol og dro hjem i 2'tida. Der virket det som om jeg var tidenes 2'er-elev, så for å snu på det synet - kan jeg bare fortelle at jeg har sittet med lekser i hele dag. Har delvis skrevet ferdig framlegget min om hurtigruta (haha, må lyde lærerns ord), gjort matteleksa som jeg utrolig nok klarte og leksene i samf. Kjipt å måtte sitte inne når kompisene klager på at de kjeder seg og er keene på å finne på noe. Hvor lenge sitter du med lekser i uka?

chillen med pappa


Heihei :-) Kom hjem fra jobb for en liten stund siden, så nå sitter jeg oppe i stua å ser tv og spiser nachos med pappa. Ble endringer i planen, så blir sovende hjemme i natt - når kjæresten drar på fest, noe jeg absolutt ikke orket. Kroppen er supersliten, så blir nok å plante rompa godt i sofaen med godteriet på fanget i hele kveld. Kjenner det ikke blir lenge til før jeg legger meg heller, øynene blir liksom tyngre og tyngre med tiden.

Pc'n min ligger nede, orker virkelig ikke å traske meg ned i dyp snø for å hente den akkurat nå. Savner sommeren også, bare så det er overstått. Derfor mobilblogger jeg, noe jeg egentlig misliker med tanke på at bildene blir for små til innlegget. Meeen, men.

Hvordan ser din helg ut?

got no time for you

Ja, heisann. Har vist blitt en liten pause siden sist innlegg, men tiden strekker rett og slett ikke til. Skole og jobb tar all min tid, før jeg kanskje tilbringer resten av kvelden med gutten min. Etter full dag med både øving og timer på jobb, føler jeg ikke det er tid for å prøve å være pen, når jeg er dødsliten og bare har lyst til å slappe av.

Har så vidt hadd tid til å være med kjæresten de to siste ukene, så fikk endelig ligge i armkroken hans i går å se film - men var så sliten at jeg sovnent på slutten av filmen, åhh jeg som ville se den ferdig. Vi så Abduction med Tylor Lautner, ganske bra film som jeg fikk med meg. Ellers blir det jobbings i dag også, så overnatter jeg hos Mats i kveld. Go'gutten min, verdens beste.


Svar på spørsmålsrunden kommer nok på torsdag, har ikke hatt/eller har tid før da. Må nok øve til de to framføringene jeg har på onsdag og torsdag samt. naturfagprøven jeg også har på torsdag. Livet er et slit for tiden, har alltid fullt opp både i hverdag og i helger. Blir forhåpentligvis litt roligere til neste uke, og uka etter får jeg besøk av tre kjære venninner fra hitra - mmm, som jeg har savnet de. Er jo faktisk bedre å ha fullt opp, enn ikke å ha noe å gjøre, så det så. Hva gjør du for tiden?

spreka

Rødlett og sliten. Skulle vist tatt bildene før jeg dro, haha.

Johei, har vell trent litt i dag også, ble ikke så jeg rakk å blogge før etter jeg kom hjem. Det går nok greit, kan jeg tenke meg. Prøven i dag tror jeg også gikk helt greit, satser på et nok så bedre resultat enn forrige gang, noe jeg tror jeg kan oppnå. Øvelse gjør mester vet dere, det gjelder både skole og trening :-) Nå skal jeg hoppe i dusjen før kjæresten mest sansynlig kommer en tur innom, så får komme meg av gårde. Hvor ofte, hva og hvor trener du?

forbedring

HEI ♥ Har kun spist og lest til prøve i dag, stressende at stoff spredd på 66 sider skal sitte til morgendagens prøve i geografi. Er ikke en klipper på kart, plasser og kompliserte navn innenfor naturens rammer kan mann si. Håper for all del at det går bedre enn forrige gang, skal vel ikke mye til når jeg tenker meg om. 

Hadde også foreldresamtale i dag, noe som gikk ..helt ok. Vil langt i fra si meg fornøyd med mitt nåværende karaktersnitt, så skal prøve å prioritere godt dette halvåret før sommeren. Da snakker vi lekser og øving hjemme, det er jo så mye som frister myeee mer enn å gjøre lekser, sant? Mm, er nok fint nødt til å holde meg litt mere bort fra facebook og blogg i noen timer om dagen. Vil jo tross alt få meg en grei jobb når jeg blir større. Nå skal det jobbejobbejobbe.


Fikk litt besøk (haha) av søstrene mine i kveld, kost oss med is og hotel cæsar i et par timer, mens mamma har "kosekveld" eller hva jeg skal kalle det, med damene fra jobben. Uheldigvis kommer det nok til å bli igjen både brownies, ostekake og hjemmelagde skolebrød, forferdelig liv jeg har. Er du flink til å prioritere god tid til lekser og øving hjemme?

endring i planene

Heia ♥ Ble en morsom kveld etter jeg kom hjem fra jobb i går, musikk, kos og latter var det som gjorde susen. Utrolig nok sto vi opp rundt klokken ti i dag, og for min del har dagen allerede vært effektivt utnyttet. Dusjet gelè ut av håret, vasket og ryddet kjøkkenet, tatt ut og inn oppvaskamskina, òg bakt brownies. Flink? Deffinitivt, ikke hver dag man ryddet huset til vennene sine, heheh. Gjorde det av fri vilje, gadd for all del ikke å se Mulan med mine to sære venninner.


Blir så jeg overnatter hos Therese hele helga, så blir litt opptatt med tanke på bloggen. Ingen av oss har speilrefleks tilgjengelig heller, så innkjøp og vanlig blogging får heller vente. Drar på jobb klokken fem i dag også, så Therese har lovet meg at jeg skal komme hjem til ferdig taco, mmh. Ha en fortsatt fin helg, alle. Hva gjør du og vennene dine sammen?

hektisk dag

Utslitt er vel ordet som samsvarer med kroppen min i dag. Jeg og Therese var på bytur i går for å møte to venninner, noe som var enklere sagt enn gjort. Den første bussen presterte å komme for tidlig, slik at vi måtte vente en time på neste buss som igjen ikke var i byen før klokken var passert seks - fikk ikke kjøpt bursdagsgaver (med vår flaks) fordi butikken stengte 18:00.

Heldigvis fikk vi møtt Tina og Ronja, shoppa litt og spist is på Mc Donalds. Etter å ha svidd av noen kroner, satt vi på bussen ned til pirterminalen for å ta båten hjem. Ble sittende å vente i 1,5 time på en senere båt, som vi til slutt fikk vite at heller ikke hadde noen avgang pga. storm og stygt vær på sjøen. Da var det ikke annet å gjøre enn å ringe tante på Heimdal for å høre om hun ville ha overnatting, og takk gud for at hun ville det. Så vi tok bussen ned til Heimdal der vi fikk mat og oppredd seng, gjett om det var godt å sove da.

Dagen i dag ble ikke bedre enn at vi måtte droppe skolen fordi vi ikke kom oss over fjorden før senere ut på dagen, var ikke hjemme før litt over klokken 14:00. Nå skal det ordnes toast før jeg må dra på jobb (når jeg egentlig skal feire to gode jenters bursdag med en kosekveld, buhu) Kommer heldigvis tilbake til snacks og godt selskap litt utpå kvelden, så det ser jeg virkelig fram til.


Har ikke tid til å legge over bildene fra digitalkameraet som vi brukte underveis på vår lille road-trip i går, så de bildene får dere nok ikke før i morgen. Noen minnefulle bilder fra oppdal med jentene er like så greit.

Nå fikk jeg servert toast av Therese, så må hive i meg maten før jeg går over på sminkekosten. Hører nok ikke fra meg før i morgen, jobb og sosialliv kaller, vet dere. Ha ei fin helg, det skal i alle fall jeg (selv om jeg har jobbhelg, skal jobbe inn alle de pengene jeg brukte i byen i går/dag) Viser dere innskjøp i morgen også, nuss nuss. Har du noen planer for helga?

tinasøta

I dag har søteste Tina bursdag, hipp hipp hurra. For dere som ikke vet hvem Tina er, så er hun en av mine beste venninner. Må være den søteste jenta jeg vet om, hun er fantastisk. Skal absolutt ikke skjule at hun er sluere enn hu ser ut som da, hahaha er ikke alltid hun er like søt og snill som hun skal ha det til liksom, no offence snuppa. 

Leit at hun er på utplassering denne uka, noe som sier at jeg ikke fikk gratulert henne med en ordentlig god klem og en prinsessekrone - bruker som regel alltid å ordne en liten ting til vennene min som har bursdag. Elsker å gjøre andre glad, thats a good feeling. Får heller gi henne en ekstra god klem når vi møtes i helga, alle fortjener en god bursdagsklem av en god venn :-)


Lillebroren til Tina, Erlend, har også bursdag i dag - så gratulerer så masse til han også. Synes det er så fasinerende at de er fire søsken, og alle bursdagene foregår på to dager - Tina 17 år og Erlend 15 år på samme dag, og tvillingene Fredrik og Karoline. Hihi, litt morsomt.

I helga skal det i alle fall feires, enda ei god venninne har bursdag i morgen, så da blir det to fluer i en smekk! Gleder meg masse, blir nok dødskoselig. Skal handle inn til brownies, coockies og mere godt, så dette blir bra. Gratulerer så mye med 17 års dagen, Tina. Glad i deg, søtmus ♥ Legg igjen en kommentar med en gratulasjon da vell.

hjem, kjære hjem

Hei ♥ Kom hjem for litt siden, har som sagt tilbrakt helga på Oppdal sammen med min- og Mats sin familie. Har vært ei avslappende kosehelg, har bare sløvet helt ut. Siden jeg ikke har lov til å være med i bakken pga. foten, dro jeg og moren til Mats like gjerne på shopping i et par timer, etterfulgt av solarium og kafè, så jeg skal ikke klage. 

Stort sett har vi bare vært inne i hytta, sett tv og spist mye mat og godt. Lørdagskvelden toppet nok turen, hele gjengen samla i sofaen med potetgullet godt plantet i fanget - og med "never say never" på tv-skjermen til godt over midtnatt. Det liker vi.

Jeg fikk også mamma til å kjøpe VG til meg ..så jeg fikk lese litt sport :-)

Måtte henge meg på ALLE de andre jenten i huset, så jeg strikket 1/4 av et pannebånd.

Kroppen min er helt fra seg etter gymmen på fredag, musklene mine har vært så forferdelige å ha med å gjøre at jeg nærmest ikke har klart å reise meg fra sofaen. Mamma måtte såklart massere meg for å gjøre det litt bedre, men har nesten like vondt enda..

Hva er vel ikke bedre enn et snøbad før man løper rett inn i badstua? Tv-kos i armkroken til gutten sin, vell.

Turtelduene. Lillesøster koser seg minst like mye med Mats som meg, hun elsker virkelig å være med han - utrolig nok er hun den eneste han ikke blir sint på om hun gjør noe galt.


Mats måtte straffes med kiling og prikkedøden ..bare fordi vi mente han fortjente det. Morsomte at han ler så utrolig mye at han ikke helt vet hva han skal gjøre, klarer ikke slutte å le selv haha.

God helg, med andre ord. Deilig å ikke bare være hjemme hele tiden, liker å dra bort å finne på noe annet - i alle fall når kjæresten er med, blir ikke mer kos enn det. Nå skal jeg få meg litt søvn, tror jeg kan ha godt av det etter disse sene nettene. Ble forresten bloggfri helg fordi det ikke var nett på hytta, så det så :-) Liker du å reise bort, hvor?

hejdå

Heihei ♥ Om knappe en time, kjører jeg med faren til Mats hjem, før vi tar turen videre til Oppdal. Resten av familiene våre møter vi i byen litt ute på dagen, blir litt shopping før vi reiser til snø-dekte strøk. Skal benytte de 40 minuttene mine nå til å ta sol før jeg drar, greit å ha litt farge så jeg ikke matcher snøen - vil jo bli funnet igjen. 


Noen bilder fra forrige gang jeg var på Oppdal, jentetuuur. Er vist ikke så alt for fotogene at det gjør noe, men kan jo ikke la dere tro vi er penere enn vi faktisk er, haha.

Blir godt å komme seg på hytta med to gode familier, gleder meg til litt familie- og kjærestekos. Til min skuffelse, kan jeg ikke stå på slalom med tanke på foten min, som forresten er nesten helt bra! Tørr ikke risikere å skade meg igjen, så blir nok så jeg må vente til neste vinter. Hva annet enn å kjøre i bakken kan man gjøre på Oppdal? Har du vært der?

hei og hadet


Sa ja til å jobbe fra 17-22 i dag, selv om jeg har hundrevis av ting som skal gjøres til i morgen. Dette blir en travel kveld, fy fela. Sovner nok godt når jeg legger meg i natt - hel skoledag, jobb i 5 timer, lekser og pakking til i morgen. Glad jeg ikke jobber fast i ukedagene, hadde aldri verden hatt tid. Tar du ofte på deg for mye å gjøre?

Spørsmål stilles her.

hard working girl


Har egentlig ikke tid til å blogge noe serlig, er nødt til å få unnagjort en del lekser for uka. Er forhåpentligvis ferdig når kvelden nærmer seg, så får klemme inn et innlegg da isteden. Nå skal det jobbes på spreng med naturfag og engelsk, yess.

Hvilken linje går du? Har du mye lekser?

I mens kan dere stille spørsmål i kommentarfeltet HER om det er noe dere har lyst til å spørre om, blir glad for så mange spørsmål som mulig. Gled meg med haugevis av spørsmål til jeg kommer tilbake i kveld da :-)

GHD pink orchid

Hei, søte :-* Har vært veldig tolmodig i lang tid, og nå har jeg endelig fått min lille skjønnhet - en ghd pink orchid. Elsker den allerede, helt gorgeus og dødsbra. Helt klart den beste gaven jeg noen gang kunne fått, er så heldig å ha verdens beste kjæreste! Blir nok godt brukt denne godsaken i tiden fremover, stakkar håret mitt. Fint skal det i alle fall bli, og ikke minst rett.

Brukte den i morgest, og så langt kjempefornøyd. Har hørt masse bra om GHD, og rettetanga generellt, så håper den lever opp til forventningene. Gleder meg til å bruke rettetanga og bare la den ligge i sin, nesten like fine beholder, å bare se helt smashing ut.


Er den ikke bare helt utrolig N-Y-D-E-L-I-G? Så fin at man nesten ikke kan ta øynene fra den, min nye bestevenn. Følgte også med en smart "beskyttelse" som skal skåne underlaget mot varmen like etter bruk, samt. en stikkontakt om jeg skal reise utenlands, og to hår-kliper. Fin, ikke sant? Er du en heldig eier av en GHD?


end of weekend

En halv time etter at jeg var kommet hjem fra Møre, var jeg nødt til å dra på jobb like fort som jeg kom. Jobbet til 22:00, så er ganske sliten nå. Et par kompiser kom å hentet meg når jeg var ferdig på jobb, så spanderte på de pizza hjemme hos meg før de dro hjem for å sove. Har kost meg med Mats og slektninger av han, utrolig koselige folk.


Nå blir det å nyte en KEX og noen karameller mens siste utkommende episode av PLL fyller skjermen, før jeg må prøve å komme inn i den normale døgnrytmen igjen - neh. Oppdaterer dere d-å-r-l-i-g-e lesere litt nærmere på helga-turen i morgen. Skal også vise dere va jeg fikk i julegave av kjæresten, beste. Noen serier å anbefale?

sunkiss

Hei ♥ Lenge siden jeg har oppdatert meg, men er liksom ikke det jeg tenker på når jeg er her med familien til mats. Har ikke orket å åpne pc´n min, men har alikevell brukt mye tid på internett - her har vi alt, macbook, ipad og iphoner i all mass.

Sitter å snakker om, og ser på bilder av turer til varmere strøk - vi har så lyst til å dra til syden! Sikler etter å ligge på stranda å slikke sol og varme, mmm. Krysser fringrene for at det blir en to-ukers til sommeren kommer, hadde virkelig gjort seg kjenner jeg. Til den tid skulle jeg ha skaffet meg en nydelig bikini fra Victoria´s Secret - noen av disse står nok høyt på ønskelisten til sommeren

Føler meg litt hjelpesløs her jeg sitter å taster på en mac, der jeg sliter med det ene etter det andre - lagre bilder eller lime de inn noen plass er umulig for min del, og klarte til slutt å finne ut hvordan man kopierer og limer inn ting. Det vil si at det blir et bildeløst innlegg, holey shitt. Skal gjøre det godt igjen altså, lover.

gratulerer, gutten min

God morgen, folkens ♥ I dag fyller pusegutten 17 år, HIPP HURRA. Skal som sagt feire med resten av familien og slekten til Mats, i Møre i helga. Drar med en gang vi er ferdig på skolen, og da blir det vel noen timer i bil før vi er fremme i kveld.

Så langt har vi spist kake (jeg fiksa i går kveld) i matfriminuttet og sunget første linje av bursdagssangen, haha. Synes det virker morsomt å ha bursdag på en skoledag, der du får mange gratulasjoner og klemmer. Har bursdag i sommerferien, så skal vel ikke klage - sol og varme er virkelig greit for meg. Nå begynte jeg å glede meg til min egen bursdag, iih.


Er i alle fall veldig glad i kjæresten min, har gjort mye fint sammen i de 8 månedene vi har vært sammen, og flere håper jeg på. Satser på at det blir mange fine minner i 2012 sammen med Mats også, go'gutten :-* Gratulerer så masse, kjære ♥

A teenager once asked an old man, ''in a relationship, which is more important: to love or to be loved?'' Then he replied, ''Which is more important to a bird? The left wing or the right?''

duracell kanin

Heei! For øyeblikket holder jeg på å pakke alt som er i bagger, nesten i alle fall. Èn bag til helga, da jeg skal tilbringe tid med Mats og familien på Møre - også såklart må gymbaggen for morgendagen pakkes. Har utrolig nok ganske mye jeg skulle fått gjort før kvelden er omme, skjønner ikke at alt må komme på en dag. Skyldes nok helt sikkert ikke min prioritering.


V-I-L-T med bildet av gymtøyet mitt! Har verken tid eller lyst til å stille opp på noe blogg-bildet nå, så det sparer jeg til senere. Nå må jeg fortsette der jeg slapp, så jeg er sikker på å få unnagjort "dagens plikter". Gjør du mye om dagene?

what a day

I skrivende stund er klokken 00:27, og det vil si at det er omtrent en liten halvtime siden jeg kom inn dørene. Dagen min har vært utrolig lang, på alle måter. Rundt om tiden 08:00-09:30 sov jeg, våknet, sov, voknet og den regla der mange ganger til, en jævlig morgen på den andre siden. Hadde time på sykehuset litt utpå dagen, så jeg og pappa dro inn til byen rundt klokken elleve - fikk kun en liten "dårlig" nyhet ang. kneet, ellers var resten overaskende bra. 

16:30 skulle jeg være i hallen for å skyte med breddeidretten, men kom et kvarter senere pga tregt fergesamband. Skytingen var helt ok+ med tanke på at jeg skøyt 16 poeng bedre enn forrige gang, så smack that. Da vi var ferdige der, ventet jeg i hallen før jeg skulle se på treninga til Mats - som varte helt til klokken 22:00, at jeg orket. Luringen hadde vist ikke full kontroll over skyssen sin, så vi ble utrolig nok sittende utenfor hallen, i kulden, å vente i 30 minutter før pappaen min måtte trå til for å komme å hente oss. På hjemveien oppstå det et liiite problem, vi hadde ikke sjangs til å komme oss opp den lange bakken pga. det sjuke snøværet, ble helt insane glatt. Etter å ha delvist kjørt opp og ned bakken tre ganger, gidde vi opp - ja, vi måtte kjøre hele veien rundt...


Har da ikke vært hjemme fra tidlig i morgest og til klokken 24:00 i dag/natt. Toppen av det hele var at vi ikke klarte å kjøre opp den siste bakken opp til huset vårt heller, så vi måtte parkere bilen i enden av bakken, for så å gå noen hundere meter opp i dyp snø og ekstremvær. Det er på tider som dette man jubler over å ha tatt på seg converse-skoene, godt og tørt.

Siden jeg er så godt i gang med klagingen min, kan jeg også meddele at jeg også var dødssulten da jeg kom hjem. Hadde ikke spist noe særlig med tanke på all fartingen - en halv skål forkostblanding, to boller og en yoghurt var det jeg fikk i magen i dag, før jeg glefset over to knekkebrød når jeg kom hjem. Ja, for ikke å glemme at jeg egentlig skulle øve til framføring av naturfagsprosjekt i morgen, ble heller lite med tid til det. Har du hatt dager som disse?

Dagens gode var at jeg fikk med meg pappa på Brun og Blid i dag for å ta solarium, da såklart på min regning ♥

Nå ser jeg også at jeg har brukt en halvtime på dette innlegget, way to much til at klokken er langt over sengetid. Puh, blir vist hardt å stå opp i morgen også. Orker ikke lese gjennom før jeg sovner, så fuck skrivefeil. God natt!

eat and sleep, thats how i roll

Hei! Bloggen ja....

Sier bare mattetentamen. Var så sliten og klar i kroppen da jeg kom hjem i dag, noe som resulterte i at jeg sovnet på sofaen fra klokken 16:00-19:30. Tok meg en liten nap på 3 1/2 med andre ord, g-o-d-t. Ble ikke middag på meg før klokken åtte, men klarte alikevell å nyte fiskeboller i hvit saus - eeeelsker det.


Dro en liten tur ned til Mats for å hjelpe han med noen lekser, og se frustrerte fruer. Kunne ikke takke nei til muffins når jeg fikk den servert med en liten lapp "i love you ♥" samt. det skjønne og uskyldige blikket med et smil hihi. Foreldrene kom også hjem fra IKEA, så da ble det KEX på meg også da - men sparer den til helga såklart. Hvordan vil dere at jeg skal blogge?

i nuet


Redde opp å gjorde klart på sofaen i går kveld, så mye varmere og bedre å sove her enn på det iskalde rommet mitt. I alle fall når feberen står på, og du fryser selv i et rom på 20°+. Våknet for knappe 20 minutter siden, både stemme, hals og hode var mer eller mindre desorientert. Nesa også for den saks skyld, flaut å gå å snufse og nyse dødshøyt blant folk man nødvendigvis ikke kjenner - mitt jobbtilfelle i går. Hvilken syk bruker du å være når du først er syk?

sleep well

Har nå puttet i meg både to knekkebrød og tre knaskerøtter, alt som står igjen på planen er vel å få sovet litt. Hadde tenkt å være delvis oppegående til tentamen i matematikk på tirsdag, så får se om formen tillater meg å være på skolen i morgen. Ville nok ikke hadd vondt av å være hjemme for å bli frisk en gang for alle.


Utseende mitt er heller ikke på topp i dag, sier vel sitt når to knekkebrød med pianøttsmør ser bedre ut. Nå trekker jeg inn så mye luft på grunn av den lange gjespingen min, så får putte tannbørste inn og hoppe til køys. Sov godt ♥her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits