nye muligheter

Først og fremst, hello ♥

Tiden flyr, og nå er det plutselig flere måneder siden sist jeg postet et innlegg her på bloggen. Har vært utrolig godt å ikke måtte tenke på bloggen en liten stund, kan ikke si jeg har savnet å blogge før akuratt i dag. Plutselig innså jeg at det var på tide med å åpne den personlige dagboken på nett igjen, så her er jeg. Tenker på å blogge hverdagslig fremmover nå, så det bygger seg nok sakte men sikkert opp til en brukbar og godt oppdatert blogg igjen. Stresser ikke med noe med det samme, tar det som det kommer.

Skulle gjerne oppsummert hva jeg har gjort i mellomtiden, men både kamera og livet er blitt lagt litt på hylla. Har skjedd en god del i livet mitt den siste tiden, både på godt og vondt, men man må bare prøve å komme seg videre med det man har. Skal klare å jobbe meg fremmover til dit jeg vil være, både fysisk og psykisk. Alt tar bare lit for lang tid, men jeg skal klare det.


Kan si så mye som at jeg har truffet igjen mange gamle og gode venner, vært en del på fest, begynt å trene litt godt igjen og ellers vært mye med folk som står meg nær. Skal ta med meg videre det gode jeg har, og også se positivt i det som ikke nødvendigvis har gått like greit. Alt ordner seg for snille jenter, og det er jeg helt sikker på! er bare enklere sagt enn gjort noen ganger.

Håper både gamle og nye lesere følger bloggen fremmover, og gir meg god motivasjon til å fortsette :-) Føler jeg blir å starte på nytt, så kom gjerne med tips om hva som ønskes på bloggen i framtiden. "Mange gode muligheter" setter jeg stor pris på.

leserspørsmål

Skal du svare på spørsmålene snart? :-)

Hadde jo som sagt planer om å filme inn spørsmålene i helga, etter som jeg hadde tilgang til mac, men tiden rakk rett og slett ikke til. Var fult opp med arbeid fra ettermiddag til kveld, og tiden før ble brukt på å sove ut og spise. Skal prøve å filme inn med speilrefleksen i dag om jeg får tid, så får vi se om det blir noe å redigere.


Har et lite spørsmål til dere kameraeksperter der ute: Hvorfor blir bildet (videoen) så rølig når man filmer?

friidrett

Hohoi, tiden flyr. Skal på friidrett-trening for første gang, gjør alt for å bli bra i foten til fotballsesongen startet. Blir utrolig godt å få trent litt ordentlig igjen, dette blir faktisk min første trening på nesten 5 måneder. Hva synes du om friidrett?

en liten oppvekker


Skulle bare minne dere på at dere må stille spørsmål til spørsmålsrunden, og 50 kommentarer for video. Et godt stykke igjen, så ser ut til at jeg blir å svare på innlegg eventuelt senere i dag. Trykk på det gamle bildet (som bare dårlige bloggere legger ut fordi de ikke orker å ta bildet av seg selv i nuet)  for å kommer til riktig innlegg for å stille spørsmål, eller trykk HER.

Hurry up, ellers blir det skriftlig. Som forsåvidt er helt ok for min del. Har du stilt spørsmål?

prøver en gang til

Har tenkt en del, ang. bloggen siden siste innlegg. Merker den rare følelsen jeg får når jeg tenker på å ikke blogge, tror ikke det kommer til å fungere uansett - blogging er blitt en del av hverdagen min, stressende eller kos, jeg blogger. Bare i løpet av det siste døgnet har det kommet inn en god del kommentarer, flere enn jeg har fått på en uke liksom. Fint at dere faktisk viser at dere er her, selv om det er først i siste liten. Takk for alle kommentarene, håper dere fortsetter å være like flink fremmover.

Pusher dere litt nå, så kommer det i nærheten av 50 kommentarer med spørsmål i dette innlegget, skal jeg svare på video på noen av de. Tviler litt på om det i det hele tatt fungerer på skole-pcn, men i verstefall må jeg få godsnakket med en venninne eller noe. Video har jeg låvt dere lenge nå, så video skal det bli. Kan ikke gjøre mye å drite meg litt ut.


Grunnen til at jeg har så store krav til videoen, er fordi det egentlig ikke er noe jeg har superlyst til - men om dere absolutt kunne tenkt dere det, show me. Vil du ha meg til å spille inn videoblog, JA/NEI?

Husk å stille et spørsmål eller to, her.

aint give a shit, and neither will I

Bloggen er her først og fremst fordi jeg liker det, jeg liker å blogge og dele ting med dere - men jeg liker også respons på det jeg gjør, svar og kritikk på det som skrives. Noe det er blitt lite av, dere gir lite. Kravstor? Kanskje, men at dere forventer flere innlegg om dagen skal være OK uten at jeg får noe tilbake - niks, er ikke slik det fungerer, ikke i min verden.

Umotiverende er det ordet som bemerker seg sterkest i hodet mitt når jeg er inne på blogg.no for tiden - det frister ikke å gjøre dere glade ved å bruke tid på å blogge om livet mitt, slik at dere får "fornøyelsen" av det. Jeg vil ha noe tilbake, det er alt. Inntil den tid kommer, frister det fantastisk å bare droppe bloggen for en stund - vet jo verken om dere leser den og liker den, får inspirasjon eller kanskje misliker den? Hvem vet, ikke jeg.


Kjipt å slutte av bloggen her, men vi får se. Vanskelig å forstå seg på dere når jeg ikke vet hva dere vil ha, videoblogg har noen lirket ut av seg? Ikke på tale med deres innsats. Say hallo to goodby.

spørsmålsrunde


Da kjører vi i gang med noen spørsmål som blir besvart om et par dager, så kom kjapt og med mange. Orker ikke drøye det ut over så lang tid, er det noe du vil vite/lurer på - spør her og nå. Lurer du på noe?

Kom nettopp hjem fra jobb, så etter leksene i breddeidrett er gjort - da er det natt. Skjønner ikke at man aldri skal få nok søvn uansett hva det er, sov godt og drøm søtt fra trøtt-og-sliten-jenta95.

design reuseing


Nytt design my ass, ser mer gammelt ut dette for min del - flere som kjenner det igjen kanskje? Har nå klart å rotet meg tilbake til det designet jeg hadde før jeg byttet til det røde, utrolig nok.

Tanken på et nytt, stilrent design er blåst lengst bak i hodet i stående stund. Blir sliten av å tenke på mer design-opplegg nå, har lett og slitt i hele dag med det hersens designet, at det skal være så prakk sjønner jeg ikke vitsen med. Headeren er til å le av, verken riktig størrelse eller god kvalitet - hvor skal dette ende? Bloggen så jo mye bedre ut i sin røde drakt, men alikevell følte jeg at det hastet å bytte til noe mer nøytralt. Slik endte det, for nå i alle fall, får fikse det siden, nå gidder jeg absolutt ikke tenke mer på det. Glemte å se Frustrerte fruer oppi alt dette rotet også, selv om det sto på tv'n 3 meter unna meg, ufff. Er ikke stort annet enn å få seg litt søvn. Forslag til hva jeg burde gjøre med designet?

Umotiverende

Jeg elsker å blogge, det er ikke noe tvil - men at det er hundre ganger morsommere når jeg får regelmessig feedback fra flere av dere, er definitivt det som avgjør en stor del om det er morsomt å dele livet sitt med dere eller ikke. Har sagt det før, og sier det igjen: bli flinkere til å kommentere. Lesertallet er skyhøyt til tider, og ligger ellers på mange hundre lesere - men kun en brøkdel av dere gir noe igjen for bloggingen min, hvorfor? Jeg blogger for å tilfredsstille deres nysgjerrighet og interesse, og da synes jeg det er på sin plass at dere kanskje legger igjen minst 0,5 ganger så lite tilbake som dere får - èn kommentar i ny og ned er virkelig ikke for mye å be om.

Når det kommer til videobloggen det var snakk om, er det like mye opp til dere om den kommer eller ikke. Nå føler jeg ikke en ekstrem trang til å legge tid i å lage dere en videoblogg - merker jo som sagt fint lite til at dere er innom. Så etter som dette er den siste dagen i året 2011, tenker jeg at videoblogg kan være et nyttårsforsett for bloggen min, men bare om dere gir meg lysten ved å være gode lesere. Gjør dere store framskritt (til en vane, ikke bare et par dager) kan det hende det blir flere enn èn videoblogg også - men det er opp til dere.


Håper at flere av dere legger igjen en kommentar fra og med nå av - gidder dere, gidder jeg.

Leserspørsmål

Leser: Kan du fortelle hvor blusen og shortsen er fra? Er så interessant, hiihihi.

Kan såklart fortelle hvor klærne er fra. Tenkte bare ikke over det, etter som det hele ikke vistes på bildet. Shortsen er sjokkerende nok fra BikBok! Blusen kjøpte jeg senest i forrigårs, da jeg var i Trondheim - sjeldent jeg finner noe jeg synes er skikkelig fint og ser litt ordentlig ut på Cubus, men fant faktisk blusen der. Armbåndet er det jeg fikk i tillegg i gave til Kristin, fra BikBok :-*


Likte du antrekket?

Fanpage på Facebook

Da har jeg ordnet meg med fanpage som dere kan gå inn å liker HER. Er så enkelt som at jeg kommer til å oppdatere alle innleggene som legges ut, kanskje noen spørsmål angående bloggen osv. Fanpage er fanpage, er ikke mye mer å si om den saken.


Nå drar med bussen innover til byen, snakkes mest sansynlig senere på dagen. Har du likt fanpagen min?

Nytt design


Dette er sannelig første gang jeg bytter design på bloggen, godt på en måte. Fantastisk å ha et design som gir ekstra julestemning nå til tider, kunne ikke funnet et bedre som samsvarer bedre til juletiden og hva jeg liker. Rødt, enkelt og tiltrekkende. En blogg med et fint design og førsteinntrykk har en mye større sjanse for å bli lest, enn en blogg med neonfarget bakgrunn og skrift i f.eks Times New Roman.

Helheten i designet begynner å ta form, men er forsatt en del som mangler. Dette tar utrolig lang tid, virkelig, har sittet i flere timer å kopiert og limt inn HTML-koder overalt. Håper på å bli ferdig så fort som mulig, men blir nok ikke i kveld.

Det eneste "dumme" med dette/slike design, er at det er så mainstream - ganske mange som har lignende, og det er litt kjedelig. Liker ikke å ha helt likt som andre, eller at andre har helt likt som meg. Ser du noe som mangler, burde justeres eller ikke er helt på plass; si i fra i kommentarfeltet, så skal jeg få prøvd å fikse det så fort som mulig. Til slutt lurer jeg på om dere liker det nye designet, bedre enn før?

Innspilling av videoblogg

...var vist ikke så enkelt som jeg hadde trodd. Skulle gjøre meg klar med hva jeg skulle si, hvordan det skulle foregå og hvordan jeg skulle få lastet den opp videre på dataen. Klarte kun å spille inn noen små snutter på et halvt minutt ca, for da stoppet kameraet bare av seg selv. Det ville rett og slett ikke filme lengre.

I utgangspunktet vet jeg egentlig ikke hvordan jeg filmer med Canon EOS 500D i det hele tatt - vrir om kanppen til det siste motvet som viser bildet av et filmkamera (tror jeg), og resten trykker jeg meg fram til, uten helt å vite hvordan. Så det jeg er ute etter nå, er litt hjelp. Hvordan filme med speilrefleks? Canon EOS 500D for å være presis.

Slik ser kameraet ut. Hvilke knapper skal jeg skru og justere på?

Kanskje vanskelig for dere som ikke har likt, men til dere som har likt: hadde vært dødssnilt om noen av dere hadde giddet å fortelle nøyakti hva som skal stilles inn og på hva, i kronologisk rekkefølge.


For meg ser det bare slik ut - ganske uforståelig med et hav av tall, bokstaver og uttrykk. Kan ikke si noe annet enn at det er en liten ulempe å ikke ha peiling på slikt når man er "blogger" og er avhengig av et slikt kamera. Peiling? Hva filmer du med?

Selvrespekt

Ja, det er helt klart at dette handler om diskusjonen(e) i kommentarfeltet på forrige innlegg, der jeg påpekte at alt for mange jenter er alt fot drøye på fest til tider.

Kan begynne med å si at jeg selv har vært i situasjonen jeg nettopp har beskrevet som latterlig og "horete" - motsier det ikke for et øre, for der har jeg vært. Uten helt kontroll, med kjolen litt for langt opp, og prøvde å være deilig av den grunn. Den gang da. Har for lengst innsett av det var latterlig oppførsel av meg å framstille meg selv på den måten, så jeg lærte av det. Verken jeg eller noen jente vil framstille seg slik som mange gjør, det er forferdelig. Hadde du sett deg selv på dansegulvet med alt du eier og har, hengende ut både her og der, er jeg ganske så sikker på at du ikke hadde ledd av det og syntes det hadde vært helt OK.

For dere som pøser på med dritt og motsiende kommentarer som "du bruker også trange og korte kjoler, du har også danset slik." Virkelig, sier dere det? Flinke dere er som klarer å gjenta meg selv. JA, jeg har vært i samme situasjon, for lenge siden. Jeg likte ikke valgene jeg hadde tatt i ettertid, om å vise meg slik, om å vise meg på den måten - så jeg lærte, jeg lærte av feilene mine. Er stolt over å kunne si at jeg har tatt til fornuft å lært av noen jeg angrer på at jeg gjorde. Så mens dere pøser på med dritt om ditt og datt, og at man må ha litt "selvironi" på dansegulvet kledd opp som den billigste på markedet, og med alkohol-inntak som en alkoholiker, vil jeg bare si at jeg virkelig håper på at dere også lærer av feilene deres en dag. Du vil nok innse det en vakker dag :-)

Ingen som nekter deg å ha et godt og morsomt sosialliv som ungdom, men ingen sier at man må drikke for å ha det morsomt heller. Er så det tilfellet, er det sosiallivet ditt det er noe galt med, ikke mine meninger om hvordan jenter(som deg, mest sansynlig) på fest.


Og til deg som sier du har hørt ditt og datt, kom tilbake når du har sett og opplevd noe selv - dvs; aldri.
Som overskriften sier: HA LITT SELVRESPEKT. Tenk over en gang eller to til før du hiver deg ut i hva som helst og framstiller deg som hvem som helst andre enn deg selv. Sjansen for at noen liker deg for den du er, er større enn at noen liker deg og finner ut at det ikke er deg.

For ikke å glemme dere jenter som faktisk har kjæreste, der burde i alle fall være ekstra forsiktige. Er på samme stadige selv, og har roet ned siden da jeg var "young, free and single" ;-) Ingen vil ha en kjæreste som viser seg fram mest mulig for alle andre gutter. Pass på kjæresten din, og deg selv, så risikerer du ikke noe turbulens i forholdet av den grunn.

Have fun! Bare ikke glem selvrespekten, dere kan ha god bruk for den i framtiden :-)

Videoblogg

Blir litt pushet på blogginga av en kompis, men må si meg enig i at det har vært litt slapt i det siste. Derfor tenker jeg å komme litt "back on track" igjen med en videoblogg. For real, denne gangen ..om jeg tørr. Men dette er på en betingelse, og det er at dere også er nødt til å vise at dere også er litt engasjerte, OK?

♯ Vanlig videoblogg der jeg snakker eller forteller innenfor et bestemt tema.
♯ Jeg viser "leiligheten" min.
♯ Svarer på eventuelle spørsmål.

Dere trenger bare å komme med noen enkle forslag, ikke krevende i det hele tatt. Skriv under navnet "anonym" om det absolutt skal være, for dere som later som om dere ikke leser bloggen min :-) haha, dere altså. Litt kreativitet hadde vært kult, så kommenter i vei.

Så nå foreslår jeg at dere kommer med gode, morsomme og/eller interresange ideer om hva dere vil jeg skal videoblogge om. Har du tid og interesse til å lese bloggen min, er jeg ganske sikker på at du også har tid til å legge igjen en kommentar der du foreslår noe til en videoblogg du mest sansynlig kommer til å se, har jeg ikke rett?

For å kanskje gjøre det litt mer overtalende til noen, så kan jeg linke den med "vinner-forslaget". Sier ikke at det blir det store, men noen flere sidevisninger vil det jo bli, og det liker vi. Er du tøff nok til å legge fra deg en hel kommentar?

PS: Blir det for lite aktivitet i kommentarfeltet, gidder heller ikke jeg å anstrenge meg stort for å få til en videoblogg til dere :-*

Bloggerfy

Flere enn meg som har dumpet inn på Bloggerfy de siste dagene? Topplista for de forskjellige kommunene er ikke synlig lengre, i steden er det et reklame-oppslag til siden Bloggerfy som tydeligvis er en annen form for toppliste blant alle bloggere. Vet du noen om dette? Har du laget deg bruker på Bloggerfy?

Max factor konkurranse


Har aldri postet noe på bloggen for å reklamere eller vinne noe, men en gang må vel gå greit. Er egentlig ikke så fan av at andre blogger om slikt, for det er jo ikke morsomt å lese. Dere kan derimot ikke si at denne sminken ikke frister, for det gjør den jo helt klart. Konkurransen finner du HER. Bruker du sminke fra Max factor?

Selvgjort er velgjort


Utrolig nok klarte jeg å smekke sammen en hader i picasa 3. Ble ikke slik at bildene "smelter" sammen på midten, slik at jeg på en måte befinner meg to plasser på bildet, men dette var det jeg klarte. Ikke så verst til å bruke et program som er såppas fremmed for meg, eller? Synes det ble helt greit jeg, mye bedre enn den gamle i alle fall.

Headeren måtte uheldigvis være mye lavere enn planlagt, så bildet ble litt for mye beskjert synes jeg. Er uansett åpen for å ta i mot flere forslag fra dere, så bare send inn til; snuppie@hotmail.com. Hva synes du om den nye headeren min?

Header in the winter snow


Har endelig tatt noen bilder som er brukbare som ny header, passer årstiden litt bedre liksom. Dessuten er jeg møkk lei av den gamle, greit den er nøytral og forsåvidt grei nok, men har jo hatt den leeenge. Siden IKT-kisen på skolen nekter meg å laste ned andre redigeringsprogram enn picasa3 (noe jeg er ganske nub på) klarer jeg det ikke selv. Vil du være så snill å hjelpe meg?

Send meg haderne på mail til Snuppie@hotmail.com, eller post et innlegg og legg igjen en kommentar med link til bloggen din :-) Blir utrolig takknemlig om noen gidder. Ser for meg en så enkel en som DENNE jenta har: to bilder som "smelter inn i hverandre" med en svak skrift med navn eller bloggnavn.

Ting jeg irriterer meg over

Slenger meg på blogg-trenden med det omsnakkende temaet "Jeg hate/misliker". Drøyet det til "irriterende" ovenfor hater, det er jo tross alt et veldig sterkt ord med veldig sterke meninger.

☠ At jeg er alt for svak for mat. Hater det virkelig til tider, skulle ønske jeg ikke var så matmonster.

☠ Når jeg har har pugget og repitert prøve-stoff i flere timer, skrevet og lest hundrevis av sider som jeg til slutt er sikker på at jeg har rimelig god peiling på - så når det kommer til prøven, er det alle andre spørsmål enn de du har klart å satt deg inn i, å du husker ikke en dritt av det oppgaven inneholder.


☠ Jeg irriterer meg grønt over respektløse barn og undommer, voksne også for den del. Noen har ikke respekt ovenfor andre i det hele tatt, skremmende til tider. Barn som motsier foreldrene og lærerne sine rett i tryne, og bare er drittunger. Eller voksne som oppfører seg som noen jævla småunger ovenfor mindreårige, blir flau på deres vegne.

☠ Hater at brunfargen går bort så fort - uansett solarium, selvbruning eller naturlig sol.

☠ Det å se mye klær i skapet, men aldri noe å ha på seg, det er kanskje noe av det mest plagsomme jeg vet. Finner du i tilfelle en fin topp du vil ha på deg, er det ingen bukser som passer til.

☠ Folk som ikke har respekt eller tar hensyn til medmennesker som er litt "annerledes" med tanke på sykdommer. Kjenner jeg får lyst til å kjefte opp vedkommende som har vært dritt eller gjort narr av han/hun med en form for sykdom.

☠ En blanding av irritasjon og sjalusi når toppbloggere drøsser ut med produkt-anbefalinger der "varene" er sponset på tusenvis. Når anbefalingene overtar bloggen, er det bare irriterende og kvalmende på et eller annet vis. Som om de blogger for det.

☠ Gjevnaldrede som går rundt å bare ser sur ut, samtidig som de stirrer hver gang du er i nærheten. Selv om du ikke har noe spesielt kjennskap, vet ikke om jeg skal le eller skumre når jeg ser slike. Er sært å glane som en gal, og i det øyeblikket du møter blikket til vedkommende, er det nesten at hun/han sitter å plystrer som om han/hun aldri har sett på deg. Funny shitt.

Har vi noen like irritasjonsmomenter? Hva irriterer deg mest?

Skal, skal ikke?

Nå er det snakk om Macbook Pro for alle penga, virkelig. Har utrolig lyst til å kjøpe meg en, har jo også veldig bruk for en. Hadde faktisk gjort seg med en i julegave, er dere ikke enig? Kanskje litt i dyreste laget, men alikevell.

Om jeg skal trå til med noe som en Mac, tror jeg at jeg går for en Macbook Pro 13 tommer. Ikke for liten, ikke for stor, og til "helt grei pris". Grunnen til at jeg så inderlig har lyst på en slik, er rett og slett fordi den:

1. skal være et veldig bra teknisk redskap, noe som er suverent for bloggingen.
2. fordi den har det meste som trengs, samtidig som den skal være lett å bruke (etter litt tilvenning).
3. også er den jo helt nydelig å se på, elsker looken - classy, ren og pen.


Tror nok det blir å småsmiske litt med mamma og pappa når jeg kommer hjem, mulig jeg har revurdert 1# på gavelista til jul. Jepp, jeg har nok det. Hvilken Mac ville du invistert i om du skulle kjøpt? Hvor er det lurest å kjøpe i tilfelle?

Leserspørsmål

Leser: "kan du begynn med videoblogg? evt. hårvideo?"

Gjennom min tid med bloggen, har jeg ofte fått stilte spørsmål om jeg kan lage videoblogg. Video med svar på spørsmål, sminkevideo eller hårvide blant annet. Så lang er svaret blitt - nei. For det første har det vært lite motiverende av en eller annen grunn, mest fordi jeg vil tro det er utrolig kleint, men en gang skal jeg love dere en videoblogg.

I løpet av uka som kommer, flytter vi inn i ny-huset - noe som vil si at jeg har masse plass til å ta fine og lyse bilder, og videoer. Kan for eksempel starte med en videoblogg der jeg viser dere rommet mitt, stua mi, kjøkkenet osv. Om dere er interisserte? Får se hvordan det blir, men videoer skal jeg sakte men sikkert få til - stresser ikke, men det blir.


Er heller ingen reser på å redigere videoer, har egentlig aldri prøvd. De fleste som videoblogger regelmessig, har jeg merket meg at har mac - som vist nok skal være veldig grei å redigere med. Kanskje jeg invisterer i en mac om jeg er gavmild med meg selv, trenger en ny pc etter min ellers så lille ulykke her i sommer.

Når jeg tenker meg om, kan jeg jo filme med speilrefleksen, pluss at vi også har et filmkamera jeg skal klare å få brukt om nødvendig. Hvor og hvordan redigerer du dine videoblogger?


Svar på spørsmål del 3

Liker du klassen din? Hvordan er miljøet?
Er ikke helt kjent med den enda, men synes den er helt grei. Miljøet i klassen vil jeg si er veldig bra egentlig, så langt i alle fall.

Hvem er dine nærmeste venner i klassen din, DEN NYE?
Mine nærmeste venner i klassen min er nok Therese, Sara og Filip. Gikk i samme klasse som de i fjord også, så kjenner de mye bedre enn resten.

Fått noen nye venner?
Joda, klart det.

Har du bra eller dårlig selvtillit?
Varierende, avhengig av plass, mennesker, situasjon osv. Noen ganger er selvtilliten sky-høy, kanskje litt for høy også. Mens andre ganger kunne den gjerne steget noen hakk igjen.

Er du ofte borte fra skolen?
Generelt er jeg veldig lite bort fra skolen. Hender jeg er syk et par dager i året, eller til tannlegen i Trondheim (når jeg hadde regulering). Nå har jeg vært borte et par dager pga. at jeg måtte dra inn til sykehuset noen ganger, men ellers er jeg på skolen stort sett hver dag.

Har du blitt mobbet før?
Har aldri blitt direkte mobbet, slik at jeg har tatt det inn på meg, nei.

Er du jomfru?
Det er her privatlivet kommer inn, mine venner.

Hvilke sminke bruker du?
Kan egentlig lage et eget innlegg om det litt senere - men concealer, foundation, pudder, solpudder, mascara og dipliner/eyeliner når jeg har tid.

Hva synes du om deg selv?
Alltid det vanskeligste å svare på, synes jeg. Som person vil jeg si at jeg er forståelsesfull, kosete og sosial. Liker meg rundt mange gode venner, og med kjæresten som det beste selskapet. Jeg lytter, og kan være en god venn du kan betro deg til. Samtidig er jeg veldig kosete og komfy av meg, liker meg godt i joggeklærne i armkroken til gutten min. Kan vel også legge til at jeg er konkurranse menneske til visse grader også, hehe.

Er du ofte ute med venner?
Om jeg tar utgangspunkt i for noen måneder siden, var jeg ute med venner så å si hele tiden. Hver helg, nesten hver kveld og på dagene også for den del. Hadde nesten ikke tid til å være hjemme, så lenge jeg ikke så film med noen venner hos meg. Nå, de siste månedene har jeg ikke orket å dra på fest i det hele tatt, har heller foretrukket å kose meg med kjæresten.

Har du høy forbrenning siden du er så tynn?
Forbrenningen min er vel kanskje litt høy, men ikke sånn superhøy vil jeg ikke tro. Trener jo en del til vanlig, opp til flere ganger i uka, så tror det hjelper på en god del selv om det blir langt verre nå som jeg ikke kan trene på flere måneder. Føler meg allerede daff og lubben, til meg å være i alle fall. No offence.

Har du et naturlig brunfarge? eller er du bare så brun siden du tar sol?
Skal ikke påstå at jeg er noe særlig naturlig brun, nei. Er nok solarium som har mest skyld i brunfargen min til tider. Noen ganger vil jeg være enda brunere, så da bruker jeg en svak form for selvbruning - Dove Summer glowe, fuktighetskrem med «hint of tan.»

Hvor ofte tar du sol?
Mellom 1-3 ganger i uka. Opp til 3 ganger i uka kan jeg vel heller si, er jo tider jeg verken har tid eller mulighet til å komme meg bort for å ta sol. Masse penger koster det også, så noen ganger blir det nok nedprioritert. Tar mellom 20-30 minutter når jeg først tar, som regel 25 min. Har derimot funnet ut at jeg skal kutte litt ned på solarium, og heller satse mer på selvbruning til fordel for hud og økonomi.

Hvem er dine beste venner?
Har mange bestevenner, er så glade i dem. Ser ingen poeng i å skrive ned enkelte navn, har nevnt de på bloggen alle sammen tidligere.

Hvilke hårprodukter bruker du?
Shampo og balsam, og hårkur et par ganger i året - haha. Ellers går det i hårspray da, og tørr-shampo til nød. Bruker ikke noe spesielt i det, verken av det ene eller andre.

Vil du fortelle litt om stilen din?
Har vel en egentlig ganske så normal og søt stil, om det er greit å si. Liker meg helst i trange jeans med en lys og fin overdel, og noe ekstra til, som f.eks. smykker, hals, øredobber, ringer osv. Sjeldent jeg prøver ut noe ekstremt, men hender jeg prøver noe nytt (for min del), litt godt å få en liten forandring i stilen også, uten at det utgjør noe stor forskjell.


Kan du svare med video på spørsmålsrunden?
Vurderte faktisk saken, men. Kan hende jeg prøvefilmer inn en video om noe annet, om dere er interesserte, og kommer med forslag til hva jeg eventuelt kan ha videoblogg om.  Lover ingenting.

Er du opptatt av miljøet?
Til en viss grad. Kildesorterer søpla hjemme, og kaster heller ikke søppel rundt om kring meg og skader ikke naturen mer en normalt, men er ikke noe jeg har en spesiell interesse for, om man kan si det slik. Et normalt forhold til miljøet vil jeg tro.

Hva er yndlingsoppskriften din? Vil du eventuelt lage et innlegg hvor du lager det beste du vet? Alt i fra kaker, til middag.
Må helt klart bli mine aller kjæreste brownies-muffins. Tror de fleste av vennene mine også har lagt sin elsker over dem, helt vidunderlig gode. Mmm. Lager vel ikke så mye mat helt fra bunnen av, med oppskrift og alt, så tror kanskje det blir litt vanskelig.

Hvorfor lager du ikke videoer på bloggen?
Har aldri prøvd, men hender jeg tenker på det av og til. Kanskje jeg burde prøve en gang, men kommer jo til å bli så sykt kleint. Synes også stemmen min blir helt umenneskelig rar på video.

Kan du lage noen produktanbefalinger?
Det kan jeg gjøre, vetdu. Noen spesielle du tenker på da eller? Regner med det er innen kategorien sminke, hud-produkter eller noe sånt. Skal alltids klare å mikse sammen  noe slikt.

Hvor lastet du opp headeren din? (Tinypic eller?)
Ja, som jeg husker, var det nok Tintpic.com eller noe sånt ja.

Flinke meg hadde helt glemt å poste siste del av svarene, men her er de :-) Angående video-spørsmålene må dere komme med forslag om dere er interisserte, så skal jeg vurdere saken. Alle spørsmålene er svart på nå, så håper dere fikk noe ut av det.

Svar på spørsmål del 2

Hvordan reagerte du når du fikk så populær blogg på så kort tid? (2. plass på "rissa" topplista)
Var vel ingen spesiell reaksjon, men så klart veldig koselig at så mange leser bloggen min, allerede fra først stund og til i dag. Og enda takk til dere som kommenterer i samme slengen, setter stor pris på det!

Hva liker du best med kjæresten din?
Er ikke noe spesifikk jeg liker best på kjæresten min, han er best. Han er det beste som har hendt meg, uten tvil. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i han, er like nyforelsket hver gang jeg møter han. Love you, verdens herligste.


Hva liker du best av unger til 1-9 år eller 10-15?
Kommer an på settingen vil jeg tro. Skulle de befinne seg på samme plass som meg over lengre tid, ville jeg nok tro 10-15 åringer ville passet best, men søte små barn er jo også så utrolig nusselige og herlige.

Når vil du bli mamma?
Ikke før jeg er godt over 20 år i alle fall, om 10 år kanskje.

Liker du klassen din som den er nå eller som den var i fjord?
Klassen min i fjord var egentlig helt spesiell, det merket jeg godt etter bare et år. Kjemien var bedre enn jeg noen gang har sett i en klasse, digg klasse, savner den egentlig litt. Klassen min nå er helt grei, kjenner jo ikke alle så veldig godt, men virker som en god, men også litt sær gjeng.

Liker du at folk ser opp til deg?
Er jo alltid koselig at folk liker deg for den du er, og ser opp til deg. Så ja, det vil jeg bare si er en god og positiv ting.

Er du flink på skolen?
Middels, kanskje. Har vært litt sløv på skolen i det siste, men tror det rett og slett kommer av at jeg sjeldent har hatt tid til å spise frokost, noe som er viktig for å få en opplagt skole-dag. Snittet ut 10 ende var mellom 4.6 og 4.7,håper ikke det går ned så betraktelig mye i år.

Kan du blogge om romme ditt da du flytter?
Mer enn gjerne! Kan blogge om hele «leiligheten» min, faktisk. For dere som ikke vet det, skal jeg flytte inn i et nytt hus som vi nettopp har kjøpt -og jeg får hele nedre etasje for meg selv, nesten! Egen stue, kjøkken, bad, soverom + vaskerom og enda et rom de andre i familien skal ha.

Hvor høy er du?
Tror jeg har nevnt det hundre og førti ganger på bloggen tidligere, men jeg er vel omtrent 1.75 cm over bakken. Òg nei, jeg liker ikke å være så høy. Hadde lett takket ja til å kutte av 10 cm.


Du har sykt fint hår, hvor lenge har du spart?
Tusen takk! Har spart omtrent hele livet, så lenge jeg kan huske, ja. Husker jeg klipte det i bryst-lengde i 9 ende en gang, men foruten det, har jeg spart siden jeg var liten. Stusser det og klipper det opp noen ganger i året, men det er alt. Har vel stripet det lysere tre ganger også, til frisøren så klart. Er ganske redd for håret mitt, så har ikke turt å gjort noen drastiske endringer, selv om jeg har lyst på mye lysere hår -vet jeg ikke om jeg tørr.

Liker du klassen din? Hvordan er miljøet?
Er ikke helt kjent med den enda, men synes den er helt grei. Miljøet i klassen vil jeg si er veldig bra egentlig, så langt i alle fall.

Hvem er dine nærmeste venner i klassen din, DEN NYE?
Mine nærmeste venner i klassen min er nok Therese, Sara og Filip. Gikk i samme klasse som de i fjord også, så kjenner de mye bedre enn resten.

Fått noen nye venner?
Joda, klart det.

Har du bra eller dårlig selvtillit?
Varierende, avhengig av plass, mennesker, situasjon osv. Noen ganger er selvtilliten sky-høy, kanskje litt for høy også. Mens andre ganger kunne den gjerne steget noen hakk igjen.

Er du ofte borte fra skolen?
Generelt er jeg veldig lite bort fra skolen. Hender jeg er syk et par dager i året, eller til tannlegen i Trondheim (når jeg hadde regulering). Nå har jeg vært borte et par dager pga. der jeg har måtte dra inn til sykehuset, men ellers er jeg på skolen stort sett hver dag.

Har du blitt mobbet før?
Har aldri blitt direkte mobbet, slik at jeg har tatt det inn på meg, nei.

Er du jomfru?
Jomfru i nød, det er det jeg er.


Hvilke sminke bruker du?
Kan egentlig lage et eget innlegg om det litt senere -men concealer, foundation, pudder, solpudder, mascara og dipliner/eyeliner av og til.

Hva synes du om deg selv?
Alltid det vanskeligste å svare på, synes jeg. Som person vil jeg si at jeg er forståelsesfull, kosete og sosial. Liker meg rundt mange gode venner, og med kjæresten som det beste selskapet. Jeg lytter, og kan være en god venn du kan betro deg til. Samtidig er jeg veldig kosete og komfy av meg, liker meg godt i joggeklærne i armkroken til gutten min. Konkurranse menneske også, heh.

Er du ofte ute med venner?
Om jeg tar utgangspunkt i for noen måneder siden, var jeg ute med venner så å si hele tiden. Hver helg, nesten hver kveld og på dagene også for den del. Hadde nesten ikke tid til å være hjemme, så lenge jeg ikke så film med noen venner hos meg. Nå, de siste måneden har jeg ikke orket å dra på fest i det hele tatt, har heller foretrukket å kose meg med kjæresten, eller alene i verste fall.

Har du høy forbrenning siden du er så tynn?
Forbrenningen min er vel kanskje litt høy, men ikke sånn superhøy vil jeg ikke tro. Trener jo en del til vanlig, så tror det hjelper på en god del, noe som blir langt verre nå som jeg ikke kan trene på flere måneder.

Da var nok engang noen spørsmål besvart, men fortsatt noen igjen. De kommer nok om et par dager, om ikke allerede i morgen - vi får se. Hvilket svar likte du best, og var det noen svar som overrasket deg?

Svar på spørsmål del 1

Kan du blogge et innlegg om håret ditt?
Det skal jeg så klart få til, lover at det kommer om ikke lenge -kanskje allerede til helga.

Hvorfor begynte du å blogge?
«Mainstream» er vel ett ord som har en betydning i dette svaret. Alt i alt var det vel på grunn av at mange andre gjorde det, men også fordi jeg skulle bli flinkere til å ta bilder og beholde minner av det. Liker også feedback utrolig godt.

Hvor handler du mest klær?
Handler som oftest på BikBok, Gina Tricot, H&M og Vero Moda/Only. Kjøper meg et plagg av og til på Cubus også, men hovedsakelig liker jeg BikBok aller best.


Hvor handler du mest sminke?
Hvor jeg handler sminke er avhengig av hvilken sminke jeg skal ha, og hvilken. Blir kjøpt på alt fra H&M til Sephora (i utlandet).

Hva mener du skal være på en blogg for at den skal være verdt å lese?
Dere som har lest bloggen min en stund, fikk kanskje med dere bloggvurderingene jeg hadde på et par jenter og bloggen deres for en liten stund tilbake. Der vurderte jeg ut i fra hva jeg likte/og ikke likte ved bloggen deres. Mener en blogg først og fremst skal starte med et lyst og rent design, der headeren er fin og klar, og står i stil med resten av bloggen. Skrivestandarden burde være nokså god, samtidig som det er mange gode bilder -også av deg selv.

Hvilke blogger leser du?
Faktisk leser jeg utrolig mange, men de jeg er fast innom er: Therese, Sophie, Tuva, Andrea, Lene, Erica, Stine, Anna, og Ida.

Hvem/hva får du inspirasjon av?
Inspirasjonen min får jeg stort sett av andre bloggere, også moteblader og nettbutikker inspirerer meg til en viss grad. Jenter på min alder og opp ett par år er også gode kilder til en fin klesstil. Utrolig mange som kler seg vakkert og inspirerende, hver eneste dag.

Har du få gode venner eller mange gode venner?
Gode venner kan være så forskjellig for meg. Selv om jeg ikke har alle rundt meg til enhver tid, og som jeg kanskje ikke har like mye kontakt med hele tiden, men er der når jeg er der, og som gleder meg når vi sees -er hva jeg ser på som gode venner, og de har jeg akkurat passelig mange av. Ikke for lite, og ikke for mange, men de aller beste.


Hva synes du er mest koselig av å dra på romantisk middag med kjæresten eller hjemmekos i sofaen?
Har egentlig aldri spist en romantisk middag med Mats, kjipt, men sant. Regner med det blir noen turer til Trondheim i framtiden, med forhåpentligvis kino og middag. Så for øyeblikket må jeg nok si hjemmekos i sofaen med film og godis, òg verdens beste gutt.

Hvorfor spiller du fotball?
Er ikke det ganske åpenlyst? Spiller fotball fordi jeg liker det, og fordi jeg liker å trene og holde meg i form.

Har du hatt en blogg før denne bloggen?
Nei, det har jeg ikke.

Dette var ark 1/5 med svar på word-dokumentet mitt der jeg har forhåndssvart på alle spørsmålene. Blir sikkert så jeg slår sammen flere svar neste gang, så jeg slipper fem innlegg med svar, liksom. Men er det noen spørsmål som mangler, er det fortsatt mulighet for å stille de HER. Hva synes dere om svarene så langt?

Flinke dere er

Vil bare starte med å fortelle at jeg fått over 50 spørsmål på spørsmålsrunden, så det er kjempebra! Setter stor pris på at dere gidder å slenge inn et par spørsmål når dere faktisk er innom, kommer til å svare på de om ikke alt for lenge :-) Har sett på de, så skal finne fram kamera når bateriet er ferdig oppladet, så skal jeg komme med noen spennende svar. Håper jeg.

Kan også meddele at jeg klarte å sovne av i dag også, helt til pappa kom opp på rommet mitt å lurte på om jeg ikke skulle på skolen i dag -klart jeg skulle. Da var det å hoppe rett i de første klærne som kom til synet, og nærmest løpe (nei, det går jo ikke) til bussen på krykker. 10 minutter = hettegenser og null sminke, freshpia. Var også helt sykt varmt ute da jeg gikk ut døra, herlig.


Siden kameraet er døtt for øyeblikket, slenger jeg inn noen bilder som er tatt for en stund siden. Faktisk forsøk på å ta outfit-bilder, men hender kamera-modusen blir helt "koko", nekter å fokusere. Vært bortig noe lignende med kameraet selv?

Er det noen spørsmål du ikke har stilt enda, er det bare å hive seg rundt. Kanskje jeg har en liten overaskelse på lur angående svarene, men lover ikke noe for sikkert. Spør HER mens du enda har muligheten :-)

Ask whatever you like

Begynner å bli en liten stund siden sist jeg hadde spørsmålsrunde, så tror sannelig jeg kjører igang en nå. Har også hadd en del leserspørsmål jeg helt har glemt av å svare på, så nå er det bare å komme med nye og gamle spørsmål. Svarer om ikke alt for lenge.

Skal også ta til meg spørsmål om egne innlegg i senre tid, som f.eks "kan du lage et eget innlegg om...." Siden jeg desverre har vært alt for dårlig til dette, så beklager. Noe ved meg eller min hverdag du lurer på -spør i kommentarfeltet!! :-)

"Hellcats"

For øyeblikket sitter jeg i kantina å ser en ny serie jeg nettopp har startet på, flott å drøye fritimer med. Serien har nylig kommet på norsk TV, men holde meg oppdatert på nettet. Elsker serien fra første stund, passer meg midt i blinken når den har "high-school" som tema, my favourite.

Så langt anbefaler jeg å se den til alle som liker slike serier med high-school, gutter, drama og genrelle jente-serie-opplegg. For å se episodene på nett, kan du bare trykke HER. Anbefaler også nå, å bruke linkene merket med "Putlocker", funker desidert best -både på hastighet av opplading og bilde-kvalitet :-)


Flere som har begynt å følge med "Hellcats"?

Design og vinn sko fra Nike!

Skal som sagt starte en ny og bedre livsstil ved å spise sunt, trene mer osv. Så et par selvdesignet Nike joggesko hadde gitt motivasjonen et ekstra kick vil jeg tro. Flere som er enige? Utfør konkurranse-kravene HER, og bli med i trekningen av å vinne dine selvdesignede joggesko med en verdi av 1730,-

Du trenger heller ikke ha blogg, men sjansen er 4/5 par sko for de med blogg der i mot. For mer info, trkk på linken "HER" lengre opp i innlegget. Her er skoen jeg designet:


Kind of awesome?

nikevinn

Noe du lurer på?

Fikk et leser-spørsmål for litt siden, om jeg snart kunne ha en spørsmålsrunde. Er ikke lengere enn i underkant av to måneder siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde gående her på bloggen, så da lurer jeg nå på om dere har noen spørsmål dere vil få besvart? For min del er det bare gøy, tror jeg skal prøve meg på en "tema-spørsmålsrunde" der dere kun stiller spørsmål til et spesielt tema om gangen -f.eks meg selv, utseende, blogg osv.

Kom gjerne med forslag til forskjellige temaer dere vil jeg skal jeg skal svare på spørsmål angående. Hvor mange temaer jeg ender opp med å svare på kommer an på hvor kreative dere er, haha. Kan også hende jeg slår sammen flere små temaer til èt stort. Men det tar jeg når den tid kommer, right.


Er du interisert i at jeg skal ha en spørsmålsrunde om ikke lenge? Innen hvilke temaer mener du jeg bør besvare spørsmålene? :-)

Bloggvurdering av Therese

Header og design
Headeren vet jeg du har prøvd deg på å redigere i Photoshop, med et vellykket resultat. Headerens helhet kler både personligheten og utseende ditt -kjempefint! Når det kommer til designet er det i og for seg selv søtt, lyst og enkelt. Liker ingenting bedre enn et lyst og ryddig design, noe du forsåvidt har. Er heller litt usikker på sammensetningen mellom header og design, litt for ulikt tror jeg at jeg vil si det er. Fargekombinasjonene er helt på hver sin kant -lys rosa, grå, hvit og svart kombinert med rød-toner og dype farger. Fint hver for seg, men hvor er den røde tråden som binner de sammen? Finn det lille ekstra, og det blir supert.

Innlegg
Du er jo ganske ny på blogg-fronten så vidt jeg vet, så det er å ta hensyn til. Oppdateringer er ikke vi får hver dag, heller kanskje litt for sjeldent til at det blir morsomt å følge bloggen din. I og for seg skriver du veldig bra, men hender det kommer inn litt (unnkskyld, men sær humor) som kanskje ikke slår på stortromma til alle leserne. Ellers er mengde tekst på innleggene akuratt passe, så når du først blogger er det en fryd å lese innleggene. Prøv også å styr unna så my om film, litt er greit, men mye kan bli litt tamt. Men for all del, en anbefalin her og der er bare fint.

Bilder
Selv vet jeg at du liker å ta bilder, og er en dyktig fotograf. Dette vises på bloggen. Personlig mener jeg du burde utnyttet talentet ditt litt bedre, og da mener jeg at du burde vært litt mere kreativ med motivene. Bilder av blomster og mat er fint og fristende, men det blir litt for kjedelig når det tar over. Du som er så flink med fokus og alt med innstillinger på speilrefleks, òg som har stativ -bruk det til å ta fine outfit-bilder og dropp webcam-bildene du tar i full fart før du må rese videre.

Terningkast
Hadde du blogget oftere ville summen blitt en del høyere, helt klart. Men etter som det blir litt for sjeldent at innleggene blir postet, lander nok vurderingen på en svak 4'er.

Besøk bloggen til Therese HER.

Da var vurdering nr.2 overstått etter en litt for lang ventetid, men mye som har skjdd i det siste. Sommerferie vet dere, men det ordner seg. Hva synes dere om denne vurderingen?

Bloggvurdering av Emma Oline

Header og design
For å starte fra toppen av, synes jeg headeren er sommerlig og fin. Den passer helt greit med designet, men hadde ikke gjort noe om designet var i en litt lysere og mer nøytral farge enn brun. Ellers er designet enkelt og greit. Skriften du bruker i både header og til overskrifter er kanskje litt FOR nøytral, prøv å gjøre noe ekstra ut av det -en litt fancy skrifttype kan piffe opp store deler av blogg-designet ditt.

Innhold
Skriver forsåvidt greit, vanskelig å bedømme etter som hvert innlegg kun består av noen få setninger. Ser ut som du tilbringer mye tid med venner og kjæreste, så hvorfor ikke utdype litt hva du har brukt dagen til -gå litt mer i detalj slik at bloggen bli litt mer spennende å lese. Er ganske flink til å oppdatere daglig, ikke noe er bedre enn det :-)

Bilder
Du tar mange fine bilder med grei kvalitet og finer farger. Litt mye iPhone-bilder til tider kanskje, men bedre enn ingenting. Er såklart letter å bruke mobilen, i stedet for å drasse rundt med et speilrefleks-kamera. Var en periode der bildene var mye av det samme, òg det kan bli litt kjedelig, men har brukt mange varierende bilder i det siste -flott. Ser også at det hender seg at det smetter seg inn noen bilder i ulike størrelser, og det liker jeg ikke, så fyfy.

Terningkast
For helheten av bloggen tror jeg at jeg ender opp på en 4'er.

Bloggen til søte Emma finner du HER.

Fortvil ikke om jeg kanskje var litt hard på dømminga, men dette er jo hva jeg liker og ikke liker med en blogg. Smaksbehag fra person til person, òg alle har hver sin stil å blogge på. Om ikke lenge kommer det nok 1-2 vurderinger til. Etter som dette var min første vurdering, hvordan var min vurdering av bloggen hennes?

Bloggvurdering

Ble nettopp inspirert av Kristineam om å vurdere bloggen til leserne mine, spennende. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg og Mats som Norges søteste kjærestepar via Facebook. Etter du har stemt, skriver du en kommentar om at du har stemt, så trekker jeg ut tre blogger jeg skal skrive en vurdering på :-)

(Bildeopplastningen var lite sammarbeidsvillig, så bilder i innlegget var vist lite aktuelt).
Stem på oss HER. Har du stemt?

Spørsmål og svar 3

Har du gjort noe i livet ditt som du angrer på? Og hva?
Jeg har gjort en del ting jeg angrer på, både store og små avgjørelser jeg i ettertid kunne ha gjort annerledes. Men som jeg tenker, gjør alle feil -og det er noe av det mest naturlige. Man lærer av sine feil.

Synes du selv at du bruker mye sminke?
Verken mye eller lite, men helt normalt. Concealer, foundation, pudder/solpudder og mascara -du kan jo selv bestemme om du synes det er i overkant eller ikke. I ferien har jeg også gått mye helt uten sminke.

Har du noen tips til gode hjemmelagde ansiktsmasker og skrubber?
Må bare beklage der, bruker kun ansiktsmasker og skrubber du får kjøpt på butikken. Kan anbefale Garnier pure 3 in 1 og L'Oreal Perfect clean (har prøvd den blå, og for tiden bruker jeg den orange) -to gode ansiktsrenser som både renser huden for urenheter, samtidig som du får et mykt og fint resultat. Ansiktsmaskene jeg bruker er som oftest Peel off-masker fra Nivea og HM.


Er du fornøyd med deg selv?
Etter det jeg skrev innlegget om kroppsfiksering og at man skal godta den man er, skulle jeg ønske jeg hadde svart ja. Men hadde jeg fått muligheten til å endre 5 ting, og kanskje 10 ting med meg selv, ville jeg grepet sjansen uten å tenke meg om.

Er du en person som dømmer folk etter første inntrykk og rykter, eller en som tar seg tid til å bli kjent med personen?
Førsteinntrykk og rykter går jeg nok automatisk ut i fra ved første stund, men dømmer ingen før jeg er blitt bedre kjent. Blir jeg ikke bedre kjent med personen, dømmer jeg ikke.

Er du en person som har egne meninger og sier det du mener, eller gjør litt det samme som alle
andre/vennene dine?
Da jeg var mindre hadde jeg de samme meningene som vennene mine uansett om det var hvilken gutt som var kjekkest, eller hvilken smak på isen vi skulle kjøpe. Nå er jeg såppas selvstendig at jeg helt klart har mine egner meninger som jeg står for fult ut.

Hvor mange har du vært sammen med? Og hvem?
Har så klart hatt noen småkjærester opp gjennom årene, men kun ett seriøst -som jeg fortsatt er i.

Hvem er best i hele verden? Ikke familie.
Vennene mine og kjæresten, helt klart.

Hva synes du om at folk kaller deg fjortis?
Alle har sine egne meninger, enten de er positive eller negative. Hva folk regner som fjortis er også forskjellig fra person til person. Selv mener jeg at fjortis er en som overdriver bruken av sminke, prøver å få oppmerksomhet av helt feile grunner, endrer personlighet og sier seg enig med personen(e) hun omgås med til en hver tid osv. -Jeg bruker ikke overdrevent med sminke, og selv om jeg liker oppmerksomhet prøver jeg ikke å få den på feil grunnlag. Trofast mot vennene mine vil jeg også si jeg er.

Synes du selv du er bortskjemt?
Dette spørsmålet har jeg fått ett par ganger før, og det første jeg tenker å svare er NEI. Men om jeg tenker meg litt om, får jeg så det holder, både av klær og penger. Så jeg tror jeg vil si at jeg er litt bortskjemt, ja.

Hvordan har du råd til alle de Nelly kjolene som du har?
Alle og alle, har vel to kjoler og to skjørt fra Nelly. Men bestilte meg senest på torsdagen en ny kjole, og skal bestille en til så snart de får inn størrelsen min igjen. Her må jeg nok tilføye at der er mammas lommebok som får svi for at jeg skal ta meg bra ut på fest og andre sammenkomster der finkjolen skal på.

Hvis du hadde fått et høyt antall penger, som du måtte donert til én eller flere forskjellige organisasjoner, hvilken(evt. hvilke) ville du donert pengene til?
Jeg er dessverre ikke noe særlig flink på navn til disse organisasjonene osv, men om jeg hadde fått muligheten til å donere bort en stor sum, ville det blitt til barnearbeid og brystkreft tror jeg. 

Har du forandret deg siden du flyttet fra hitra?
Jeg kan ikke påpeke på akkurat hva jeg har forandret meg på, men at jeg har forandret meg på dette året er det ingen tvil om. Jeg har vokst og fått ett annet syn på flere viktigeg ting.

Hva er yndlingsstedet ditt på Fosen?
Stadsbygda er nok min favorittplass her på Fosen, òg dette rett og slett på grunn av at jeg ikke er noe særlig kjent på de andre plassene. Men for all del, Stadsbygda er en utrolig søt og fin plass.

Hvor høy er du?
En stund siden jeg har målt meg, men 1.75 eller noe i den duren.

Blir du fort sur?
Kan lett bli oppgitt eller irritert, men går som regel over etter en liten stund.

Jeg har en datter på 14 mnd, og er 17 år selv, kunne du tenkt deg barn nå?
For all del ikke! Er det noe jeg vil vente med, så er det å få barn. Jeg vil leve ut ungdomstida mi uten flere bekymringer og valg enn jeg kommer til å møte på fra før av.

Hvem er dine beste guttevenner?
Det må vel være de jeg tilbringer mye av fritiden min sammen med. Mats først og fremst, Morten, Roar og Steffen. Kan jo alltids count on you også "stjerna", haha internt.

Hvordan ble du venn med vennene dine?
Hvordan jeg ble venn med vennene mine? Kom vel i kontakt med de på en eller annen måte, og deretter ble vi bedre og bedre kjent. Haha, skjønte ikke spørsmålet helt jeg

Savner du Kristin Jørgensen?
Det sier seg kanskje selv at man savner bestevenninna si etter å ha flyttet fra henne for ett år siden. Klart jeg savner jenta! Gleder meg til å møte igjen henne og resten av jentene i sommer når jeg skal til Hitra for å være noen dager.

Hvilke av dine venner på Hitra har du kontakt med og eventuelt kunne tenkt deg mer kontakt med siden du flyttet?
De nærmeste jentene, de jeg var mest med da jeg bodde der. Malin, Rannveig, Kristin, Tonje og Kine er nok de jeg kommer til å besøke når jeg skal dit i sommer.

Hva skal du gjøre i sommer?
17. Juli -Fotballcup i Göteborg.
9. Juli - Besøk av hverdens beste søskenbarn, Malin.
18. Juli -Male hus sammen med Mats. Sommerjobb for the win, jeey!
25. Juli -Besøke mange gode jenter på Hitra.
15. August -Hyttetur med Tina, Therese og Ronja.
Men først og fremst skal jeg kose meg med mange herlige folk her hjemme, sole meg og bare slappe av. Skal også få trent en del, god form er aldri en ulempe vetdu.

Synes du selv at du var penest i klassen din i tiende?
Om jeg måtte valgt den aller peneste i klassen, hadde valget gått på Tina ?hun er den søteste, godeste og mest sjarmerende jenta jeg har møtt. Men selv om, ville jeg ikke vært noen andre enn meg. Vi er alle pene på hver vår måte, husk det.

Er du en sjenert person?
Så lenge jeg ikke kjenner de jeg omgås så alt for godt, er jeg utrolig sjenert. Noen ganger kunne jeg ønske jeg var en utadvendt til enhver tid, og ikke bare når jeg er med dem jeg føler meg trygg på.

Er du vanskelig og ha med å gjøre når du er sur eller sint?
Hvem er vel lett å ha med å gjøre når de er sur eller sint? Ikke jeg i alle fall. Det kommer an på grunnen til hvorfor jeg er deppa eller forbanna, men er det på grunn av foreldrene mine blir jeg bare til å diskutere til jeg får det som jeg vil, eller så holder jeg med unna ved å dra ut eller sitte på rommet. Er jeg i nærheten av venner og jeg er blitt sint for noe, er jeg som regel bare sta og sutrende. Men er som regel aldri sint og sur over lang tid, så går raskt over.

Hyler du mye?
Haha, kanskje en av mine største uvaner.

Hvor lenge har du spart det fine håret ditt?
Har spart så lenge jeg kan huske, siden jeg var bitte liten. Tror jeg aldri har klippet det helt kort, eller kortere enn da jeg klippet det til rett under brystkassen i 7-8.klasse.

Da har jeg besvart alle spørsmålene på en så bra og forståelig måte som mulig, tror jeg i alle fall. Håper dere likte måten dette ble gjort på, og at dere fikk noe ut av spørsmålsrunden. Ble du noe klokere på meg om mitt etter svarene på disse tre innleggene? Er det noe som fortsatt er uklart i noen svar-sammenheng?

Header til Mia


Mia trengte hjelp til å få lagd seg en header, så prøvde å hjelpe henne med disse tre -tror selv jeg likte header nr.1 best pga helhets inntrykket. Kvaliteten ble desverre gnakse redusert da jeg justerte størrelsen på bildene, men det skal nok gå bra. Òg for dere som ikke viste det, så er Mia lillesøstra til Mats, kjæresten min :-) Hvilken header likte du best?

Spørsmål og svar 2

Trener du ofte?
De siste månedene må jeg innrømme at jeg har trent mye mindre enn jeg gjorde før. Men for å svare på hvor mye jeg trener nå, så er det ikke mer enn 2-3 treninger i uka og 1-2 kamper.

Hva gjør du når du trener? Hvilken trening liksom?
Fotball, fotball, fotball. Trener stort sett bare fotball, men jogging har det også vært en del av. Har ikke jogget på lenge nå, men i vinter var jeg ganske flink til det. Var også med på handball en minimal stund i vinter, men sluttet ganske så fort.

På en skala fra 1-10, hvor godt liker du fotball?
Dette varierer noen ganger, men 8-9 kanskje.  Sier ikke 10 fordi jeg ikke satser på en fotballkarriere, jeg skal ikke gå idrettslinje og jeg interesserer meg ikke noe spesielt for å finne masse informasjon om andre stor-lag og proff-spillere. Men tanken på å slutte på fotball for øyeblikket, kunne ikke engang streifet i hodet mitt.

Siden du er så tynn.. og ikke akkurat den "sunneste" personen jeg har møtt, ser jeg for meg at du trener endel?
Hehe, det er vel som man ser det. Jeg er absolutt ikke den sunneste du har møtt, uheldigvis for min del. Prøver og prøver å spise sunt, bare for en liten stund, men klarer det aldri. Svarte på hvor ofte jeg trener for tiden, selv om kanskje treningen fra fjordsesongen også spiller en stor rolle på hvordan kroppen min er. Jeg har også ganske høy forbrenning, noe som også spiller en stor rolle i hvordan man ser ut.


Noen spesielle trenings-tips å anbefale for oss der ute som er litt mere "lubben??
Føler det blir veldig mange svar om trening, så etter som jeg tidligere har fått spørsmål om å lage ett eget innlegg med treningsplan osv, så kommer det i senere tid.

Kan du legge ut et bilde av alle fotballskoene dine?
Tor ikke de er så fine lengere, så nei. Bytter jo som regel ut fotballskoene mine fordi de er slitte og oppbrukt. De tidligere fotballskoene har ikke vært noe spesielle, helt normale adidas eller nike-sko som de fleste har/hadde.

Hvor lenge har du holdt på me fotball?
Jeg har spilt fotball siden jeg gikk i 1.klasse.

Har du gått på noen annen sport enn fotball?
Har også spilt handball i 5-6 år. Var en periode jeg sluttet et halvår, begynte, sluttet også begynte igjen. Startet i 4.klasse og spilte delvis helt til slutten av 9.ende -om du ser bort i fra de få treningene jeg var med på i starten av 10.klasse.

Kan du svare på video?
Det vil jeg si er lite aktuelt for øyeblikket, hehe.

Hvilke blogger leser du?
Kristine, Julia, Therese, Tuva, Andrea, Lene, Ida, Mathilde, Stine, Erica.

Kommer du noen gang til å lage video på bloggen?
Jeg vet faktisk ikke. Tviler litt på det, men hadde jo så klart vært litt morsomt. Kanskje jeg skal prøve en gang? Mamma har tross alt et nærmest ubrukt kamera som ingen bruker noe spesielt.

Hvordan ble du og Mats sammen?
Etter flere måneder der vi besøkte hverandre, var sammen og bare flørtet. Ble det bare at vi ble mer og mer betatt av hverandre, og til slutt var vi bare sammen. Ikke noe diskusjon eller spørsmål om "vil du bli min?" og alt det der. En dag var det bare at vi offentligjorde det, selv om vi på en måte hadde vært sammen i noen dager før det også. Komplisert, men det er slik kjærlighet er.

Får Mats lov av foreldrene dine til å ligge over?
Nei, selv om det er vanskelig å godta mange ganger. Ikke lenge til jeg er 16, så satser på at jeg får lov da. Strenge foreldre vet dere.

Hvor lenge har du og Mats vært sammen?
Vi har vært sammen siden 10.Mai, så snart to måneder.

Hvordan reagerer Mats på at du er ganske mye med andre gutter?
Som regel når jeg er med andre gutter, er også Mats til stede. Ellers er han fullstendig klar over hvilket forhold jeg har til kompisene mine, så det er ikke noe problem.

Hvorfor er du så misfornøyd med nesa di? Er da ingen ting galt med den?
Rett og slett fordi jeg synes den har for rar form, samtidig som den er alt for stor og spiss.

Når du velger venner, ser du etter utseendet da?
Jeg vet ikke helt jeg, velger man egentlig venner bare sånn ut av det blå? Tror ikke det bare er slik at jeg går bort til den peneste jenta og kjekkeste gutten jeg ser, for så å prøve å bli venner med dem. Nei, utseende spiller ikke noen stor rolle i et vennskap. Store venner kan være lik så trofast og grei, som små.

Blir du flau av å gå med feite venner?
For det første vil jeg ikke si jeg har noen feite venner. Klart noen er litt mer fyldigere og har kraftigere beinbygning enn andre, men nei, venner er venner. Man er glad i de som støtter deg uansett.

Da var en god del av spørsmålene besvart, men det kommer fortsatt enda en svar-runde til med flere flotte spørsmål. Bloggene jeg leser er forresten linket, så trykker du på navnet -kommer du direkte til bloggen deres. Hvilke blogger leser DU? Noe mer du lurer på ut i fra svarene til spørsmålene?

Spørsmål og svar 1

Hva gjør du på fritida?
Mye av tiden er jeg sammen med Mats, enten det er bare oss eller sammen med flere kompiser. Jeg er også med venninne-gjengen, på fest med kjentfolk, spiller fotball, baker(haha) eller bare slapper av hjemme. Liker meg best når det er mange gode venner rundt meg, selv om vi bare ser en film eller snakker til langt på kveld.

Hvorfor er du nesten bare med gutter?
Har alltid vært mye med gutter, helt siden barnehage og barneskole har jeg hatt mange guttevenner. Hvorfor er vel fordi guttene har et mer avslappet forhold til alt, samtidig som de faktisk finner på mer enn jentene. Elsker å være med jente også, men sjeldent det passer for alle, eller at transporten rekker til. Det er der jeg har fordelen med å være med kompiser som kjører moped og henter meg når det trengs.

Hva er yndlingsbutikken din?
Om jeg skulle valgt bare én butikk, måtte det blitt BikBok. Finner alltid noe fint jeg vil ha der, klærne er også fin i størrelsene slik at de sitter fint på. Butikken har også fine utvalg av undertøy, accessoirers og bikinier.  

Cirka hvor ofte er du i Trondheim?
Det varierer veldig fra måned til måned egentlig. Noen ganger hender det at jeg er der flere helger på rad, andre ganger er det bare dagsturer eller en overnatting.

Beste kjøp?
I det siste er det kanskje to basic gensere fra BikBok. Helt enkle, men passer til det meste, og veldig behagelig å ha på seg.


Beste film?
Er det noe du ikke må spørre meg om, så er det filmer. Jeg er stor fan av å se filmer og kose meg med en film sammen med venneflokken, men hvordan som er best, hva som hendte, og hvem som var med i filmen, det må du ikke spørre meg om. Spør heller Therese, hun har peiling på det meste innen filmverdenen.

Favoritt butikker?
For shopping av klær blir det nok BikBok, Gina Tricot, H&M og Vero Moda/Only. Undertøyet de har på Cubus liker jeg også godt. Nelly har også mye fint, men det er jo tross alt en nettbutikk.

Hvordan mobil har du?
Jeg har en HTC Smart, men som for tiden er litt ødelagt. Så nå for tiden bruker jeg en ?fin? og rosa Sony Ericsson W580i.

Kan du nevne tre ting som er positivt og tre ting som er negativt med bygda?
+ Det er lett å få seg gode venner som du kan treffe ofte. Det er mange fester, også offentlige der aldersgrensen er 15år/konfirmert. Alt er mye mer koselig og sikkert, her er det ikke noe problem å gå hjem alene midt på natten ?noe som ikke er trygt i større byer.  Må også tilføye at det er mye finere omstendigheter til å kjøre moped og scooter også.
- Er det noe som har skjedd, vet alle det med en gang etter som plassen er så liten. Dårlig med shopping og andre ?store? ting som kino, badeland og sykehus (haha, men sant). Er også et minus at vi må ta ferge i 20-30 minutter hver gang vi skal forlate halvøya.

Favoritt fag på skolen?
Gym, Kunst og håndverk og Skolekjøkken (de gangene man faktisk har det.)

Hva gjør du når du kjeder deg?
For det første så hater jeg å kjede meg, uansett hvor sliten jeg er, vil jeg nesten alltid finne på noe med venner eller kjæreste. Men de gangene jeg kjeder meg sitter jeg som regel på dataen, lager meg smoothie, tar sol, hjelper til hjemme eller drar for å trene. Har også en stor uvane å spise mat når jeg kjeder meg.


Du fester mye, er det dine foreldre som kjøper alkoholen til deg (evt. tobakk )?
Selv om man fester betyr det ikke at man drikker, men alkohol får jeg så aldeles ikke til foreldrene mine. Tobakk, røyk, snus eller noe form for slike nikotin-midler har jeg aldri prøvd. Dette er noe jeg faktisk er litt stolt over, etter som omtrent alle vennene mine snuser, røyker eller har prøvd det flere ganger.

Har du hest?
Nei, nei, nei. Aldri i verden om jeg kommer til å eie en hest, det er jo et av de skumleste dyrene du finner. Om du ikke har fått med deg at jeg ikke er noen stor fan av dyr, så er jeg altså redd det meste som rører seg, og ikke er mennesker?

Om du skulle dratt på en øde øy der du bare kunne tatt med deg tre ting, hva ville det vært?
Om kjæresten er en ting, ville han absolutt vært ting nr.1. Mat og internett hadde kanskje heller ikke vært så dumt.

Har du et godt forhold til foreldrene dine?
Ja, jeg har et godt forhold til begge foreldrene mine. Er vel som ungdom flest, og har mine diskusjoner og uenigheter i blant, men alt er bra foruten det.

Hvilken linje skal du gå på VGS, og hvor?
På førsteønske søkte jeg studiespesialisering her i Rissa.

Liker du McDonalds mat?
Jaha, det er jo klart jeg liker. For ikke å snakke om Sundae-isen med varm karamell, ah.

Kaffe eller te?
Te, men drikker også Frappuccino.

Tenker du på de som er mindre enn deg, som fjortis osv? Eller tenker du at har vært slik en gang selv også?
Ja, jeg gjør faktisk det. Selv var vi litt små-fjortiser i en alder av 12-13år, men i dag er det flere av jentene som er ekstreme med sminken, hårsprayen og klærne ikke minst. Blir nesten litt flau av å se på noen av dem, de som liksom skal være så søte og små. Oppførselen til mange av de er også helt forkastelig, kvalmt rett og slett.

Dette var da første del av svarene, kommer minst to runde til, så stay tuned. Håper dere fikk svar på noe dere lurte på i dette innlegget. Fikk du svar på noe du lurte på, eller er det enda noe som er usikkert?

Siste frist

I hele natt har jeg ligget å svart på spørsmål, redigert bilder og skrevet ferdig innlegg til dere. Òg når jeg sier hele natt, da mener jeg at jeg har vært våken i hele natt. Har ikke sovet ett sekund siden jeg sto opp litt før klokken fire i går.


Det jeg nå skal fram til, er at jeg avslutter spørsmålsrunden i løpet av dagen eller morgendagen. Så nå er siste frist for å sende inn spørsmål om det er noe du lurer på angående meg, mine meninger, bloggen eller hverdagen min. Har allerede fått inn en god del spørsmål, så det kommer i 3-4 runder, avhengig av hvor mange som kommer med spørsmål nå den siste tiden. Har du husket å lagt igjen en kommentar med spørsmål til spørsmålsrunden? Link!! :-)

Kommentarer

Leser på bloggen til flere bloggere at de har lite motivasjon til tider, og dette på grunn av lite feedback. Er helt klart enig med de andre, blogg er jo ikke like gøy uten å få respons på det du skriver? Er det flere kommentarer som kommer inn på hvert innlegg, får du mye mere lyst til å blogge snarest mulig -enn om du ikke får en eneste èn. Har selv den samme følelsen, kommenter mere folkens. Etter som det er flere hundre sidevisninger hver dag, noe som vil si at dere bruker tiden deres på å lese bloggen min, kan det da vell ikke skade å bruke noen sekunder ekstra på å legge igjen en kommentar? Èn positiv kommentar kan gjøre dagen min mye bedre, kontruktiv kritikk sier jeg heller ikke neitakk til.

Klart jeg er glad jeg har så mange lesere som jeg faktisk har, med tanke på hvor kort tid jeg har hatt denne bloggen -men vær en enda bedre leser ved å kommentere en gang i blandt. Vet det er både jenter og gutter som leser bloggen min, så noe må vell være såppas interesangt at det er værdt å kommentere. 


Minner også på om spørsmålsrunden jeg startet i går, fortsatt plass til en drøss med spørsmål. Sleng igjen èn kommentar, og bloggen får et ekstra svar. Her går det opp i opp dere, jo mere dere spør, jo bedre blir det når jeg skal poste innlegget med svar -tenk på det da du :-) Er du flink til å kommentere andres blogger?

Spørsmålsrunde

Siden forrige gang, som forsåvidt ikke er så lenge siden, har jeg faktisk fått en god del nye lesere. Òg ettersom statistikken viser et annet tall nå enn hva den gjorde den gang, går jeg i alle fall ut i fra at det er noen nye fjes inne å titter gjevnlig på bloggen min. Hva er vell da bedre enn å kjøre i gang en spørsmålsrunde når det kommer til lesere med mange spørsmål om meg, mitt og bloggen.


Still spørsmål om alt du lurer på, og litt til. Spør gjerne med navn, alltid koslig, men anonym er også et alternativ. Skal prøve å svare fortløpende, kommer an på hvor lang tid det tar for å få samlet opp en god del brukbare spørsmål jeg kan svare på :-) Spør meg i kommentar-feltet, skal prøve å svare på det meste.

Nightfit


Hva er vell bedre enn en laidback skjorte og en enkel shorts når du skal sove? Etter fjerning av sminke og den slags, slår en hudkrem aldi feil heller. Hva sover du i om natten, og hvile produkter bruker du på huden?

Lovely pain

Denne kvelden (dagen) har påført meg store magesmerter, og dette grunnet alt for mye usunn og god mat. Det sunneste jeg har stappet i magen min i dag, er vell de to brødskivene med salami og agurk (og masse majones) jeg spiste til frokost -etterfulgt av enda to brødsikver med nugatti til lunjs, selv om det var i 3-4 tiden.


Òg enda har vi igjen to bokser med frisk saft-is! Mmm. Er du som meg -klarer å motså alt utenom fristelser?

Ny header

Fikk ett par headere fra noen søte lesere, og skal få enda en til om ikke lenge -så takk for det :-) Men så utolmodig som jeg er, måtte jeg prøve meg på å lage en selv i går kveld. Brukte en stund, så den ble helt grei -kanskje litt kjedelig og grå, men den duger til så lenge. Er også klar over at designet mitt er "feil" noen plasser, men skal fikse det så snart jeg forstår meg på det. Er ikke barebare å komme seg inn i systemet med alle disse html-kodene osv...


Sier fortsatt ikke neitakk til headere, så bare å send inn: snuppie@hotmail.com. (lyse og simpelt enkel headere er det jeg er ute etter, ikke noe mange farger) Hva synes du headeren jeg lagde?

Lag meg en header?

Headeren jeg har for øyeblikket liker jeg egentlig ganske godt, men synes den er litt for mørk til designet og selve sommeren. Tror jeg må trå til med en liten shoot til header-bilder om ikke lenge, men til den stund hadde jeg kunne tenkt meg å få brukt bildene under. Siden jeg ikke er så alt for flink til å fikse og trikse med avanserte redigerings-program, lurte jeg på om noen av dere søte lesere kunne tenkt dere å gjort ett forsøk. Ikke mye dilldall og tull, men bare en helt enkel, lys og fin header med ett bilde eller to :-) Bildene er forresten helt uredigerte, så alle dører er åpne.


Etter som bildene er tatt i speilet, hadde det kanskje vært finest om alt rundt ble klipt bort, slik at det kun er jeg som vises på bildene. Har en liten baktanke om hvordan jeg vil ha det, men lar dere showe med deres kunnskaper. Om du skulle trenge ett bilde eller to til fra  samme "kategori", er det bare å slenge fra deg en kommentar, slik at jeg kan legge ut de eventuelt ønskede bildene. Hva synes du om bildene, og kunne du tenkt deg å lage med en header? Send headeren til snuppie@hotmail.com om du har vært en engel å fikset sammen noe til meg :-)

Nytt design

Endelig var designe i boks. Ble litt stolt da jeg klarte å fikse alt selv (ved hjelp av siden jeg fant designet på, såklart). Godt med en forandring i blandt, og liker designet kjempegodt allerede. Minuset ved det er vell at jeg i ettertid fant ut at det var flere som hadde dette designet, men hva kan man forvente? Gratis-design er gratis-design :-)Ser oppstillingen på de gamle innleggene ble litt rare nå, men det tror jeg bare får la være. Får se om jeg gidder å fikse de nyeste innleggene, så bloggen ikke ser helt falleferdig ut, hehe. Likte du det nye designet mitt?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits