tar livet med ro

photo # pastell


Hva synes du om pastellfarger?

photoshoot


Hva synes du om bildene?

roser er røde

.....fioler er blå, druer er søte og du er like så ♥


Blir så utrolig fascinert av roser, de er så fantastisk fine. Da jeg kom hjem i går, var rosene på bordet det første jeg la merke til. Jeg liker det, jeg liker roser. Røde, hvite, rosa - roser er nydelige. Enten det er èn rose, eller en bukett, de gir en så god og romatisk følelse. Roser er også dødsfint å blomstre opp stua eller soverommet med. Liker du roser?

Sjarmerende bilder

Snakker ikke om meg som motiv, for så vidt, men redigeringen. I det siste har vel alle fått med seg at bloggere har begynt å redigere mange av bildene sine på en nettside kalt http://pixlr.com/o-matic/. Jeg, som mange andre benytter meg av dette programmet - gratis, enkelt og fint. Dessuten er det utrolig mange og forkjellige varianter du kan velge mellom, både farger og bilde-detaljer. Rammer kan du også finne på siden, men selv har jeg ikke prøvd å redigere noen bilder med rammer. Smak og begag, er i alle fall noen for enhver vil jeg tro, passe stort og fint utvalg.


Her har dere to av flere eksempler, utrolig sjarmerende med litt ekstra piff i bildene. Disse to boble-effektene vil jeg tro er noen av de mest brukte, så er lett å bli lei når man ser alle bruker de - men fint er det jo. Har du testet ut pixlr o-matic?

Partyboys

Er på vors til en kompis før turen går videre til offentlig, wihuu :-) Her har dere noen gutter som insisterte på å komme på bloggen, faste lesere og store fans:

Fikk guttene til å knipse bilder av meg, men rakk dessverre ikke å poste de før vi dro, viser dere i morgen :-) Kos dere like mye som jeg skal i kveld, blogges!

Love on a stick


Random shitt, e ikke helt i topporm - snakkes siden. Hva gjør du for å få opp humøret?

Freckle face


Jeg er uheldigvis en av de (u)heldige som er født med fregner. Har kun i fjeset vel og merke, men kunne godt klart meg uten. Synes huden ser mye renere og penere ut uten fregner, men noen kler det også såklart.

Skal innrømme at jeg av og til prøver å redigere bort fregnene så mye som mulig, synes selv jeg hadde vært mye penere uten - men det er nok ikke så enkelt å gjøre noe med, foruten foundation og redigering, haha :-) Har du fregner? Hva synes du om det?

06:50

At the moment sitter jeg på ferga på vei til Trondheim (ja, jeg må ta ferge hver gang for å komme meg over fjorden). For dere som ikke har meg på Facebook, så har dere kanskje ikke fått med dere at jeg har time på sykehuset klokken 06:50! Gruer meg helt sykt til at de skal stikke i meg narkose-sprøyta, haha.

Helt fint, random med bildet av muffinser, men aah, de frister! Har ikke spist siden i går kveld, og får heller ikke spise/drikke før operasjonen. Men skal av ferga, så ønsk meg lykke til!

Life


Canon EOS 500D/iPhone Picasa 3 Photofiltre PhotoScape

I dag har jeg ..dusjet :-) Og ja, jeg venter på at Mats skal komme nedover om en liten stund, slik at vi kan se den andre filmen vi lånte igår -film, som vanlig. Morsomt å lese om, tviler. Redigerte forresten litt i sta da, hva synes du om bildet?

Take your time


Canon EOS 500D Picasa 3

Har aldri brukt Picasa til å redigere før, så kan så og si ingen ting med det. Har ingen andre valg på skolepc'n for øyeblikket heller, om jeg ikke vil forholde meg til Picnik da, som igjen ikke har de største mulighetene. Hvilke redigeringsprogram bruker du?

Owl


Liker du smykker med objekter av dyr -ugler spesielt?

Guess the theme


Hva tror du temaet for morgendagen er?

Im still alive


Canon EOS 500D PhotoScape/Picnik.com
Litt sløv de siste dagene, men det skal være lov rett før skole-start. Skolen min har kun et lite info-møte klokken seks i kveld, ellers begynner vi ikke ordentlig før i morgen tidlig, òg det er positivt fra min side. Når starter/startet du på skolen?

Eyelashes


Canon EOS 500D PhotoScape/Picnik.com
Bildet ble tatt like etter jeg hadde satt på meg punkt-vipper, som var ekstremt lange -men vises uheldigvis ikke like godt på bildet. Selv digga jeg de, elsker å ha lange øyenvipper, etter som jeg ikke har naturlig lange selv. Hvilke anlednninger bruker du falske vipper?

Hope


Canon EOS 500D PhotoScape Hvor mange av dere tenner faktisk et lys for omkomne, savnede og skadde i kveld?

Pearl bracelet


Olympus 850 SW  PhotoScape
Mats med et av mine perle-armbånd, hehe. Hver eneste dag bruker jeg hvite perle-øredobber, og som oftes et eller to perle-armbånd også. Elsker slike nøytrale og søte smykker, piffer opp et antrekk slik at det blir litt søtere. Passer til det meste gjør de også, både til hverdag og fest. Hvilke smykker liker du best?

What to say


Canon EOS 500D PhotoScape og PhotoFiltre

Dagene i det siste har vært alt for kjedelige, har nesten bare vært hjemme å daffet. Sminkefri og avslappet er de ordne som kan beskrive mitt utseende i disse dager -noe som også er grunnen til 0 outfit-bilder. Hva har du gjort i det siste?

Hvordan redigere hvit bakgrunn på bilder

For en stund siden fikk jeg et spørsmål fra en leser som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bakgrunnen hvit. Så nå har jeg gjort et desperat forsøk på å forklare dere det ved hjelp av to bilder. Bruker forresten programmet PhotoFiltre som du kan laste ned gratis på nettet.

Glemte så klart å fortelle at dere må farge alt rundt motivet med hvit, etter at markeringen er satt fra første til siste punkt. Bruk den penselen helt til venstre, ògså skriver du inn 100 i size-feltet -slik at den blir størst mulig.


Om dette var helt gresk, og umulig å forstå -er det bare å spørre nærmere i kommentarfeltet. Skal prøve å svare litt enkelere om dere synes dette var alt for vanskelig. Sjønte du noe av det jeg prøvde å forklare?

Vote for our love


Som dere sikkert har fått med dere, er jeg utrolig glad for at jeg har en kjæreste som Mats. Dagene hadde virkelig ikke vært de samme uten, og nå som han skal være bort i 3 uker! kommer hverdagen til å bli så mye kjedeligere enn til vanlig. Savner han så alt for masse, òg dette etter bare 3-4 dager. Tilbringer du mye tid med kjæresten i sommer?

Stem på meg og Mats på Norges søteste kjærestepar på Facebook. Hihi, just for fun :-)

Brownies-muffins


Canon EOS 500D PhotoScape Baker du ofte? Hva synes du om mine nydelige muffinser?

Frokost i boks


Canon EOS 500D PhotoScape
Matlysten er vel ikke helt på topp når jeg omtrent blir mett av en liten eske med pastiller. Kommer forresten bilder fra avsluttningen om ikke så lenge, må bare se igjenom alle først. Spiser du mye?

Dagen min i bilder 16.06.11
'


Herlig vær er alt jeg har å si. Skal spise grillmat med familien om ikke lenge, så går vell turen på banen for en liten treningsøkt. Er vist snakk om bading og grillkos med noen folk ikveld også, så får se hva det blir til. Hva skal/har du gjort i dag? Har dere fint vær? :-)

Clouds


Canon EOS 500D PhotoScape Hva syns du om bildet?

All the time...


Har du noen gang følt deg som jenta på bildet?

Nature picturesCanon EOS 500D PhotoScape. Ble ganske fine bilder etter regnværet, syns du ikke?

O'clock
Canon EOS 500D PhotoScape Hva synes du om klokka?

Bildedryss: På dissa

 På grunn av at jeg har rotet bort kameraet mitt, orker jeg rett og slett ikke blogge like mye. En blogg uten bilder, er etter min syn -en blogg uten mening. Men har ei søt lillesøster som lar meg låne speilrefleksen hennes av og til, så utnytter meg av kjangsen når den er der :-) I dag tok vi masse bilder på dissa i hagen, koslig og bildene ble ikke så aller værst heller.

Her er noen av mange bilder, tatt av Emilie, lillesøstra mi :-) Haha, mange bilder som ble totalt mislykka også -f.eks da jeg omtrent falt av dissa og de hundre stygge annsiktsuttrykkene. Alle bildene er tatt med Canon EOS 500D. Hva synes du om bildene, og hvilket likte du best?

Bildedryss: Rommet mitt

Fikk ett spørsmål om jeg kunne legge ut bilder/video av rommet mitt, så here you go.....


Formeninger eller spørsmål om rommet?

All I need is summer


Har du noen planer for sommeren 2011?

Skjønnhetssøvn


Fikk alt for lite søvn i natt kjenner jeg. Ble vekt 20 minutter før bussen gikk, så ble lite tid på badet i morgest. Alt som frister nå er ei god og myk seng.

 

Har du god døgnrytme?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Bilder
 • Blogg
 • Fotball
 • Hverdag
 • Kropp og skjønnhet
 • Mat
 • Mote, klær og sminke
 • Musikk
 • Outfits
 • Utdanning

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits